CNN ‘verspreekt’ zich, VS werkt samen met IS

180213-arms

Aan de hand van deze top 10 wapenfabrikanten kunnen we direct zien wie er economische gezien enorm profiteren van de langdurige oorlogen in het Midden-Oosten.

Mensen die de nieuwe media volgen weten allang dat IS vooral bestaat uit een leger huurlingen wat gebruikt wordt als proxyleger, door een club psychopaten met geopolitieke en economische belangen, om zo hun eigen agenda in het Midden Oosten door te voeren.

Als we simpelweg het geld volgen is het maar al te duidelijk wie er economisch gezien groot voordeel heeft bij al de langdurige gewapende conflicten in het Midden-Oosten. Maar liefst 7 van de wereldwijde top 10 wapenproducenten komt uit de VS.

Over het algemeen is de mainstream media niets minder dan een spreekbuis van de VS en de belangen achter dit soort industrieën. Juist daarom is het wel grappig om deze ‘verspreking’ nu in de openbaarheid op CNN te zien. Hiermee lijkt de aap ook in de mainstream media definitief uit de mouw te komen over de relatie tussen de VS en IS:

I just recorded CNN blundering BIG TIME!.. they leaked ‘The US and ISIS are working together’ in Syria. I couldn’t believe that this got past their censorship department.. it’s all coming apart before your very eyes.

12140579_956617764404059_8511950944064110490_n

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Voor het militair industrieel complex is IS een geschenk uit de hemel
-) Verboden in de VS – Poetin legt uit wie IS in het zadel houdt
-) ISIS als ‘Psy-op’ – 10 punten die vragen oproepen over wie er achter ISIS zitten
-) Burgers VS zijn het empire builden van hun overheid volledig zat
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) De wereld wordt overheerst door één groot misdaadsyndicaat
-) Wie verdienen er aan oorlog?
-) 10 aantoonbare grote leugens van de zogenaamde ‘mainstream media’
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Van slavernij naar vrijheid, stap 1: Liefde & Angst

11219523_1021359874598653_2938651359438673591_n

Voert de VS oorlog om overal via bommen en granaten vrede en vrijheid te brengen? Of zijn bepaalde psychopaten in de VS simpelweg continue oorlog aan het voeren om zo de verdiensten van hun enorme wapenindustrie lekker aan de gang te houden?

10304966_10152983408823868_8334617073451840233_n

 

9 gedachten over “CNN ‘verspreekt’ zich, VS werkt samen met IS

 1. johan

  De Verenigde Staten is de meest misdadige Democratie in de wereld.
  .
  Democratie is het beste systeem voor de Rijke Elite
  .
  Democratie het slechtste systeem voor de minderheid

  1. Douwe Bericht auteur

   Vergeet niet dat het vooral krachten achter de schermen zijn die het militair apparaat van de VS succesvol weten te kapen.
   De burgers van de VS zijn hier ook helemaal niet blij mee en telkens meer van hen beginnen zich gelukkig ook openlijk tegen dit psychopatische gedrag van hun overheid uit te spreken.
   Het filmpje van Abby Martin in dit artikel laat dat mooi zien: http://achterdesamenleving.nl/burgers-in-de-vs-zijn-het-empire-builden-van-hun-overheid-volledig-zat/#.Vg7sHXrtlBc

   Het wordt tijd dat burgers helder aangeven naar hun overheden dat ze dienen te stoppen met het onderdrukken van de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zowel het eigen volk als het volk in andere landen.
   Het draagvlak voor oorlogen wordt over het algemeen gemaakt door heersende klasses met valse vlaggen en vervolgens veel leugens en manipulatie via de mainstream media. Dit artikel laat onder meer zien hoe overheden van Zweden tot aan de VS valse vlaggen hebben gepleegd en helaas veel te vaak met grandieus succes. http://achterdesamenleving.nl/overzicht-van-valse-vlaggen-van-zweden-tot-frankrijk/#.Vg7s1HrtlBc

   Met alle onrust in de wereld op dit moment moeten we niet verbaasd zijn als we de komende tijd nog wat valse vlaggen in de VS en Europa zien ontstaan om zo de onvrede van de bevolking in deze regio’s proberen te deflecteren naar een externe vijand.

 2. John

  De Verenigde Staten van Amerika is “EEN” groot [MODERN] roversnest. Deze criminelen vallen elk land binnen -beroven die landen van hun grondstoffen -en laten het land als een grote puinhoop achter- zie [Iraq – Afghanistan]. Wordt tijd voor een tegenactie tegen dit criminele land -net zoals wat ze op 6 en 9 augustus 1945 hebben gedaan. De illegale oorlogen tegen Irak/Syrië. is een complete mislukking van hun militaire/ politieke strategie en imperialisme. Het kapitalisme leeft van oorlog. Oorlog is de kracht van hun economie. En de burger slaapt verder en is bang. Wel keert de publieke opinie zich tegen hun

  1. Douwe Bericht auteur

   Het is een mislukking voor de burgers in de landen, de soldaten die meedoen aan de oorlogen en overlijden, gewond raken of levenslang geestelijk en/of fysiek schade ondervinden. Ook is het een mislukking voor de middenklasses van alle landen die meebetalen aan de oorlogen via hun belastingen zoals ook Nederland. Voor de elites achter de banken en grote industrieën is continue oorlogsvoering ongeacht wie er wint of verliest echter grote winst. Het is een ideale manier om geld van de onder en middenklasse naar deze elite te pompen. Zie ook het artikel: Wie verdienen er aan oorlog?

   Zolang oorlogen dikke winsten opleveren voor deze elites zullen die elites alles op alles zetten om continue conflicten los te krijgen in de wereld. En zolang wij niet leren hier doorheen te prikken en dit te stoppen zullen wij als brave belastingbetalende burgers continue deze oorlogszucht van deze elites ongevraagd blijven financieren. Zie eventueel ook dit artikel:
   -) Goedbedoelende mensen financieren het meeste kwaad in de wereld

   1. Treowd

    Inderdaad Douwe , wij als mensheid moeten het kaf van het koren scheiden door de ware oorlogs en onrust veroorzakers terecht te wijzen, vele wereldburgers die het goed met de aarde en haar bevolkingsgroepen voor hebben zijn daar de dupe van. Als we naar Amerika wijzen dan bedoelen we daar natuurlijk niet de burgerbevolking van Amerika mee die hier ook als slachtoffers van dat foute regime misbruikt worden. Het zijn de aanstuurende eliten die de oorlogsmachine(s) aansturen. Wij als mensheid zijn daar slachtoffers van en we moeten ons niet laten verdelen en al zeker niet in eenslachtofferrol gaan hangen en het verenigd een halt toe roepen. We are all in the same boat ! Samen zijn we sterk, en we moeten en behoren elkaar te steunen waar het mogelijk is.
    One Love, One People!

 3. Douwe Bericht auteur

  Krachten in de VS, Israel, Turkije en Saoedie Arabie hebben IS getraind, bewapend en van financiering voorzien. Dit om hun eigen psychopathische plannen door te voeren. Ze doen dit in het geheim omdat ze deze gestoordheid niet in de openbaarheid aan het volk van hun eigen land verkocht krijgen.

  Dat is ook precies de reden dat juist de overheden van Turkije, Saoudie Arabië, Israël en de VS nu zo lopen te zeuren over dat Rusland nu eindelijk eens even doorpakt tegen IS. Ze zien hun projectje zo in het water vallen.

  Dat Europa de VS nog steeds zo volgt is werkelijk te dom voor woorden. De VS verdient enorm aan deze conflicten omdat zij verreweg de grootste wapenindustrie en leverancier zijn van de hele wereld. En alle vluchtelingen komen lekker in Europa crashen wat onze economie naar de kelder helpt.

  Europa gedraagt zich als een klein kind zonder enig besef van wat de VS precies doet en vergeet compleet haar eigen belangen. Europa, Rusland en het Midden Oosten zouden veel beter intensief kunnen samenwerken om de boel in het Midden Oosten te stabiliseren zodat die regio’s zichzelf in vrede en rust kunnen opbouwen en ontwikkelen. Dat voorkomt ook al dit soort vluchtelingenproblematiek. Europa en Nederland worden qua logisch eigen belangen volgen helemaal niet bestuurd vanuit de belangen van de eigen regios maar vanuit de belangen van de VS wat het vermoeden doet reizen dat zowel onze politiek als mainstream media direct onder het ministerie van buitenlandse zaken van de VS vallen.

  Maar goed, ook in de VS zelf zijn de burgers dit oorlogsgedrag van de VS zat want het zijn de burgers daar die er met hun belastinggeld voor betalen.

 4. Kerel

  Buiten de aanwezige amerikaanse secret service zoals Black Water soldaten wordt de aanweizgheid van de Mossad te vaak vergeten.
  Dat zijn er 200 welke voor de communicatie en techniek zorgen meer zeg maar het IQ gedeelte van IS(IS)

  ISIS werd later IS omdat velen ISIS als zijnde Israel Secret Intelli. Services.
  Dat werd te duidelijk dus werd er maar IS van gemaakt twerwijl deleider van IS zelf een (arabische) jood is.
  100 den websites welke achtergronden doorspelen zijn doo NSA en GCHQ geblokkeerd en niet meer toegankelijk.
  Als voorbeedl: En oh ja, de spyware van de GCHQ (de Engelse NSA) is zelfs ook nu nog niet weg te krijgen uit het netwerk van telecom bedrijf Belgacom. Het onwettig afluisteren en blokkeren.

  Dank aan deze website voor de feiten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *