Empire Files – Wie is Hillary Clinton?

Abby Martin heeft in April van 2016 een Empire File besteed aan Hillary Clinton waarin de hele carrière van Hillary wordt belicht.

Er wordt uitgebreid ingegaan op The Clinton Foundation en welke donoren daar uitgebreid aan geven. Onder meer landen als Saoedi-Arabië en Quatar en andere psychopatische dictaturen in het Midden Oosten blijken trouwe fans van Hillary. Hillary blijkt daarbij een boel betrokken te zijn bij de wapenhandel van de VS, door wie ze dan ook goed gesponsord wordt. En ook de grote banken en de farmaceutische industrie zijn erg blij met Hillary en blijken grote sponsoren van The Clinton Foundation.

donald-trump-hillary-clinton-funny-meme-faces_2

Op dit moment wordt Hillary vooral verkocht als president op het feit dat ze niet Donald Trump is.  Maar ik raad eenieder aan deze aflevering aandachtig te bekijken om een indruk te krijgen van wie Hillary Clinton zelf eigenlijk is en waar ze voor staat.

Als er iets duidelijk wordt dan is het dat we in ieder geval (nog) meer valse oorlogen mogen verwachten vanuit de VS als Hillary president wordt kijkende naar haar track record tot nu toe.

Digging deep into Hillary’s connections to Wall Street, Abby Martin reveals how the Clinton’s multi-million-dollar political machine operates.

14641921_1513651291982276_3147355426719019255_nThis episode chronicles the Clinton’s rise to power in the 90s on a right-wing agenda, the Clinton Foundation’s revolving door with Gulf state monarchies, corporations and the world’s biggest financial institutions, and the establishment of the hyper-aggressive “Hillary Doctrine” while Secretary of State.

Learn the essential facts about the great danger she poses, and why she’s the US Empire’s choice for its next CEO.


En als mensen denken dat dit exposé van Hillary Clinton een soort signaal zou zijn dat ik dan dus voor Donald Trump zou zijn omdat ze in het valse dilemma van – of Trump – of Hillary zijn getrapt, dan zou ik mensen willen aanraden deze drie vrij beschikbare boeken eens door te lezen.

-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving
larken-rose

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Overzicht van alle Empire Files van Abby Martin tot nu toe
-) Het einde van al het kwaad, het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) VRIJHEID – Een praktsiche gids naar een vreedzame en vrijwillige samenleving

2 gedachten over “Empire Files – Wie is Hillary Clinton?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *