Bentinho legt het innerlijke sturingssysteem uit

Na een paar weken afwezigheid van de wekelijkse livestream op de maandagavond vanwege een retreat in Sedona, is Bentinho weer terug op de Youtube. Gisteren kwam zijn nieuwste YouTube online met de titel: Master Your Vibration – Ease Your Way into Bliss

Hij legt hierin uit hoe je je innerlijke sturingssysteem optimaal kunt leren gebruiken en hoe negatieve emotie een goed signaal is en reden voor vreugde dient te zijn.
Ook wordt uitgelegd hoe je vanuit die negatieve emotie weer terug kunt komen naar neutraliteit om daarna weer op de bliss trein te springen. 😀

In this session, Bentinho will talk about the process of getting into Bliss from a neutral or negative state of mind. How to shift your energy into alignment/bliss? Self-judgment is the perfect way to block oneself from having access to higher states of being. Non-judgment is key to get out of a negative spiral and jump to a positive one.

Persoonlijk heb ik gemerkt dat het erg kan helpen om je eigen inzichten en vragen te delen zodat anderen daarop kunnen reflecteren en zo iedereen van die ervaring kan leren wat voor hun relevant is. Hartelijke dank dan ook voor alle mensen die zo enthousiast mee hebben gedaan met deze uitwisseling onder de verschillende artikelen. Naast de discussie hier ben ik ook vrij actief op de facebookgroepen van Bentinho en leer daar ook een boel van anderen. De Engelse groep heeft over de 3800 leden. En de Nederlandse groep heeft inmiddels 66 leden.

1399314_1610694229176923_6214981215405965602_o

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Leer je innerlijke sturingsmechanisme, wat via emoties werkt, beter te gebruiken
-) Zelfonderzoek – Zelfkennis – Zelfrealisatie 
-) De moeder van alle stressvolle gedachten, de gedachte dat gebrek kan bestaan
-) Leer je leven meer naar je eigen voorkeur te scheppen
-) Hoe je je frequentie op een gemakkelijke manier kunt verhogen
-) Hoe je je frequentie stabiel hoog kunt houden
-) Wet 1 van 3: The Law of Attraction
-) Wet 2 van 3: The Law of Deliberate Creation
-) Wet 3 van 3: The Law of Allowance
-) De vijf wetten van creatie
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.BnRKckNIgAAsh9o

Eén gedachte op “Bentinho legt het innerlijke sturingssysteem uit

 1. Douwe Bericht auteur

  Dit kwam voorbij op de facebookgroep en hoop dat het mensen hier eventueel ook verder kan helpen.

  Het onderzoeken van je stressvolle gedachten dat gebrek in de een of andere vorm kan bestaan is echt heel gemakkelijk. En voor de mensen die nog steeds denken dat je stressvolle geloven (die je herkent aan negatieve emotie) onderzoeken moeilijk is, hier een kinderboek (ook voor volwassenen) wat het proces van Byron Katie heel helder en simpel uitlegt:

  Tijger, Tijger is het waar?
  http://www.bol.com/nl/p/tijger-tijger-is-het-waar/1001004007959420/

  En om te bewijzen dat het echt gemakkelijk is om je stressvolle gedachten te onderzoeken hier een youtube filmpje waar een kind het boek voorleest zodat mensen zich bekend kunnen maken met de inhoud.

  Tiger Tiger Is It True?
  https://www.youtube.com/watch?v=gPfB4CR6fUU

  Als een 6 jarig kind dit kan, dan is de kans groot dat de gemiddelde lezer van deze website het ook kan. 😀 En is dat geen goed nieuws? 🙂 Iedereen hier kan zijn lijden op gaan lossen door opkomende stressvolle gedachten te onderzoeken.

  Bentinho merkt op in zijn video dat dit een standaard praktijk zou moeten zijn voor eenieder. Zie het als een basis voor je mentale hygiëne. Begrijp hoe je innerlijke sturingsmechanisme werkt, gebruik de juiste gereedschappen als je negatieve emotie ontvangt om persoonlijk te groeien en gebruik de juiste gereedschappen als je positieve emotie ontvang om persoonlijke te groeien. Doe dat en elk signaal van je innerlijke sturingssysteem is constructief te gebruiken voor je persoonlijke groei.

  De concepten zijn kinderlijk simpel. Het is even testen voor jezelf om er ervaring en vertrouwen mee op te doen maar stel het dan in als een basis die je vanaf nu gebruikt, ga het leven en integreer dit zo volledig mogelijk in je alledaagse leven.

  Bentinho maakt de opmerking dat mensen die dit volgende week nog niet begrijpen en gebruiken niet weer terug hoeven te komen voordat ze dit begrijpen en toepassen. 😀
  Mocht die deadline mensen hier helpen gebruik het dan vooral.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *