Een simpele manier om je frequentie/vibratie te verhogen

Nog een interessante video van Bentinho Massaro. In deze video legt hij uit hoe mensen op een simpele en gemakkelijke manier hun frequentie/vibratie kunnen ‘verhogen’. Erg interessant en handig voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en een beter begrip van hunzelf, het leven, het universum en -All That Is -. 😀5707_10156375812580538_5039776399597779948_n

Ik heb persoonlijk erg kunnen groeien van de inzichten van Bentinho en ik hoop dat zijn materiaal anderen net zo goed van dienst kan zijn. De video begint na ongeveer 25 seconden.

“How to raise your frequency? How do I raise my Vibration?” In this meeting, Bentinho will share another powerful and super simple method to raise your frequency and increase your vibration, so that you may learn to master your state of being fast. He also has a 2-hour challenge for you as well … If you do this 2-hour challenge, you will never be the same again. You will permanently raise your base frequency from being a victim to being a master of creation, a creator of your reality.

11025673_872972209430570_1692946521498379203_n

“Reach for the best-feeling thought you have access to right now.” – Abraham Hicks

He starts off by clearly explaining how consciousness and vibration and the process of creation works, so that you have a clear understanding of how reality works, before you apply this principle in every day life.

Today’s session will be yet another continuation of this principle: that you are Master of Your Universe. That you are a god.

Today he’ll share something so simple it will blow your mind (which is what it is designed to do) if you actually apply it. It is a way to raise and master your vibration, regardless of circumstance, and it will give you more experiential power to back up the ideas shared in the previous two meetings.

11220812_1677056732540672_8196597606398238335_nVoor mensen die meer willen zien is zijn YouTube-kanaal, waar vele lezingen te bekijken zijn, te vinden op: https://www.youtube.com/user/BentinhoMassaro/videos.

Zijn website is te vinden op: http://www.bentinhomassaro.com/.

Een Engelstalige Facebookgroep, waarin mensen elkaar vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen gebaseerd op dit materiaal, is te vinden op: https://www.facebook.com/groups/336863633071053/?ref=ts&fref=ts.

En een Nederlandstalige groep is te vinden op:
https://www.facebook.com/groups/886264078063136/.

Op Facebook is zijn pagina: https://www.facebook.com/bentinhomassaro?fref=ts.

En hij heeft ook een eigen online academie waar hij alles stapje voor stapje uitlegt op:
http://www.trinfinityacademy.com.

11115598_942596789118169_4226257998421360731_n

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Leer je kinderen hoe ze met hun slecht voelende gedachten om kunnen gaan
-) Onderzoek je stressvolle gedachten, leer ervan en verbeter je leven
-) 7 redenen om je angst en gebrek gebaseerde gedachten te ontmantelen
-) Leer je leven meer naar je eigen voorkeur te scheppen
-) De 5-stappencyclus van creatie
-) Een einde aan de slavernij, stap 4: Vrijheid & Controle
-) Wet 1 van 3: The Law of Attraction
-) Wet 2 van 3: The Law of Deliberate Creation
-) Wet 3 van 3: The Law of Allowance
-) Waartoe wij hier op aarde zijn?
-) De vijf wetten van creatie
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen

10 gedachten over “Een simpele manier om je frequentie/vibratie te verhogen

 1. Henri

  Hoi, hoor ik bij de drie? 🙂
  Toen één der jouw gasten de link plaatste ben ik ook gaan kijken en de openbaring is wonderschoon.
  Andere tips van deze site heb ik ook gedownload, maar op de één of andere manier niet ingesprongen. m.u.v enkele hypnose sessions die heel verhelderend waren.
  Kortom, ben het met je eens. Deze jonge gozer weet mij heel goed te stimuleren. Bijna dagelijks kijk ik wel wat van hem, praat erover, tracht het allemaal te begrijpen enzovoorts en warempel in de nacht, als ik slaap, werkt het door.
  Heel prettig allemaal en persoonlijk kan ik zeggen dat mijn groei erdoor aangejaagd wordt. En ik maar denken dat de afgelopen vijf jaar ik groeide als een raket in bewustzijn, hahaha het gaat nu nog begrijpelijker. Al heb ik bewust niet alles door een gevoel van helderheid vibreert. Thanks!

 2. Douwe Bericht auteur

  Ja fijn he, hij legt het allemaal superhelder uit en na het uittesten voor mezelf in de praktijk ben ik enorm dankbaar voor deze reflecties/wijsheid.

  Ik voel me al 5 dagen blissfull. Ik onderzoek eventueel opkomende stressvolle gedachten met the work van Byron Katie waardoor ik inzichten krijg die zeer waardevol zijn en vervolgens kan ik weer lekker doorgaan met blissfull voelen via de tips van Bentinho.

  Ik ben benieuwd hoe lang deze combinatie werkbaar blijft maar het het gaat als een tielelier. 🙂

  Aanvullend zijn de facebook groepen erg fijn om wat inzichten en ervaringen te delen en gezichtspunten uit te wisselen over dit materiaal met anderen die ook een actieve interesse in deze materie hebben.

  1. Douwe Bericht auteur

   Henri, jij hebt wellicht inmiddels een aardig overzicht van het materiaal. Wat zou in jouw ogen goed introductiemateriaal tot Bentinho zijn? Wat zou een goede beginvideo zijn van zijn youtube kanaal om naar een kennis te sturen bijvoorbeeld om ze een eerste kijkje te geven in zijn reflecties?

 3. Henri

  Hoi Douwe, bedankt dat je dit mij vraagt. Om eerlijk te zijn ben ik begonnen met de video die jij op de site had geplaatst en toen ad random de “playlist” doorgelopen en verrek als het niet waar is 🙂 ik heb me ook afgevraagd hoe en wat het begin was. Toen ik daar wat over nadacht, vond ik het eigelijk niet belangrijk, maar ik ga er graag nog even over peinen. Al moet ik zeggen dat de link die ik eerder plaatste misschien wel een goed begin is. Maar weer een kleine twee urr en dat is niet wat je zoekt denk ik om even kort en helder wat te laten zien?!
  Het gaat over geld (heb de mantra opgeschreven omdat het zo’n goed gevoel gaf) en het beeld van Bentinho vond ik verfrissend om te zien. Anders gezegd: hij zag er zo jong uit dat ik eerst dacht dat deze video van langere tijd terug is en niet slechts een jaartje ofzo.
  Verder kreeg ik een helder gevoel over het aanschouwen van deze jonge kerel en dacht: wauw, dit kan geen toeval (geloof ik sowieso niet in) zijn, maar iemand die zo vloeiend en zelfverzekerd vol kennis spreekt over zaken, die ik als jonge vijftiger 🙂 niet helemaal begrijp… dit heeft zo moeten zijn. Persoonlijk ben ik blij dat ik dit heb gecreeerd.

  Notabene, ik luister naar hem en lees dan ondertussen andere voor mij interessante zaken op het internet en heb het gevoel dat dit voor mij ook goed is. Laat de woorden lekker doorvibreren.

  Natuurlijk zou ieder ander er iets anders uit kunnen halen, dat moet ook zo zijn, maar bij mij overheerst een lekker en ik ben blij gevoel.

  Hopelijk kom ik iets op het spoor dat je vraag meer dient dan dit delen van mijn ervaring. Op de valreep wil ik nog zeggen dat ook prettig is dat zowel Bentiho (moet steeds scrollen om te controleren of ik de naam goed spel) als Hans L. (zie link in eerder art.) beide afstand nemen van de “rage” die er heerst in onze spirituele wereld zoals het volgen van Gurus lid worden van spirituele centra’s om medium zijn te leren ontwikkelen en meer van dat. Ze kraken het niet af, maar bevelen het ook niet aan, als je wakker wilt worden tenminste. Of verder wilt ontwaken. Ben je al helemaal ontwaakt? Geweldig, maar dan zal je dit bericht nooit lezen! 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor je feedback. Het was en is mij ook nog steeds wat onduidelijk waar het begin is. Wellicht is dat bij les 1 in zijn trinfinity academy. 🙂

   Maar ik heb zelf alleen nog YouTube video’s gekeken en daar is al een boel nuttigs uit te halen. De video hoe je frequentie gemakkelijk te verhogen en de andere over hoe je frequentie stabiel hoog te houden zijn wellicht goede begin video’s.

   En anders lekker op het YouTube kanaal kijken dan kunnen mensen een onderwerp kiezen wat ze aanspreekt.

 4. Douwe Bericht auteur

  Nog een handig filmpje met praktische tips

  How to Raise Your Frequency and Increase Your Vibration – Teal Swan
  https://www.youtube.com/watch?v=LB3ScXPVi0M

  0) Anything that brings you joy will help you raise your frequency. So use your own knowledge about yourself to find your own specific ways to raise your frequency.

  Here 12 general tips that work for a lot of people.

  1) Make consious positive changes in your lifestyle, beliefs, fears and judgements.

  2) Listen to music that makes you feel good.

  3) Spend time near people, places and things which hold a high frequency in and of themselves. This can be people, animals, chrystals, nature, etc.

  4) Anything that is inspiring to you, books, art, (youtube’s of) spiritual teachers etc.

  5) Excersize in a way that is joyfull for you.

  6) Aromatherapy and/or colortherapy.

  7) Write in a positive aspect or gratitude journal. It helps you focus positively. Practise being appreciative and try to be in an attitude of gratitude as much as you can.

  8) Spend time in water.

  9) Practise random acts of kindness. Project and radiate love outwards.

  10) Inquire, the more you know yourself the higher your frequency will become.

  11) Laugh and smile, surround yourself with people, things, ideas, video’s that make you happy, smile and laugh. Laughter is the byproduct of an increased vibration.

  12) Dedicate yourself to your own happiness and prioritize your own happiness over everything else.

  An important sidenode when you are raising your frequency.
  Never resist negative emotion and stressfull thoughts but instead accept them for what they are, investigate them, turn them around and transform them.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *