Hoera – Achter de Samenleving bestaat 3 jaar! Hier de top 10 best gelezen artikelen van de afgelopen jaren.

Hiep Hiep Hoera,
Achter de Samenleving bestaat 3 jaar!
Op 14 september 2014 begon Achter de Samenleving haar bestaan.

Bezoekers, sessies en pagina’s bekeken. 
In deze drie jaar hebben we volgens onze eigen google analytics 831,772 bezoekers, 1,276,669 sessies en in totaal 1,736,174 pageviews gehad.

Best bekeken top 10 van artikelen.
In deze afgelopen jaren hebben we in totaal 562 artikelen gepubliceerd. Dit is nummer 563. Uiteraard worden bepaalde artikelen beter bekeken dan anderen. Hier een top tien van onze best bezochte artikelen.

1) De top van de geldpiramide, de Rothschilds met 165.437 bezoekers.

2) Koningshuis boos over nieuwe liedje Lange Frans – Kamervragen 2 met 114.657 bezoekers.

3) Hoe herken je een psychopaat en wat drijft hem of haar? met 74.510 bezoekers.

4) Oud NOS medewerker klapt uit de school met 55.076 bezoekers.

5) Deze heb ik samengevoegd omdat het hier gaat om precies hetzelfde artikel onder twee verschillende titels. Hun gezamenlijke aantal bezoekers neem de top 5 in.
-) Mark Rutte en zijn moeder hebben liever niet dat u dit leest met 24.879 bezoekers.
-) Het Patroon van Tirannie; wees bang, wees bang, wees bang met 20.231 bezoekers.
In totaal levert dat 45.110 bezoekers op.

6) Verboden in de VS, Poetin legt uit wie IS in het zadel houdt met 26.428 bezoekers.

7) Is planeet aarde een slavenkolonie? met 18.867 bezoekers.

8) Onvoorwaardelijke liefde met 17.745 bezoekers.

9) Het meest gevaarlijke geloof zorgde voor 262 miljoen doden in de vorige eeuw met 16.955 bezoekers.

10) Belasting is erger dan diefstal – Goedbedoelende mensen financieren het meeste kwaad in de wereld met 16.782 bezoekers.

Overvloed en geld vanuit Achter de Samenleving
De hoofdreden waarom ik dit blog ben begonnen en er artikelen op blijf publiceren is omdat ik er zelf energie van krijg en er zelf ook een boel uit haal. Ik schrijf vaak over zaken waar ikzelf oprechte nieuwsgierigheid en interesse in heb op dat moment. Door die informatie via dit blog te delen krijg ik een boel reflecties erop terug van lezers en ik heb zelf een heleboel geleerd van die reflecties van lezers, hun inzichten, hun constructieve opmerkingen en de links die zij zelf weer delen. Dit levert voor mij een enorme overvloed op en ik hoop dat het hetzelfde effect heeft op lezers hier.

Ik merk dat in de nieuwe media wereld voor sommige mensen geld nog een belangrijk issue is. Mochten mensen een nieuwe media website willen beginnen voor het geld dan ben ik niet de goede persoon om daarover te vragen want ik haal op dit moment vrij weinig inkomsten uit mijn website. Ik denk gemiddeld minder dan 20 euro per maand.

Dit hoeft voor mij ook niet omdat ik er een baan naast heb waar ik mijn inkomen uit haal en ik deze website vooral heb voor de overvloed die ik eruit haal zoals boven omschreven, niet het geld. Desalniettemin worden alle donaties en vrijwillige abonnementen zeer gewaardeerd. Daarbij is er ook nog een andere mogelijkheid om Achter de Samenleving financieel te steunen. Zie hieronder de uitleg.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld (ongeacht wat precies), dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_59bbe30b41413_selected-products” products=”9200000040608154,9200000030698610,9200000015494004,9200000028103980″ name=”as” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Bedankje aan alle samenwerkende partijen inclusief alle bezoekers
Ook wil ik deze gelegenheid graag aangrijpen om alle mensen die mij de afgelopen drie jaren hebben geholpen met vertalingen, spellingsverbeteringen, het aanleveren van gastartikelen ongeacht of ik er wel of niet voor kies om ze hier te publiceren, etc. hartelijk willen bedanken! Het zijn er inmiddels te veel om op te noemen. Maar weet dat het Achter de Samenleving tot een beter platform maakt!

En als laatste ook mijn hartelijke dank aan alle bezoekers.
Bezoekers die onze artikelen lezen en, als het met ze resoneert, verder delen zijn de belangrijkste drijfveer om Achter de Samenleving te blijven doen. Reacties, inzichten en aanvullende informatie die bezoekers achterlaten onder de artikelen worden zeer gewaardeerd en zoals ik eerder al aangaf heb ik daardoor een boel nieuwe inzichten verworven en een boel geleerd en ik verwacht dat dit hetzelfde effect op andere bezoekers heeft. In mijn ogen schept deze interactie een win-win situatie voor alle deelnemende partijen.

Vragen?
Mochten mensen tot slot nog vragen hebben over Achter de Samenleving in het algemeen of specifiek naar aanleiding van dit 3-jarig bestaan. Stel ze vooral in de reacties en dan kijk ik of ik ze kan beantwoorden.

Voor nu eerst op naar jaar 4!

19 gedachten over “Hoera – Achter de Samenleving bestaat 3 jaar! Hier de top 10 best gelezen artikelen van de afgelopen jaren.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dankjewel, en hartelijk dank voor alle heldere artikelen die ik van je heb mogen overnemen hier op het blog!
   Twee van de top 10 best bekeken artikelen zijn van jouw hand. 😀

 1. Hans

  Gefeliciteerd Douwe!!
  Mooi dat je nog altijd even enthousiast en gemotiveerd met AdS, en hiermee samen, je eigen ontdekkingstocht bezig bent.
  Veel succes voor het 4e jaar en het ziet er naar uit dat er nog genoeg stof voor schrijven en beschouwen zal zijn 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Dankjewel, ja ik blijf maar vrolijk mijn eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen. 🙂 En zolang deze website daar een onderdeel van is en ik er energie van krijg ga ik er met plezier mee door.

   Wel merk ik dat ik telkens allergischer voor het ‘mainstream nieuws’ wordt. In het begin maakte ik me nog druk om elke nieuwe valse vlag, het doet me nu nog maar weinig. Ook merk ik dat ik telkens minder het volg, mainstream media volgde ik al een hele tijd niet meer maar ook nieuwe media volg ik minder en minder. Ik vraag me soms een beetje af waar dat naartoe gaat.

   In die zin dwaal ik met Achter de Samenleving telkens verder af van de mainstream en nieuwe media, zoals te zien is in de onderwerpen van de artikelen wat telkens meer over bewustzijn, channelen, ET’s en multidimensionale wezens, zelfregressie, etc. gaat. Gelukkig zijn er ook andere nieuwe media die zich met die materie bezig houden en het lijkt dat ook meer en meer mensen artikelen met dat soort thema’s meer beginnen te delen. Wellicht is dat over een paar jaar al veel meer mainstream geworden, wie weet.

   Ik ben zelf heel nieuwsgierig wat het komende jaar gaat brengen. 😀

 2. Douwe Bericht auteur

  Ik denk dat hoe meer mensen hun verantwoordelijkheid en daarmee vrijheid terugnemen. En vanuit die vrijheid en verantwoordelijkheid de wereld gaan scheppen naar hun eigen voorkeur hoe sneller ons collectief op een frequentie zit waar het interessant wordt voor ET’s om met ons te interacteren op een meer open manier. 🙂

  1. Douwe Bericht auteur

   Als een persoon niet zelf verantwoordelijk zou zijn voor zijn of haar leven wie zou het dan inplaats daarvan wel zijn?

   Daarnaast zijn mensen zelf de enigen die toegang hebben tot hun eigen emotionele sturingssysteem en alleen mensen zelf weten dus het beste wat ze zelf graag willen. Alleen mensen zelf kunnen weten waar ze oprechte nieuwsgierigheid, interesse en passie voor hebben.

   Het enige wat mensen hoeven te doen is simpelweg actie nemen vanuit hun hart, gebruik makend van hun eigen vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken in de richting van hun oprechte nieuwsgierigheid, interesses en passies. Als mensen dit doen verhogen ze automatisch hun eigen frequentie. En als genoeg individuen hun eigen frequentie verhogen gaat dat van het collectief ook omhoog. 😀

   1. Douwe Bericht auteur

    Ik heb vanuit mijn eigen werk met Byron Katie geleerd dat iedereen altijd zijn/haar volledige best doet. En je hebt gelijk. Zolang mensen dit spel van het leven spelen zonder een clou te hebben van de spelregels. Of zolang mensen zich in onze fysieke realiteit bevinden zonder een idee te hebben van de fundamenten hoe die realiteit werkt dan kan het heel moeilijk zijn om ook maar 1 stap verder te komen.

    Desallnietemin leven we dankzij het internet en onder meer met alle mensen die hun kennis en inzichten via de YouTube delen die ik bijv. hier soms ook in artikelen voorbij laat komen wel degelijk om meer over deze materie te leren.

    En als we meer kennis hierover hebben kunnen we die kennis voor onszelf gaan uittesten, en zo meer controle krijgen. En als we dan meer verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en onze omgeving dan kunnen we wat door ons begrepen is en voor ons in de praktijk gewerkt heeft weer delen met onze omgeving. En zo kunnen we elkaar stapje voor stapje een stukje verder helpen.

    Ik weet niet of je Bentinho zijn Trinfinity Academy filmpjes al eens bekeken hebt bijvoorbeeld die hij nu ook op de YouTube heeft staan. Maar hij legt de materie heel helder en begrijpelijk uit in mijn ogen. We kunnen die filmpjes heel gemakkelijk weer delen met onze, kennissen, familie, vrienden, collega’s etc. En wellicht zijn ze er nu nog niet aan toe maar je kunt wel alvast zaadjes planten. Of ik noem het zelf vaak kwartjes aanduwen. Het kwartje moet altijd vallen bij mensen zelf maar je kunt hun kwartjes wel een beetje de goede richting op aanduwen.

    In die zin ben ik zelf heel erg van het idee om vooral mijn eigen freqeuntie zo goed mogelijk te verhogen en daarbij wat voor mij werkt zo breed mogelijk te delen onder andere ook via dit blog.

    Ik denk dat als we dat allemaal doen we in ieder geval op de goede weg zitten. Met een beetje geduld en mededogen voor onszelf en elkaar moeten we dan volgens mij een heel eind komen. We hebben tot 2025 – 2033 geloof ik als eerstvolgende tijdframe. Als we als vanuit onze individuele frequenties het collectief voldoende verhoogd hebben dan is dat een tijdsraam waarin meer open contact kan plaatsvinden. Mochten we er dan nog niet klaar voor zijn frequentieel, dan komt er daarna vast later nog weer een mogelijkheid.

 3. Hathor

  Hartelijk gefeliciteerd Douwe
  en mijn grote dank
  Door de tijden, eerst bij visionair en nu hier, maak je een plek waar we kunnen tanken om even iets prettigs te lezen. Om je verder te ontwikkelen. Ook al gaat het soms een kant op die niet de mijne is, hier komen geeft altijd een positieve puls. Mede ook omdat eigenlijk alle bijdragen hier zo uit het hart geschreven zijn.
  Ook je permacultuur activiteiten vervullen me met grote dank.
  Toen Kohl dood ging en overal geprezen werd zei ik: nou ik zou nooit tegen zonen zeggen: deze man moet je modelleren. Ook Steve Jobs niet. Maar zoals jij je openbaart: een voorbeeld voor ons allen.
  Dank

  Hathor

  1. Douwe Bericht auteur

   @Witte Wolf

   Er zijn nu aanzienlijk meer voedselbossen in Nederland dan dat er drie jaar geleden waren. 😉 Dus heel concreet gezien is er wel degelijk iets verandert.

   En hoezeer jouw persoonlijke leven de afgelopen drie jaar wel of niet verandert is, heeft voornamelijk met je eigen wensen en je eigen acties daarop te maken. Als je graag meer verandering wilt zien in je leven de komende drie dan zou mijn advies zijn om meer actie te gaan nemen op je nieuwsgierigheid, interesse en passies. Probeer het eens drie jaar uit en kijk voor jezelf of het werkt of niet. :D.

   Ik had drie jaar geleden niet kunnen denken dat ik nu zo intensief met zaken als regressie, channeling en het verkennen van mijn eigen multidimensionaliteit zou bezig zijn. En mijn visie op de wereld en mijn ervaringen met de wereld zijn zeer verrijkend geweest voor mezelf de afgelopen drie jaar.

   Maar als jij op mij wacht om jouw wereld te veranderen en ik op jou wacht om mijn wereld te veranderen of wij beiden op de politiek wachten of op een andere externe autoriteit om onze wereld te veranderen dan weet ik bijna zeker dat we over drie jaar nog steeds op elkaar aan het wachten zijn. What you put in is what you get back.

   Kortom begin zelf simipelweg met actie te nemen. 😀 En dan kan de wereld niet anders dan die actie naar je terug reflecteren.

    1. Douwe Bericht auteur

     Het uitwisselen van informatie kan buitengewoon nuttig zijn.
     Op die manier kunnen we van elkaar leren en over het algemeen nemen mensen die betere informatie hebben betere beslissingen en vloeien daar meer zinvolle acties uit voort.

     En het is aan jezelf of jij vervolgens wel of geen concrete actie neemt vanuit je eigen vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken en vanuit je eigen hart en eigen scheppende kracht.

     In mijn ervaring is het zo dat als je vanuit je vrije wil en vanuit verbinding met je hart leeft en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen scheppende kracht dat je vanzelf tot actie wordt geïnspireerd.

     Maar of jij wel of geen actie onderneemd is aan jou en of anderen wel of geen actie ondernemen is aan hun. Ik heb alleen maar controle over mezelf en in die zin alleen maar controle over mijn eigen acties. Als ik eenmaal begin met actie nemen dan neem ik in ieder geval verantwoordelijkheid voor mijn eigen scheppende kracht.

     En wat anderen vervolgens wel of niet gaan doen is aan hun. Door zelf actie te nemen kan ik ze wellicht inspireren vanuit mijn voorbeeld om zelf actie te nemen maar dat is altijd aan hunzelf. We kunnen alleen maar de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van anderen respecteren.

     Is er iets of iemand die jou tegenhoudt om jouw nieuwsgierigheid, interesses en passies te volgen en om daar concrete acties op te nemen?

     Voor mezelf zie ik dat als we een boel over voedselbossen spreken, meer mensen daar enthousiast van worden en een deel van die mensen kiest er gelukkig voor om zelf concreet actie te nemen vanuit dat enthousiasme en zo is het gekomen dat er nu aanzienlijk meer voedselbossen zijn dan 3 jaar geleden in Nederland. 😀

 4. Douwe Bericht auteur

  Alles is onderdeel van All That Is, niets valt daarbuiten, niets staat daarboven, niets staat eronder. Het is allemaal onderdeel van All That Is. In mijn ogen is het hele idee van god vs satan een mooi voorbeeld van dualiteit en verdeel en heers voornamelijk aangewend door abrahamische religies om gehoorzaamheid af te dwingen via geestelijke indoctrinatie oftewel mind control.

  Als mensen interesse hebben in moreel/goed gedrag dan dienen ze simpelweg de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zichzelf en anderen te respecteren. Mark Passio legt in deze lezing heel helder uit wat echte moraliteit is. Hij noemt dit Natural Law.

  -) Mark Passio – Natural Law

  Als mensen dit bekijken en begrijpen dan kunnen ze het hele verdeel en heers vanuit abrahamische religies overstijgen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Als je de lezing van Mark Passio rustig bekijkt dan wordt al vrij snel duidelijk dat een koning continue de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van andere mensen onderdrukt en vernietigt. Het koningshuis wordt niet vrijwillig betaald maar via bedreiging van de onderdanen om hun geld af te staan aan hun in de vorm van belastingen. Luisteren mensen niet naar die bedreiging dan komen er mensen van de overheid om hen op te sluiten in een ijzeren kooi en zo hun vrijheid om eigen keuzes te maken te beperken.

   Als mensen Natural Law zouden begrijpen dan zouden ze niet langer geweld en dwang accepteren. Ze zouden zien dat overheden per definitie inbreuk maken op Natural Law en dus per definitie zorgen voor een lagere frequentie van het collectief omdat ze continue dwang en geweld moeten gebruiken tegen hun onderdanen om hun positie te handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *