Koningshuis boos over nieuwe liedje Lange Frans – Kamervragen 2

IMG-9540-800Lange Frans heeft een nieuw lied uitgebracht, Kamervragen 2. En Giel Beelen was zo vriendelijk om Lange Frans via zijn show op Radio 3FM een podium te geven om het nummer te lanceren vanochtend (15-12-2015).

Ook in Kamervragen 2 komen een aantal zaken voorbij die al jaren, soms al decennia, in de doofpot worden gehouden door krachten in Den Haag en in Paleis Huis den Bosch. Zo stelt Frans onder meer een paar vragen over de kindermisbruik doofpot van o.a. Joris Demmink die via Frits Salomonson ook directe contacten heeft tot midden in het Nederlandse koningshuis.

Baaldagje voor Willem en Maxima wellicht als ze toevallig naar Giel aan het luisteren waren vanochtend en opeens dit liedje voorbij hoorden komen. Misschien dat Maxima haar vader kan bellen om te vragen of hij Frans niet eens mee kan nemen op een privé vlucht boven de Atlantische Oceaan.

Beluister de tekst eens rustig en stuur het nummer vooral ook eens op naar ome Henk en tante Ingrid die wellicht nog niet zo goed thuis zijn in de nieuwe media en de zaken waarover Lange Frans zingt als uzelf. Heeft u direct iets om met ze over te praten op het volgende verjaardagsfeestje. 😉

De uitgeschreven tekst met extra uitleg naar de verschillende zaken waarnaar Frans verwijst is te vinden op 3FM: Wat jij moet weten over ‘Kamervragen 2’ van Lange Frans. Zeer de moeite waard om ook rustig door te lezen. Kamervragen 2 is daarnaast te downloaden van Lange Frans zijn website.

Overigens is het eerdere nummer van Lange Frans samen met Baas B ook nog steeds de moeite waard aangezien vele van de kamervragen die ze daarin stellen ook nog niet beantwoord zijn.

Ik neem mijn petje af voor Lange Frans en Giel Beelen dat zij deze zaken zo openbaar via hun eigen podia aan de orde durven te stellen. Top heren, hartelijk dank daarvoor!

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Wat jij moet weten over ‘Kamervragen 2’ van Lange Frans op 3FM
-) Officiële website Lange Frans – www.fransfrederiks.nl
-) Radioshow Giel Beelen – giel.vara.nl
-) 10 aantoonbare grote leugens van de mainstream media
-) Open brief aan de NOS over kindermisbruiknetwerken en mensenhandel in Nederland
-) Wie willen er oorlog en waarom?
-) Angstporno moe

[bol_product_links block_id=”bol_59bb91f262992_selected-products” products=”1000004011841070,9200000009985136,1001004005988830,9200000012824089″ name=”aø” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld (ongeacht wat precies), dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

65 gedachten over “Koningshuis boos over nieuwe liedje Lange Frans – Kamervragen 2

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja als heersende klasse blijf je niet aan de macht als je geen rotzooi uitvreet. Kijk maar naar Game of Thrones, dat is voor onze heersers natuurlijk niet anders.
   Een heersende klasse kan alleen maar haar positie in stand houden door de continue initiatie van geweld, manipulatie en leugens.
   Larken Rose legt dat prachtig uit in deze video: If You Were King.

   Misschien een signaal aan ons allen om op te houden met het geloven in een legitieme heersende klasse.
   Dit geloof heeft voor meer dan 262 miljoen doden gezorgd in de vorige eeuw.

   1. Marjo

    En nog veel meer, systematisch wordt de mens, dier en plantenwereld vergiftigd, deze sluip moordenaars, de farmaceutische industrie de bankwereld etc. heeft in de new world order vastgelegd de populatie terug te brengen naar een minimum. Daar zijn ze heel hard mee op weg dit te bereiken en het gros van de mensen slikken dit nog steeds en lopen als slaapwandelaars achter deze machthebbers aan die maar 1 doel hebben, Macht….

  2. Kora

   Dit is de oude tekst. Met Klaas b. En leeft borst nog en is nu recenter en pittiger luiterradio opnamen bij giel Beelen

  3. Bo

   Dank je lange Frans ! Eindelijk iemand die gehoord wordt die zijn mond open durft te doen en zegt hoe het is.
   Bedankt voor je moed ! Jij bereikt mensen die nog niet wakker zijn .Ik hoop dat ze naar aanleiding van Kamervragen 2 op zoek gaan naar de waarheid . Respect is een woord wat heel vaak wordt misbruikt in onze samenleving . Maar voor jou heb ik respect Net als voor iedere klokkenluider ,want dat ben je eigenlijk .

  4. Jack Terrible

   “Die Blonde Snol”

   Pim Fortuyn wilde de monarchie afschaffen. En Pim zou het voor het zeggen krijgen in Nederland. Met zijn beveiliging was het ‘daarom’ tamelijk slecht gesteld dat ie vermoord werd.

   Theo van Gogh beledigde aldoor leden van het Koningshuis, politiek en de islam.
   Maar ook de tv-presentatrice Sonja Barend die een negenjarige rechtszaak
   tegen hem aanspande en die Theo uiteindelijk nog won ook.
   Theo noemde Màxima “die blonde snol” in het televisieprogramma
   “Het Zwarte Schaap” tijdens een interview door Hanneke Groenteman.
   Leden van het Koningshuis slikten die beledigingen van Theo als zoete koek
   maar met Màxima is dat anders want die komt uit een dictatuur waar onder anderen haar vader Jorge Zorreguieta met dictator Jorge Videla de leiding hadden en lastige
   tegenstanders en critici lieten opsporen door de geheime diensten en uit het
   vliegtuig lieten gooien boven de oceaan.
   Volgens mij heeft Màxima “een aardje naar haar vaartje”.
   Want de Nederlandse geheime dienst “AIVD” wist dat Mohammed B. (Bouyeri)
   met een aantal soortgenoten radicaliseerde en toch grepen ze niet in.
   Is Màxima het geheime kopstuk die ook daarvan wist maar de AIVD opdracht gaf
   niet in te grijpen en Theo dus liet afmaken?
   Omdat Theo bijvoorbeeld ook had gezegd; “Allah is groot, Allah is machtig en
   Allah heeft een lul van één meter tachtig!”
   Dat zongen wij vroeger ook op school!
   Daarom kreeg ik een harde klap op mijn wang
   van een negertje van de openbare school in Spakenburg.
   Met geweld bereik je niks, eerder het tegenovergestelde
   maar er zijn helaas mensen die daar anders over denken.

   Hans van Tamelen alias Jack Terrible

  1. Menno

   Klein foutje in de geschreven tekst. Volgens mij moet er staan “Beatrix verbouwt voor 9 ton aan haar woningen.

 1. tub

  Het Haagse regime moet zeer dringend verdreven worden, de ellende de ze hebben veroorzaakt en nog steeds veroorzaken valt niet te beschrijven en naar ons is men absoluut niet van plan te luisteren.

  Dan blijft er maar 1 ding over en dat is verdrijven dan wel dumpen in de noordzzee en alle macht terug bij het volk want hun kunnen er volstrekt NIET mee omgaan.

  Bam, slikken of oprotten

  1. de heus

   lange frans , heeft , wat mij betreft , de royaal shell maatschap uitgedaagd , en ze hebben gehapt , door te reageren , en dan heb je tevens de eerste stap gezet ,voor de rest om hetzelfde te doen en
   van dit soort txten in raps ,natuurlijk ook op t.v te laten komen , denk dat mensen die op t i net zitten , en ook t.v kijken,het toch wel vreemd moet zijn dat , dit geen nieuws is , om op t journaal uit te zenden,
   omdat het politiek gezien , door de ogen van de media , toch wel nieuws is als de orange,s gehoor geven aan een rapper ja toch ?? ooh ja lange ik ben trots dat je zo slim bent geweest je kans af te wachten ,
   en op het juiste moment je tanden dr in zet …. en douwe bedankt voor het publiceren en bekwaam delen
   van deze doorbraak , ik streef ernaar , om ooit mijn texten , te mogen delen met slapend nederland , we komen er wel ! NAMASTE

 2. lust for life

  De machthebbers en hun gecontroleerde politici en media, ze kunnen veel, ze kunnen ons de lucht om te ademen afknijpen, geen ruimte meer laten om in vrijheid te leven, onze zaligheden afnemen, ze kunnen het grote publiek voor achterlijk verslijten en weg willen houden van hun door en door stinkende zaken, maar er komt een dag dan zullen we zien hoe ze op het vliegtuig stappen om de volksopstanden te ontlopen. Nu mogen ze denken ergens veilig naar toe te kunnen vluchten, maar dit keer zal het anders gaan, want de onvrede zit wereldwijd en mensen zijn beter geïnformeerd en weten vele malen meer over de smerige gang van zaken en hoe de macht in elkaar zit dan ooit tevoren, we kennen ze allen zelfs bij naam en hebben hun gezichten op beeld. Nu mag de macht nog denken dat ze het gaat winnen, maar de dag komt dan is het spel over en uit.

  1. Werner

   Naar eigen perceptie in te vullen, never underestimate the power of stupid people in large groups. 🙂

   Dat is natuurlijk nogal pijnlijk voor de betrokkenen. Men zou in de regel haar leugens niet moeten onthullen, omdat men niet weet of en wanneer men ze weer nodig heeft. Het essentiële geheim van Engels leiderschap is niet zozeer afhankelijk van intelligentie. Integendeel, het hangt af van een opmerkelijk dom dik hoofd. De Engelsen houden zich aan het principe dat wanneer men liegt, dan moet het een grote leugen zijn, en deze moet worden volgehouden. Zij houden hun leugens vol, zelfs met het risico ermee voor gek te staan.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Grote_Leugen

 3. Jayagea Hollestelle

  Dank je wel Frans, reuze moedig, ik steun je vanuit mijn Hart. Deze lijst KAMERVRAGEN duiken overal op, behalve op de plaats waar de oorzaak ligt, daar worden ze graag achter schone schijn en bedrog verdoezeld!

 4. Manon

  Onwijs moedig! Ik sta 100% achter lange Frans. Niet alleen andere landen, maar ook Nederland is zo corrupt als het maar zijn kan.. Tijd voor open kaart en gerechtigheid!

 5. Johan Bosman (werktuigkundige)

  En wat is iemand als Lange Frans toch weer een heel ander mens dan Mark Rutte. Mark Rutte, de minister-president die het nederlandse volk uitplundert omdat hij stiekem en uit welbegrepen eigenbelang een bende criminele bankiers in de kont is gekropen.

  Blijf in godsnaam stemmen mensen! Gelóóf in die politieke partijen en gelóóf de leugens van uw politici. Ondersteun ze met hun smerige economische aanvalsoorlogen en laat u geheel belangeloos door hen uitplunderen. Echt: uw politici weten wat het beste voor u is!

  1. Astrid

   Zolang wij nog stemmen op regeringsleiders. Geven wij nog steeds onze macht vrijwillig af. Daarom stem ik niet meer. En wat Lange Frans betreft Respect. Bedankt dat jij jouw hoofd boven het maaiveld uitsteekt

   1. Johan Bosman (werktuigkundige)

    Heel juist Astrid: gewoon niet meer stemmen. Stemmen dat is zaken doen met terroristen en kiezen uit 17 soorten poep. Wie daar nu nog anders over denkt die heeft de afgelopen twintig jaar toch echt in coma gelegen.

 6. Kirsten

  Interessant dit! En ontzettend wijs dat lange frans gewoon zegt wat hij vind! Zo dat zouden meer mensen mogen doen, wat mijn betreft 😉

  En inderdaad heersers zijn hoe dan ook problematisch…. in dat opzicht moet ik steeds denken aan een uitspraak ik meen van de jurist Mahatma Gandhi:

  Zolang het bijgeloof bestaat dat mensen onrechtvaardige wetten dienen te respecteren zal slavernij blijven bestaan! Vaak wordt het niet gezien maar hier is er meen ik al een en ander over geschreven… de wijdverbreidheid van moderne slavernij die voor een flink deel buiten beeld gehouden wordt.

 7. Kirsten

  Een leerpuntje nog wel, bestel dat boek bij bol.com wordt er in de rap gerapt… maar ehhh thats feeding the monster….

  Dan koop je rechtstreeks bij Ahold… en daar zit al een dikke opeenhoping van geld macht …. …..

  Dus ehhh lokale boekhandel iemand? Iets anders? Waardoor je met je voeten stemt voor het goede?

  1. Clara

   Een heel goede en maatschappij betrokken internet boekhandel is https://www.youbedo.com/
   10% van de standaard boekprijs gaat naar een door jou gekozen goed doel, daarvan staat op hun site een alfabet aan voorbeelden om uit te kiezen. Ze delen volkomen transparant, en hun klanten- en verzendservice is snel, vriendelijk en goed bereikbaar.
   Voor boeken mijn favoriet. Geef het door zou ik zeggen.

 8. Richard11

  Ik hoop dat iedereen hier beseft dat de elite zich niet zomaar overgeeft. Ze zullen liever een bom op het Binnenhof laten gooien dan toe te geven. Het wordt daarom zaak dat iedereen met politie en militairen gaat praten over deze zaken zodat ze onze kant gaan kiezen. Zij zijn degenen die de orders uiteindelijk niet moeten uitvoeren. Omdat ze er zelf ook de dupe van zullen worden. Wellicht een thema voor kamervragen 3!! Geef dit idee door aan Frans.

  Wat we nu zien draait n.l. allemaal om de depopulatie agenda omdat de elite niet met de bevolking mee ten onder wil gaan. De meeste mensen denken dat als de elite zich overgeeft dat dan de problemen opgelost zijn. Niets is minder waar. De gigantische vervuiling is de reden dat de elite van een groot deel van de bevolking af wil. En dat probleem zullen we toch zelf ieder voor zich moeten aanpakken. En als we daar verdeeld in blijven zoals we nu zijn dan hebben we nog niets.

  CO2: 0 doden, maar ultrafijnstof miljoenen doden en miljarden chronisch zieken.
  Follow the money: Chronische zieken zijn een triljarden handel voor de pillenmaffia.
  Een inwoner van de VS stoot 20x meer ultrafijnstof uit dan een inwoner van China. Daarom zullen het Pentagon en de NAVO liever de wereldbevolking vernietigen waardoor ze daar zelf niets aan hoeven te doen.

  We zullen in een snel tempo deze problemen moeten aanpakken omdat de eco-systemen wereldwijd zwaar beschadigd zijn op alle terreinen. Waarom weet ik dit? Degenen die mijn video hebben gezien weten dat ik uiterst gevoelig ben voor dit soort zaken. Ik heb met mijn voorspellingen al 10talle keren gelijk gekregen omdat ik er letterlijk dodelijk ziek van wordt. Ik kan bijna voorspellen als iemand kanker gaat krijgen van luchtvervuiling. Ik heb diverse keren mensen gezegd dat ze kanker aan het ontwikkelen waren, maar men wil nooit luisteren, tot het te laat is.

  De hoeveelheid nanostof is wereld wijd nu zo hoog dat iedereen er aan blootgesteld wordt. Het magnetisch nanostof wordt ook in onze hersenen opgenomen en kan via magnetische draadloze telefoon signalen via bepaalde frequenties tot trilling gebracht worden. Dit is een zeer gevaarlijk wapen in handen van de elite waarmee ze grote groepen mensen snel kunnen uitschakelen. Het is een wapen waar de mensheid niets van zal begrijpen. Net zoals het wapen waarmee de Twin Towers door zijn verwoest.

  http://wheredidthetowersgo.com/

  De nanodeeltjes waar het om gaat worden geproduceerd door de benzine auto katalysatoren en wellicht ook door de nieuwe kolencentrales en vliegverkeer en zijn waarschijnlijk al geëngineerd om als een wapen tegen het volk gebruikt te kunnen worden:

  http://www.sciencerecorder.com/news/2015/10/22/carbon-nanotubes-found-lung-cells-asthma-patients/
  http://www.kijkmagazine.nl/artikel/koolstof-nano/

  Misschien is wat ik zeg voor sommigen een brug te ver. Maar ik kan je vertellen dat het nog heel veel verder gaat dan dit: Mijn website:

  https://schafderenteaf.wordpress.com/

 9. pietje

  Frans als je me nodig hebt dan ben ik er !!!! Je bent onwijs moedig en eerlijk !!! Jij durft te zeggen wat veel mensen denken ! Dus als ik nodig ben stuur me een mail !!! Ik ben er !! Succes !!

 10. Dokter Chaos

  Lange Frans heeft tenminste het lef om met dit liedje in de media te komen……dat de politiek er niet blij mee is en de box van Pandora gesloten wil houden geeft aan wat voor vreselijke bestuurders er zijn die hun ziel aan de duivel verkopen zonder dat er ook maar een vorm van empatisch vermogen te bespeuren valt.

  Kortom de angst manipulatie en de leugen wordt geregeerd…..en er zal een tijd komen dat de angst de illusie en de leugen achterhaald zal worden.

 11. peppie

  Bedankt Frans en hoe mensen ook reageren persoonlijk op je ……dat zegt meer over hun ☺☺☺☺☺☺☺

 12. peppie

  Hoop dat het koningshuis zich echt een keer in kan leven bij de mensen en gezinnen …..met kinderen …..die ver onder modaal zitten !Daarbij ook dat het koningshuis zich feitelijk bezig zal houden met alle instanties zoals jeugdzorg etc met een hoop aannames waardoor ze bewust kinderen een trauma bezorgen etc … ouderen die geen zorg meer krijgen ….kan uit eigen ervaring een hoop situaties aankaarten ….ach hun praten erover en nooit werkelijk de situatie mee gemaakt bah bah

 13. Bas van de Plas

  Beste redactie,
  Ik vind het heel goed dat hier een podium aan geboden wordt. Ik vind het wel erg jammer dat in de titel een erg misvorm beeld wordt gegeven van het artikel. Ik heb het van mijn FB verwijderd omdat de titel niet onderbouwd wordt in het artikel.

  Verder, top bezig!

   1. sabofx

    @Douwe:
    Ik ben het eens met Bas. De titel van dit artikel wekt namelijk de suggestie dat er vanuit het koningshuis een reactie zou hebben plaatsgevonden op ´kamervragen2` van Lange Frans.
    De titel is misleidend voor de lezers en derhalve niet de meest nobele manier om dit goed bedoelde initiatief van Lange Frans onder de aandacht te brengen.

    1. Douwe Bericht auteur

     En een van die protocolletjes is dat ze nooit reageren. Ik heb dat ervaren met mijn open brief aan de NOS over kindermisbruik en mensenhandel. 3 ontvangstbevestigingen maar ja de spindoctors leren ze, als je een vlek hebt moet je er niet in gaan wrijven dus nooit reageren. En al helemaal nooit inhoudelijk reageren.

     Als je als koninghuis niet pissig bent dat een bekende rapper een platform wordt gegeven door een bekende landelijke DJ die zo samen een boodschap van kindermisbruik netwerken recht tot in je eigen familie lanceren bij de grote massa van Nederland dan heb je het volgens mij niet goed begrepen.

     En nu mogen de spindoctoren nog weer even een middagje extra hier over na gaan denken. Wat voor PR actie ze kunnen opzetten.

     Ze kunnen uiteraard ook gewoon ophouden de vrije wil en vrijheid van andere mensen te onderdrukken en te vernietigen en gewoon zelf hun leven vanuit hun vrije wil en eigen vrijheid beginnen te leven op die manier scheppen we win-win situaties voor alle partijen.

 14. Jochem vdf Gelder van

  Zooo!! Dacht dat er ooit een baas was… Maar dit is pas BAAS FRANS!! Het duurt al veeel te lang met het ontwaken van de mensen. Dit komt ook door de chemtrails in combinatie met de h.a.a.r.p installaties bijvoorbeeld in Zweelo… We worden gehypnotiseerd door de kranten nieuws etc plus dat ze heel wat freqcenties de lucht door zenden via de sattelieten. Waardoor de mensen zich slechter/minder ontwikkelen… Maar ik zeg 0 1 2 3 5 8 13 21 😉 Fibonachie! Frans ik sta je 1000%!!

 15. jst

  interessante aanname. de monarch die baalt van de tekst van een rapper. die monarch hoort niets anders dan, moeh, bleh, meheh. ooit geprobeerd het gekakel van je kippen te ontcijferen? het kan, maar dan heb je wel een gezonde portie interesse nodig anders wordt het niet wat. Dat alles is “ge-outsourced”

  in de reacties hoor ik mensen die wakker geworden zijn, maar in hun ochtendjas zijn blijven hangen en zich laten vertroetelen door letterkunstenaars die een ieder en zichzelf verder in passieve staat houden. af en toe een petitie tekenen, gezellig dagje demonstreren wat bleren in cyberspace
  en (vrolijk) verder gaan met energie leveren aan de monarch en aanverwante artikelen.
  of heb ik het mis?

  zo het lijkt zijn we het met elkaar eens dat er “mensen” zijn die, parasiteren op andere mensen.
  de parasiterende kan dit niet zonder de hulp van de geparasiteerde. hier begint je pad naar een fijnere wereld. nergens anders! zolang je blijft doneren en tevens een ander resultaat denkt te kunnen krijgen….

 16. Mandy

  Zodra je door hebt dat bijna alle wereld leiders( o.a. Obama en ook Poetin!!! ) de politieke bananen republiek hier, leiders van religies( van paus tot bijna elk ander geloof) , politieke top, top van het leger, top van de politie, de rechterlijke macht en koningshuizen ‘vrijmetselaars’ zijn gaan je ogen pas echt open. Voor mij nu 25 jaar geleden. Zodra je dat door hebt en de geheime boodschappen die ze elkaar geven in de media begrijpt, dan pas zie je dat ze sprookjes vertellen op het nieuws …. En begrijp je dat we in 1 grote poppenkast leven …. En niets is wat het lijkt…. DEPOPULATIE

 17. Astrid van Triet

  @ naar Ome Henk en tante Ingrid

  En wat heb je hen te bieden dan?

  Waarom vind je dat Ome Henk en Tante Ingrid dit per se moeten weten? Zoek je aantallen? Wil je dat ze wat voor je gaan doen?

  Wat heb je ze te bieden? Wat kan je tegen hen zeggen?
  Zeg je dit tegen hen: ?

  ‘Ik weet al dit soort dingen en het resultaat is dat ik nog steeds geen ene poot verzet heb in mijn eigen leven.”?

  Vertel iedereen de wezenlijk nieuwe keuzes die je zelf leeft.

 18. Linda

  De eerste zin word vaak ter niet gedaan toch zit het hem daarin!
  Hoeveel weken kun jij overleven als de dollar straks valt en in heel de wereld het licht uitgaat?
  Ik ben de gek die water inslaat en al het andere wat nodig is!
  WE KUNNEN GEEN TIJD MEER VERSPILLEN!
  Lieve Frans goed gedaan!!!

 19. Petro

  Goed gedaan Frans
  Rake tekst en fijn dat je je talent gebruikt om meer en meer nederige medelanders wakker te maken.
  Je bent voor mij een ambassadeur van het volk geworden.

 20. Jer Kilo

  Hahaha natuuuuuuuurlijk ist koningshuis nu boos..word er wat verraden dan ofzo? Tijd dat ze zelf onder ogen zien wat kan gebeuren als je denkt de elite stamboom voor altijd in stand te houden;) debielen,jullie hebben geen doel,alleen een missie zonder eind!:) maar het einde is in zicht..uiteindelijk..dan toch:)

 21. svebby

  Macht maakt corrupt. Vroeger of later, vooral als de omvang toeneemt (heel land besturen) gebeurt dat. Is al zou oud als de mensheid en gaat NOOIT veranderen. Goed om dit an de kaak te stellen, pakken wie te pakken valt maar weet dat ’the next in line’ vroeg of laat ook voor de bijl gaat.

 22. Jack Terrible

  Dictatuur

  Dictators verlenen hun
  familieleden altijd vooraanstaande
  posities in het leger of politiek.
  Zó heeft Koningin Màxima haar zusje
  een vooraanstaande plek in de
  Verenigde Naties gegeven.

  Jack Terrible

  1. Jack Terrible

   Koningin Màxima heeft haar zusje een tijdje geleden een vooraanstaande plek naast de President van Argentinië gegeven. Ze zit in het bestuur rond de President. Als dat geen doorgestoken kaart is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *