Wat kun je met channelen in de dagelijkse praktijk?

d8aa606fbab37b644ecd0a5a87e561eeChannelen is voor veel Nederlanders toch nog een beetje een onbekend fenomeen.

Vaak moet er eerst een flink stukje uitleg worden gegeven op het fenomeen en eventuele oude definities die mensen ervan hebben moeten vaak wat worden geupdate.

Als dat eenmaal gedaan is krijg ik regelmatig de vraag van de nuchtere Nederlander. Oke prima dat channelen, ik geloof dat ik begrijp wat het is en als mensen daar blij van worden moeten ze dat vooral lekker doen, maar… wat schiet iemand er nou mee op?

Wat heeft iemand aan kunnen channelen in het dagelijkse leven en in de praktische realiteit?

Dat lijkt me een hele terechte vraag en ik ben dan ook blij dat Pim en Wieteke in hun deel twee van hun drieluik over channelen uitleggen hoe zij channelen in de dagelijkse praktijk gebruiken zowel professioneel in hun werk bij het begeleiden en in alignment brengen van andere mensen als in hun eigen persoonlijke leven.

Voor mij persoonlijk (Douwe) is channelen simpelweg een gereedschap waar ik tegenaan ben gelopen op een zoektocht waarbij ik mezelf goed willen voelen op de eerste plaats heb gezet. Ik ben simpelweg mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie gaan volgen met integriteit en zonder verwachtingen en kwam zo channelen als gereedschap tegen om meer van mezelf te worden.

Via dit gereedschap kon ik voor mezelf vaststellen dat ik net als alle mensen multidimensionaal ben en o.a. via channelen kan ik deze multidimensionale aspecten van mezelf verder verkennen en zo in contact komen met meer van mijzelf.

Praktische informatie
Pim Smit: http://coachingenhealing.nl
Wieteke Koolhof: http://design4awareness.com

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Pim en Wieteke leggen helder uit wat channelen is
-) 7+ praktische tips om zelf te (leren) channelen
-) Vraag en reflectie sessie over channelen met Wieteke Koolhof
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Tuning in – Documentaire die uitleg geeft over wat channelen is
-) Innerlijke vrede, het volgen van je passie en multidimensionaliteit
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te transformeren
-) Ho’oponopono – een snelweg via je hart naar innerlijke vrede
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen

1a0f342a4f6d2c6708392d67c80cbc93

1 thought on “Wat kun je met channelen in de dagelijkse praktijk?

 1. Budh

  Mooi.! Helder uitgelegd! Uit 2 mooie Harten en zeer oprecht.
  Voordat men een praktijk kan beginnen moet er dus eerst veel bij jezelf ontginnen.
  De tijd gaat komen dat vele jonge mensen tot dit bewustzijn gaan komen.
  Wat voor ieder zelf afhankelijk is & wat Astrologisch gaat komen is ook niet mis.
  Spreekt het volgende je aan ? Kom dan in het Channelaars bestaan?

  HEBBEN KINDEREN DE TOEKOMST NOG?
  Kinderen hebben de toekomst, een cliché, maar astrologisch heeft dat wel een specifieke betekenis. In de vorige editie schreef ik over de negatieve vierkantsposities van Uranus en Pluto maar er is meer dat ons astrobewustzijn flink beïnvloedt. Kids die tussen 1991 en 1999 zijn geboren, hebben allemaal in hun horoscoop een conjunctie (samenstand) van de planeten Uranus en Neptunus, twee langzame planeten die vanwege hun traagheid zelden samen optrekken. Ze staan dan in het zelfde teken, Steenbok. De andere bekende langzame planeet, Pluto staat daar al sinds 2008 en in december 2017 komt er ook de heerser van Steenbok, Saturnus, in terecht. Dat belooft heftig onderzoek naar structuren, instanties en regeringen, naar macht en onmacht, naar integriteit en corruptie. Enerzijds gaat al het oude zich vastklampen aan nog meer controle, spionage en surveillance, anderzijds gaan die nieuwe kinders, nu tussen de 18 en 26 jaar, zich roeren in een onorthodox, intuïtief protest.

  In 2019 gaat Jupiter Steenbok binnen en dat zal al ontzettende veranderingen met zich mee brengen, maar als Pluto en Saturnus eenmaal daar in een samenstand raken in januari 2020, gaat de beer los. Zo’n astrologische situatie is sinds 1213 niet meer voor gekomen. Dat kenmerkte toen het eind van de Kruistochten en het begin van een andere kijk op religie en spiritualiteit.
  In 2020 mogen we verwachten dat er allerlei geheimen en manipulaties worden geopenbaard. Griezelige schandalen komen naar buiten. Deze stand (Saturnus conjunct Pluto) wordt wel het tovenaarsaspect genoemd omdat mensen met zo’n geboortestand na een intense worsteling met zichzelf in staat zijn om visionair nieuwe een meer duurzame structuur uit te zenden in hun omgeving.
  Wie in 1982 geboren is met deze positie, zal te zijner tijd grote invloed op het wereldgebeuren krijgen. Eind 2020 gaan Jupiter en Saturnus tegelijk het teken Waterman binnen en dat zou nieuwe hoop op een intelligentere, humanere mensheid kunnen betekenen. De kinderen van 1992-1999 zullen hun revolutionaire ideeën dan vast alle ruimte kunnen gaan geven. En dat is broodnodig.
  ⛲️Bron; 🏔P-e.t.er🌲Den🐟Haring😄
  tijdgeest-magazine@kpnmail.nl

  CALL
  🔷🔵💎⏺👽 http://pleiadian-starseed.com/ 👽⏺💎🔵🔷
  Watch the movie on top? 81-min.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.