De macht van de onzichtbare bankiers – Een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%

B-Izar benaderde mij met een nieuw boek wat door deze schrijver is geschreven en of ik daar aandacht aan wilde besteden op Achter de Samenleving. Gezien de inhoud van het boek doe ik dat graag. Hieronder een artikel wat is ingestuurd door de schrijver en een mooie reflectie vormt van wat er in het boek te lezen is. Mocht het artikel mensen aanspreken en mochten mensen meer willen weten dan is het zeker de moeite om het boek te bestellen en door te lezen. En B-Izar is zo vriendelijk geweest een kortingscode te maken voor lezers van Achter de Samenleving. Als je een boek besteld en de code  “achterdesamenleving15%” doorgeeft bij je bestelling dan krijg je een korting van 15% op je bestelling. 

www.onzichtbaremacht.nl

Ergens klopt het niet. Kent u dat gevoel? De media komt via televisie, radio en kranten onze huiskamer binnen met onzinnieuws en ondertussen staat de wereld in brand. Er is een verschil tussen onzinnieuws en nepnieuws, maar beide bestaan en beide zijn niet toevallig. Ze zijn er om onze aandacht af te leiden van de dingen die er werkelijk toe doen. Ze zijn er omdat de waarheid het daglicht niet kan zien en omdat de massa bang en vooral dom gehouden moet worden. We noemen dat indoctrinatie.

Vergis je niet. Passagiersvliegtuigen worden niet per ongeluk uit de lucht geschoten en vrachtwagens rijden toevallig in op mensenmassa’s. Terroristen en criminelen trekken zich niets aan van de politie en dat is wederzijds. Multinationals vegen de vloer aan met de belastingdienst. Banken worden overeind gehouden met belastinggeld en het elite netwerk van old boys bankiers ontvangen miljoenen aan bonussen voor hun wanbeleid.

In de haven van Rotterdam gaan containers vol drugs “ongezien” aan de ogen van de douane voorbij. De rechtbank beslist dat de privacy van de crimineel van groter belang is dan het leed van de slachtoffers. De NS vervoerd geen dames en ook geen heren, maar reizigers. Wij moeten wennen aan een gender-neutrale WC en Zwarte Piet heeft het kruis van de mijter van Sinterklaas verwijderd. Ondertussen stromen de vluchtelingen Noord Europa binnen en de haat imam wordt niet opgepakt.

De elite zuigt mensen, bedrijven en overheden op een subtiele manier uit omdat die partijen afhankelijk zijn van hun uit het niet geschapen geld in de vorm van schuld waar vervolgens ook nog eens rente over dient te worden betaald. Daarnaast sturen ze het systeem bij met heimelijk en openlijk geweld waar nodig. Politici hebben niets te zeggen in de wereld aangezien zij ook volledig afhankelijk zijn voor geld van deze partijen.

Waarom luistert politiek Den Haag niet naar het volk? Waar zijn de banken mee bezig? Wat doen de EU parlementariërs in Brussel en hoe democratisch is deze instelling, Trump, Poetin of Kim Jung-un, wie is de baas? Pensioenen, zorg, veiligheid en klimaatverandering. Kan u er nog chocolade van maken? Ik niet. Deze puzzel past gewoon niet en gaat ook nooit passen. Wij leven in een leugen en de overheid, geholpen door de media en onderwijs, doet er alles aan om onze bril te kleuren, zodat wij de leugen niet kunnen zien.

Veel mensen leven van maand tot maand omdat zij steeds creatiever met hun geld moeten omgaan om de eindjes aan elkaar te knopen. Zij hebben geen tijd om zich bezig te houden met het systeem dat hen onderdrukt en uitbuit. Zij hebben niet eens in de gaten dat zij elke dag weer bestolen worden door de roverheid die op hun beurt weer bestolen wordt door de centrale banken die op hun beurt een hele kleine groep criminele psychopaten schathemeltje rijk maken. De armen worden armer en de rijken worden rijker. Zit hier een plan achter? Reken maar!

Een nobele leugen is een mythy of een onwaarheid die willens en wetens door een elite wordt verspreidt om hun sociale positie te handhaven en / of hun agenda verder uit te rollen.

Om te begrijpen wat er vandaag om ons heen gebeurt moet je een studie maken van de sluiproutes van macht en (crimineel) geld gedurende de afgelopen 250/300 jaar. Je komt in een wespennest terecht van gebeurtenissen die bewust buiten de geschiedenisboekjes worden gehouden. Kijk niet naar één of twee gebeurtenissen, maar verbind de lijntjes en de grote leugen van het systeem waarin wij leven wordt zichtbaar. Als dit niet ons systeem is, van wie is het dan wel?

In het boek “De macht van de onzichtbare bankiers” worden de schokkende maar zeer boeiende feiten bloot gelegd, die maar weinig mensen zien.   

Het systeem waarin wij leven gebaseerd is op leugens.

Goedenavond, het is 6 uur en hier is wat we graag willen dat u gelooft

Rookgordijnen, verwarring, leugens en halve waarheden zorgen er voor, dat de media nooit de volledige en echte waarheid melden achter het politieke gestuntel van onze wereldleiders. En daar is een reden voor. De mensen, waarvan wij denken dat het onze leiders zijn, zijn dat helemaal niet. Volg het criminele geld en wij komen er achter wie dat wel zijn. Als wij weten dat de bancaire wereld, met name de grote investeringsbanken, zoals Goldman Sachs en centrale banken zoals de Federal Reserve (FED) en de Europese Centrale Bank (ECB), corrupt en frauduleus zijn, waarom is er dan nog nooit een bankier achter slot en grendel gezet? Deze banken zijn verantwoordelijk voor het creëren en opblazen van zeepbellen en zijn “too big to fail” en de bestuurders “too big to jail”. Hoe kan het zijn dat deze criminelen boven de wet staan en waarom kan er geen einde gemaakt worden aan die frauduleuze praktijken?

Het eerste hoofdstuk van het boek “De macht van de onzichtbare bankiers” gaat over de totstandkoming van de Amerikaanse Federal Reserve Bank (FED). Dat hier de nodige list en bedrog bij kwamen kijken lees je nergens in de geschiedenisboeken en ook niet in de media. Dat neemt niet weg, dat de informatie vrijelijk beschikbaar is voor iedereen die er naar zoekt. En dan is er de Bank of International Settlement (BIS), de machtigste bank van de wereld. Bijna niemand heeft er van gehoord. Waarom die geheimzinnigheid rond deze bank?

The BIS, The Bank for International Settlements is de centrale bank der centrale banken en het meest gecentraliseerde machtsbolwerk van het private bankencartel.

De hoofdstukken die volgen, gaan over de invloed, die de bankiers hadden en nog steeds hebben op zo’n beetje alle oorlogen van betekenis in de afgelopen 250 jaar. Maar daar blijft het niet bij, want diezelfde bankiers waren ook verantwoordelijk voor diverse depressies en beurscrashes. Oorlogen gaan al eeuwen lang niet meer over landje pik en het roven van elkaars veestapel. Tegenwoordig is oorlogen voeren business, BIG BISINESS. Communisme, socialisme en kapitalisme zijn in de loop der jaren allemaal gecreëerd door gewetenloze individuen met het motief om deze ideologieën tegen elkaar uit te spelen. Deze criminelen willen oorlog. Het zijn de mensen die er heel veel belang bij hebben, dat de wapenindustrie – goed voor zo’n € 100 miljard (9 nullen) per jaar – blijft produceren en leveren. En daarom blijven zij achter de schermen oorlogen creëren en aanwakkeren in het belang van MACHT en GELD. Als oorlogen en beurscrashes gecreëerd worden door zakenlui / bankiers, wees dan niet verbaasd, dat het grote graaien aan de top van de banken en multinationals ongestraft zal blijven voortgaan. Het zal pas stoppen als het banksysteem, inclusief de FED, de ECB en de BIS in hun huidige vorm op de schop gaat.

Maar er moet veel meer op de schop…

Er zijn instanties, die hard werken aan wat zij zelf noemen: De “New World Order” (NWO). Dit is een gevaarlijke ontwikkeling, die als doel heeft om een soort Noord- Korea van de wereld te maken. Het gaat hier om het verkrijgen van absolute controle over alles en iedereen. De instanties die hiermee bezig zijn, zijn o.a. de Bilderberg Groep, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations (CFR), World Economic Forum (WEF), Wereldbank, International Monetary Conference, World Trade Organization (WTO), United Nations (UN), North Atlantic Treaty Organization (NATO), National Security Agency (NSA), Central Intelligence Agency (CIA), Federal Bureau of Investigation (FBI) en het International Monetary Fund (IMF). Aan het hoofd van deze instellingen staat een groepje mannen en vrouwen met hun honden, die de volgende agendapunten nastreven:

 • Eén wereldregering met macht over alle continenten.
 • Eén centrale bank met één digitale – manipuleerbare – wereldmunteenheid (geen contant geld meer).
 • Eén wereldleger om rellen en muitende burgers de kop in te drukken
 • Eén wereldgodsdienst gebaseerd op Luciferiaans gedachtengoed.
 • Eén wereldrechtspraak gebaseerd op het recht van de macht.

Dit boek beschrijft een verhaal, dat je niet zelf kunt bedenken en het is goed om te realiseren, dat als er iets op internet staat, dit nog geen bewijs is, dat het op de waarheid berust. Alhoewel… wie zijn huiswerk doet zal merken, dat de stukjes van de puzzel wel heel erg goed passen. Dit boek zal helpen om de wereld van de onzichtbare machthebbers zichtbaar te maken. Het verhaal is zo bizar, dat iedereen met een gezond verstand zich achter de oren zal krabben en aan de juistheid zal twijfelen. Suggestief en hier en daar een beetje cynisch, ja dat is het boek zeker wel, maar daar ligt tevens de uitdaging voor de lezer om zijn eigen waarheid te gaan zoeken. In dit tijdperk van de informatietechnologie is onwetendheid een keuze. De website www.onzichtbaremacht.nl verschaft een grote hoeveelheid bronnen om je eigen onderzoek te starten.

In dit boek maken wij kennis met een klein groepje mannen en vrouwen met hun honden en natuurlijk een kudde schapen.

Toeval bestaat niet.

Wake-up! De dingen die dagelijks om ons heen gebeuren zijn niet toevallig. De kredietcrisis van 2008 was geen toeval, maar een gemanipuleerde gebeurtenis, net als de heropleving van de beurs in 2009. Het is niet toevallig dat duizenden, misschien wel miljoenen islamitische vluchtelingen huis en haard achter zich laten en vluchten voor het geweld van Al Qaida en ISIS strijders. Waar komen Al Qaida en ISIS vandaan. Kan het zijn, dat deze terroristische organisaties gefinancierd en getraind worden door de VS met als doel om de regio te destabiliseren? De meest kwetsbare mensen onder de bevolking, met name oudere mannen, vrouwen en kinderen, slaan op de vlucht voor het barbaarse IS geweld. Neem het hen niet kwalijk dat ze op zoek gaan naar veiligheid in het rijke westen. Zij zouden liever niet vluchten. Anders is het voor de grote groep economische emigranten, die hun vrouwen en kinderen laten overkomen, zodra ze in het politiek correcte westen een vluchtelingenstatus hebben ontvangen. Dat zij geen zin hebben om doelloos in de woestijn te hangen, waar de kogels hen om de oren vliegen moge duidelijk zijn, maar waarom moeten ónze mannen in hun oorlog vechten, terwijl zij in de opvangcentra klagen over gebrek aan Wifi verbinding? En de verknipte geesten die aanslagen plegen door zichzelf en anderen op te blazen? Ook islamieten worden niet als terrorist geboren. Zij worden terrorist, nadat zij in verkeerde netwerken verzeild raken. En die netwerken, hoe komen die tot stand? Vraag het aan John Brennan, een moslim en hoofd van de CIA. Wat zeg je, is de hoogste baas van de CIA een moslim? Ja, waarom niet? Barack Hussein Obama is toch ook een moslim. Zijn topadviseur Valerie Jarrett toch ook? Jarret schreef haar proefschrift over “Hoe zij de VS wilde veranderen in een meer moslim vriendelijke samenleving”. Huma Abedin, de vertrouwenspersoon van Hillary Clinton is ook moslim. De Assistant Secretary for Policy Development  for Homeland Security, Arif Aikhan en Homeland Security Advisor  Mohammet Elibiary zijn toch ook moslims! Congressman Keith Ellison werd ingezworen op de koran en niet op de bijbel. Moslim André D. Carson maakt deel uit van de “House of Representatives Permanent Select Committee on Intelligence”. Dit geeft hem toegang tot geheime informatie met betrekking tot de oorlog in het Midden-Oosten. Carson zou er ook voorstander van zijn om Amerikaanse scholen aan te passen aan de islamitische leer, gebaseerd op de koran.

Het heeft er alle schijn van, dat er achter de schermen een schaduwregering bezig is met het uitrollen van een occult plan, dat voor economische chaos en angst moet zorgen in het Midden-Oosten? Zou het kunnen zijn, dat infiltreren / islamiseren van het westen en het destabiliseren van westerse normen en waarden een doel is? Is het mogelijk, dat alles precies volgens plan verloopt van een elitair netwerk van bankiersfamilies, die er alles aan doen om wanorde en angst te creëren en bevolkingsgroepen tegen elkaar op te ruien? Moslims vluchten niet naar andere moslim landen. Nee natuurlijk niet, daar is niemand bij gebaat en draagt niet bij aan het hogere doel. Waarom vluchten moslims überhaupt uit hun eigen land en voor wie vluchten ze? Waarom vechten de IS strijders tegen hun eigen islamitische broeders? Waarom deze oorlog en wie financiert dat? Met name het laatste deel van deze vraag is belangrijk. Wie financiert dat? Heeft u zich ooit afgevraagd, waar de colonne peperdure 4×4 dubbele cabine Toyota Hilux pick-ups vandaan komen? In Nederland betalen wij al snel € 60.000 voor een vergelijkbare terreinwagen en dan hebben wij nog niet eens een kanonnetje achterop! Zou het antwoord op deze vraag tevens licht kunnen werpen op de vraag, wie o.a. de ISIS terreur financiert. Schrik niet, maar al die moderne Toyota pick-ups – inclusief airco – waar de barbaarse ISIS strijders mee door de woestijn scheuren komen uit de Toyotafabriek in San Antonio, Texas USA en zijn betaald door de Amerikaanse belastingbetaler. Ehhh, ik bedoel door het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken..  Dit boekje helpt om de gekleurde massamediabril af te zetten en te gaan zien wat er echt speelt in deze wereld. Beschrijft dit boek een complottheorie? Nee, maar het boek beschrijft wel een complot. De meeste mensen zien geen complot, of willen geen complot zien en noemen het daarom een complottheorie, maar als de waarheid achterhaald is, is er geen sprake meer van een theorie. En toch zwijgen de media in alle talen over de feiten en dus blijft het publiek in de complotwaan. “Je gaat het pas zien als je het doorhebt” deze prachtige uitdrukking van Johan Cruijff is hier uitstekend op zijn plaats. Je gaat het pas zien als je het doorhebt.

Dit boek neemt u mee op een ontdekkingsreis naar een – tot nu toe voor velen – onzichtbare wereld.

BESTEL DIT BOEK OP: www.onzichtbaremacht.nl
B-Izar is zo vriendelijk geweest een kortingscode te maken voor lezers van Achter de Samenleving. Als je een boek besteld en de code  “achterdesamenleving15%” doorgeeft bij je bestelling dan krijg je een korting van 15% op je bestelling. 

24 gedachten over “De macht van de onzichtbare bankiers – Een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%

 1. Hyperbitcoinization

  In de afgelopen decennia was het inderdaad een oneerlijke strijd. Ik denk dat we op een (r) evolutie afstevenen door de komst van nieuwe technologie. Het internet heeft informatie gedecentraliseerd waardoor informatie niet meer gecontroleerd / gemanipuleerd kan worden en de waarheid langzaam tot de bevolking door kan dringen.

  Bitcoin zal de 2e klap uitdelen aan de gevestigde orde. Voor het eerst in de geschiedenis hebben mensen een financieel systeem voor handen wat totaal buiten de macht van de bankiers (en overheden) staat. Zowel onverantwoorde monetaire verruiming als fractional reserve banking worden hierdoor ondermijnd.

  Voor het eerst in de geschiedenis hebben de bankiers een serieuze concurrent (alle andere concurrentie is met geweld neergeslagen, maar Bitcoin valt niet te vernietigen). Gezien het feit dat de service van Bitcoin op ALLE fronten VEEL beter is zullen de banken hun bestaansrecht gaan verliezen. Fiat currencies zullen in grote problemen komen en banken zullen op grote schaal gaan falen. In combinatie met een explosief groeiende Bitcoin economie zal op gegeven moment het kantelpunt bereikt worden en zal hyperbitcoinizatie plaatsvinden. Dit zal het einde van de banken zoals we ze vandaag kennen betekenen!

  1. Tom

   Dit is o.a. wat ik in een reactie bedoelde op het vorige item, vind het vreemd dat het hier bij mijn weten nog niet eerder naar voren is gebracht.
   Gisteren kondigde Venezuela een eigen Crypto munt aan, de Petro, interessante ontwikkelingen.

  2. only you

   Ben in het geheel geen bankier aanhanger maar de bitcoin is zoals een piramide systeem de eerst gekomen is voor een bitcoin maar enkele dollars kwijt de laatst komende heeft voor enkele dollars maar een miljoenste bitcoin?
   Als de eerste uitstappen zijn ze miljardair?

  3. Jan Pool

   Het is voor mij nog maar de vraag dat de Bitcoin niet gecreeerd is of in handen is van de elite.
   Mijn advies is om te spreiden… koop zilver en/of goud (leg het thuis in de kluis), doe wat met cryptocurrencies, koop een stuk grond.

   1. bernadette

    @ Stronglifts

    Hebben we ons wel eens afgevraagd waarom er Casino’s zijn .
    Scientific Machines have 460000 slot machines connected around the world
    in more dan 750 casino’s / wat hebben die met crypto currencies – Bitcoin te maken ;

    https://www.youtube.com/watch?v=Z1w4QHxOIvY

    Hier een heldere inzicht tijdens een interessante tour door een casino ,
    Las Vegas Buddhism and AI Logic at City Center with Quinn ,
    en wat heeft het met een ronde patroon vloer loop vlakken te maken ,
    én de klankschaal met water erin – dat watertrillingen manifesteert

    https://www.youtube.com/watch?v=NyRKHi46m00

    4 K machines en meer ;

    https://www.youtube.com/watch?v=E6e4HvOdDIY

    Wat is een Palentir Systeem ,
    wat heeft dat met AI – ( Artificial Intelligens ) – Smart city’s te maken ;

    https://www.youtube.com/watch?v=l0RPn9Ikh0A

    https://techburst.io/cryptocurrency-strategies-for-power-and-energy-companies-198d0188e7da

    Zijn wij Loonslaven – Geld – Schuldslaven ?
    Wat heeft dat met vrije Energie te maken.

    https://www.youtube.com/watch?v=tzfG1ezW6wU

  1. bernadette

   @ Markus .

   We gaan het meemaken of er loopt nog een ander weg ?

   http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-het-palantir-datacenter-en-ai-uw-toekomst-enkele-jaren-vooruit-voorspellen/

   We zijn hier allemaal eens als Baby geboren op deze Planeet , genaamd Aarde.
   We wisten toen nog niet dat wij als Bio Computer bestempeld werden.
   En dat we meteen een Hielprikje in onze voetjes kregen.
   Zogenaamd om een beginnende stofwisseling ziekte op te sporen ?
   Of om meteen maar ons DNA alvast in de grote centrale data centra’s op te slaan ,
   dat dan meteen daarna gekoppeld werd aan je BSN nummer
   bij de gedwongen Geboorte Aangifte in de Gemeentes
   Dat BSN nummer staat ook weer gekoppeld aan je Bankrekeningnummer.
   Zodat later de Belasting diensten je ( overal waar je ook maar van plan bent
   te gaan wonen , je weer opnieuw bij die gemeente moet inschrijven ) de belasting
   je altijd kan stalken ( lastig vallen ) en aanslagen op je leven kan plegen.
   Hebben Wij hier als Baby allemaal toestemming voor gegeven ? NEE
   Staan WIJ te boek als Natuurlijk Persoon ? JA
   Zijn WIJ dat ? NEE
   WIJ zijn beings in een Menselijke vorm .
   Waarom worden wij extern afgeleid ?

   https://www.youtube.com/watch?v=GnLyjsO7mZc

   De Voor en Nadelen van Facebook ;

   https://www.youtube.com/watch?v=uUoRFNJCGN8

   You are eternal, You were never born and you will never die. The body is the illusion of the self. Out of body experiences are the same as the dreaming state. You are not in the dream, You are the dream and everything in it. Your eternal state of being is formless if you say I am fat the eternal is not fat, If you say I am sad the eternal is not sad if you say I am a man the eternal is not a man and so on and on. There are many minds but there is only one eternal witness of those minds. The eternal is one with out a secant. The eternal is not a god a god is a thing, The eternal is nothingness or no-thing. And you are this eternal bliss all ready.

   Wij hebben een Goddelijk DNA / Ziel die NIET te vangen is .
   Men wil ons in een Zielen gevangenis houden in deze wereldse illusie in ,,ons hoofd”
   Geboren op deze gekaapte Slaven planeet om als Geldslaaf te dienen.
   Deze Planeet omringt door illusionaire Plasma laag als hologram ?
   Over DNA Computer systeem;

   https://www.youtube.com/watch?v=eGa8UHnjPrE

    1. Douwe Bericht auteur

     Het punt wat ik vooral ook een beetje probeer te maken is wees een beetje nederig, We weten als mensen zo verschrikkelijk veel nog niet. We hebben van zo ontzettend veel de ballen verstand.

     Wat ik een beetje raar vind is dat een paar mensen waaronder bijv. ook Martin Vrijland elke vernieuwing dan maar aangrijpen om er verdeeldheid en angst mee te zaaien. En er zijn een paar mensen hier die continue vol bijten op dat soort angstzaaierij en vervolgens zelf ook vanuit die angst en verdeel en heers frequentie reageren. Ik wordt daar een beetje verdrietig van want blijkbaar komen die mensen hier al tijden maar lijkt het kwartje nog niet echt gevallen te zijn.

     Laten we inplaats van direct overal van in de angst te schieten gewoon open blijven. Laten we vanuit nieuwsgierigheid onze eigen interesses volgen en als nieuwe technologien daarin vallen onderzoek die dan voor jezelf vanuit openheid en nieuwsgierigheid. Ga niet direct vanuit angst en onbekendheid direct alles veroordelen.

     Wat ik zelf weet is dat – We are all part of All That Is. AI, Archonten, Black Goo, Mark Rutte, wijzelf, we zijn allen onderdeel van All That Is en we zijn allemaal op een bepaalde manier onderling verbonden.

     Bekijk voor jezelf wat je eigen frequentie is en welke kant jezelf op wil, er is geen reden om andere delen van All That Is te veroordelen, het enige wat nodig is is om jezelf te kennen en zo door je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie te volgen je eigen frequentie te verhogen. Het universum bepaalt vervolgens wel wat relevant voor je is om wel of niet contact mee te maken.

     Zodra je iets of iemand veroordeelt, link je jezelf automatisch aan die frequentie door die veroordeling en vervolgens draag je die frequentie in jezelf. Dat is precies waarom lagere energien mensen continue uitlokken tot veroordeling, tot angst voor, tot boosheid tegen. Omdat mensen in hun angst, in hun boosheid, in hun veroordeling van het anderen zichzelf klem zetten in de lagere frequenties.

     Accepteer dat alles dat bestaan onderdeel is van All That Is, respecteer de vrije wil en vrijheid van jezelf om je eigen keuzes te maken en gun anderen diezelfde vrijheid.

     Volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder te volharden op een specifieke uitkomst. Begrijp dat omdat jezelf intrinsiek onderdeel bent van All That Is, jezelf een medescheppend onderdeel bent van de creatie. Neem verantwoordelijkheid voor jezelf en je scheppende vermogen en ga de wereld vormgeven aan de hand van je eigen voorkeuren . Op die manier komen we echt vooruit. Zolang we blijven hangen in angst, boosheid en veroordelingen komen we niet verder.

 2. jolo

  Digitalisering zorgt hiervoor in eerste plaats verdere cryptocurrency maakt de zaak voor de burger nog gecompliceerder?>

 3. bernadette

  Hier een NEP Show …
  ,, Toevallig ” werd ,, het consternatie gebeuren,, van begin tot einde gefilmd.

  Gepubliceerd op 7 dec. 2017

  Crazed Man Attacks Jewish Restaurant In Amsterdam While Flying Palestinian Flag.

  https://www.youtube.com/watch?v=_FeDiAEF0Iw&feature=youtu.be

  Waar gaat dit toe leiden.
  Smart City controle wordt al mooi onschuldig gepromoot .
  Men ziet mensen als … Burgers , Personen e.d

  https://www.youtube.com/watch?v=wreEGosSwII

  https://www.youtube.com/watch?v=FinLi65Xtik

  Big Brother likes to be stronger and smarter .
  De overheid regelt alles voor je ;

  https://www.youtube.com/watch?v=bANfnYDTzxE

 4. bernadette

  Alle steden in de toekomst maar vermijden ?
  Of kunnen we er nog wat tegen doen.

  Mensen die deze sensoren en camera’s en zender straling masten zoals ook G5 plaatsen ,
  weten die waar ze aan mee werken ?

  Utrecht, Eindhoven, Enschede en vele andere steden zijn smart cities geworden.
  De manier waarop gegevens worden verzameld en gebruikt is strijdig met het recht op privacy. ‘Bezoekers beseffen niet dat ze een levend laboratorium binnenstappen.’

  https://www.groene.nl/artikel/de-muren-hebben-sensoren

 5. bernadette

  Van Smart City lopende …. om onze huizen ook Smart te maken
  Mensen die voor Energie Bedrijven werken ,
  kunnen ook weigeren om deze Slimme Meters bij hun medemensen te plaatsen.

  Gelieve geen Big Brother Smart meter in uw huis te laten plaatsen.

  https://handjecontantje.org/2017/12/06/slimme-meter-niet-zo-slim/

  https://electronica.infonu.nl/huishoudelijk/147187-de-slimme-meter-geeft-lichamelijke-klachten-geen-besparing.html

  https://wijvertrouwenslimmemetersniet.nl/?showall=&start=1

  The Truth About Smart Meters
  https://www.youtube.com/watch?v=v4HsxNG2-4M

  The Dark Side of ‘Smart’ Meters
  https://www.youtube.com/watch?v=FLeCTaSG2-U

 6. bernadette

  @ Budh

  Die van jou hierboven :
  Protect Yourself From Digital Utility Meters.
  Wat hij uitlegt dat mensen de Agenda 21 aan zien komen
  en met name ook in Californië deze Smartmeters weigeren ,
  en graag zelfvoorzienend off the Smart Grid willen leven op een stukje land met ook hun dieren.

  Hier zijn de results…
  CALIFORNIA FIRE SCARY FOOTAGE, DAMAGE, CAUGHT ON CAMERA DECEMBER 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=hK6_DR26rpY

  Dit bericht hieronder is toch wel duidelijk ?

  Fires in California are Designed by Agenda 21?
  https://www.youtube.com/watch?v=J7grPQrm8S8

  RAW: Fast-moving brush fire explodes in Ventura county (Air Coverage)
  https://www.youtube.com/watch?v=H75WyeuGFZ4

 7. Douwe Bericht auteur

  Mensen kunnen zelf kiezen, of ze lenen willens en wetens een boel geld met alle consequenties vandien, mensen verkopen zichzelf als het ware als slaven aan de banken, of ze gaan onder hun stand leven waardoor ze geen geld hoeven te lenen. Of ze bouwen een Tiny House. Er zijn zoveel opties.

 8. bernadette

  Ja.. Douwe

  Hier hebben we een Juweeltje van een Tiny House op een sterke trailer geplaatst.
  Voor rond de 50.000 euro – All In
  Dus als menige klusjes mannen en vrouwen , zo ook werkeloze Timmermannen enz..
  hier mee aan de slag gaan kunnen we hier in Nederland massaal off Grid gaan wonen ,
  in een natuurlijke omgeving – gewoon een stukje grond waar dan ook ,
  zonder verplichte vergunningen en fake wetten en regel dominantie .
  Wie speelt… er trouwens over Wie… de baas .
  Prachtig dit ;

  https://www.youtube.com/watch?v=LzVJ–gOPP8

  Graag dan ook even ons geboorte certificaat onklaar maken,

  https://www.youtube.com/watch?v=ZChYobsDfa8

  Psychopaten waar zijn die toe in staat … zijn die ook te ontruimen ?
  Hoe je er tegen te verdedigen ;

  https://www.youtube.com/watch?v=RdR891KeOdA

 9. bernadette

  Waar is men zo’n 100 jaren geleden mee gestart ..
  o.a Jim Lee is het ook eens gaan onderzoeken

  Geoengineering, Weather Modification, and Weaponizing Nature ;

  https://www.youtube.com/watch?v=ZH_Skm-OkZs&feature=youtu.be

  https://www.youtube.com/watch?v=F8J6xFdjINg

  Wat is er gaande ..

  https://www.youtube.com/watch?v=QiljOBTVs40

  The Deep state investigation

  https://www.youtube.com/watch?v=_sN302aCc40

  Live gestreamd op 12 dec. 2017

  Exploring the mysterious Sanford Labs in Lead South Dakota.
  Ondergrondse Tunnels , .. waar men maar weinig van af weet .

  Jason Goodman en Quinn Michaels gaan op onderzoek ,

  https://www.youtube.com/watch?v=CJ8fvUzHM0E

 10. bernadette

  Mooi .. ,, zeldzaam ijsballen ,, weerbericht van je , Budh
  Zou , die weerdeskundige mevrouw , nou nog een beetje dom zijn ,
  of wil ze de mensen nog een beetje dom houden .

  Je laat me weer glimlachen , met het Alle Ballen verzamelen jump song fenomeen 🙂
  Thank you , Budh

 11. bernadette

  Het onzichtbare Bankiers Casino fenomeen ,
  So , all those machines are mining for Bitcoin undercover is that it?
  op ongeveer 10.40 minuten komt Koningin Beatrix ook nog even ter sprake ,

  https://www.youtube.com/watch?v=2PeD01hIUV4

  Ook tunnel onder Tafellberg , Africa

  https://www.youtube.com/watch?v=foQb9dNQZS0

  Het mooie Afrikaanse continent verdient nu ook alle aandacht in DEW Fires,
  Kaapstad – 12 Apostelen

  https://www.youtube.com/watch?v=Z3yYARehbUA

  Los – Angels Dew Fires verspreid ..

  https://www.youtube.com/watch?v=E_Pv1Zy_XAY

 12. bernadette

  Ik zet deze van ( Buddhist Quinn ) even hieronder neer.
  Deze kwam net binnen ,..
  Laten we hopen dat hij nog langer hier op Aarde mag zijn.
  We weten nog niet … wat deze aandoening …bij hem veroorzaakt heeft.

  https://www.youtube.com/watch?v=zXa6Zm8efdg

  Wat had Quinn ons allemaal nog uit te leggen.
  o.a Waarom wordt er van Mensen verwacht om een Bankrekening te hebben.
  Bank usses your software to … run it.
  Artificial Intelligence – Blockchain – crypto currency – Microsoft software
  Bitcoin making coppy’s – clonen – ALT Coin.
  We pay TAX and Bitcoin let the A I grow .
  Op ongeveer 53.36 minuten over Rusland Uranium – Russia’s Crypto- Ruble ( Roebel ) en meer.
  Geheel de moeite waard om hier eens rustig naar te luisteren ,

  https://www.youtube.com/watch?v=YSn7Iomisyc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *