Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal

Hierbij een longread interview met Miranda van der Beek over haar langdurige contact met haar buitenaardse gids Gopal.

Eerder kwamen in deze serie al de interviews voorbij van Jacqueline Fiolet van Beyond Medicine over haar langdurige contact met haar ET gids Joël en van Pim Smit over zijn contact met zijn ET gids Lamané

Dit keer is Miranda zo vriendelijk geweest om haar ervaringen te delen zodat mensen zich een beter beeld kunnen vormen over het hoe, wat en waarom van contact met buitenaardse wezens op de lange termijn.


Vragen aan de persoon op aarde 🙂
-) Wat voor woorden gebruik je om “ze” / je contact(en) te beschrijven?

Ik spreek mijn gidsen bij de naam aan, even als mijn medisch team als groep dierbare vrienden.

-) Hoe verschijnen ze aan je?

In het begin maakte ik met name contact via mijn lichaam, ik voelde dat er sensaties waren in mijn spieren, maar ook in mijn hele lichaam.

Later kwamen er vooral kleuren door, en maanden later kreeg ik zowel de gezichten, als de handen te zien.

Nu is het zo verweven, omdat het zo groot onderdeel is van mijn zijn, dat we op elk moment van de dag wel even afstemming hebben, en het contact dus ook zeer verbonden is. Hierbij is het zien van hen, niet meer belangrijk, omdat ik precies weet, dat ze er zijn. Vaak is er wel even een kriebel op mijn kruin, of derde oog.

-) Met wat voor type wezen(s) heb je contact?

Een gidstekening van Gopal door Tamara Patrick

Mijn eerste gids Gopal, is pleiaden, en als ik hem moet omschrijven, zoals hij zich laat zien, heeft hij veel weg van krishna, een blauwe gelaatskleur en donker tot zwart haar.

Mijn tweede gids I`saac die ongeveer een jaar daarna tot me kwam, is arcturiaan, en ik kan hem minder duidelijk omschrijven, maar vooral een groene energie om hem heen. Hij heeft geen haar, grote ogen en is stuk kleiner dan Gopal.

-) Hoe maak je verbinding? 

De verbinding is er altijd, het is slechts afstemmen in het hart. Dit is eigenlijk vooral verbinden met mezelf, in een rustige ademhaling, en op stille plek.

-) Hoe maken ze contact met jou?

Het contact vooral in het begin, was vaak tijdens de nacht. Ik kreeg bij het half ontwaken verbinding, en kreeg dan ook vaak  directe informatie door, voor vragen die ik had. Dit gaat soms meerdere keren in nacht of vroege ochtend.

Daarnaast is het vooral het aanraken van mijn kruin of derde oog.

-) Kun je zelf contact initiëren?

Ja dat kan ik op elk moment, maar dat wilt niet zeggen dat het ook altijd gebeurd, wanneer ik het wens, maar soms op een later moment op wordt terug gekomen. Ik kan elke healing voor mezelf vragen, afhankelijk van de noodzaak, binnen dat stuk, wordt daar op afgestemd, soms krijgt ik later informatie via internet, door mij te sturen naar mijn antwoorden, wanneer ik juist iets anders aan het doen was. Wanneer ik zelf gericht aan het zoeken ben, laten ze mij juist in het ongewisse, er is van mijn kant geen controle op, ik krijgt het pas langs indien ik de uitkomst loslaat, en ook het moment waarop. De wijze kan dan ook heel verrassend zijn.

-) Hoe maak je onderscheid tussen je eigen gedachten en die van hun? 

Hiermee was ik in het begin altijd mee aan het twijfelen, maar de laatste jaren weet ik direct wie er channelt door mij, de gedachten komen zomaar op, zonder een sturing, en op de zelfs soms meest vreemde situaties. Zo kan ik in de auto rijden, en informatie channelen, terwijl ik op de weg moet letten (gaat altijd goed overigens). Maar juist de gedachten, die geen gevolg zijn van een directe nadenkmoment, maar juist in het onverwachte, gaven mij die duidelijkheid.

Nu is het ook vaak zo, dat ik op de gekste momenten, informatie moet delen, met voor mij een wildvreemde, en voel ik, dat er een overdracht moet plaats vinden. Vaak heeft die persoon, dan binnen zijn eigen, telepathisch contact gezocht. Gopal is altijd de duidelijke met grapjes, en ook de gids waarmee ik het vaakst contact heb, hij weet zijn informatie altijd door te geven via spreekfouten, zo kan ik bijvoorbeeld iets anders willen zeggen, dan dat er uitkomt. Als ik het niet begrijp, of navraag, blijkt daar een bron van informatie te zijn, die symbolisch wordt doorgegeven voor de ander. Vaak laat hij me ook beelden zien, waar ik om moet lachen, hij weet me altijd wel duidelijk te maken wat hij bedoelt.

-) Wat halen de wezens waar je contact mee hebt uit jullie interactie vanuit jouw gezichtspunt?

Omdat zei een zieldeel zijn van mij, dus niet een wezen buiten me zelf, is er altijd een wederzijdse overeenkomst van groei en bewustzijn.

Door ons te doen samensmelten, kunnen ook zei de aardse leerlessen, met ons mee beleven, en ook hierin groeien zei in bewustzijn. Onze aardse leerlessen liggen ver uitéén met die van hen, omdat ze deze 3d wereld niet kunnen bewandelen, de frequentie ligt te laag om daar op in te kunnen pluggen. Dus door mij heen, kunnen ze op bepaalde vlakken leren en kennis vergroten.

-) Hoe goed begrijp je de wezens waar je contact mee hebt voor je gevoel? 

Ik denk dat ik inmiddels een zeer nauwe band met ze heb gekregen.

-) Wat heb je geleerd uit je contacten? 

Dat alles begint bij het waarnemen, en dat we in staat zijn dit steeds meer te manifesteren in ons leven.

-) Hoe heeft contact je leven veranderd? 

Ik ben na mijn eerste ET healingsessie voor 80% pijnvrij geraakt, van een aandoening die alleen operatief geheeld kon worden.

Ik heb een rugafwijking waarbij mijn onderste lendenwervels aan elkaar zijn gegroeid, en daarnaast een verschoven wervel, als hernia’s.

Ik kon nog geen 5 minuten stil staan of lopen, zonder pijn.

Direct na de healingsessie, toen met Chagai Katz voelde ik hoe ze steeds weer, elke dag meerdere keren aan mijn lichaam werkte.

Zien kon ik ze toen nog niet, maar de healingen waren zichtbaar voor mijn partner, en soms ook hoorbaar voor mezelf. Zo is er aan mijn rug geopereerd, waarbij ik de wervels voelde loskomen, en weer met geluid in elkaar klikte. Voor mijn omgeving was deze verandering, na 8 jaar chronisch pijn een groot verschil. Ik was niet meer depressief, ik kreeg meer vertrouwen in het leven.

Daarnaast ging ik voor healing sessies naar Jacqueline Fiolet, van Beyond medicine, ook heb ik daar de studie ET healer genoten, omdat ik zoveel in korte tijd mee kreeg, en ik dit nog mocht leren integreren in mijn bestaan. Ik ben nadien nooit meer in rugziekenhuis geweest, en kan tot dit moment, weer zo goed als alles weer doen met mijn rug. De operatie met schroeven door mijn ruggengraat heen, is dan ook niet meer gebeurd, ik ben daar nog steeds enorm dankbaar voor. Weet inmiddels, dat ze voor mijn eerste ET healingsessie al contact maakte, al was ik daar toen zelf nog niet rijp genoeg voor, om het te begrijpen. Ook weet ik dat bij mij, als bij mijn kinderen al van zeer jong af contact is geweest.

Nu geef ik alweer drie en half jaar zelf ET healingen, en groepshealingen, daarnaast werd ik door Gopal gewezen op dat ik mocht gaan doorgeven, er een taak voor mij lag. Zo ontstond de cursus Cosmic journey into selfhealing (cosmic healer). Dit omdat ET healing een lading droeg, en voor mij de naam niet paste, en ik deze cosmic healing sessies meer vond passen, bij de wijze waarop wij werken met onze eigen zieldelen. Ik was een wandel en creatief coach, het paste niet direct bij mijn bedrijf, toch ben ik het gaan integreren met elkaar, en geef nu ook natuur/ET healingsessies waarbij we niet alleen verbinden met onze buitenaardse gidsen, maar ook de natuurwezens, de aardse energie, en ontstaat er de co-creatie met een prachtige vorm.

Ik voel mij enorm dankbaar, dat ik weer al die liefde binnen mezelf kan voelen, en ook mag delen met de ander. Het maakt mij een mooier mens.

Vragen aan de gids van de persoon

-) Waarom gebruik je channeling voor je contact met de aarde? 

Telepathie is de beste vorm waarin wij tot de mens kunnen spreken, vanuit de andere dimensies, en het taalobstakel de enige overgebleven weg. Daarnaast kunnen mensen, indien het van buiten zich zelf komt, dit als angstig ervaren, en we willen geen angst veroorzaken. We zijn al lange tijd bezig om deze shift in de mensheid aan te moedigen, en doen dit op vele verschillende manieren, channeling is daar een belangrijke schakel in. Alles wat door de mens van binnen uit wordt doorvoelt, krijgt bodem, en voelt vertrouwd.  

Wanneer we ons direct zouden laten zien aan de mensheid, zou dit angst oproepen, en veel chaos veroorzaken op de wereld. De mensen zijn nog niet in staat, om alles te bevatten vanuit het perspectief van religies, en dit zou de mensheid werkelijk verlammen van angst. Daarom proberen we via channeling met kleinere stappen de juiste informatie toch over te brengen, en door het werken met specifieke personen, die deze taak op zich hebben genomen, toen ze op aarde kwamen. Zij zullen de pioniers zijn binnen deze shift, en er zijn er al vele aan het werk.

-) Waarom werk je met deze specifieke persoon, je gids op aarde?

In de dimensies is iedereen diep verbonden met elkaar, op een bepaald niveau. Deze gids op aarde, is onderdeel van een zielengroep, een ziel staat nooit alleen, maar bestaat uit zoveel delen van zichzelf, binnen andere vormen. Jullie gedachten, dat we iemand zomaar uitzoeken, is niet realistisch vanuit ons standpunt. We maken alleen contact binnen onze eigen zielengroep, en de daarmee verbonden zieldelen binnen de oversoul.

Als je vanuit ons perspectief naar het universum/multiversum zou kijken, dan zouden jullie dit makkelijk begrijpen.

Al deze contacten staan vast, en worden hier en daar aangetrokken wanneer er een proces ontstaat, en waarin de gids( mens) dichter bij zijn eigen kern frequentie geraakt. We kunnen niet inpluggen bij de mens in zijn derde dimensie, er is een gezamenlijke groei voor noodzakelijk.

Het contact met Miranda was al op jonge leeftijd, toch was zij zich dat niet bewust. Na haar bezoek aan Chagai, konden we eindelijk verbinden, omdat ze het bewust werd. Ze heeft een enorme groei door gemaakt, en wij hebben haar hierdoor zeer snel, door bepaalde lagen heen kunnen loodsen. We hebben met eindeloos veel geduld op dit moment gewacht. Zij heeft alles ook in haarzelf aangemoedigd, zelfs toen het haar zwaar viel, omdat we in zeer korte tijd, veel moesten aangaan me elkaar. Het duurde even voor ze helemaal begreep, dat we familie zijn uit dezelfde ziel, en er nooit meer afscheiding zal plaats vinden, tenzij zij daar zelf voor kiest. Het contact met elkaar is ontroerend en hartverwarmend, en samen hebben we vaak enorme lol. Ik plaag haar graag tussen door, en zij moet altijd glimlachen als ik dat doet.

-) Kun je iets vertellen over de realiteit waarin jij je over het algemeen bevindt? 

De realiteit waarin ik mij bevindt, is dat ik een reiziger ben, ik kan overal tegelijk intunen, en thuis komen tegelijk.

Mijn planeet is niet zo groot als de aarde, een voor jullie nog onzichtbare planeet.

De pleiaden kunnen jullie wel, dat zijn vooral de zichtbare 7, maar het is veel groter dan de 7 die zich aan jullie tonen.

De planeet heeft meerdere lagen van leven, maar toch is elke laag met elkaar verweven, zo tunen we precies in, waar we willen zijn, en kunnen we tegelijkertijd ook intunen op de aarde, en als reiziger komen we overal tegelijkertijd. Het leven is dan ook vergelijkbaar met dat van jullie, maar doordat we zo diep verbonden zijn met alles, en we overal thuis zijn, is er ook een vredigheid, die jullie nog niet kennen. 

We zien het als onze taak, om jullie te ondersteunen in de shift, het proces te voorspoedigen, je kunt het zien als dat we een vooruitblik mogen geven, aan wat er mogelijk is voor de mensheid, zodat jullie je leefgebied soms ook kunnen ervaren buiten de aarde, waar je kunt intunen en opladen.

Eigenlijk zijn jullie van oorsprong ook reizigers geweest, net als wij. En toch zijn jullie je gaan vestigen en hechten aan een bepaald gebied, waardoor de groei stagneerde, en gehechtheid ontstond. Zo zijn jullie jezelf gaan kaderen, onbewust, en is het reizen naar de achtergrond verschoven.

-) Wat zijn een paar overeenkomsten en een paar grote verschillen met onze realiteit? 

Onze overeenkomsten zijn dat we enigszins gelijkend er uit zien, en menselijke gelaatsttrekken hebben.

We doorlopen veel op elkaar lijkende processen, en daarom is het contact ook enorm zacht en vertrouwd.

Het grote verschil is de evolutie die wij hebben mee gemaakt, en daardoor zijn we in staat om ons overal en tegelijk te verplaatsen, bewust contact te maken, en gebruik te maken van onze voertuigen, waarin we op hetzelfde moment overal aanwezig kunnen zijn, waar dat nodig is, of waar we willen zijn. We spreken niet zoals jullie, maar we hebben een telepathische vorm van communicatie, we gebruiken enkel wat klanken, om elkaar te begroeten..

-) Kun je iets vertellen over je verbinding met de mensheid en de aarde en je interesse in ons? 

Alles is één, alles is altijd verbonden en in beweging, het zou dan ook echt gek klinken, als we geen interesse zouden hebben voor de aarde.

De aarde is slechts een vorm verwijderd van de onze, en alles op aarde is van invloed in het multiversum, door goed te zorgen voor elkaar, zorgen we goed voor ons zelf.

-) Wat is de belangrijkste boodschap die je op dit moment met de mensen van de aarde wilt delen? 

Onze boodschap aan aarde is om meer vrede te ervaren, in wie jullie zijn, en binnen welke vorm dan ook.

Wanneer jullie zouden zien, wat wij zien, van jullie mooie planeet, en het leven… dan zouden jullie versteld staan van de diversiteit, en aan de uniekheid van de aarde. Er is geen afgescheidenheid, alleen verbondenheid.

De aarde draagt al zeer lang zorg voor jullie, en ze doet dat met soms heftige barensweeën, en toch, zal zij niets anders dan liefde voelen voor wat er in haar schoot gebeurd. Haar energie, staat ook voor de visie van onze planeet, waarin we liefde en licht uitdragen naar elk levens wezen in het heelal. Dat vanuit een gelijkwaardigheid, los van welke vorm dan ook, vrede voelen voor alles wat er is.

Deze onmeetbare grote liefde ervaar je in het hele heelal, waarin alles precies is, wat het mag zijn, waar geen afgescheidenheid is, alleen verbinding, op diep zielsniveau. Ook jullie kunnen werken aan het verbinden op zielsniveau. De energie van het kijken met compassie, naar de ziel, die zich door het leven weeft, met de nodige keuzes en ervaringen. Daarom blijven wij met een grootsheid aan geduld en liefde, waken over jullie bestaan, en helpen we waar nodig is, om deze verbinding weer te herinneren, het is onderdeel van je bestaansrecht. Zelfs daar waar afgescheidenheid gevoeld wordt, blijkt er toch verbinding. Sommige sterke zielen laten jullie dat regelmatig zien, door een daad vanuit compassie en liefde te tonen, daar waar veel lading ligt.

Vragen aan zowel de persoon als de gids

-) Zijn er zaken waar we niet over gesproken hebben en die je nog graag zou willen zeggen? 

Ik kan niet anders zeggen, dan dat wij blij zijn, dat er zoveel liefde naar ons is, bij elk moment, waar we onze samenwerking tonen, worden we in cadeautjes ontvangen van licht en liefde. Hierdoor kan ik, als Gopal enorm van genieten, en kan Miranda ook gedijen in vertrouwen en dankbaarheid.

Er zijn steeds meer mensen die durven open te staan, voor dat wat er is. En dat wat onbekend is, niet als onbekend ervaren hoeft te worden. Dan blijken er ineens herinneringen te zijn, en voel je dat je al veel eerder op dit niveau de verbinding hebt gemaakt. Geheugen is als een warm bad, het doet je herinneren aan vele fijne momenten, en herkenning van de grootsheid van het universum/multiversum.


Tot zover het interview. Mijn hartelijke dank aan Miranda en Gopal voor het delen van hun kennis en ervaringen op dit gebied. Voor mensen die na dit interiview meer willen weten. Miranda haar website is te vinden op: www.wandelkunst.nl

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Webiste Miranda van der Beek: www.wandelkunst.nl
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal
-) Pim en Wieteke leggen helder uit wat channelen is
-) Wat kun je met channelen in de dagelijkse praktijk?
-) 7+ praktische tips om zelf te (leren) channelen
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten

7 gedachten over “Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal

 1. Agnes

  Een mooi stuk!
  Goed om te zien dat er ook in Nederland steeds meer mensen naar voren komen met zulke ervaringen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja absoluut, drie is een mooi begin getal. Als er meer mensen zijn met dit soort ervaringen en dit soort vragen daarover zouden willen beantwoorden neem dan ook vooral contact op. Ik ben altijd op zoek naar meer mensen die met dit soort zaken bezig zijn en hun ervaringen ermee willen delen.

   1. Agnes

    Geen idee eigenlijk…Kerry Cassidy van Project Camelot heeft op you tube filmpjes staan waar hierop wordt ingegaan. Zijn er van de Annunaki geen bloedlijnen? Ik dacht dat dat ook een rol speelde.

   2. Mary Slegter

    Goedemorgen,

    Heb veel ervaringen opgedaan in mijn leven betreffende bovengenoemde en help reeds jaren als spiritueel paragnotisch therapeut en zielen healer mens en dier op weg naar hen authentiek zelf. Ben allround in mijn kennis en kunnen betreffende bewustzijn/spiritualiteit/planeten/poorten en werk energetisch zowel boven als beneden en al wat er tussen ligt. Spreek buitenaardse talen en heb bijzondere werkingen als ik dit doe. Ben een Multi dimensionaal wezen en geincarneerd fysiek als mens. Ben 63 jaar en al anders vanaf mijn geboorte en later kwam ik erachter wie ik werkelijk ben. Prachtig her-ontdekkings reis met je zelf met up en downs om uiteindelijk in licht en liefde te zijn in verbinding met het al. Mijn motto: mensen wordt wakker!

    Website heb ik opgeheven, voorheen was dit voor jaren http://www.aklazia.nl

 2. bernadette

  7 Miljard Lichtwezens op Aarde .

  Even in de Ruimte aanwezig zijn bij Evert Jan Beverwijk.
  Wat legt hij allemaal uit .. Re-incarnatie – Lichtwerkers – onsterfelijk Licht Energie – Gods Vonk .
  Gevallen Engelen – Project blue Beam – Under The Dome – Cern – Transhuman Robots .
  Alles passeert zo’n beetje de Revue .
  Physic healing humans and transhumans

  https://www.youtube.com/watch?v=vhqn9chErUg

  Deze mensen leven happy in Almere , alles groeit en bloeit in en rondom hun Piramide woning

  Robert en Henriëtte van Harten hebben hun droomwens uit ziet komen.
  Piramide energie.

  https://www.youtube.com/watch?v=vaFt35GR2Lc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *