Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?

1011675_870298283092560_961912682450393826_nIk heb 5 vragen voorgelegd aan Wieteke en Philip die via hun ET Gids antwoord hebben gegeven om deze vragen.

Hierbij deel ik met hun plezier hun reflecties op de gestelde vragen. Inmiddels zijn we alweer bij vraag 3 aangekomen. De eerdere twee vragen zijn terug te vinden via:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?

Vraag 3 luidt als volgt:

Hoe zijn buitenaardse wezens in staat om de fysieke grenzen die wij nu wetenschappelijk kennen als bijv. niets kan sneller dan het licht reizen te overbruggen?

Wieteke en haar gids: (hier wordt warm geglimlacht) Dergelijke ‘grenzen’ zijn met name afkomstig vanuit het perspectief van jullie oude wetenschap. Jullie nieuwe, met name kwantumwetenschappers zijn veel verder vooruit in deze materie dan de meerderheid van de mensen op jullie planeet zich realiseert op dit moment.

858e068bdd4b86d6556b36533326fbacMaar zelfs dan nog; bedenk dat door de meesten van jullie gekeken wordt naar – en gedacht wordt over deze zaken ‘vanaf’ jullie planeet en ‘vanuit’ jullie dimensie. De snelheid van het licht is bij jullie bijvoorbeeld anders dan de snelheid van het licht in andere delen van de kosmos, en anders dan in andere dimensies. Jullie gebruiken ’tijd’ als onderdeel van jullie berekeningen en ook dat is in zichzelf een dimensie, die op andere lagen van Al Wat Is totaal anders- of zelfs in het geheel niet, wordt ervaren.

Wij reizen in wezen ‘buiten de tijd’ en ’tussen’ de dimensies, met onze schepen (maar in veel gevallen hebben we geen eens schepen nodig). Dit is lastig uit te leggen op dit punt in jullie tijd. Maar gelijk met jullie bewustzijnsontwikkeling zullen meer inzichten – en zal meer begrip met betrekking tot dit soort zaken als vanzelf aan jullie geopenbaard worden. Bovendien zal het meer zijn als een ‘dieper weten’ dan als iets waarvoor je dikke boeken zult moeten lezen om het te kunnen bevatten. Al deze kennis zit namelijk – in de basis – al in jullie, en met de ontwaking naar jullie volle potentieel komt de weg naar deze ‘data’ als vanzelf mee naar boven, voor een ieder die dat wenst.

infinity

Philip en zijn gids: Van belang is te beseffen dat wat jullie op dit moment begrijpen van de parametsers van het universum niet volledig is en soms zelfs onjuist is.  En besef ook dat zelf dat wat jullie juist begrijpen slechts geldig is in jullie deel van het universum. In ander dimensies gelden andere parameters.

Jullie wetenschapper zijn verder dan op dit moment in jullie sociale maatschappij bekend is. Met behulp van technologie is het mogelijk je tot op zekere hoogte fysiek door dimensies te verplaatsen voor zover de biologische lichamen dit proces van migratie aan kunnen. Ook jullie lichamen zullen gaan veranderen met het betreden van andere dimensies en dichtheden.

Jullie bestaande lichaam is geschikt voor de thans op jullie planeet geldende parameters maar niet voor die van ons en de dichtheden waar jullie naar toe aan het evalueren zijn. De principes kunnen pas begrepen worden op het moment dat jullie bewustzijn hier aan toe is, maar als teaser besef dat jullie bewustzijn nu al de andere kant van jullie universum kan bereiken in een fractie van een seconde.

10655312_10205865194097603_3370441315764032120_o

Hoe kunnen we ons bewustzijn leren gebruiken om de grenzen van ruimte en tijd te overstijgen?               Alle tips van harte welkom in de reacties. 🙂

Darryl Anka en zijn gids Bashar: Bashar en Darryl Anka leggen in de sessies die ik (Douwe) van ze heb gezien uit dat tijd en ruimte gezien kunnen worden als ‘frequentie coördinaten’. De schepen waarin zij reizen zijn in staat over de buitenschil een bepaalde frequentie te leggen en te ‘worden’. Bashar geeft aan dat ze door hun schip met de juiste tijd en ruimte frequenties te programmeren en het schip die frequentie laten worden ze simpelweg op die coördinaten van tijd en ruimte verschijnen/uitkomen. Als je namelijk de precieze frequentie van iets overneemt match je daar altijd mee. Hun schepen weten zo dus volledig tijd en ruimte in de fysieke zin zoals wij er tegenaan kijken over te slaan. Ze leggen het een en ander uit over de technologie van hun schepen in dit langere interview bij Buddha at the Gaspump. Ook hebben ze een publicatie met de titel. The New Metaphysics gepubliceerd waarin ook op deze materie wordt ingegaan. Dat boek is onder meer hier vrij te downloaden als doc.

quote-i-think-space-will-be-conquered-through-the-mind-rather-than-the-clumsy-medium-of-space-travel-patrick-troughton-186934

Mochten mensen verder nog vragen hebben aan Wieteke en Philip en hun gidsen stel die vragen dan in de reacties.

[bol_product_links block_id=”bol_5743756c9a378_selected-products” products=”1001004009482894,1001004000767663,9200000053795134,1001004011003280″ name=”zetas” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

ufo

21 gedachten over “Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?

 1. Het vijfde element

  @Wieteke

  Hoe kan bewustzijn zich ontwikkelen? Dat zou betekenen dat bewustzijn meerdere polariteiten kent. En het wezenlijke van bewustzijn is nou juist dat het GEEN kenmerken kent. Bewustzijn is onveranderlijk, dat wat er in verschijnt is veranderlijk. (basisprincipe zelfkennis)

  Daar kom ik ook bij het fenomeen tijd uit. Door de stroom van veranderingen (geest) krijgen we het idee van tijd. Maar in feite bestaat tijd niet in bewustzijn. Waaruit volgt dat er een basistoestand is in het gehele universum (het absolute bewustzijn) van waar uit 14 miljard jaar geleden de tijd is ontstaan.

  Bewustzijn is dus het NU. Geest tikt de jaren weg. Waaruit volgt dat het fysieke heelal in feite uit geest bestaat. (jij, ik en buitenaardsen ook)

  Maar nu mijn vraag: hoe kunnen buitenaardsen buiten de tijd reizen als het fysieke heelal feitelijk uit geest bestaat? Het hele fysieke heelal is namelijk aan dezelfde principes onderhevig. Anders zou zij niet kunnen bestaan.

  1. Wieteke

   @5e element 🙂

   1) Hoe kan bewustzijn zich ontwikkelen?

   Het bewustzijn an sich is een pure constante staat – dat klopt. In de spreektaal kan ‘bewustzijn zich ontwikkelen’ doordat iemand (de Persona-iemand) zich steeds bewuster wordt van die staat (van; alles is 1 – ik -jij en buitenaardsen inderdaad- dus echt alles) – dat heb je goed begrepen en die vraag beantwoord je dus in wezen al zelf 😉 Dat wij polariteit gebruiken om onszelf te leren (her)kennen in die staat klopt ook – zonder het 1 niet het ander. Het is dus beiden waar – Bewustzijn an sich kent geen polariteit in zichzelf, maar we gebruiken wel polariteit om tot meer (bewust ervaren en inzetbaar) bewustzijn te komen. Tenminste zo begrijp ik het 😉

   2) Maar in feite bestaat tijd niet in bewustzijn.

   Naar mijn begrip is tijd inderdaad een creatie van de geest. Een collectief overeengekomen bijproduct van onze beschaving. Wanneer dat ‘begon’ valt naar mijn weten niet vast te stellen 😉
   Maar inderdaad tijd is fictief – want zoals je al zegt is er alleen maar hier en NU 😉

   3) hoe kunnen buitenaardsen buiten de tijd reizen als het fysieke heelal feitelijk uit geest bestaat? Het hele fysieke heelal is namelijk aan dezelfde principes onderhevig. Anders zou zij niet kunnen bestaan.

   De woordkeus (bij gebrek aan beter) om aan te geven dat de ET’s ‘buiten de tijd’ reizen is (en niet voor niets tussen aanhalingstekens) omdat ze het simpel wilden houden. Dus nogmaals; in wezen doet ’tijd’ er niet toe. Er wordt er gereist op ‘focus’ dus geheel en al – zoals jij zelf ook al heel goed opgemerkt aangeeft – in de geest. Dat zegt Philip ook – verwijzend naar onze eigen capaciteit om met focus alleen onszelf naar een andere ‘uithoek’ (wederom symbolisch gesproken) van het heelal te kunnen verplaatsen. Hoe wij echter ons ‘lichaam’ mee kunnen krijgen ‘naar die plek’ dat zijn we nog aan het uitvogelen (herinneren). 😉

   Van wat ik begrijp zijn er echter ook ET’s die (nog) wel vormen van tijd ervaren (zij het anders dan voor ons) en toch nog steeds letterlijk ‘afstanden’ afleggen (dus zij ervaren space-time zoals wij) met een combinatie van focus en apparatuur – hiervoor worden zwarte gaten en ’tussendimensies’ gebruikt als portalen om snel grote afstanden af te leggen – inderdaad – sneller dan het licht. Dit is waarom zij ’tussen de dimensies’ aanhaalden.

   Ik hoop dat dit het enigszins voor je verhelderd.

   Let wel; ik ben ook geen wetenschapper en krijg deze informatie vooral door in beeld-concepten. Ik doe mijn best dat om te zetten in woorden wanneer ik dit soort vragen krijg – maar allicht zitten daar beperkingen aan (alleen al in onze taal en van wat wij er uberhaupt van kunnen begrijpen haha).
   So – bear with me – zou ik zeggen 😉

   Heb een fijne dag nog en dank voor je vraag 😉

 2. Aladin

  Oke, dat is heel mooi om te weten van die ET’s maar dan zitten wij nog met de grote vraag: Wat hebben wij hier praktisch aan? Wat kunnen wij hier mee en waar leidt het toe?
  Als ze niet op aarde zullen of mogen landen of onze problemen zullen, mogen of kunnen oplossen…is het alleen maar theorie, leuk voor de antropologen onder ons. 🙂

  Als we weten dat de oceanen en regenwouden hoogstwaarschijnlijk bomvol nog niet ontdekt leven, flora en fauna zit, moeten we daar dan niet eerst mee beginnen?
  Ik lees de laatste tijd veel verhalen dat de ufo’s die wij zien een thuisbasis hebben onder water, of uit de aarde komen die mogelijk ‘hol’ is…Dan zou het kunnen dat die ‘buitenaardse intelligentie’ gewoon van deze aarde is?

  En waarom vinden we iets van buiten deze aarde of wat voor de meesten mensen buiten onze dimensie van gewaarwording ligt toch altijd zoveel interessanter?

  1. Douwe Bericht auteur

   In mijn ervaring is het geen of of, ik vind zowel voedselbossen als het idee van buitenaardse wezens en open contact daarmee buitengewoon interessant.

   Maar wederom, ik val wat in herhaling wellicht, of iets relevant is is alleen door een persoon zelf te bepalen. Mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie hebben me naar dit onderwerp geleid maar als je resonantie zelf ergens anders ligt ga daar dan vooral mee aan de gang.

   Want precies waar je nieuwsgierig over bent, interesse in hebt en gepassioneerd over bent is wat relevant is voor jou en in die zin dus ook wat praktisch is voor je en het leidt naar bewustzijnstoename. Door je resonantie te volgen wordt je meer van wie je bent.

   In die zin zijn buitenaardsen gewoon een nieuwe laag van onszelf.

  2. Wieteke

   Hi Aladin 🙂

   Mooie zin van jou: “Dan zou het kunnen dat die ‘buitenaardse intelligentie’ gewoon van deze aarde is?”

   En die slaat te spijker meer op zijn kop dan je nu voor mogelijk houdt denk ik 😉
   Want zoals Douwe ook zegt onze passies en nieuwsgierigheid – zit binnenin ons (op aarde) en ’trekt’ hun energie naar ons toe. Net zoals je wanneer je timmerman wilt worden, je je aangetrokken voelt tot de juiste gereedschappen en een goede werkplaats, zo zijn wij als mensheid klaar voor een nieuwe stap in bewustzijn- en omdat de ET’s die in wezen al gemaakt hebben – komen ze steeds dichterbij.

   When the student is ready – the teacher appears… 😉

   Daarbij zijn we dus, zoals ik het begrijp, genetisch familie, wat NOG meer maakt dat ze niet bepaald helemaal ‘van elders’ komen – maar deels inderdaad van hier 😀 (en andersom – wij van hen afkomstig zijn- want het menselijk ras begon met hun inmenging) (dus wij zijn in wezen zelf ook niet helemaal van de aarde haha) 😉

   Dit soort cross-connection thinking – dus wanneer je al die invalshoeken mee weegt en elk voor zichzelf afzonderlijk bekijkt- maakt het al wat minder : “Wat is dit nu weer voor een exotische obsessie van iedereen ineens?” of een “Ver van je bed show” 😉 Al zijn dat dus goede vragen die veel mensen hebben.

   Het mooiste van jouw vragen (vind ik) is dat je laat blijken het intuitieve inzicht te hebben dat we ’tenslotte toch HIER bij onszelf moeten beginnen” onze eigen troep opruimen zeg maar – onze natuur koesteren- oorlogen stoppen en overstappen naar een bank die geen wapenhandel financeert (ik noem maar wat) (of een voedselbos beginnen haha- wat het ook maar is wat met jou resoneert en waarvan je in je hart weet dat het jouw pad van passie is – wat dan als vanzelf de aarde heelt :)) En dat klopt 100%!!

   De grap is dat juist DIE dingen de meest nadrukkelijke boodschappen van de ET”s zijn; zij herinneren ons – ons te richten op onszelf daadwerkelijk te leren kennen – en onze eigen planeet te leren kennen en te ERkennen voor de enorme waarde die zij heeft> door bewust te gaan leven en zelf-onderzoek te doen. Pas als wij dat kunnen – kunnen zij contact met ons opnemen op gelijkwaardige (en open contact) wijze. Want DAN pas zitten wij voldoende op dezelfde golflengte (van bewustheid) om dat te kunnen doen.

   Dus of jij zelf nu interesse hebt naar ET’s of niet (dat staat een ieder vrij) – de plek waar jouw vragen vandaan komen – en daar aandacht aan besteden – helpt in theorie dus het meest effectief mee om een eventueel toekomstig en gelijkwaardig contact met onze sterren broeders en -zusters te kunnen verwezelijken.

   En of dat nu daadwerkelijk het resultaat zal zijn of niet (want dat hangt voor iedereen persoonlijk af –
   omdat we tenslotte allemaal individueel onze eigen realiteit scheppen), voor de manier waarop jij jouw steentje bijdraagt aan het helen van onze planeet; daar dank ik je heel hartelijk voor 🙂

   Warme groet,

   Wieteke

 3. Aladin

  @Wieteke
  Bedankt voor je reactie.
  Ik kijk net naar deze boeiende lezing van Linda Moulton Howe. Dat plaatst het idee van ‘buitenaardse intelligentie’ in een wel heel ander, verrassend daglicht. Over ‘buitenaardse’ technologie die eigenlijk van ons is uit de toekomst…en wat bepaalde graancirkels en codes daar mee te maken hebben.
  Vanaf 44.00 min. wordt het erg interessant! 🙂

  Aanrader voor wie denkt dat er -nog- geen contact is.
  http://www.ninefornews.nl/het-mysterie-rond-gobekli-tepe-technologische-hoogstandjes-uit-de-oudheid-en-tijdreizen/

  1. Wieteke

   @ Aladin

   Hi! Dank voor de mooie link 🙂 (er is idd mega veel bekend uit de oudheid / archeologie / over ET’s ) 🙂

   Ja, de ET’s zeggen ook dat we al LANG contact hebben hoor haha 😉
   Daar gaan mijn gidsen ook op in in het eerste blog van deze mini serie:

   http://achterdesamenleving.nl/vraag-en-reflectie-sessie-buitenaardsen-wieteke-en-philip/#.V0tSmOS2p5A

   Maar ook in onze dromen en op andere manieren. Veel mensen zullen zich deze ontmoetingen (die ze gewoon in dit leven al gehad hebben) binnen de komende jaren gaan herinneren (begrijp ik van mijn gidsen). Ik ben heel benieuwt wat dat voor mensen en voor de wereld gaat betekenen> Wat een heerlijk spannende tijd leven we toch in haha 😉

   Ik wens je een fijne nieuwe week en nogmaals dank voor je vragen hier ! 🙂

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Let op jhon, ook deze “ontdekking” komt spoedig bekend te staan als “the big discovery just before budget day”. Enige jaren geleden had het CERN ook al -eindelijk!- het lang gezochte Higgs boson ontdekt “met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid” en toen gingen de champagneglazen in het CERN omhoog. Maar je hoort er helemaal niets meer over: dood stil. Het artikel hierboven is grote onzin en gebaseerd op een veel te hoge vlucht van de geest en is dan ook bedoelt voor lezers die van alles geloven maar niets weten omdat ze zelf nooit enig onderzoek hebben gedaan. Men praat over Einstein maar weet -laat staan begrijpt- helemaal niets over zijn werk en ontdekkingen. Ook van de nederlandse geleerde H.A. Lorentz, de ontdekker van de Lorentzcontractie en die met Einstein steeds schriftelijk overleg heeft gehad weet men helemaal niets. Ook het verhaal hierboven over tijd en ruimte is een dom flutverhaal.

 4. Boris

  Dit is zodanig vaag omschreven dat er eigenlijk niks gezegd wordt. Goed dat het bij jullie resoneert maar ik hou het bij aardse zaken en mochten ze ooit aan de poorten staan met hun fysieke lichamen dan sta ik vooraan te juichen. Groetjes.

  1. Douwe Bericht auteur

   Je ontmoet ze idd van binnenuit waarbij je eigen staat van zijn van groot belang is.

   Ik denk dat ET’s op dit moment waarbij mensen elkaar nog afmaken, de aarde niet respecteert en de meeste UFO’s die het spot uittest door er gewapende straaljagers op af te sturen en ons luchtafweer er op te testen inschatten dat de mensheid nog niet helemaal het punt van harmonie met onszelf, elkaar en moeder aarde hebben bereikt.

   😉

   Maar goed, dan weten de mensen die wel graag contact willen wat ze te doen staan.

   1. Anoniem

    //ik denk ook niet dat dit punt van harmonie zal worden bereikt voordat buitenaards spiritueel kennis in de Mensheid wordt verrijkt .//

    Tja Budh, ik stel me zo ook voor dat de mens zichzelf vooral aan binnenmenselijke zelfkennis verarmt in zijn zoektocht naar verrijking van zijn buitenaards spiritueel kennis.

   2. Douwe Bericht auteur

    Wat je aantrekt is een reflectie van je eigen staat van zijn, je eigen frequentie. Als je continue demonen en nazi’s aantrekt dan is dat blijkbaar iets waar je nog iets mee moet. Daar zitten nog lessen in voor jezelf. Ik heb op StarseedHub een serie gereedschappen aangereikt die mensen kunnen gebruiken om al hun eigen drama etc te transformeren. Als je eenmaal innerlijke vrede hebt gevonden en weet hoe je om kunt gaan met angsten, boosheid en andere minder plezierige staten van zijn om te ervaren dan valt dat ook meer en meer weg in je buitenwereld. Althans dat is mijn ervaring.

 5. witte wolf

  Lol helemaal waar Budh we gebruiken nog maar 8% van ons fisieke brein, ons bewustzijn is nog veel te
  klein, daarom doet nadenken voor vele nog te veel pijn.
  Maar blijf het vooral doen in rijm want dat resoneerd beter tot mijn brein en dit is zeker geen geslijm want mijn pijnappelklier vindt dit wel fijn wat dan weer beter is voor mijn hoger zijn.

 6. Veronica

  Sneller dan het licht reizen weet ik al sinds ik ben geboren in deze wereld , maar ook in de andere tijden , als op andere planeten , .
  Lichtstralingen noemt men het .
  Er zijn nog 7 planeten die lijken als deze aardbol verweg en ieder met een eigen demisie .
  Wat ik ooit leerde in de andere tijd is dat deze 3 dieren zeer belangrijk zijn voor deze planeet
  Land. OLIFANT
  Water. ORKA S
  Lucht. CONDORS
  Als men deze dieren vernietigd sterft deze planeet verder uit . !!!

 7. Sin

  Ik ben mij hierin aan het verdiepen omdat ik plots oude fundamenten in ons bosje vond. ondertussen vond ik 3000 botten, beeldjes, pijken beschreven stenen, vuistbijlen prehistorische messen en nog zoveel meer. Nu heeft een belg de meldplicht hiervan. En eigenlijk werd ik afgewimpeld. Dat deed vragen rijzen, want ik merk dat zulke vondsten toch wel uniek zijn op archeologisch vlak. Dus ik ging op onderzoek . En ik vond dat men vroeger 12 bepaalde boomsoorten nodig had om een heilig bos te hebben . En er staan nu nog zelfs 11 boomsoorten van. Elders in Belgie kwam men ooit af over een uitzonderlijke vondst van een heilig bos , terwijl er zelfs geen boom meer staat . heilige bossen werden op aardstralen zo genoemd. En ik nam het voordien enkele keren op wat er snachts heerst, gewoon voor mijn veiligheid ivm familieleden ( ja echt waar ) Maar tijdens het beluisteren zoveel weken later bij een vriendin, hoorde je echt rituelen . Die moment zelf hoorde ik wel geroezemoes, want tijdens de opname gaat het soms harder en dan hoor je mij zelfs zeggen ‘uhu, niet overdrijven ) Maar ik ben die geluiden gewoon geraakt. Ik ben daar namelijk na ik 15 maanden geleden alles barricadeerde olm te beletten dat mijn stiefvader daar haantjes komt pakken olm in Frankrijk te laten vechten , snachts aan het waken, omdat ze snachts veel makkelijker dieren meepakten . Er heerst daar ook echt een sfeer van iets wat ik niet ken. Er kwam zelfs al eens in mijn hoofd op dat het lijkt op een poort waar men makkelijker mee naar waar ook of waar in de tijd zelfs kon reizen. het is anders tegenover iemand die gaat zoeken naar deze dingen , of naar archeologische dingen en ze persè wil vinden. Ik wou helemaal niets vinden, of ik zocht niets. ik kwam het toevallig tegen. Er gebeuren zeer veel onbeschrijflijke dingen. En als ik logisch nadenk zou het net op deze plekken veel makkelijker kunnen zijn om als men zo wou reizen, zou men het op een plaats doen waar een kracht actief is, die wij niet kennen en zoveel sterker is dan we vermoeden. Nu bij dit te schrijven wordt me zelfs duidelijk waarom ik misschien al deze dingen hier net vond, die toch allemaal van een andere tijd lijken te zijn, en een andere plek op deze wereld komen. Want ik vond stenen waar piramides opgetekend zijn . Misschien is het een bewijs geweest van dat men kon reizen door de tijd en door de plaats . En het enige wat men kon meenemen was iets wat men in zijn handen had. Als ik nu een handvol stenen maar gevonden had, was mijn verhaal reeds voorbij geleefd denk ik, maar ik vond meer dan een ton stenen in gewicht. Het geluid aanwezig daar, is vergelijkbaar met het geluid van de planeet Uranus of soms in mindere mate Neptunus . Maar het geluid van Uranus kwam mij zeer bekent voor. en dan plots lijkt het of men met een knop dat geluid afzet. Net of de lift gesloten is 🙂 Ik zou niet weten waar ik dit moest schrijven, of wie er interesse in zou hebben.

 8. Zvdg

  Ik hoor helemaal niemand over het boek van Henoch.
  Da’s een duidelijke weergave uit de eerste hand dat ze hier al zijn geweest. En de mens met inteligentie hebben beïnvloed. Niet voor niets is dit boek angstvallig weggelaten uit de latere bijbel.
  Die katholieken zijn als de doos dat de kerk onder in voeten vandaan geschopt zal worden.
  Maar onze tijd komt nog wel. Geduld…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *