Een gesprek met Roxie – Over jezelf vinden, je passie vinden, overvloed, relaties, etc.

Al langere tijd ben ik een groot fan van Roxanne Swainhart en haar YouTube kanaal Odyssey of Ascension. Ze channelt verschillende entiteiten en de informatie die naar voren komt is cutting edge en is mij al meermalen van grote dienst geweest om mijn eigen leven met meer plezier te gaan leven.

In dit interview vertelt Roxie over haar eigen leven, over hoe ze is opgegroeid, over hoe het was voor haar om zichzelf te ontdekken, hoe het was om haar transitie van man naar vrouw in te zetten, etc.

Daarbij legt ze uit dat hoe meer ze durfde haar eigen waarheid te kiezen en haar eigen passie te blijven volgen, hoe meer haar leven voor haar een vorm aannam waar zij blij en gelukkig was.

Aan het einde van het interview gaan ze ook in op de algemene veelgestelde vragen waar een boel mensen mee kunnen worstelen. Wat is overvloed precies en hoe leer je de overvloed in je eigen leven herkennen? Hoe kun je je relatie met jezelf en anderen goed en in alignment houden, etc.

Het leven hoeft allemaal niet zo moeilijk zijn. Durf jezelf te zijn en herken de overvloed die overal al om je heen aanwezig is. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) YouTube kanaal Odyssey of Ascension
-) Website: www.odysseyofascension.com
-) Facebook: www.facebook.com/roxanne.swainhart
-) Eerdere artikelen met Roxie op Achter de Samenleving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *