Sterrenfamilie week: The Arcturians

arcturus_nfoEen ander ras van aliëns wat met enige regelmaat voorbij komt zijn de Arcturianen.

Arcturus (alpha Bootis), is de helderste ster in het sterrenbeeld Ossenhoeder (Boötes). Arcturus is een oranje reus, een van de helderste sterren aan de hemel en is in juni rond middernacht boven de zuidelijke hemel te zien, zelfs in grote steden.

Onder meer Teal Swan geeft aan dat zij connecties heeft met de Arcturianen. Op YouTube en het internet is ook de nodige informatie over hen te vinden. De Arcturianen zijn zo het lijkt vergelijkbaar met de Pleiadians in hoe ze de aarde positief en constructief ondersteunen. Ze doen dit vooral via liefdevolle kennisoverdracht vanaf een afstand en zonder directe fysieke bemoeienis met onze planeet.

Het verschil met de Pleiadians lijkt te zijn dat de Arcturianen ons meer ondersteunen met kennis en wijsheid terwijl de Pleiadianen vooral gericht zijn op ondersteuning met liefde en plezier.

Hieronder geeft Gigi Young haar reflecties op The Arcturians.

12615560_864578086986784_6059664068287967355_o

Artwork: Vashta Narada’s Galactic Art / www.vashta.com

Ik ben benieuwd of mensen hier zelf contacten hebben met de Arcturianen. En mochten mensen zelf nog interessante aanvullende informatie kennen, deel die dan vooral in de reacties.

[bol_product_links block_id=”bol_57172c9a718a3_selected-products” products=”9200000009985136,9200000007320471,9200000018825650,9200000011701203″ name=”arcturians” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) The Arcturian Archives
-) Arcturians and New Age thinking

-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

-) Starseeds – een uitleg van Mary Rodwell
-) Channeling Erik over aliens, starseeds en open contact
-) Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving
-) Teal Swan – Aliëns & The Intergalactic Federation of Light
-) Voorbij vorige levens; Simultane Parallelle Incarnaties
-) Maak contact met je simultane parallelle incarnaties (SPI’s)
12304562_1008433949195112_288380823054029069_o

7 gedachten over “Sterrenfamilie week: The Arcturians

 1. surini manala

  Ik ben gerelateerd aan Solara An Ra die al lange tijd de star people (pleiadians, arcturians, sirians en andromedans) channelt. Haar meditaties zijn een must vor wie geactoveerd wil worden! Zie de arcturian healing chamber op youtube. Sindsdien channel en activeer ik ook zelf mensen in NL. Ik ben lid van een groep die met de Pleiadians verwant is.In mijn eigen channelings is het hun energie en frequenties die doorkomen, de woorden zelf zijn zeer liefdevol maar algemeen. Zie youtube frequencies of love and light. De muziek is door pat simmons gemaakt, ook een galactische familie van mij van Andromeda. Kijk vooral ook eens bij the blue avian man, bridget (bij Sedona zijn ze al volop in contact met hybride kinderen en verwachten dat het first contact daar gebeurt). Bentinho Massaro natuurlijk, en Bashar en Kryon en Raquel Spencer en in NL de boeken van Sigrid Karssens. Groetjes!

 2. Heidi

  Ik kreeg onverwachts contact met hen. Ging over mijn schouders heen over mijn hoofd door mijn derde oog. Ik wist niet wat ik zag! Dacht echt ‘ ik word gek’. Klaarwakker maar helemaal ‘into it’ een gigantisch ‘white mothership’ en lichtje die pinkten. Heel veel blauw licht in een soort galaxy. Had deze blauwe ‘ aliens’ nog nooit gezien, wist niet af van hun bestaan. Ze toonden me ook geometrie in de lucht. Gaven mij 1 boodschap want konden telepatisch connecteren maar er was wel een soort korte taalbarriere. Heel vreemd maar de boodschap was ‘ We komen eraan, eindelijk zijn we al hier in jou cosmos ‘ en zag beelden hoe ze doorheen de ozon treden. Zijn er hier groepen van op instagram of Facebook ? Laat me even weten. Want in zoek nu natuurlijk antwoorden en soortgenoten. Want voor die bewuste ‘ meeting’ had ik diep en intens gevraagd naar enig lichtwezens ‘ help mij aub met mijn gezondheid, laat me aub zien waarvoor ik moet gaan om te genezen’

 3. Eugenie

  Ik was bezig een lezing van Kryon te beluisteren op You Tube en hoorde daar dat Acrturianen voorouders (niet de ouders) waren van de Pleiadianen … (en omdat ik nieuwsgierig was naar de ouders van de Pleiadianen , want dat vertelt Kryon in deze video niet, kwam ik via google op deze pagina door te zoeken op de 2 namen).
  Dus ik deel deze info maar even… (don’t shoot the messenger )

  Het kwam als een antwoord op een vraag , zo ongeveer rond 34 minuten https://www.youtube.com/watch?v=OutnJQyMl0s&t=15s

  Maar al met al weet ik nu nog steeds niet wie de ‘ouders’ van de pleiadianen waren. 😀

  1. Douwe Bericht auteur

   Het idee van voorouders is daarnaast ook ontzettend lineair.

   In mijn ervaring wordt het hele tijd ruimte ding op een gegeven moment erg vloeibaar en telkens minder relevant. Het gaat dan voornamelijk over frequentie en een boel paden komen samen op de top van de berg en als je daar eenmaal bent aangekomen dan zijn alle paden die omhoog gingen relevant ook al heb je er lineair maar 1 zelf bewandelt.

   Sowieso het hele oordelen van goed en slecht valt weg, er is ervaring, er is contrast en uit dat contrast kan voorkeur ontstaan. Veroordelingen houden je gevangen in de wereld van dualiteit.

 4. Arjan Schrikkema

  Ik werk al meer dan 10 jaar met de Arcturians, ze doen bij mij elke dag een healing session waardoor ik elke keer sterker eruit kom, en op ALLE gebieden (fysiek/mentaal/spiritueel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *