Ans Hoornweg vertelt over haar contact met buitenaardsen

Eén van de poppen van Ans Hoornweg

Recent kwam ik Ans Hoornweg tegen die al vanaf haar derde levensjaar contact heeft met buitenaardse wezens.


Eén van de taken die Ans meekreeg toen ze incarneerde op planeet Aarde, was om de mensen te vertellen over buitenaardse wezens, over hun werelden en hun bedoelingen.

Ans Hoornweg heeft in trance poppen gemaakt van diverse buitenaardse wezens die ze heeft ontmoet of gezien. Deze poppen zijn allemaal gefotografeerd en staan hier op haar website. Van veel van hen en hun leven zijn beschrijvingen te lezen.

Het doel van Ans Hoornweg haar site is de mensheid op de hoogte te brengen van het bestaan van buitenaardse wezens en hun beschavingen. Maar ook om de mensen te laten wennen aan de diverse, voor ons onbekende verschijningsvormen die er zoal op andere planeten voorkomen.


Er zijn verschillende filmpjes van Ans te vinden op de YouTube. Als eerste een korte clip bij RTL4 uit 1995.

Vervolgens een wat langere clip van Ans in het programma De Stoel

En tot slot een nog langer interview van bijna 45 minuten.

Ik vond het zelf wel interessant om de informatie van Ans Hoornweg tot me te nemen en er eens goed voor mezelf over na te denken. De informatie die ze deelt komt daarnaast in mijn ervaring sterk overeen met wat ik ook uit verschillende Engelse bronnen heb vernomen, al zijn er her en der ook kleine verschillen te vinden.

Naast poppen maakt Ans ook Mandela’s om de ET werelden en onze wereld met elkaar te verbinden. Meer mandela’s zijn te vinden op: www.anshoornweg.nl/mandalas

Groot respect in ieder geval voor de moed van deze dame die al haar hele leven openbaar spreekt over deze materie, en buitenaardse wezens fysiek vorm geeft  door er poppen van te maken.

Drie sculpturen van Cynthia Crawford

Interessant is dat Cynthia Crawford een dame in de VS is die ongeveer hetzelfde doet en ook vele ET’s heeft vormgegeven in haar beeldhouwwerken en poppen.  Zie bovenstaande plaatje van drie Zeta aliëns.

Aanverwante artikelen en informatie:

-) Website: www.anshoornweg.nl
-) Website: www.etsculptors.com
-) Ans Hoornweg op YouTube
-) Oprah Winfrey en Harvard psychiater John E. Mack spreken over ET encounters
-) Docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s
-) Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Overzicht van het beste bewijs rond UFO’s en ET’s
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Oud Lockheed ingenieur zegt dat een boel van onze huidige technologie van gecrashte ET ruimtevaartuigen komt
-) Oud minister Canada – ET’s kunnen meer technologie met ons delen als we vreedzamer worden

Het boek van Ans Hoornweg met de titel ‘Wij komen al door de eeuwen heen’ is nog steeds te koop. Samen met de viewer om de viewmaster plaatjes te bekijken voor een totaalbedrag van € 25,=! Te koop bij Uitgever Akasha. Vandaag gebeld (059-9287245), morgen in huis!!

-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings

[bol_product_links block_id=”bol_589ad4f646071_selected-products” products=”9200000027603884,1001004000767663,1001004009482894,1001004011003280″ name=”sd” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

10 gedachten over “Ans Hoornweg vertelt over haar contact met buitenaardsen

 1. nan

  Wat Mevr Ans Hoornweg verteld komt goed overeen met wat Martijn van Staveren verteld. Altants in groote lijnen. Maar ik wist niet dat Mevr Ans Hoornweg een site had (kon haar via Robbert van den Broeke video). Mijn dank. Zij schrijft in haar blog: Aardse technologieën?.Dat Duisland ook Ufo’s heeft e.v.t samen met Amerika.En dat zij die gezien heeft (Duiste fabrikaat). Hoe kan je als buitenstaander nou onderscheid maken van de buitenaardse kant en van de aarde kant? Gezien vele ontdekkingen (gespot) van wat op internet te lezen is. Want het lijkt mijn dat de aardse kant nog niet de goede bedoelingen heeft (afleiding van wat er e.v.t nog naar buiten komt via MSM) En hoe kan je dan het rijmen,met de vrije wil van hulp vragen van hun (buitenaardse) dat je niet de verkeerde heb. Is het niet zo dat je die Ufo’s eigenlijk niet nodig heb en dat je het in je zelf mag ontdekken?Heeft iemand anders daar wat meer inzicht in?
  Vriendelijke groet nan

  1. Douwe Bericht auteur

   Hallo Nan,

   Ik heb zelf het idee dat wat we buiten ons waarnemen vooral een reflectie is van onze eigen en collectieve frequentie. Dus als wij mensen elkaar proberen te domineren en tot slaaf te maken, elkaar vermoorden om olie en andere grondstoffen. Dan zullen we dat ook gereflecteerd zien in contact met buitenaardse en multidimensionale wezens. Vanuit zo een staat van zijn trek je als individu maar ook als collectief wezens aan die dat aan je terugspiegelen.

   Door in jezelf je eigen negatieve gedachten, geloven en geloofssystemen te onderzoeken, om te keren en te transformeren wordt je zelf een vreedzamer mens. Je frequentie gaat in die zin omhoog omdat je minder laag frequente geloofssystemen vasthoudt. Daarnaast kun je actief jezelf en de mensen om je heen gaan helpen en bijstaan in hun proces en groei. Op die manier kun je vanuit jezelf en je hulp aan anderen je eigen frequentie en die van het collectief positief beïnvloeden. Vanuit die frequentie trek je ook buitenaardse en multidimensionale wezens aan die dat reflecteren. Dit zijn dan vooral wezens die je vrij wil respecteren en die je van dienst zijn met bijv. bruikbare informatie om jezelf en anderen vooruit te helpen.

   Het proces in mijn ervaring met buitenaardse wezens vindt dus plaats door jezelf. Door je eigen bewustzijn. Mede omdat bewustzijn uiteindelijk allemaal 1 is en buitenaardsen in die zin een stukje van je multidimensionale zelf zijn. Door aan jezelf te werken en door bij jezelf naar binnen te gaan en eventueel zelf te transformeren kun je jezelf openstellen voor positief buitenaards contact. In mijn indruk die ik van Ans krijg is dat precies wat zij heeft gedaan en zij geeft ook helder aan dat mensen stil dienen te zijn en bij zichzelf naar binnen kunnen gaan om zo zelf contact te leggen.

   In mijn eigen proces wat ik heb ondergaan in de afgelopen jaren onderscheid ik drie stappen.

   Ten eerste het vinden van innerlijke vrede, verlichting, het transformeren van al je negatieve geloofssystemen waar je geloof aan hecht.

   Ten tweede het actief verhogen van je eigen frequentie door je eigen passie te volgen met integriteit en zonder verwachtingen.

   En de derde en laatste stap was in mijn proces contact met buitenaardse en multidimensionale wezens.

   Ik heb deze drie stappen met alle gereedschappen die ik tegen ben gekomen die mij enorm van dienst zijn geweest samengevat met vele links in dit artikel:
   -) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

   Ik hoop dat je wat met dit antwoord kunt. 🙂 En voel je vrij anders verdere vragen te stellen.

 2. C

  Zie ook:

  Wij zijn onwetend gehouden over de externe betrokkenheid die onze ontwikkeling door heel de geschiedenis heen heeft beïnvloed.

  Betrokkenheid van rassen van wezens uit andere dimensies en andere galactische plaatsen van herkomst.

  Wij hebben geen idee hoe drastisch deze betrokkenheid onze evolutie heeft beïnvloed of hoe totaal wij gemanipuleerd zijn.

  Degenen die om onze evolutie geven en die wensen dat ons ras aanspraak gaat maken op de vrijheden, vreugden en macht, die zovelen in het universum met elkaar delen, beseffen dat het tijd is dat wij geïnformeerd raken.

  Dus bieden ze ons de informatie die we nodig hebben in de groei naar bewustzijn.

  „Zolang je je niet gewaar bent, zul je je niet herinneren wat er van je gestolen is door bepaalde bezoekende groeperingen”.

  Ashayana Deane

  http://medereizigers-inlakech.weebly.com/

 3. Douwe Bericht auteur

  Hoe heb je het besteld Budh? Misschien dat ik er ook eentje ga bestellen en laat bezorgen bij familie in Nederland om dan later een keertje op te pikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *