Ho’oponopono een shamanistische helingstechniek uit Hawaï

d3e59d70748f38517002ce6ea90f15abWieteke Koolhof legt in onderstaande Nederlandstalige video helder uit hoe je de sjamanistische Hawaïaanse methode van vergeving en heling Ho’oponopono praktisch zelf toe kunt passen en zo kunt gebruiken om jezelf (verder) in alignment te brengen.

Ik heb deze simpele en krachtige techniek de afgelopen twee dagen na het kijken van het filmpje van Wieteke uitgebreid uitgetest en ik ben echt positief overdondert.

In mijn ervaring is het inderdaad precies zoals Wieteke ook uitlegt, gemakkelijk en bijna overal op toe te passen en heeft het hele sterke, ik zou bijna willen zeggen wonderbaarlijke resultaten.

Ik kan het iedereen dan ook van harte aanraden. Waar The Work van Byron Katie een geweldig gereedschap is in mijn ogen om je mind ‘schoon te maken’ is Ho’oponopono tot zover in mijn ervaring een geweldig gereedschap om je hart mee ‘schoon te maken’. 😀

Maak kennis met de spirituele levenswijsheid uit Hawaï en kom in het reine met jezelf en je verleden Met Ho’oponopono, een oude Hawaïaanse levenskunst, kun je bij jezelf negatieve herinneringen en onbewuste programma’s uitwissen. Dit brengt innerlijke rust en evenwicht in je leven. Dankzij Ho’oponopono wil je niet meer de anderen en de wereld buiten jezelf veranderen. Je zult inzien wat in jezelf genezen kan worden. Dan ben je volledig in het reine met jezelf en zul je inspiratie vinden voor de beste oplossing van het conflict! (Bron)

Via het internet is er daarnaast uiteraard ook meer uitleg over deze methode te vinden. Persoonlijk vond ik dit een helder artikel: How to Practice Ho’oponopono in Four Simple Steps

Ik ben zelf pas een paar dagen bezig met deze techniek maar heb het inmiddels op van alles en nog wat en iedereen toegepast. Familieleden, bepaalde kwaaltjes in je lichaam en ook betreurenswaardige zaken in de buitenwereld. Ik voel dat ik veel meer aanwezig ben in mijn hart en in die zin voel ik me veel sterker verbonden met mezelf. Ik ben op het moment vooral erg nieuwsgierig hoe lang dat goede gevoel aanblijft. 😀

keep-calm-and-do-the-ho-oponopono-13Ik ben heel benieuwd of er anderen zijn die deze methode ook gebruiken en wat hun resultaten/ervaringen zijn en of ze wellicht net als Wieteke ook hun eigen variaties/uitbreidingen erop hebben die wellicht ook interessant voor anderen kunnen zijn.

[bol_product_links block_id=”bol_577441741c115_selected-products” products=”9200000024819936,9200000049484866,9200000057210655,9200000040709860″ name=”heling” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld (ongeacht wat), dan gaat 6% van dat aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website van Wieteke Koolhof – design4awareness.com
-) Leer je kinderen hoe ze met hun slecht voelende gedachten om kunnen gaan
-) 7 redenen om je stressvolle gedachten te onderzoeken, om te keren en te transformeren
-) Leer je innerlijke sturingsmechanisme, wat via emoties werkt, beter te gebruiken
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten

girl with butterflies in a jump

2 gedachten over “Ho’oponopono een shamanistische helingstechniek uit Hawaï

  1. Ellen Verstegen

    Beste Wieteke,
    Ook ik gebruik sinds een week deze hoponopono. Door deze 4 zinnetjes hardop tegen mezelf te zeggen, maar ook tegen anderen, voel ik al een hele verandering binnen in me. Ben rustiger geworden, voel liefde en harmonie. Op allerlei situaties gebruik ik de hoponopono. Ik heb zelfs op afstand mijn vriendin hiermee genezen/geheeld toen ze ziek was. Ik bemerk bij vrienden dat de hoponopono ook op hun een verandering teweeg brengt. Mijn leven lang blijf ik nu dagelijks heel veel keren op een dag deze 4 zinnetjes herhalen, zowel op mezelf als ook op anderen en in situaties. Door deze 4 zinnetjes voel ik me een heel ander mens. Het is wonderbaarlijk wat het met je doet, maar ook heerlijk. Ik heb met plezier naar je geluisterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *