Healing = In alignment komen = Je frequentie verhogen

Wederom een leuke Nederlandstalige video van Wieteke Koolhof van Design4awareness waarin ze heel helder uitlegt wat healing als begrip precies inhoudt vanuit haar gezichtspunt.


Hoe werkt energiewerk nu eigenlijk? Waarom voel je je beter na een healing (of juist niet)? Is dit iets waar je in moet geloven? Hoe kan energetisch werk je helpen dichter bij jezelf te komen of zijn er nog dingen die je zelf kunt doen? Zit genezen van nature in ons of moeten we daarvoor buiten onszelf zoeken?

Wieteke geeft haar persoonlijke visie op deze en andere vragen in deze YouTube video, voor wie het maar interessant lijkt. Zij heeft zelf levenslange ervaring met Interstellar gidsen en is tenslotte op een punt gekomen dat ze met hen samenwerkt als channel voor informatie en energiewerker. Het is haar passie om Self-empowering informatie te verstrekken op basis van wat zij geleerd heeft vanuit haar eigen leven en vanuit het contact met haar gidsen.

Volgens onze sterrenfamilie zijn wij mensen zeer krachtige creators, en ligt de weg naar heling uiteindelijk altijd binnenin onszelf (in ons open contact met ons Hoger zelf). De assistentie van anderen kan daarbij, op dit punt in de tijd, wel van enorme hulp zijn; geregeld zijn er zielenafspraken gemaakt om elkaar op deze of andere manieren vooruit te helpen in onze ascentie. “When the student is ready – the teacher appears.”

Wieteke: “Zoals wij immers alleen onszelf pas echt diep leren kennen middels de reflectie(s) van anderen, zo kunnen wij ook op het pad naar (innerlijke of fysieke) heling, een hoop hebben aan de inzichten die met ons gedeeld worden door hen die zich al een aantal dimensies ‘verder in de tijd’ bevinden. Reden dat wij nu dit contact kunnen aangaan met hen – en zij met ons- is omdat we daar nu klaar voor zijn. Het is de hoogste tijd om vol in onze kracht te gaan staan – en te zien dat we kunnen co-creëren door meer en meer van onszelf te integreren en alles wat niet langer voor ons werkt (aan angsten en beperkende overtuigingen) los te laten en te transformeren naar iets nieuws – op een liefdevolle en productieve manier.”

In de reacties onder de YouTube geeft Wieteke ook nog een boel tips en handvaten wat mensen wellicht kunnen gebruiken om zichzelf te healen.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Andere artikelen met informatie van Wieteke op Achter de Samenleving
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) 7 redenen om je stressvolle gedachten te onderzoeken en te transformeren
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Gigi, Bentinho en Brad leggen uit hoe mensen zelf contact kunnen maken met hun buitenaardse aspecten

a3a8cf2ef54b084ade7355e1a9d3604d

2 gedachten over “Healing = In alignment komen = Je frequentie verhogen

 1. Douwe Bericht auteur

  Ik had Wieteke onder haar Youtube gevraagd naar praktische handvaten en gereedschappen die in haar ervaring mensen in staat stellen om zichzelf te healen, zichzelf meer in alignment te brengen. Hier haar uitebreide antwoord wat ik graag hier ook deel.

  Hi Douwe,

  Ik ben het helemaal met je eens en begrijp ook van mijn gidsen dat (inderdaad) hoe meer wij de trilling in onszelf verhogen, hoe meer de trilling van de aarde mee kan ascenderen.

  Hiervoor heb ik ‘down the road’ en in de loop van meer dan 15 jaar een heel aantal technieken zelf uitgeprobeerd en gebruikt (nog steeds gebruik ik er een aantal – altijd afwisselend / invoelend op wat in elk gegeven moment het beste antwoord lijkt op een uitdaging). Na verloop van tijd kom je op een heerlijke plek van zelfvertrouwen en is je standaard gevoel optimisme – omdat je gewoon zo getraind wordt in dingen van een fijne kant bekijken 🙂

  Dit brengt gezondheid en geluk in je leven- wat je vervolgens weer kunt delen met anderen – iedereen profiteert dan mee van jouw innerlijke liefde en stabiliteit 🙂

  Ik zal hier een rijtje geven van wat o.a. voor mij gewerkt heeft – hier kunnen mensen vervolgens zelf op googlen om te zien of het bij hen aansluit 😉 Ik gebruik alleen holistische en love-based technieken – en dit waren ook mijn invalshoeken toen ik nog werkte als life-coach (voordat ik naar buiten kwam met mijn multi-dimensionaliteit-werk middels mijn gidsen 😉 )>

  Ik heb zelf op mijn pad van werken aan mezelf super ervaringen gehad met:

  Voor grotere en dieper gelegen uitdagingen:

  – hypno-therapie (door een goede therapeut die goed voelt voor jou)
  – ET-healing (met een goed channel die met jou klikt)
  – Circulair breathwork (of sjamanistische ademenhalen) – begin hiermee altijd onder begeleiding (vroeger heette dit ook wel re-birthing).

  Technieken die je thuis zelf kunt doen (maak hier altijd lekker tijd en ruimte voor vrij – er kunnen ineens verborgen emoties loskomen en je wilt heel lief voor jezelf kunnen zijn in dat geval – en daar fijn doorheen kunnen werken indien nodig) <3 😉

  - EFT (emotional Freedom Tapping) (ik ben fan ;))
  - Het innerlijk werk middels de vragenlijst van Byron Katie
  - Ho' opono pono (een liefdevolle vergevingstechniek uit Hawaii - gebruik ik nog steeds graag - op alles wat maar de minste weerstand in mij oproept - werkt snel en diep - ik combineer het met een ademhalingstechniek om het extra diep te voelen 🙂 )
  - De Sedona techniek (om dingen los te laten)

  Voedende technieken die ons innerlijke proces kunnen versnellen en ondersteunen zijn onder andere:

  - Yoga 🙂 (yay every day - al is het maar 10 minuten :D)
  - Soul Body Fusion of een andere eenvoudige energie-werk techniek die je op jezelf kunt toepassen.
  - leren luisteren naar je lichaam en daar ook je dieet op aanpassen (dus gezonder gaan leven en verslavingen loslaten)

  Verder ben ik persoonlijk van mening dat een spirituele beoefening, of dat nu gebed is, chanten, (stilte) meditatie of een ritueel waarvan jij voelt dat het bij je past, ten alle tijden een fijne fundatie geeft voor al het andere innerlijk werk.

  Je kunt natuurlijk zelf bepalen waar je de nadruk op legt en wat voor jou goed voelt uit al deze opties. De nummer 1 blijft natuurlijk gewoon om ALTIJD te luisteren naar je hart 🙂 Jezelf leren kennen en je daardoor beter en beter realiseren wat je echt wilt in je leven - is de grond onder je voeten die het pad zichtbaar maken 'as you go'. Durf te vertrouwen in jezelf - en neem het 'one step at a time' 🙂 Liefde en vertrouwen - dat is altijd waar het uiteindelijk om draait 😉

  Wie weet helpt dit / inspireert dit anderen 😉 Ik zal er wellicht nog eens een aparte video aan wijden aangezien er zoveel over te zeggen valt 🙂

  Voor iedereen; keep on shining en dankjewel voor jouw stappen op het pad naar meer van jezelf 😉 <3

 2. Douwe Bericht auteur

  Ik heb het boek van Opening to Channel, How to Connect with Your Guides gelezen en daarin kwam ook naar voren dat simpelweg relevante informatie voor jou tot je nemen je laat groeien en je in die zin in alignment brengt. Simpelweg relevante informatie tot je nemen heeft dus ook een helende werken vanuit de hierbij gehanteerde definities.

  Kortom alles wat je in staat stelt om meer van jezelf te worden werkt helend, Alles wat je goed laat voelen en/of beter laat voelen zorgt ervoor dat je meer in alignment komt. Alles wat je slecht laat voelen en of je minder laat voelen is een signaal van je innerlijke sturingssysteem dat je verder uit alignment gaat. Niet dat daar iets mis mee is, maar als je het begrijpt kun je je gevoel gebruiken om jezelf dichterbij wat relevant is voor jou te houden in mijn ervaring.

  Ik ben benieuwd of mensen zelf verder nog goede tips en gereedschappen hebben en die willen delen hier zodat we met zijn allen methodes kunnen uitproberen van anderen die hun hebben geholpen om verder in alignment te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *