Ans Hoornweg vertelt over haar contact met buitenaardsen

Eén van de poppen van Ans Hoornweg

Recent kwam ik Ans Hoornweg tegen die al vanaf haar derde levensjaar contact heeft met buitenaardse wezens.


Eén van de taken die Ans meekreeg toen ze incarneerde op planeet Aarde, was om de mensen te vertellen over buitenaardse wezens, over hun werelden en hun bedoelingen.

Ans Hoornweg heeft in trance poppen gemaakt van diverse buitenaardse wezens die ze heeft ontmoet of gezien. Deze poppen zijn allemaal gefotografeerd en staan hier op haar website. Van veel van hen en hun leven zijn beschrijvingen te lezen.

Het doel van Ans Hoornweg haar site is de mensheid op de hoogte te brengen van het bestaan van buitenaardse wezens en hun beschavingen. Maar ook om de mensen te laten wennen aan de diverse, voor ons onbekende verschijningsvormen die er zoal op andere planeten voorkomen.


Er zijn verschillende filmpjes van Ans te vinden op de YouTube. Als eerste een korte clip bij RTL4 uit 1995.

Vervolgens een wat langere clip van Ans in het programma De Stoel

En tot slot een nog langer interview van bijna 45 minuten.

Ik vond het zelf wel interessant om de informatie van Ans Hoornweg tot me te nemen en er eens goed voor mezelf over na te denken. De informatie die ze deelt komt daarnaast in mijn ervaring sterk overeen met wat ik ook uit verschillende Engelse bronnen heb vernomen, al zijn er her en der ook kleine verschillen te vinden.

Naast poppen maakt Ans ook Mandela’s om de ET werelden en onze wereld met elkaar te verbinden. Meer mandela’s zijn te vinden op: www.anshoornweg.nl/mandalas

Groot respect in ieder geval voor de moed van deze dame die al haar hele leven openbaar spreekt over deze materie, en buitenaardse wezens fysiek vorm geeft  door er poppen van te maken.

Drie sculpturen van Cynthia Crawford

Interessant is dat Cynthia Crawford een dame in de VS is die ongeveer hetzelfde doet en ook vele ET’s heeft vormgegeven in haar beeldhouwwerken en poppen.  Zie bovenstaande plaatje van drie Zeta aliëns.

Aanverwante artikelen en informatie:

-) Website: www.anshoornweg.nl
-) Website: www.etsculptors.com
-) Ans Hoornweg op YouTube
-) Oprah Winfrey en Harvard psychiater John E. Mack spreken over ET encounters
-) Docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s
-) Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Overzicht van het beste bewijs rond UFO’s en ET’s
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Oud Lockheed ingenieur zegt dat een boel van onze huidige technologie van gecrashte ET ruimtevaartuigen komt
-) Oud minister Canada – ET’s kunnen meer technologie met ons delen als we vreedzamer worden

Het boek van Ans Hoornweg met de titel ‘Wij komen al door de eeuwen heen’ is nog steeds te koop. Samen met de viewer om de viewmaster plaatjes te bekijken voor een totaalbedrag van € 25,=! Te koop bij Uitgever Akasha. Vandaag gebeld (059-9287245), morgen in huis!!

-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings

23 thoughts on “Ans Hoornweg vertelt over haar contact met buitenaardsen

 1. nan

  Wat Mevr Ans Hoornweg verteld komt goed overeen met wat Martijn van Staveren verteld. Altants in groote lijnen. Maar ik wist niet dat Mevr Ans Hoornweg een site had (kon haar via Robbert van den Broeke video). Mijn dank. Zij schrijft in haar blog: Aardse technologieën?.Dat Duisland ook Ufo’s heeft e.v.t samen met Amerika.En dat zij die gezien heeft (Duiste fabrikaat). Hoe kan je als buitenstaander nou onderscheid maken van de buitenaardse kant en van de aarde kant? Gezien vele ontdekkingen (gespot) van wat op internet te lezen is. Want het lijkt mijn dat de aardse kant nog niet de goede bedoelingen heeft (afleiding van wat er e.v.t nog naar buiten komt via MSM) En hoe kan je dan het rijmen,met de vrije wil van hulp vragen van hun (buitenaardse) dat je niet de verkeerde heb. Is het niet zo dat je die Ufo’s eigenlijk niet nodig heb en dat je het in je zelf mag ontdekken?Heeft iemand anders daar wat meer inzicht in?
  Vriendelijke groet nan

  Reageren
  1. Douwe Bericht auteur

   Hallo Nan,

   Ik heb zelf het idee dat wat we buiten ons waarnemen vooral een reflectie is van onze eigen en collectieve frequentie. Dus als wij mensen elkaar proberen te domineren en tot slaaf te maken, elkaar vermoorden om olie en andere grondstoffen. Dan zullen we dat ook gereflecteerd zien in contact met buitenaardse en multidimensionale wezens. Vanuit zo een staat van zijn trek je als individu maar ook als collectief wezens aan die dat aan je terugspiegelen.

   Door in jezelf je eigen negatieve gedachten, geloven en geloofssystemen te onderzoeken, om te keren en te transformeren wordt je zelf een vreedzamer mens. Je frequentie gaat in die zin omhoog omdat je minder laag frequente geloofssystemen vasthoudt. Daarnaast kun je actief jezelf en de mensen om je heen gaan helpen en bijstaan in hun proces en groei. Op die manier kun je vanuit jezelf en je hulp aan anderen je eigen frequentie en die van het collectief positief beïnvloeden. Vanuit die frequentie trek je ook buitenaardse en multidimensionale wezens aan die dat reflecteren. Dit zijn dan vooral wezens die je vrij wil respecteren en die je van dienst zijn met bijv. bruikbare informatie om jezelf en anderen vooruit te helpen.

   Het proces in mijn ervaring met buitenaardse wezens vindt dus plaats door jezelf. Door je eigen bewustzijn. Mede omdat bewustzijn uiteindelijk allemaal 1 is en buitenaardsen in die zin een stukje van je multidimensionale zelf zijn. Door aan jezelf te werken en door bij jezelf naar binnen te gaan en eventueel zelf te transformeren kun je jezelf openstellen voor positief buitenaards contact. In mijn indruk die ik van Ans krijg is dat precies wat zij heeft gedaan en zij geeft ook helder aan dat mensen stil dienen te zijn en bij zichzelf naar binnen kunnen gaan om zo zelf contact te leggen.

   In mijn eigen proces wat ik heb ondergaan in de afgelopen jaren onderscheid ik drie stappen.

   Ten eerste het vinden van innerlijke vrede, verlichting, het transformeren van al je negatieve geloofssystemen waar je geloof aan hecht.

   Ten tweede het actief verhogen van je eigen frequentie door je eigen passie te volgen met integriteit en zonder verwachtingen.

   En de derde en laatste stap was in mijn proces contact met buitenaardse en multidimensionale wezens.

   Ik heb deze drie stappen met alle gereedschappen die ik tegen ben gekomen die mij enorm van dienst zijn geweest samengevat met vele links in dit artikel:
   -) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

   Ik hoop dat je wat met dit antwoord kunt. 🙂 En voel je vrij anders verdere vragen te stellen.

   Reageren
 2. C

  Zie ook:

  Wij zijn onwetend gehouden over de externe betrokkenheid die onze ontwikkeling door heel de geschiedenis heen heeft beïnvloed.

  Betrokkenheid van rassen van wezens uit andere dimensies en andere galactische plaatsen van herkomst.

  Wij hebben geen idee hoe drastisch deze betrokkenheid onze evolutie heeft beïnvloed of hoe totaal wij gemanipuleerd zijn.

  Degenen die om onze evolutie geven en die wensen dat ons ras aanspraak gaat maken op de vrijheden, vreugden en macht, die zovelen in het universum met elkaar delen, beseffen dat het tijd is dat wij geïnformeerd raken.

  Dus bieden ze ons de informatie die we nodig hebben in de groei naar bewustzijn.

  „Zolang je je niet gewaar bent, zul je je niet herinneren wat er van je gestolen is door bepaalde bezoekende groeperingen”.

  Ashayana Deane

  http://medereizigers-inlakech.weebly.com/

  Reageren
 3. Budh

  Ha-LoL Prachtig dit , Zij heeft niet voor niets een natuurlijke Bindi op de juiste plek, dus niet
  op ‘t-voorhoofd maar tussen de natuurlijke wenkbrouwen.
  Ik heb ooit een heel klein gesprekje met haar gehad, maar ‘t-was druk, wanneer weet ik niet meer het kan zijn op 1 v/d eerste Paravisiebeurs het was in Rotterdam half/eind jaren 80 zo ongeveer.
  Eind 58 kwam ik met Moeder vanuit Indonesië in Nederland, na een kort verblijf in een pension in Holten hebben we nog een kleine tijd in een bungalowtje in Twenhaarsveld gewoond waar we voor het eerst sneeuw zagen, ik als een doldwaze naar buiten en er in rollen. Daarna kregen we een huis in Enter dus mijn eerste officiële woonplaats recht achter de beroemde klompenfabriek. In de kleuterschool tekende ik vele Aliëns die eruit zagen als ScreetzFrizzle o.i.d. dat is die gele pyramide hoofd Aliën waar Corey Goode het over had ze hadden allemaal gegolfde armen, benen en zelfs de romp was gegolfd met ufo’s en ik herinner me nog dat ik velden zwart maakte met sterren erin …Hoe weet zo’n peuter zoiets ???
  Ik herinner me nog dat een buurjongetje met de naam Evert naast me zat en een mooie indiaan met veren tooi tekende… ‘k-Was jaloers omdat ik niet zo goed kon/kan tekenen.. 🙂 Triggerde dit iets???

  Krijg nou wat zie ik dit opeens staan;
  https://www.google.nl/search?ei=kdAcW9PXFNHFwALbypbICw&q=Enter+graancirkel&oq=Enter+graancirkel&gs_l=psy-ab.3.
  Entercirkels
  http://frontierworld.nl/graancirkel-in-enter.html/

  Wat denken we zijn er overeenkomsten te zien?
  De Stoel – Ans Hoornweg over buitenaards contact
  https://www.youtube.com/watch?v=7nkj5MFAxxo
  op 9.29 min hieronder
  AnsH1
  Met wat we hieronder waarnemen.
  Myths E.T.ian

  Kaballa Demon script (Bing) veel begin/eind-punten net als die bij Ans.
  demonscript
  Die Aleph hebreeuws alfabeth (22)-(RechtsBoven) zie je hier ook van Bashar (Relate/Receive)
  b
  en bij de Dogon;
  Dog-on
  https://www.youtube.com/results?search_query=the+dogons

  Reageren
 4. Budh

  Wordt De-Vrede (3 cirkels) S ons scherp met de Shuriken toegeworpen? Of staan de @OM bommen op scherp? CCConnector mist er nu op dit moment nog 1 http://www.cropcircleconnector.com/2018/June2018.html volgens onderstaand filmpje. Die andere is met ‘n-franse slag.
  Two Big Messages – Two June 10, 2018 Wiltshire Crop Circles
  https://www.youtube.com/watch?v=FzLFIOY97Nk
  Die 2e Lijkt enigszins op die van Enter (Cirkels/Pentagram)
  Volgens onderstaand filmpje is dit hele “moderne”-graancirkel-gebeuren ook rond half/eind 80er jaren begonnen. (Ans-Hoorn.weg Pad van Trompetgeschal)

  Alan Foster Presents Contact, Awakening, Preparation
  https://www.youtube.com/watch?v=FwAjNxkPzRc

  Volgens mij had ik Ans op de 1e ParaVisie beurs ontmoet — Weena R.dam Die beurs was in een cirkel opgezet. een poosje hierna deed ik het volgende; Ik had een stapeltje Paravisies en blindelings pakte ik er 1 uit met m’n linkerhand opende ook blind een pagina en wierp K dit allereerste kristal muntje met m’n rechterhand op die pagina, het kwam terecht op MysterieSchool De-Sphinx die les gaven in de trant v/d Essenen door een Indonesische priesteres een vrij grote dame naar indische begrippen zeker 1.80 m Daar heb ik 1 jaar les gevolgd tot de eerste inwijding. Was het treinreizen zo zat… Ik heb haar niet kunnen vertellen (verdringing) dat ik met een vrouwelijke medeleerling Ashtar & BabaJi in m’n huiskamer ontmoette die in een kleine ufo verschenen. ik wist toen niet dat zij dat waren, dat zag ik 13 jaar later in de site van Lia kluijtmans (Meesters v/h Licht) ik schrok me kapot want ik herkende wat ik zag daar.
  Dit plaatje A is PRECIES wat ik zag Hij zit achter het stuur van die ufo en idd badend in dat witte licht, hij draaide zijn hoofd naar links en keek me aan. (Zeer Vriendelijk & Streng tegelijk) Achter in dat ufootje zat een Maharishi achtig figuur die naar me zwaaide. ik zwaaide uiteraard terug. Dat was dit manneke;
  B
  Paula die medeleerling vroeg aan mij of ik ook zag wat zij zag HA-LOL…!

  Door de jaren heen zijn we elkaar kwijtgeraakt…Het punt is nu… Zag zij wat ik hier beschrijf en plaats… en/of had ik/we te maken met een Archontische hologram?

  1 ding = zeker ik twijfel niet aan mijzelf, Ik weet wat ik zag… Maar WAAR Etc, enz. e.d. Ben ik ?
  Ik laat niet aan iedereen zoals hier het achterste van mijn tong zien…

  Reageren
 5. Budh

  Heb ‘t-pakket gisteren ontvangen en heb’t even snel doorgenomen in al z’n gangen. Echt ‘n-Onmisbaar Starterspakket voor kinderen en/of kleinkinderen. Waarbij Kennis van onze Goden de bijgelovige religieën niet hinderen. Vele “Aliën”-Temperamenten zijn zichtbaar door de viewmaster .n-Openbarende weg tot ieders innerlijke Master. Maakt Mens innerlijke kind wakker en ieders Buddhi wordt van een stakker een ware makker.

  Reageren
  1. Douwe Bericht auteur

   Hoe heb je het besteld Budh? Misschien dat ik er ook eentje ga bestellen en laat bezorgen bij familie in Nederland om dan later een keertje op te pikken.

   Reageren
   1. Budh

    Ik heb gedaan wat hierboven staat.
    059-9287245 = Uitgeverij Akasha bellen op tijd en niet te laat. 🙂
    Dan geef je aan hun je adres & 2 dagen later kan je aan de Aliën les.
    Betalen heb ‘k-net gedaan via internet anders kijg je last met de wet.

    Reageren
 6. Budh

  O.K. Nogmaals Echt een aanrader voor iedereen… Niets is meer verstopt onder een steen. Dat boek erbij betreft zoveel informatie dat Mens bijna zou kunnen zeggen dat de hedendaagse Disclosure (Aliën~Apocalyps) een herhaling is vanuit haar inspiratie.
  ANS;
  https://www.google.nl/search?source=hp&ei=wkElW9iGIs-x0gXD5Y_IBQ&q=ans+naam+betekenis&oq=ans+naam+betekenis&gs_l=psy-ab.3.

  Hihi.’k-Lig in ‘n-deuk deze synchroniseert leuk;
  https://www.babybytes.nl/namen/meisjes/Ans
  WEDEROPSTANDING= Wed er op stand in g >>>~~~> G=7 Ans=151=7
  Numerologie

  Be your own Free-Mason.
  fmg=777?(pictografisch)

  Hmm! Da’s toevallig Ik Ben volgens de Cartomantie ‘n-7.
  S7
  Uit boek van Marthy Jones ‘In de kaart gekeken’
  https://www.youtube.com/results?search_query=cartomancy
  briefLe.norm.and 😉
  https://www.youtube.com/results?search_query=Lenormand
  s
  Swallows (Hir.und.in.idae)
  https://www.youtube.com/watch?v=KI7OiRDoUk4

  Reageren
 7. Budh

  Mooi ! Mooi ! De taal van geluid apocalyptiseert in geometrie. Zou heimwee naar Mu ons ziek maken in Inspiratie? Waardoor Muziek ons kan helen in onze emanatie. Welke woorden eindigen naast ectoplasma nog meer op plasma of plasmosis ? Wie weet zit daar een helende dosis.
  vib
  Vibration, Emanation, Radiation
  https://www.youtube.com/watch?v=jD-u0qExiks

  Reageren
 8. Budh

  Oh ! Kijk & Zie door Wie weet ruikt Mens iets met z’n 3e neusgat in het derde oor.
  Het verschijnen van Sterren kan wel eens zijn dat deze entiteiten Erren.
  Chieffs van’t-Galactisch Administratie Kantoor ? G.A.K. God, Allah, Krishna in’t spoor?
  33
  Dit is dan van C.C. zie hierboven Vashta deed de 3 Theos zo loven;
  Theos
  Deze week/maand waren er deze Sterren, voor Hun hierboven is er wellicht iets te erren.
  st7 st5
  Hij van dit filmpje ziet wel 7P’s in de 7-Ster maar de 7-negens zijn her noch der.
  7×9=drie&zestig mijn leeftijd Nu is toch niet zo heftig?
  7ster
  Crop Circles Celebrate PT’s BirthDay in 2018 too ! … 21 Crown of Magi
  https://www.youtube.com/watch?v=m8gureVaH9A

  Ook zijn er 3 entiteiten in mijn 7-Ster, weliswaar met grote oren maar ze zijn er als’n-Diamantair.
  7star
  Lee Marvin I was born under a Wandering Star remastered
  https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.