Gigi Young over goed- en kwaadaardige buitenaardse wezens

In deze video gaat Gigi Young dieper in op goedaardige en kwaadaardige buitenaardse wezens. Gigi Young geeft aan dat het sterk van je eigen ontwikkeling afhangt waar je mee in contact kunt komen en ook op welk deel van de ontwikkeling van die buitenaardse beschaving je intapt. Net zoals de mensheid 50 jaar geleden significant anders was dan dat het nu is, zo geldt dat ook voor buitenaardse beschavingen.

10378935_909374292493241_6460863157936446785_n

Inter-dimensional connection is based upon your frequency. The beings you connect with will mirror your consciousness. All types beings have a trajectory of development not unlike we do here on Earth. Where you connect with them within that trajectory (immature and imbalanced to more mature and more balanced) is up to you. This principal eliminates “good and bad ET’s.” It is not a matter of benevolent or malevolent it is a matter of where you are tuning in within these beings trajectory.

Ik vond het zelf een heel interessant inzicht van Gigi Young en het deed me ook beter begrijpen waarom de lezingen van Martijn van Staveren en Simon Parkes zo vaak zo vol angst en conflict lijken te zitten. En door jezelf in die zin te verbeteren qua stressvolle gedachten onderzoeken en je frequentie verhogen kun je dus ook in contact komen met meer volwassen versies van de verschillende buitenaardse beschavingen.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_57041c8239f41_selected-products” products=”1001004000729383,1001004000767663,9200000053795134,1001004009482894″ name=”aliens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

-) Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns? – Deel 1
-) Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2
-) The Pleiadian Collective over aliën hybridisatie – Deel 3
-) Aridif over het Zeta hybridisatie programma – Deel 4
-) Barbara Lamb over Zeta/mens hybrides – Deel 5
-) Mary Rodwell over aliën/mens hybridisatie – Deel 6
-) Dolores Cannon over aliëns en hybridisaties – Deel 7

Plagnor

4 gedachten over “Gigi Young over goed- en kwaadaardige buitenaardse wezens

 1. Aladin

  „Wat mens kent is wat je bent”
  Maar daar nemen wij natuurlijk weer geen genoegen mee! Dus wat doen mensen, elkaar verhalen vertellen. Dat het leven in beginsel zinloos is hebben we stilletjes eigenlijk ook wel door, dus bedenken en creëren wij onze eigen zingeving. De mens is immers niet voor één gat te vangen. 😀

  Maken we als tijdverdrijf tekeningen op rotswanden(viaducten) ‚Jantje was here’. „Wie schrijft, die blijft” en vooral vertellen we elkaar verhalen. Vroegâh uit de ‚Heilige’ boeken. Vol met geest verwarrende/verruimende vertellingen. Beeldverhaal in het glas in lood van de kerk voor de analfabeten. De rest overzichtelijk in categorieën gerangschikt.
  Sprookjes, Mythes, Sagen, Fabels, Legenden uit verre landen, over halfgoden, monsters, kabouters en reuzen. En dit alles om te lachen en te huilen of om je in de angst te houden.

  En tegenwoordig gaan de verhalen ook over buitenaardse beschavingen. Ik weet niet waar allemaal vandaan, 50 soorten grijs…zelfs uit de hemel of andere dimensies. SF, Star Trek, Star Wars etc. Allemaal hartstikke leuk en vermakelijk, het inspireert, prikkelt de geest en scherpt het moraal maar je moet er natuurlijk niet letterlijk nemen, het moet geen religie worden want dan zijn we terug bij af.

  Begrijp mij goed, ik weet van ufo’s, die bestaan voor mij en heb ik met eigen ogen gezien. En dat fenomeen verdient eerlijk onderzoek zoals ook uitvoerig is bepleit door dr. Coen Vermeeren van de TU Delft. Maar wie of wat het zijn, of wie de piloten zijn…ik weet ik niet. Ook daarvoor moet ik weer luisteren naar verhalen van mensen die claimen het te weten.

  Graancirkels of geesten idem dito. Hele boeiende en fascinerende verhalen, maar moet het daar niet bij blijven?
  Martijn van Staveren kan een hoop zeggen maar na 2 zinnen ben ik hem kwijt. En deze dame Gigi is geen onaardige verschijning, daarom wil ik wel even naar haar kijken en luisteren, Voor een echt boeiende presentatie zou ik ze aanraden een poosje in de leer te gaan bijvoorbeeld bij Willem de Ridder.

  Ach, het is toch allemaal amusement, ter lering ende vermaak, net als dit schrijverij van mij. 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Her is idd niet nodig om hier ook maar iets van te geloven. Gigi Young haar reflecties spreken me aan maar het kan goed anders zijn. Ik volg op dit onderwerp vooral mijn eigen nieuwsgierigheid/interesse/passie en deel dat hier om eventueel reflecties erop terug te krijgen waar ik zelf ook weer van kan leren. 🙂

   Leuke man Willem de Ridder. Wat dingen van/met hem op YouTube bekeken.

   New reality show met Willem de Ridder
   https://youtu.be/Pq6XiRjAse8

   En Non Dualiteit heeft grappig genoeg ook een leuke afspeellijst met hem:

   Praten met Willem de Ridder
   https://www.youtube.com/playlist?list=PLD8928486BD4E5E87

 2. Witte Wolf

  wil je tot je eigen kern doordringen zul je zowel het goede als het slechte moeten door vorsten.
  want het “leven ” is niet 1 zijdig maar multidimensionaal.
  Ik zou bijna willen beweren dat je de “FOOL”moet spelen om god te leren kennen.LOL

  1. Douwe Bericht auteur

   Idd veroordeling als goed en kwaad zo goed als je kunt ontstijgen. Het is allemaal ervaring uiteindelijk en het is ervaring waar je bewustzijn van expandeert. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *