Het einde van al het kwaad, het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij

Respecteer de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zowel jezelf als je medemensen en het kwaad zal als sneeuw voor de zon van onze aarde verdwijnen.

Het einde van al het kwaad is inmiddels als boek beschikbaar. En daarbij is er ook een gratis te downloaden PDF versie beschikbaar gesteld.

Nog nooit eerder in de geschiedenis zijn de elementen zo opgesteld geweest tegen het kwaad, dat zich uit in tirannie en slavernij, als nu het geval is.

De dromen die branden in de harten van miljarden mensen zijn de laatste millennia steeds sterker geworden.

De kinderen van deze wereld zijn een bevrijding uit slavernij verschuldigd, die weinigen kunnen begrijpen.

Dit is het meest opwindende tijdperk in de geschiedenis van de mens; het is het begin van de vrijheid van de mensheid. Het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij.

Einde van al het kwaad
Hier hoofdstuk 1:

—–

Vrijheid

De definitie van vrijheid is de oneindige waarde van de mens. De definitie van het kwaad is de vernietiging van vrijheid. Alle kwaad leert de mens dat hij/zij beperkte waarde heeft.

Eenvoudig

De waarheid is altijd eenvoudig. Alle mensen herkennen de waarheid omdat alle mensen intelligente wezens zijn. Het is de aard van het kwaad om kunstmatig ingewikkelde ideeën te scheppen. Het doet dit om de vrijheid die het vernietigt te verbergen of te versluieren. Als je alle moeilijkheden en angsten uit je leven bant, zul je een eenvoudige en mooie waarheid vinden. Deze waarheid is de kern van wat jij waard bent.

Waarde van de mens

Om vrijheid te begrijpen moet je begrijpen wat de waarde van een mens is. Alles wat het kwaad wil is het verhullen en vernietigen van jouw waarde. Alle gezag is door het kwaad geschapen om je waarde te maskeren. Om je eigen waarde te begrijpen moet je de aard van vrijheid begrijpen.

Het kwaad

De sleutel tot het begrijpen van onze wereld is het begrijpen van de aard van het kwaad. Het kwaad stelt de waarde van mensen op de proef door ze de gelegenheid te ontnemen om hun eigen keuzes te maken; door ze de kans te ontnemen om sterker te worden door te leren en te begrijpen.

Vrijheid

Waar het kwaad de waarde van de mens wil vernietigen of verhullen, laat vrijheid mensen zien wat ze kunnen bereiken en hoe waardevol ze zijn. In vrijheid hebben mensen liefgehad, ziektes genezen, honger bestreden, werk makkelijker gemaakt en in vrede geleefd. In vrijheid is geluk mogelijk. Vrijheid is het exact tegenovergestelde van het kwaad.

Jij

Alles wat in dit boek geschreven staat is geschreven om de denkbeelden van cultuur en wetgeving te vernietigen. De les die dit boek je leert is eenvoudig: niets op aarde is meer waard dan jij.

De aarde

Een duister complot heeft het verstand van de mensheid al tijden vertroebeld. Dit complot is het kwaad zelve, en is de baas over enorme hoeveelheden menselijke gedachten, emoties,
handelingen, werk, en uitspraken. Het is verantwoordelijk voor de dood van honderden miljoenen mensen, en voor het onderwerpen van bijna elk mens dat ooit geleefd heeft.

Als je één enkel principe kunt accepteren – dat je oneindig veel waard bent – dan geeft dit boek je de visie die je nodig hebt om de wereld te zien zoals die echt is. Om voor eens en voor altijd
te weten dat dit duistere complot niet sterk, maar zwak is; dat het kwaad niet aan het groeien, maar aan het uitsterven is.

—–

Einde van al het kwaad00Het boek is een prachtig gereedschap, een ware sloopkogel om een leven lang van culturele indoctrinatie te doorbreken. Gedurende hun hele leven zijn mensen voorgelogen en gemanipuleerd op een manier die zo alom aanwezig is dat we er ons maar amper van bewust zijn.

Dit boek legt al de mechanismen van deze manipulaties zeer helder bloot.

Zodra mensen begrijpen hoe belangrijk en essentieel vrijheid is voor hun eigen leven en dat van andere mensen, zullen ze niet langer bereid zijn blind te gehoorzamen wanneer externe autoriteiten proberen de vrijheid van hunzelf en anderen te onderdrukken en te vernietigen.

Op het moment dat mensen hun werkelijke waarde leren inzien, zullen ze zichzelf niet langer laten onderdrukken en zullen ze ook geen enkele behoefte hebben om andere mensen hun vrijheid te vernietigen.

Veel leesplezier!

12809751_1080400678700430_7838619135868445649_n (1)

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante informatie: 
-) Bestel het boek ‘Het Einde van al het Kwaad’
-) Download de vrij beschikbaar gestelde PDF versie van ‘Het Einde van al het Kwaad’
-) Download ‘The End of All Evil’ in pdf
-) Wees bang, wees bang, wees bang; Het Patroon van Tirannie
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) 5 simpele vragen om het meest gevaarlijk geloof te ontmantelen
-) Democratie; Het Perfecte Kwaad
-) The Power of Speech
-) Er is maar 1 persoon nodig voor vrede en die persoon ben jezelf

10599588_864497673561954_7771280659393444027_nOp het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega’s, etc. Graag zelfs, hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen zich er verder in kunnen verdiepen als ze willen.Spreading-the-Word

38 gedachten over “Het einde van al het kwaad, het tijdperk van oorlogen op aarde is voorbij

  1. DouweDouwe Bericht auteur

   In mijn ervaring komt er geen gezweef aan te pas. Het vergt maar 1 persoon om een oorlog te starten. Ikzelf. Door dit boek leren mensen wat moraliteit is en kunnen ze zichzelf altijd verwijderen van een oorlogssituatie. En dus hoeven ze nooit meer een oorlog mee te maken. Op het moment dat genoeg individuen dit doen is het voor mensen die vrijheid willen vernietigen simpelweg niet meer mogelijk om mensen te vinden die ze daarin assisteren.

   Bekijk eventueel ook dit filmpje eens: The Chain of Obedience.

   Dit boek breekt deze chain of obedience in mijn ogen volledig voor het individu. En zonder blinde gehoorzaamheid zijn kwaadwillenden simpelweg niet langer in staat om gewone mensen voor de kar te spannen om op grote schaal vrijheid van anderen te vernietigen.

   Reageren
   1. Hachiman

    “It makes no difference what men think of war, said the judge. War endures. As well ask men what they think of stone. War was always here. Before man was, war waited for him. The ultimate trade awaiting its ultimate practitioner. That is the way it was and will be. That way and not some other way.”
    ― Cormac McCarthy, Blood Meridian

    Reageren
    1. DouweDouwe Bericht auteur

     Iemand die het kwaad uitdraagt door de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van anderen mensen onderdrukt en vernietigd is inderdaad een psychopaat.
     Je kunt zo ook jezelf en je eigen gedrag eens onder de loep nemen. En zelf minder psychopatisch gedrag kan vertonen door juist de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zowel jezelf als anderen meer te respecteren.

     In de kern is deze materie buitengewoon simpel. Geef elkaar de ruimte en als eenieder zijn of haar eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie zo goed mogelijk volgt met integriteit en zonder verwachtingen dan is deze planeet relatief snel om te vormen naar een veel plezieriger plaats voor iedereen.

     Reageren
 1. jos van veen

  jaja.. Aquarius en zo..dream on..dagelijks zijn er nog steeds oorlogen en uitblijven van oorlogen moet je aan de neoliberale vragen en aan ongelijkheid binnen bevolkingen en tussen bevolkingen grondig aanpakken..
  En daar komt voorlopig geen eind aan..

  Reageren
  1. DouweDouwe Bericht auteur

   Heb je het boek gelezen Jos?
   Je maakt het in mijn ogen namelijk veel te moeilijk. Op het moment dat mensen hun eigen waarde kennen. Zodra mensen begrijpen dat de vernietiging van vrijheid het kwaad is, en immoreel is en het faciliteren, gebruik maken van en beschermen van vrijheid goed en moreel is dan zal in mijn ogen iemand die dit boek heeft gelezen en heeft begrepen serieus nooit meer oorlog kennen.

   Wel moeten mensen hun bewustzijn voldoende groeien om tot dat inzicht te komen. In mijn opinie zullen mensen de eerste drie stappen moeten doorlopen.

   -) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
   -) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
   -) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring

   Reageren
  1. DouweDouwe Bericht auteur

   Mijn wereld verandert continue om eerlijk te zijn.
   Lees eventueel ook Het Patroon van Vrijheid eens door in het boek van Jeremy Locke. Hij laat daarin zien hoe technologische ontwikkelingen het mogelijk hebben gemaakt voor het patroon van vrijheid om stappen te zetten om het kwaad (de vernieitiging van vrijheid) terug te dringen.

   We hebben nog nooit eerder in de geschiedenis internet gehad en daardoor is er al zeer veel verandert. Mensen die dit boek lezen en het begrijpen zullen volgens mij zelf nooit meer in een oorlog mee gaan doen omdat ze simpelweg weten dat een ander zijn vrijheid afpakken altijd immoreel is.

   Als je van dat individuele vlak van oorlogsloosheid genoeg hebt wordt die oorlogloosheid vanzelf een collectief gegeven.

   Reageren
   1. cornelisdegoede

    een van de moeilijkste dingen voor mensen is de medemens in zijn waarde te laten zo lang hij met zijn leefgewoonten een ander geen schade berokkent. dat gaan ze nooit leren

    Reageren
 2. Jan S

  Ik heb een klein stukje gelezen uit de pDF versie.
  Valt me op dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen macht en gezag.
  Mijns inziens vergt macht een dwingende gehoorzaamheid. Macht dwingt gehoorzaamheid af. Gehoorzaamheid afgedwongen door angst voor vergelding.
  Iemand die gezag heeft wordt gehoorzaamd uit puur eigenbelang. Men is vrij om te kiezen om te volgen of niet.
  Charismatische leider hebben gezag, dictators hebben macht zonder gezag.

  Reageren
  1. DouweDouwe Bericht auteur

   Jeremey Locke bedoelt met gezag volgens mij heersende klasse. Hij definieert zijn begrippen over het algemeen goed, bekijk eventueel ook zijn woordenlijst achter in het boek.

   Het is in die zin nuttig om als je het boek wilt begrijpen de definities van de schrijver zelf te volgen. En het helpt wellicht ook het hele boek te lezen.

   Reageren
 3. thysca fender

  Volgens mij is een dwaze moeder met een wit hoofddoekje in staat geweest om heel veel anderen te motiveren en een heel regime omver te werpen uiteindelijk!
  Mensen die niet zien dat dingen wel gaan/gebeuren maar niet met 1 nieuwe oerknal zijn de zuigelingen van de reïncarnatie ze moeten geduld en wijsheid nog leren ..
  Roept de moeders aller landen op het verschil te gaan maken.
  You Can Do It !!

  Reageren
 4. Nexus

  Beste Douwe,

  Allereerst zeer bedankt voor jullie monnikenwerk dit boek te vertalen. Ik weet hoeveel werk vertalingen met zich meenemen.

  Het boek spreekt o.a. ook over bezweringen of vloeken. Met vloeken en bezweringen worden wij in toom gehouden. De media wordt ingezet om de vooruitgang die de elite willen maken vorm te geven in de gedachten van de massa, de massa wordt dus gebruikt om hun doelen te behalen middels massabezweringen via de mediakanalen. Zij ( de elite ) laten ons via de media zien hoe wij moeten denken, ons moeten gedragen, moeten reageren op kwesties, wat waar is en wat niet waar, etc.

  Dit wordt uitvoerig uitgelegd in de documentaire waar wij behoorlijk wat aandacht aan hebben besteed, de holografische ontsluiering ofwel Holographic Disclosure.

  Het eerste stuk dat wij daarover behandelden kun je hier lezen en zien.
  http://www.bovendien.com/categorieen/wetenschap/stop-met-wachten-het-is-nu-tijd-voor-handelen-deel-1

  Dan behandelt het boek ook de geschiedenis en dat deze grotendeels bewerkt is in het voordeel van deze of gene. Ook dat stuk behandelen wij uitvoerig met de serie de echte geschiedenis van de Aarde. Er klopt zoveel niet en als je dieper gaat graven vallen de schellen van je ogen en ga je de omvang van de leugen pas echt zien. Die omvang is gigantisch.

  Kortom, jullie behandelen in mijn ogen zeer interessante materie, vanuit een ietwat ander perspectief maar de boodschap is dezelfde.

  Wij kunnen onze eigen werkelijkheid creëren en hoeven geen gevecht aan re gaan met de elite die nu achter de schermen de dienst uitmaken op deze planeet. Wij zijn allemaal god maar moeten dat concept enkel omarmen en ermee gaan werken.

  Top werk!

  Reageren
  1. Kristof

   @ Nexus,

   Ik heb het allemaal al gelezen, en de gegeven linken ook doorgenomen.

   Ik ben nu enkele eigen dossiers aan het voorbereiden voor volgend jaar, verschillende materies ga verder uitdiepen waaronder ook de werkelijke geschiedenis van de aarde, er staan nog heel veel vragen open die nog beantwoord dienen te worden.

   Maar het gegeven dat we de elite niet hoeven te bestrijden want die elite doet het in regel zichzelf aan en is binnen het speelveld van de spanningsveld tussen licht en duister aangewezen op verleidingen van macht en hieraan verbonden gedragskenmerken.

   Daar is nog veel over te bespreken..maar dat zal voor volgend jaar zijn.

   Groet

   Reageren
  2. robbertje

   @Nexus, Inderdaad kunnen alle mensen hun eigen werkelijkheid creëren. De aangeraden boeken stimuleren mensen om dat juist zoveel mogelijk te doen. Echter, al die werkelijkheden bewegen zich in dezelfde ruimte, ook wel de matrix genoemd.
   De matrix is de aardse gevangenis omdat dit hetzelfde werk(ings)gebied is waar de Illuminatie opereert.
   Je hebt het over dat wij allemaal god zijn. Dat ben ik met je eens, met dit belangrijke nuance-verschil, dat niet de mens een godheid is, maar dat de mens een god beginsel in zich draagt dat door zijn mens(elijkheid) omsloten is.
   Hij is a.h.w. een ingekapselde god.
   Alle gecreëerde werkelijkheden van uit je menselijkheid zijn gedoemd te mislukken omdat alle verrichtingen daaruit niet in staat zijn om uit de matrix te ontsnappen. Het god beginsel in elk mens kan dit wel, omdat dit Werkelijk is.
   Wanneer je het hebt, dat wij allemaal god zijn, dan ben ik het met je eens, wanneer je doelt op dat innerlijke godsbewustzijn om te omarmen en ermee te gaan werken. Want dat is voor elk mens de enige mogelijkheid om alle gecreëerde werkelijkheden te ontstijgen, van zowel zichzelf als van alle anderen, en op te gaan in de ene Werkelijkheid, die Is.

   Reageren
   1. DouweDouwe Bericht auteur

    De matrix is ook onderdeel van god 😀
    Er is niets buiten – all that is – en je bent zelf ook een intrinsiek onderdeel van all that is.

    Reageren
 5. Tony Lutz

  Sorry, I’d like to read your book, but I can only read in English.

  One comment about “Evil”

  Whatever ‘force’ powers Evil is unconscious and mechanical. It is like Gravity, simply another part of the grand machine called, “The Universe.”

  Think of the fat-assed cop who ain’t got nothing better to do than give you a hard time. In his mind, he is only doing his job.

  It’s the same, with whatever this manipulative, deceptive, parasitic program (Matrix) that has taken hold of humans on earth. It’s only doing it’s job.

  Someone once said, “If you have to complain, you’ve already lost.”

  Or as Socrates put it:

  “The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.”

  Reageren
   1. Tony Lutz

    Thank you.

    I briefly scanned through the text, and see a lot of good information. I’ll read it more closely, later.

    I did notice, however, in Chapter 9:
    “The price of freedom is blood. This is an immutable truth. The reason is that evil does not care if you live or die. Evil will stop at nothing to achieve mastery over you.”

    With this, I’ll have to respectfully disagree.

    Reageren
    1. DouweDouwe Bericht auteur

     They explain it in detail in the book. Let me know how you think about this subject after you read the book in detail.

     Reageren
 6. Adriaan de Rijk

  Ik vind sommige zaken wel heel erg kort door de bocht. Het is erg zwart wit om te stellen dat alle wetgeving het kwaad behelst wat de vrijheid beknot. Ik ben het er mee eens dat gezag en vrijheid tegenovergesteld zijn aan elkaar. Maar niet alle gezag is destructief. Soms is gezag positief omdat het mensen tegen elkaar beschermt. Neem een vader die zijn kind van 9 jaar verbied om met een misdadig vriendje van 15 jaar om te gaan. Ik vind dit niet verkeerd.

  Totale vrijheid kan leiden tot totale waanzin als mensen vrijheid niet aankunnen. Ik zie net zo veel gevaar in totale vrijheid als in totaal gezag. Er moet een balans zijn die werkbaar is voor de staat waarin mensen zijn.

  Ik besef ook wel hoe snel er van macht misbruik kan worden gemaakt maar dat wil nog niet zeggen dat alle vormen van macht slecht zijn. Als mensen in staat zijn om in vrijheid te leven is macht niet nodig. Maar voorlopig is dit nog altijd een utopie.

  Maar ik twijfel er niet aan dat wij mensen verder zullen evolueren naar een staat van gelijkheid waarin misbruik van macht niet meer zal bestaan.

  Ik heb op mijn website een stukje geschreven over Mind Control waarin ik dit onderwerp op mijn manier belicht.

  Reageren
  1. DouweDouwe Bericht auteur

   Volgens mij geeft Locke heel duidelijk aan waar vrijheid begint en eindigt, en promoot hij ook geen absolute vrijheid. Sterker nog, zodra jij de vrijheid van anderen begint te beperken ben je immoreel bezig en wordt je onderdeel van het kwaad. Ik zou zeggen lees het boek eens rustig door.

   Reageren
 7. netschka

  Misschien onderstaand een aanrader?

  7 STAPPEN NAAR UW VRIJHEID

  Welke zaken hebben wij u de afgelopen 12 jaar aangeboden die uw eigen weg naar volledige zelfkennis kan vereenvoudigen c.q. verlichten.

  Allereerst was daar Deel 1 het boek De Grote Bewustzijnsverandering (later geheten De Nieuwe Dokters) dat in 1996 verscheen.

  Iedereen die dit boek niet alleen gelezen heeft (Weten) maar ook daadwerkelijk gedaan heeft (Begrijpen) is Wakker geworden in de duisternis die deze aarde vandaag nog maar al te vaak kent.

  In de jaren daarop verschenen de boeken De Nieuwe Dokters Het Vervolg van de 33 Dimensies en de overige 6 delen genaamd:

  Deel 2: Van duisternis naar het licht.

  Deel 3: Van duisternis en het licht naar de eenheid

  Deel 4: Het boek zonder betekenis

  Deel 5: De Gave

  Deel 6: Alles is overal hier en NU

  Deel 7: Oplossen of genieten van uw creatie spel

  Mij heeft bovenstaand de schellen van mijn “innerlijke” ogen doen vallen.

  http://wegaannaarhuis.nl/blog/zeven-stappen-naar-uw-vrijheid/

  http://orionkronieken.nl/horus-en-seth/index.html

  Mooie dag gewenst!

  Reageren
 8. jeanette

  ik heb het hele pdf bestand gelezen. Geweldig en goed beschreven!
  Bedankt voor het vertalen

  Reageren
 9. vrijwillig vrij

  Bedankt voor het vertalen, het is een erg duidelijk boek. Vooral ook omdat je persoonlijk wordt aangesproken.

  Heb je trouwens al een van NVC non violent communication/Marshall Rosenberg? (Geweldloze communicatie) gehoord?

  Ik denk het wel, maar wist het niet zeker.

  Hier een paar filmpjes (duits) http://www.voluntarist.de/wege-zur-freiheit/#more-205

  Er is veel meer over te vinden op internet.

  Groet

  Reageren
  1. DouweDouwe Bericht auteur

   Helemaal mee eens Arend! En dank voor de link!
   Op het moment dat genoeg mensen innerlijk transformeren dan kan het niet anders dan dat dat door begint te schijnen in het collectief.

   Reageren
  2. Het vijfde element

   Arend, ik lees daar over het Zelf Bewuste Zijn en over vergeving. Vergeving gaat er al van uit dat er kwaad bestaat, anders valt er niets te vergeven. Maar dat Zelf Bewuste Zijn kent helemaal geen goed of kwaad. Omdat het non-polair is.

   Ik vind vergeven prima. Maar het kan natuurlijk geen oplossing bieden. Vergeven is een egoïstische daad waarmee je de ene pool met de andere tracht te slechten. Zodat je er eigenlijk zelf beter van wordt.

   Reageren
   1. Hans

    Inderdaad, vergeven draagt zelfs iets narcistisch in zich.
    Wie denkt men te zijn om een ander zijn daden en beleving te vergeven?
    Vergeving vindt altijd plaats vanuit een hoger geplaatste of lager geplaatste positie ten opzichte van die ander.
    Vergeving is veroordeling in een ander jasje.
    Waarom iemand uit liefde of barmhartigheid vergeven als liefde geen oordeel kent?
    Vergeving is de mantel der liefde van de dualiteit, het ontneemt je de mogelijkheid van groei, van inzicht.
    Dat wat je een ander wilt vergeven is jouw spiegel om zelfbewust van te worden, te helen.

    Reageren
 10. Het vijfde element

  Gelukkig is het tijdperk van het kwaad nooit geweest. Het was dus al voorbij voordat het was!
  Is dat even goed nieuws. Kwaad bestaat immers alleen in subjectieve perceptie.
  We hoeven dus slechts in waarheid te leven en we ontmoeten elkaar.
  Het punt is echter dat we dat niet allemaal doen.
  En daarom zien we ook zo veel mensen aan lopen achter lieden als Poetin, Erdogan, Trump, Wilders, le Pen enz.

  Deze lieden vertellen geen waarheid, maar zij liegen ook niet! Een leugenaar heeft nog een verhouding met de waarheid: hij verdraait hem. Genoemde politici echter zeggen letterlijk wat zij denken. Zij staan onverschillig tegenover de waarheid. Zie ook Fortuyn: ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik denk.

  Egocentrische/narcistische politici zijn populair. Of het Erdogan is of Trump…ze liegen aantoonbaar. Maar dat maakt veel mensen niks uit. Ze zéggen wat zij denken!

  Is dit kwaad? Nee, je kan het dom noemen, egoïstisch of onwetend. En het zal vroeg of laat wel weer tot oorlog leiden of andere rottigheid. Maar dat hoort bij het dualisme waar we ons zo lustig aan over geven. Je zal maar voor waarheid gaan….

  Reageren
 11. bernadette

  De vrouw in deze opname wil dat ze bevrijd haar leven kan leiden, zoals dat ons alle recht is.
  Het verschil om als mens geboren te worden , om daarna verplicht aangifte te doen van geboorte als mens ,
  dat dan meteen wordt over gezet als Natuurlijk PERSOON met BSN Nummer.
  Je naam omgezet in HOOFDLETTERS op je rijbewijs , betaalpas, ID card ,e.d om verplicht te moeten mee doen aan het SYSTEEM van Overheid- belastingdienst.

  In 4 delen te beluisteren …en Ga dan vanuit jezelf je eigen vrije bestaansrecht
  dat kenbaar maken in je gemeente als men post ontvangt van dit systeem .
  Want daar is waar het bedrog begint ;

  https://www.youtube.com/watch?v=PdyPG4Z8jJk

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.