Begeleide meditatie – ontmoet je hogere zelf / gids / innerlijke buitenaardse wezen

Ongeveer een half jaar geleden ben ik een StarSeed Hub Clubje begonnen. We komen eens in de twee weken met een groepje mensen bij elkaar die allemaal interesse hebben in het thema van buitenaards leven, multidimensionale wezens, je eigen bewustzijn verder laten groeien etc.

In de praktijk doen we vaak gezamenlijk een zelf regressie of een begeleide meditatie en bespreken daarna onze ervaringen.

Er is één begeleide meditatie die duidelijk meer en duidelijkere effecten lijkt te bewerkstelligen dan de vele anderen die we het afgelopen half jaar hebben uitgeprobeerd. Vandaar dat ik deze specifiek even ook met mensen hier wil delen.

Deze begeleide meditatie van rond de 20 minuten is erg fijn en geeft bij ons bij veel mensen goede resultaten. Mocht je zelf interesse in deze materie hebben dan is onderstaande video (of MP3) zeker de moeite waard om een paar keer uit te proberen.

Veel succes en inwendig reisplezier!

Opening to Channel Meditation – How to Connect to Your Higher Guidance

Je kunt deze meditatie van de YouTube naar MP3 converteren op deze site.
En op haar website kun je meer begeliede meditaties van Rashana vinden.

Ik ben erg benieuwd of deze begeleide meditatie bij andere mensen ook net zo goed aansluit als bij de mensen hier van de StarSeed Hub Club. Ervaringen en eventuele vragen zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Voorbij vorige levens – Simultane Parallelle Incarnaties (SPI’s)
-) Maak zelf contact met je simultane parallelle incarnatie (SPI’s)
-) Zelfregressie als gereedschap om je multidimensionaliteit te verkennen
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Zelf contact maken met ET’s – Begeleide meditatie
-) Brad, Bentinho en Gigi leggen uit hoe mensen contact kunnen maken met hun “innerlijke buitenaardse en interdimensionale wezens”

5 gedachten over “Begeleide meditatie – ontmoet je hogere zelf / gids / innerlijke buitenaardse wezen

 1. Douwe Bericht auteur

  Het is in mijn ervaring vooral en – en niet per se of – of.

  Een oefening om je eigen fantasie te gebruiken is die van Bentinho in dit artikel:
  http://achterdesamenleving.nl/kies-de-best-voelende-gedachte-waar-je-toegang-tot-hebt-in-het-moment/

  Dat werkt ook prima in mijn ervaring. Je kunt de oefeningen prima naast elkaar gebruiken in mijn ervaring als dat resoneert.

  We hebben bij de StarSeed Hub meetups vele veschillende ‘permission slips’ uitgeprobeert inclusief verschillende begeleide meditaties en zelfregressies. De bovenstaande in dit artikel is eentje waar een boel mensen vaak goede resultaten mee hebben.

  Het helpt mensen om eerst te relaxen, dan om zich veilig en goed te voelen en dan om via de fantasie contact te maken met de eigen gids. Je kunt je eigen gids eerst wat vragen stellen en op het einde krijg je gift van je gids wat je vaak later ook weer kunt gebruiken om sneller in die frequentie te komen.

  Maar wederom zoals altijd, volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie en gebruik vooral de ‘permission slips’ die met jezelf resoneren.

 2. Douwe Bericht auteur

  In mijn ervaring draait het hier allemaal om bewustzijns of zielengroei.
  Mensen beginnen vaak bij zichzelf,
  Dan kan de familie erbij betrokken worden,
  Dan de bredere groepen waar ze deel van uitmaken,
  Dan de gehele mensheid,
  Dan alle levende wezens op moeder aarde,

  Een logische stap daarna is buitenaards leven. Contact maken met buitenaards leven is een volledig logische en natuurlijk progressie als mensen hun eigen bewustzijn expanderen. Precies daarom spreken al deze mensen die zeer bewustzijn over buitenaardse wezens op deze manier.

  Maar goed als mensen zich nog heel erg druk maken om hun eigen lokale groepen dan staan ze niet open voor buitenaards leven en op een bepaalde manier is het ook nog niet relevant voor ze.

 3. Douwe Bericht auteur

  In mijn ervaring heeft het vooral met je eigen frequentie te maken.

  Als je stelselmatig je eigen frequentie verhoogt dan kom je vroeger of later altijd met deze materie in aanraking.

  Religie kan bewustzijn vergroten en dus frequentie verhogen. Dus zinvolle religies komen hier vroeger of later ook mee in aanraking.

  Met dit soort begeleide meditaties ben je heel bewust je frequentie aan het verhogen, een gevolg daarvan is ondermeer dat er gemakkelijker contact kan worden gemaakt met gidsen waaronder buitenaardse en multidimensionale wezens.

  Vanuit mijn perspectief is het natuurlijk en volkomen logisch. Het is simpelweg de volgende logische stap in zielengroei, bewustzijnsgroei van zowel individuen als van het collectief.

  We zijn nu in een stadia waar telkens meer individuen hun frequentie al genoeg verhoogd hebben en zo contact weten te leggen. Hoe ik het zie delen die mensen hun ervaringen en hun reis daarnaartoe waardoor het telkens gemakkelijker toegankelijker wordt voor meer mensen. En hoe meer mensen die frequenties bereiken en dit soort contacten leggen hoe dichter het gehele collectief ook in de buurt komt. En op termijn zal dat worden gereflecteerd in openlijk contact van het collectief met buitenaardse en multidimensionale wezens.

  1. Douwe Bericht auteur

   Daarom goed om nu alle lage frequenties die mensen in hun dragen te onderkennen en te transformeren. Als we zelf innelijke vrede en onvoorwaardelijke liefde kennen voor alles dat is dan is het erg moeilijk om laag frequente wezens aan te trekken.

   1. Douwe

    Absoluut dat is zelfs noodzakelijk uiteindelijk, maar als mensen onvoorwaardelijke liefde geincorporeerd hebben dan raken mensen niet meer getriggered door lagere frequente wezens en houden ze hun eigen frequentie vast inplaats van zelf mee te resoneren met die lagere frequenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *