Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s

Coen Vermeeren vertelt in dit interview openhartig over zijn visie op, en eigen ervaringen met UFO’s, buitenaardse wezens en aanverwante onderwerpen.

Ufo’s – Unidentified Flying Objects deel 1 | Coen Vermeeren


Ufo’s – Unidentified Flying Objects part 2 | Coen Vermeeren


Coen Vermeeren heeft ook een boek geschreven over UFO’s.
Dit boek heet UFO’s Bestaan Gewoon – Een Wetenschappelijk Visie.

vermeeren-boekPleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen.

Wanneer gaat het echte ufo-dossier open? Valt er iets zinnigs te zeggen over zo’n beladen onderwerp als ufo’s?

Verstandige mensen geloven er niet in. Maar waarom eigenlijk niet?

Als je je verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en officiële rapporten, dan valt één ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van ufo’s!

Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang de feiten onder ogen te zien?

Gedegen rapportages van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en onverschrokken wetenschappers.

Er zijn op YouTube ook nog andere interessante interviews met Coen Vermeeren te vinden bijvoorbeeld dit interview van hem over UFO’s bij KRO’s Brandpunt. Ook heeft hij een interessante website voor de mensen die meer willen weten: coenvermeeren.nl.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website – coenvermeeren.nl
-) YouTube van Coen Vermeeren
-) The Phoenix Lights; de UFO waarneming met meer dan 10.000 ooggetuigen
-) Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?

-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

spreading-the-word

9 gedachten over “Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s

 1. erik

  Respect voor Coen Vermeeren om hiermee openlijk naar buiten te komen!! En de oprechte, serieuze onderzoekers zou ik ook nog de boeken van Gerard Aartsen en Benjamin Creme (De bundeling van de krachten van licht) willen aanraden. En de mensen die zich niet willen verdiepen in deze materie; Aub geen commentaren neerzetten zonder gedegen onderzoek!! Groetjes, Erik

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja ik vond het ook wel mooi. Hij is heel rationeel en open en legt de zaken erg helder uit in mijn ogen. Ik vind het ook interessant hoe hij het bewustzijns aspect en volwassen worden aspect van de mensheid meeneemt in het interview. Dat het dus een kwestie is van zowel het bewustzijn en de technologie verder ontwikkelen.

   Hoe meer mensen in dit soort posities naar voren stappen om dit onderwerp in ieder geval open, rationeel en serieus bespreekbaar te maken hoe beter wat mij betreft. Overigens zijn er best een boel profesionals al die net als Coen Vermeeren hun steentje bijdragen.

   Ik kwam een tijdje geleden ook interessante informatie tegen van Paul Hellyer de voormalige Minister van Defensie van Canada die zijn ervaringen en kennis deelt.
   DISCLOSURE By Canadian Minister of Defence MAY 2013
   https://youtu.be/JDuqZbjxB_E
   Zowel de YouTube is erg interessant en ook de beschrijving staat vol met interessante informatie.

   En ik geloof dat rond 2013/2014 de overheid van Mexico ook een boel artefacten hebben vrijgegeven die vrij voor zichzelf spreken en het lijkt daarmee duidelijk te worden dat er contact was tussen de Azteken en buitenaardse / interdimensionale rassen.
   Mexican Government Disclose Alien Artifacts
   https://youtu.be/nwFkPCfsgck

   En dan heb je natuurlijk ook nog de oud Astronaut Edgar Mitchell die nadat hij gepensioneerd was ook veel van zijn ervaringen heeft gedeeld en daar openhartig over spreekt.
   Edgar Mitchell on UFOs at Press Conference
   https://youtu.be/OO66afmxWKA

  1. Douwe Bericht auteur

   @ Only You

   Het boek – The Day After Roswell – gaat hier wel vrij uitegebreid op in.

   The Day After Roswell is an American book about extraterrestrial spacecraft and the Roswell UFO incident. It was written by United States Army Colonel Philip J. Corso, with help from William J. Birnes, and was published as a tell-all memoir by Pocket Books in 1997, a year before Corso’s death. The book claims that an extraterrestrial spacecraft crashed near Roswell, New Mexico, in 1947 and was recovered by the United States government who then sought to cover up all evidence of extraterrestrials.

   The majority of the book is an account of Colonel Corso’s claims that he was assigned to a secret government program that provided some material recovered from crashed spacecraft to private industry (without saying where the items came from) to reverse engineer them for corporate use.

   Mochten mensen interesse hebben dan is de PDF onder andere hier vrij te downloaden:
   http://www.vielewelten.at/pdf_en/the%20day%20after%20roswell.pdf

   En het is uiteraard ook als boek te koop bij Amazon en Bol. Maar als je interesse hier ligt zou ik het zeker eens doorlezen en dan je eigen conclusies trekken.

   Onder andere laser technologie maar ook veel computer technologie zou op deze manier via reverse engineering tot ons gekomen zijn.

  2. Treowd

   Nee , niet echt Only You, volgens mij gewoon een ontwikkelling vanaf de kinderschoenen met o.a. atari spelletjes , amiga game computers e.d met kleine DOS opdrachtjes e.d in samenloop met de onderlaag geschreven wat eigenlijk voor miltaire doeleinden ontwikkeld (gecodeerde berichten en zo) is maar wat zich gaandeweg van berichtenserver tot mailserver tot applicaties , programmaś e.d heeft ontwikkeld met codes e.d. Daar zit echt een opbouw in.

 2. Stijn

  “Hij geeft dit interview vanuit zijn privé persoon maar is daarnaast ook hoofddocent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de Technische Universiteit van Delft.”

  Het universiteitsblad Delta vermelde op 6 september 2017 dat Vermeeren ‘in onderling overleg’ met de universiteit heeft besloten op te stappen. Vermeeren was al sinds 2003 hoofd van Studium Generale, maar kwam vanaf omstreeks 2010 steeds vaker in opspraak vanwege zijn programmering. En met zijn eigen uitgesproken opvattingen. Hij gaf ruim baan aan complotdenkers en pseudowetenschappers, zonder daarbij zorg te dragen voor gedegen kritiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *