Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané

Eerder vertelde Jacqueline haar verhaal vertelde over haar langdurige contact met haar gids buitenaardse gids Joël.

Omdat meerdere ervaringen in mijn ogen gewenst zijn wat deze materie betreft vertelt Pim Smit hier vandaag ook zijn verhaal over zijn regelmatige contact over langere duur met zijn (buiten)aardse / multidimensionale gids Lamané.

Ook dit is een longread artikel geworden met zeer uitgebreide en gedetailleerde informatie over hoe contact tussen mensen op aarde en (buiten)aardse / multidimensionale wezens nu al plaatsvindt en wat voor vorm dat aan kan nemen.

Vragen aan de persoon op aarde; Pim Smit.

-) Wat voor woorden gebruik je om “ze” / je contact(en) te beschrijven?

Dat hangt sterk van de context af. Ik zie Lamané als gids, maar ook als een vriendin en als (zielen)familie. Als ik haar omschrijf doe ik dat meestal met de woorden ‘een bewoonster van een andere versie van planeet Aarde. Een versie die vanuit ons lineair tijdsbesef over 700 jaar plaatsvindt’.

-) Hoe verschijnen ze aan je?

Meestal als sterke lichtflitsen. De kleur van de lichtflits kan al iets zeggen over wie zich zichtbaar aan me wil maken. Soms als er meerdere gidsen of niet fysieke levensvormen zijn zie ik ook verschillende kleuren flitsen. Maar dit is dan vooral om te benadrukken dat het om verschillende gidsen gaat. Lamané zie ik een enkele keer ook voor me zoals ze er in haar wereld uit ziet.

-) Met wat voor type wezen(s) heb je contact?

Vooral met Lamané. Zij leeft in een andere versie van de Aarde. Ze heeft nog maar 20% menselijk DNA, maar noemt zichzelf nog steeds mens. Als je haar zou zien dan zou je haar eerder als buitenaards benoemen waarschijnlijk. Daarnaast heb ik contact met Engelen, natuurwezens zoals Elfen en (mijn) hybride kinderen. Af en toe ook met opgestegen meesters, zoals Jeshua.

-) Hoe maak je verbinding?

Door me af te stemmen op dat wat er is. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar het is een energetische en intentionele handeling die moeilijk in woorden te vangen is. Ik adem rustig, ga vooral naar binnen en laat komen wat er eventueel is. Vaak is dit ook niet nodig, en is de communicatie bijna net zo direct als met andere mensen.

-) Hoe maken ze contact met jou?

Dat doen ze op verschillende manieren. Door ‘gewoon’ tegen me te gaan praten, door zich kenbaar te maken aan me door een lichtflits, door signalen zoals veren of dubbele getallen op bijzondere plekken, door mij een impuls te geven dat ik moet gaan schrijven.

-) Kun je zelf contact initiëren?

Meestal wel, maar niet altijd. Zij houden rekening met mijn proces en mijn diepste verlangens. Als ik vanuit mijn mens zijn concrete hulp wil, maar vanuit diepere lagen wil ik dat niet (bijvoorbeeld je ziel), dan krijg ik geen verbinding. Zoals ik zelf regelmatig tegen mensen zeg die ik begeleid in het werken met gidsen/buitenaardsen/engelen et cetera, ‘er zit liefde in de stilte van je gidsen’.

-) Hoe maak je onderscheid tussen je eigen gedachten en die van hun?

Als ik daarover twijfel stel ik herhaaldelijk dezelfde vraag. Een vraag over die gedachte of simpelweg of dit van mij is of van een gids. Meestal wordt het dan voelbaar. Zo niet dan is dat ook niet erg. Als het voor een cliënt is dan communiceer ik dat openlijk. Uiteindelijk gaat het er toch om wat resoneert.

-) Wat halen de wezens waar je contact mee hebt uit jullie interactie vanuit jouw gezichtspunt?

Er zit voor hen veel in het terugkijken. Met name in hoe wij met emoties omgaan (hoe wij duidelijk onderscheid maken in positief / negatief, en hoe wij onszelf er helemaal in kunnen verliezen) en hoe wij door allerlei overtuigingen onszelf zo enorm beperken. Lamané is in haar wereld een ‘voorlever’. Dat betekent dat ze potentiële tijdslijnen gaat verkennen. Ze duikt dus energetisch de toekomst in zeg maar. Ze neemt dan de potentie mee terug, zodat andere bewoners van de planeet waar zij woont kunnen afstemmen op die potentie en gerichter keuzes kunnen maken in het nu. Terugkijken is daarbij ook een essentieel onderdeel van haar werk, en dat haalt ze onder andere uit het werken met mij en mensen die channeling sessies of workshops bijwonen.

-) Hoe goed begrijp je de wezens waar je contact mee hebt voor je gevoel?

Behoorlijk goed. Lamané kan zich erg helder uitdrukken en blijft het eenvoudiger maken indien nodig.

-) Wat heb je geleerd uit je contacten?

Dat er veel voor ons mogelijk is als we anders leren omgaan met onze emoties. Er is een potentie in de mens voor onvoorwaardelijk geluk. Dat kan geleefd gaan worden als we bereid zijn om onze overtuigingen over emoties onder de loep durven te nemen. En zeker ook meer de kracht van humor en speelsheid in zetten!

Ik heb ook ontzettend veel geleerd over mezelf. Mijn kwaliteiten, uitdagingen en schaduwkanten komen door de intensiteit van het contact af en toe enorm onder een vergrootglas.

-) Hoe heeft contact je leven veranderd?

Enorm! Het heeft veel rust gebracht, vertrouwen. Ook wel vaker een gevoel van eenzaamheid. Maar vooral een bizar grote hoeveelheid dankbaarheid. In de channelings, sessies en workshops krijg je zo ontzettend veel moois terug. Lamané en ik zijn echt een team geworden en dat voelen mensen. Dat raakt me keer op keer op een heel fijne manier. Het geeft een enorm gevoel van geluk als je dienstbaarheid en plezier zo kunt samenvoegen.

Vragen aan Lamané, de gids van Pim.

-) Waarom gebruik je channeling voor je contact met de aarde?

Lamané: Omdat het fijn is. Dat is de eerste impuls, mijn leidraad. Het voelt goed, en ik handel. Ik leef om te spelen, en speel om te groeien. De liefde die ik voel van de mensen op jullie versie van de Aarde is groots. Grootser dan velen van jullie beseffen. Dat ontvang ik keer op keer. In dit ontvangen open ik mij voor de wijsheid van jullie processen. Die op vele vlakken gelijk zijn aan veel van onze processen. Het verschil is dat het omgevingsveld anders is, waardoor de reactie anders is en de les net anders is. Door me open te stellen voor de verschillen in deze lessen verbreedt ik de potentie van het leren.

-) Waarom werk je met deze specifieke persoon op aarde?

Lamané:Omdat ik van hem houdt. We zijn maatjes en voelen elkaars potentie. We dagen elkaar uit zoals we dat al vele malen eerder deden. De band is sterk, en is door manipulatie van DNA ook fysiek. Dit zorgt ervoor dat energetische informatie sterk door kan stromen, waardoor het nog meer voelbaar is voor hen die zich wensen open te stellen.

-) Kun je iets vertellen over de realiteit waarin jij je over het algemeen bevindt?

Lamané: Ja, dat kan. Die ligt dichterbij dan je misschien denkt. De versie van planeet Aarde waar ik leef is erg anders als je alleen het visuele aspect bekijkt. Maar in potentie ligt er veel van hetzelfde. Moeder Aarde voedt ons vanuit dezelfde wortels. Wij hebben minder verlangens om het fysieke als absolute waarheid te beleven, dus hierin is voor ons meer speelruimte. Wij begeven ons in het overgangsgebied. Er is een fysieke werkelijkheid vrijwel gelijk aan die van jullie. Niet in hoe het er uitziet, maar in energetische dichtheid. Maar hier is de vertraging van de kracht van intentie veel minder. Fysieke kenmerken kunnen zich meteen aanpassen aan ons verlangen. Een bloem kan opengaan omdat ik dat fijn zou vinden en mijn verlangen resoneert met het verlangen van de bloem om zich te openen. Ook al is dit niet de normale tijd voor de bloem om zich te openen.

-) Wat zijn een paar overeenkomsten en een paar grote verschillen met onze realiteit?

Lamané: Nog een verschil dat ik graag noem, is de verbinding met alles om ons heen. Er is een diepgeworteld besef dat alles om ons heen een afspiegeling is van onszelf. Daardoor zorgen we automatisch beter voor planten, dieren, zeeën, bossen en alles dat zich in onze beleving bevindt. We doen dit niet uit angst, maar uit liefde. Liefde voor het al, liefde voor ons Zelf.

-) Kun je iets vertellen over je verbinding met de mensheid en de aarde en je interesse in ons?

Lamané: Ik besta door jullie openheid voor mij. En dat is vanuit mijn perspectief ook zo. Jullie bestaan door mijn openheid voor jullie. We geven elkaar bestaansrecht door verlangens die gelijk zijn. Verlangens naar het ervaren van meer liefde. Verlangens in het groeien van speelsheid als drijfveer van geluk. Dankjewel voor mijn bestaan, kan ik je dus in alle openheid vertellen. En dat mag je speels interpreteren. (Pim; Lamané lacht hierbij 🙂 )

-) Wat is de belangrijkste boodschap die je op dit moment met de mensen van de aarde wilt delen?

Lamané: De belangrijkste boodschap is datgene dat door jou als belangrijkst wordt ervaren op een specifiek moment. Wat ik het liefste deel kan ik gerichter antwoord op geven, en ik neem even de vrijheid om de vraag zo te interpreteren. Durf lief te hebben. Durf zoveel mogelijk van jou te omarmen. En daag jezelf maar uit. Het schattige konijntje van de buren is waarschijnlijk niet zo moeilijk. Kun je dat wat je als negatief interpreteert in een liefdesveld plaatsen? Kun je dit omarmen? Durf je dat niet alleen te doen, maar ook uit te dragen? Hoe meer je liefhebt van datgene dat er is in jouw beleving van het leven, hoe meer zelfliefde je ervaart. En hoe gemakkelijker de dingen zullen gaan die je nu als moeilijk ervaart. Vergeet niet, het leven mág ook gemakkelijk zijn. Het leven mag ook spelend geleefd worden. Gun het jezelf.

Tot zover dit uitgebreide interview met Pim Smit over zijn regelmatige contact over langere tijd met zijn gids Lamané. Mijn hartelijke dank aan allebei.

Vragen, aanvulling en reacties van harte welkom hieronder!

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website: www.pim-smit.com
-) Pim en Wieteke leggen helder uit wat channelen is
-) Wat kun je met channelen in de dagelijkse praktijk?
-) 7+ praktische tips om zelf te (leren) channelen
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Miranda van der Beek & Gopal

2 gedachten over “Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané

 1. Stijn

  Hallo,

  Zijn er goede leermeesters om te leren channelen? Of kun je het niet leren en moet je het zelf ontdekken?

  Met vriendelijke groet,

  Stijn

  1. Douwe Bericht auteur

   Iedereen kan channelen leren. Wieteke en Pim hebben er drie filmpjes over gemaakt.

   Je kunt het jezelf aanleren en je kunt ook hulp vragen aan mensen die het al kunnen. Je kunt dan waarschijnlijk de boel sneller eigen maken.

   Op de site kun je verschillende artikelen hierover vinden als je op channelen zoekt rechts bovenaan de site.

   Op YouTube is ook veel te vinden. Volg je nieuwsgierigheid. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *