Openlijk buitenaards contact mogelijk vanaf 2025?

Een interessant interview van UFO HUB met Darryl Anka waarin een boel informatie voorbij komt over de mogelijkheid van open en vreedzaam contact van de mensheid met intelligent buitenaards leven.

Bashar geeft aan dat hoe de zaken er nu voor staan er mogelijk First Contact tussen planeet aarde en buitenaards intelligent leven zal zijn in de tijdsperiode van 2025 tot 2033.

8fdd3f14a313c125e5d872ff90ca6455

Daarnaast worden nog vele andere interessante onderwerpen besproken zoals, de aard van bewustzijn, karma en hoe we overvloed voor ieder mens op aarde mogelijk kunnen maken.

Kortom een informatief, entertainend en leerzaam interview.

 Wat denken mensen ervan, zou planeet aarde daadwerkelijk al in staat zijn open en vreedzaam contact te hebben met intelligent buitenaards leven vanaf 2025? Ik zet de champagne vast koud voor het geval dat. 😀

screen-shot-2015-07-23-at-1-51-50-pm

gods1

[bol_product_links block_id=”bol_57c448ffb80a9_selected-products” products=”1001004000767663,1001004011003280,9200000053795134,1001004009482894″ name=”ET” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Aardbewoners voor open en vreedzaam buitenaards contact
-) Interview Darryl Anka – Buddha at the Gaspump
-) Shakani Wisdom – Elan en Bashar gechanneled door Andrew Bayuk
-) Google Group waar materiaal van Bashar vrij gedeeld wordt met elkaar
-) 5 wetten van creatie
-) Boek I – Bashar – Quest for Truth
-) Boek II – Bashar – Blueprint for Change

11826001_1631850873766458_5070252640455613560_n

12 gedachten over “Openlijk buitenaards contact mogelijk vanaf 2025?

 1. Johan Bosman (werktuigkundige)

  We zullen er vanuit moeten gaan dat we niet de enigen in dit heelal zijn. Er is inmiddels een enorm aantal aardachtige planeten in het heelal bekend en men weet ook dat als er eenmaal aan de voorwaarden voor leven is voldaan dit ook altijd zal ontstaan.

  Ik heb het over “dit heelal” omdat de kans klein is dat het heelal dat wij kennen het enige is. Dit lijkt vreemd maar we komen immers steeds onder- of bovenliggende structuren van de materie tegen: de structuur van de subatomaire deeltjes, van de moleculen, van hemellichamen… Daarom is de kans heel groot dat er ook een structuur van heelallen (heelals?) is. Toch schat ik de kans op kontakt met buitenaards leven zo goed als uitgesloten: de afstanden zijn echt onvoorstelbaar groot. De dichtstbijstaande ster (alfa centauri) staat meer dan 4 lichtjaar van ons verwijderd. Dat betekent een afstand van elke seconde 300.000 km en dat dan meer dan vier jaar lang. Als je daarbij bedenkt dat een eventueel uitgezonden electromagnetisch signaal een bolvormig golffront heeft en dus kwadratisch met de afstand zal afnemen dan lijkt kontakt welhaast uitgesloten.

  1. Douwe Bericht auteur

   Darryl Anka en Bashar gaan volgens mij precies in op die vraag over afstanden in de ruimte in een ander interview van Darryl bij Buddha at the Gaspump.

   Kijk het vooral voor de hele uitleg vanuit hun maar wat ik daarvan begreep zijn tijd en ruimte niet iets externs maar heeft dat ook een vibrationele vertaling. Iets in onze eigen frequentie genereert het tijd ruimte veld om ons heen. het is dus niet een extern gegeven.

   Hij zegt dat hun ruimteschepen de frequentie van hun buitenkant kunnen veranderen en dat je dus door simpelweg op de juiste tijd ruimte frequentie te resoneren je simpelweg een bepaalde tijd en ruimte matcht en je simpelweg op die coordinaten verschijnt. Je hoeft op die manier geen afstanden te reizen maar simpelweg frequenties te matchen.

   Naast het interview gaan ze volgesn mij hier ook dieper op in, in het boek Blueprints for Change.

   1. Aladin

    Douwe “Je hoeft op die manier geen afstanden te reizen maar simpelweg frequenties te matchen.”

    Ook dat past in het model waarbij space, de uitleg van ruimte zoals wij die kennen, ontbreekt…

    Bashar zegt dat Darryl Anka een verre voorvader/versie van hem is waardoor hij ook zo’n helder contact met hem kan hebben.

    De ‘alien’ in dat interview van een paar posten geleden vertelde ook al van aarde te komen…
    Hmmm.

    1. Douwe

     Het huidige model van ruimte en tijd zoals de meeste mensen dat op dit moment begrijpen is verre van compleet zo niet volledig fout. 😉 Ruimte en tijd bestaat binnen ons bewustzijn, fysieke realiteit kan worden gezien als een uitgekristaliseerde vorm van bewustzijn. Net zoals ijs een soort uitgekristaliseerde vorm van water is.

     Bashar is Essesani. De Essesani zijn 1 van 6 hybride rassen die voortkomen uit de hybridisatie van de mensheid met de Zeta ook wel Grey aliens genoemd. Deze hybrisidisatie vind al langere tijd plaats maar vanaf eind jaren 1940 zijn wij in onze westerse cultuur daar meer bekend mee geworden.

     De gids van Wieteke is van de Yahyel. De Yahyel is een ander van die 6 hybride rassen. Vanuit al die 6 hybride rassen gezien zijn wij hun voorvaderen net als de greys dat zijn. Zij zien ons en fysiek gezien zijn we letterlijk familie van die groepen. Dat is ook een reden waarom zij ons van dienst willen zijn door bijvoorbeeld informatie door te geven via channels die ons verder in alignment kan brengen. Een soort stap 1 in contact leggen met buitenaardse en/of interdimensionale beschavingen.

     Gigi Young heeft er een heel helder filmpje over gemaakt, Greys, hybrids, etc. http://achterdesamenleving.nl/alien-week-greys-zetas-hybrides-en-ontvoeringen/#.V8RECv4cSDY

     Dolores Cannon legt een boel heel helder uit in het boek The Custodians.

  2. Thomas

   Allemaal bedacht van uit simpel menselijk geprogrameerd perspectief wat gewoon dikke onzin is.
   Ze waren hier al voor ons en ze zijn in deze tijd overvloedig aanwezig met een grote vloot ontworpen om op onze planeet te opereren.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Er zijn nogal wat fantasiën over snel reizen door de ruimte. Via wormholes, zwarte gaten of wat dan ook zou men dan vlot in een heel ander deel van het heelal weer tevoorschijn kunnen komen. Deze verhalen moeten naar het rijk der fabelen worden verwezen omdat ze hun ontstaan vinden vanuit het onbekende want het is nog steeds volslagen onbekend is wat ruimte is. De wetenschap is er tot op de dag van vandaag niet in geslaagd om het begrip ruimte te definiëren. Het enige dat we weten is dat ruimte alleen in samenhang met de tijd voorkomt: er is dus een tijdruimte. De tijdlijn die elk punt van de ruimte doorloopt “verbruikt” één van de ordinaten van ons drie-dimensionele coördinatenstelsel en deze omstandigheid maakt de trijdruimte noodzakelijk vier-dimensioneel.
  Ook de tijd is een volslagen onbekend verschijnsel. Tijd heeft -net als ruimte- wel een aspect waardoor we de tijd kunnen meten maar we weten niet wat dat aspect is. Het lijkt misschien wat vreemd maar de kans is niet uitgesloten dat de tijdruimte slechts een waarneming van de menselijke psyche is.

  Onze vierdimensionele tijdruimte heeft een paar heel bijzondere eigenschappen. Het kan voorwerpen van elkaar scheiden en beweging mogelijk maken. Ga maar eens in je auto rijden. Dan verschijnt de toekomst vóór je en verdwijnt het verleden in je achteruitkijkspiegel. Maar ik kan nu beter stoppen met dit verhaal. Anders wordt het gevaarlijk voor de hersenen!

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik heb het even opgezocht in Blueprints for change.

   Space Travel

   Bashar, can you travel to any space and time?
   Absolutely.

   So it’s completely limitless?
   Absolutely. Because space and time are your own definitions. You see, we
   understand that an object does not exist within time and space, but that
   space/time are properties of the object, and can be changed. In a sense, that’s
   how our spacecraft travel. They are projected into astral material, and then they
   are redefined with a vibration that represents the space/time locale we wish them
   to be at. They are then reinserted into physical materiality at whatever locale is
   representative of that vibrational equation – having in a sense avoided the issue
   of travel altogether. Instantaneous teleportation. It is not really breaking the speed of
   light; it is not traveling within your dimension at all.

   Have you dealt with magnetic drive at any point?
   There are some forms, fluctuations of electromagnetism, within some of the
   ideas of drive. It is not purely electromagnetic exactly, but more the idea of
   gravitational dynamic tenser fields.

   Can the ships go into the water?
   Oh yes, and very often they do Remember, something that can travel in space
   where there is no air can very easily go under water. Since our ships use
   electromagnetic energy, we do not have to worry about the idea of rocket flames
   and fuel and the like. There are no openings in our craft for water to get in or air
   to get out. Therefore we can go where and when we wish. Our ships can also
   create a particular type of vibration that puts us out of phase with solid matter so
   that they can go into that solid matter or through it – or into other dimensions
   within it.

   Does your space ship relate to you in the form of thought, Bashar?
   Yes, in a sense. The mind of the pilot is connected to the mind of the ship.

   If I were a pilot here, and wanted to transfer from this system to your system,
   what thoughts or ideas would I feed into my computer?

   The feeling that you have of us. That is the vibration. How you would recognize
   us is the vibration. You can always key off of any single individual such as
   myself, since my vibration is of my system.

   In using that vibration to key off of any particular person in any particular system,
   could I then easily go from system to system just by signaling in on that particular
   entity?

   Yes. It is like the tuning of your radio. You get what you switch the dial to.
   I’d be running up and down the dial there.

   Do understand, that this is what you do when you are out of your body in your
   sleep state anyway. You become the vibration and there you are, instantaneously.
   The spacecraft is only an extension of the consciousness that represents the
   same idea in physiological symbolic terms. But it is still only an extension of the
   consciousness.

 3. Aladin

  “Can the ships go into the water?
  Oh yes, and very often they do Remember, something that can travel in space
  where there is no air can very easily go under water. Since our ships use
  electromagnetic energy, we do not have to worry about the idea of rocket flames
  and fuel and the like.”

  Kijk nu wordt het interessant. 🙂
  Herinner je je deze commercial in de lezing over Prof. August Piccard?
  https://www.youtube.com/watch?v=30xqqjosCLQ

 4. Aladin

  Bashar:
  2e wet…Alles is hier en nu, tijd en RUIMTE zijn…een ILLUSIE!
  Bij 9.00 min: “Het hele idee van een ‘alien invasion’ is eigenlijk een soort Science Fiction idee…”

  Steeds meer stukjes voor het puzzeltje.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik ben al tijden een groot fan van Darryl Anka en Bashar. 😀
   Hij heeft meer interessante interviews op Youtube en als je handig bent met torrents kun je ook een boel van zijn channelings downloaden. Zelf heb ik een boel geleerd van de reflecties van Darryl en Bashar.

 5. Witte Wolf

  Ik ben al van buitenaardse komaf dus waarom zou ik contact zoeken met me zelf want ook de aliens zijn God’s creatie .
  Ik zoek liever contact met mijn eigen hoger zelf, kom ik die aliens vanzelf ook weer tegen Lol.

  Whiteplanetairywolf Zegt;
  Als het leven echt geïnteresseerd is in zich zelf zal het als een God moeten leren nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *