Hoe je je frequentie stabiel hoog kunt houden

Nadat Bentinho eerder al een aantal praktische tips gaf hoe je op een gemakkelijke manier je frequentie kunt verhogen, hier een vervolg daarop waarin hij een aantal tips deelt hoe je je frequentie stabiel hoog kunt houden.

Ik heb zelf inmiddels een uurtje of 50 van Bentinho bekeken en hier een huidige samenvatting van de punten waar ik tot nu toe een boel mee kon:

Be, (want to be) very clear about what you want.

(Want to) feel good, blissfull, exalted, feel aligned with -All that Is-, etc.

Pick the higest frequency/resonating thought that you can find, become it as fully as you can and then find an even higher frequency/resonating thought and become that. Keep repeating this process.

Stay in alignment with your higher self to the best of your ability and use your emotional guidance system to do integrity checks. The better you feel, the more in alignment you are. Your only loyalty is to your alignment with your higher self.

Go do what makes you feel good, seek joy, follow your highest excitement with integrity and without expectations. Act on that which is available to act on in the here and now and take it as far as you can. When that is done pick the next highest exciting thing you can take action on in the here and now and take that as far as you can. Keep repeating this process.

crop low

If you experience contraction/negative emotion, that means that you have bumped into something that is out of alignment with your higher self, find out with surgical precision what it is and what value you can still extract from that belief/thought/circumstance that caused the experience of contraction. See it as an awesome opportunity, a signal from higher mind that there is something interesting to learn for you and that you therefore are on the brink of even more expansion.

Anchor reminders in your physical reality about the above points.
keep-calm-and-stay-in-alignment

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Leer je kinderen hoe ze met hun slecht voelende gedachten om kunnen gaan
-) Onderzoek je stressvolle gedachten, leer ervan en verbeter je leven
-) 7 redenen om je angst en gebrek gebaseerde gedachten te ontmantelen
-) Leer je leven meer naar je eigen voorkeur te scheppen
-) Hoe je je frequentie op een gemakkelijke manier kunt verhogen
-) De 5 stappencyclus van creatie
-) Een einde aan de slavernij, stap 4: Vrijheid & Controle
-) Wet 1 van 3: The Law of Attraction
-) Wet 2 van 3: The Law of Deliberate Creation
-) Wet 3 van 3: The Law of Allowance
-) Waartoe wij hier op aarde zijn?
-) De vijf wetten van creatie
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen

11220812_1677056732540672_8196597606398238335_n

 

4 gedachten over “Hoe je je frequentie stabiel hoog kunt houden

 1. Aladin

  Proberen te ontdekken wat je wilt in het leven is natuurlijk fantastisch maar direct ook best pittig. En je daarbij zeker niet laten remmen door omstandigheden, angsten of geloof in beperkingen… Echter, een methode toepassen om daarmee altijd ‚high’ te zijn, zoals Bentinho verkondigd is niet haalbaar en onrealistisch. Ik heb een stuk of 5 video’s van hem gezien maar vind zijn verhaal te eenzijdig en niet compleet.

  Tol Hansse zong ooit:
  „Hare Krishna’s op de dam
  
Douwen in je hand een brieffie 

  Hoe je happy leven kan 

  Zo te zien en volgens mij 

  Zijn ze zelf niet zo blij „

  Ja, was het maar zo simpel. Wij moeten leren dat het leven niet alleen bestaat uit lol, het is geen oneindig dansfeest hoe graag we dit ook willen. Het leven heeft zijn ups en downs en dat is m.i. hoe het hoort te zijn.

  Wij zitten als het ware aan een elastiek dat naar boven maar ook naar beneden kan rekken. Hoogvliegers komen een keer naar beneden. Van lachen komt huilen, yin en yang. Dat er tegenslagen, verlies, dood en soms negatieve emoties zijn en frustratie is heel normaal en gezond. Daar moeten we mee leren omgaan. Is dat niet juist wat het betekent om mens te zijn?

  Leren dat als je een dip hebt of het even niet meer zo helder ziet, weten dat de rubberband jou ook weer omhoog zal trekken. Toon Hermans zei het al: Het leven is bergje op en bergje af. Het volgt een frequentie net als alles. bv De economie, die kan ook onmogelijk alleen maar stijgen. En dat is nu juist de schoonheid, de zoete melancholie die je kunt en mag voelen. Het is oké! Je mag je best wel eens klote voelen of boos zijn. Of verdiet mag hebben om een verlies. Of een andere emotie die niet zo populair is. (En daar niet op veroordeelt te worden) Durf je kwetsbaar op te stellen en herken, beken en erken dat je bepaalde gevoelens hebt en durf die, ook te uiten. Alleen zo los je ze op. Verdringen door een blije gedachte te kiezen op zo’n moment lost niets op. En weet ook dat het mogen wel weer beter zal gaan.

  Bekijk eens een sessie met Leonard Jacobson als jullie weer ‚geland’ zijn. 😉 Daar heb ik zelf veel aan gehad en kan ik iedereen aanraden.
  Zijn motto is simpel: wordt allert en aanwezig in het NU waar je ook bent, met twee voeten op de grond, gewoon via zintuiglijke waarneming…
  https://www.youtube.com/watch?v=yfZfCIhZIls

 2. Aladin

  Ja, Douwe, deze heb ik ook gezien, en zojuist nog eens. Tja, het feit dat ik de precieze inhoud alweer vergeten was… zegt genoeg. Ik volg nu het klasje van Leonard. Misschien werkt zijn methode en is het de volgende stap in menselijke evolutie?

  Je vraagt je af: waar komt zo’n goser Bentinho (en net zo goed een jong iemand als Teal Swan of Scott heet ze nu) vandaan??

  Dan is het wel belangrijk dat vooral jonge mensen hier mee worden opgevoed of word aangeleerd. (Leraren opgelet!) Eerst alle kerken dicht en scholen hervormd…Voor deze generatie die opgegroeid zijn met traditionele geloof -systemen is het denk ik een station te ver, maar ik doe mijn best en sta altijd open om te leren. In een volgend leven krijgt iedereen weer een herkansing.

  1. Douwe Bericht auteur

   Om daar antwoord op te geven is deze video van Gigi Young wellicht interessant waarin ze haar Starseed verhaal verteld. Er komen aan alle kanten op dit moment volgens Gigi, Teal en Bentinho vrij “volwassen zielen” binnen via de nieuwe generaties waarvan een deel uit buitenaardse intelligente beschavingen komt omdat de mensheid in een tijdperk zit waarop het als soort van planetair een stap naar universeel bewustzijn kan maken. Vanuit dat perspectief is het hele starseed verhaal en je eigen multidimensionaliteit verkennen relevant.

   Gigi Young – My Starseed Story
   https://youtu.be/z8CDNlNYQuw

   In die zin komen er dus een boel “wijze zielen” binnen om deze transitie van de mensheid te faciliteren. Daarnaast begrijpt de jeugd wellicht beter hoe het internet, YouTube en informatie vrij delen werkt. 😀

   Overigens geen idee of dit waar is maar vond het zelf wel interessant informatie om tot me te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *