Militairen VS zouden bloedbad hebben voorkomen in de Thalys… Nieuwste Valse Vlag?

False-FlagDe mainstream media pakt weer eens grootschalig uit met een bericht dat ongeveer elke alarmbel doet afgaan wanneer het om valse vlaggen gaat. Een niet onbelangrijke alarmbel is wanneer Frans Timmermans die heel Nederland en Europa voorloog over MH17 en daar promotie mee maakte, zaken begint te facebooken als wat een ware helden de militairen van de VS toch zijn terwijl het onderzoek nog in volle gang is wat er nu precies gebeurt is.

Mainstream media is het belangrijkste instrument om de mensen te manipuleren met de gepleegde valse vlag. In dit geval lijkt verdeeldheid zaaien tussen grote groepen mensen, het ophemelen van militairen uit de VS en het doorvoeren van meer controle en inleveren van privacy voor treinreizigers, het doel te zijn. Militairen uit de VS die, geen idee waarom, in de Thalys van Amsterdam naar Parijs zitten om bloedbaden te voorkomen, wat een gelukkig toeval voor ons…

Een tip voor die mainstream media: verdiep je als redactie eens in wat valse vlaggen precies zijn en hoe je ze kunt herkennen. Google eens op Operation Gladio wat laat zien dat de VS en de NAVO tientallen jaren in het geheim burgers in Europa vermoorden via o.a. bloedige aanslagen in de tijd na de tweede wereldoorlog. Dit met als specifiek doel om Europa zo op te zetten en uit te spelen tegenover Rusland… Deze zogenaamde Strategy of Tension wordt o.a. helder uit de doeken gedaan door o.a. oud CIA leden.

De VS is verreweg de grootste warlord in de wereld en bepaalde partijen achter de schermen verdienen enorm aan al de oorlogen waar de VS bij betrokken is. Hun vaak goedbedoelende militairen implementeren al dat geweld en verwoesten zo de levens van miljoenen mensen. Ben benieuwd wanneer dat op de facebook van Frans verschijnt.

Voor de geïnteresseerden, hieronder wat uitgebreidere informatie over onder meer 54 gedocumenteerde valse vlaggen, leer ze te herkennen en te ontmantelen want valse vlaggen worden stelselmatig door overheden, vooral die met imperialistische ambities, gebruikt.

In dit filmpje van 6 minuten van the Corbett report, komt een helder en duidelijk overzicht voorbij van valse vlaggen gepleegd door heersende klasses van Zweden tot aan de Verenigde Staten.


Daarnaast is op de site van gedachtenvoer.nl dit prachtige overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen door de geschiedenis heen te vinden. De VS, UK, Turkije, Rusland en Israel lijken de meeste valse vlaggen te plegen op eigen volk en zogenaamd ‘bevriende’ volkeren.

Zowel het filmpje als het artikel laten zien dat lieden uit de heersende klasses al eeuwen bereid zijn om geweld tegen eigen burgers te initiëren om zo dat eigen volk te misleiden en ze ironisch genoeg zo klaar te stomen om geweld te gaan plegen tegen andere delen van de bevolking of andere bevolkingen… Gehoorzaamheid aan de heersende klasse is het doel, geweld is het middel om de angst te genereren en zo grootschalige gehoorzaamheid te krijgen.

Het is wellicht voor een boel mensen even schrikken en slikken om erachter te komen dat de heersende klasses; hun eigen koningen en democratische overheden, al eeuwen geweld gebruiken om zo het gewone volk bang te houden, tegen elkaar op te zetten en uit te spelen en ze zo onder controle te houden… Maar goed, soms is de wereld leren begrijpen niet per se leuk maar wel belangrijk.

It is not gonna stop untill you/we wise up

dHoe meer mensen weten dat heersende klasses per definitie geweld moeten initiëren tegenover de mensen die ze overheersen om zo hun positie te kunnen behouden en dat valse vlaggen daarbij duidelijk één van hun belangrijkste instrumenten zijn, hoe sneller we kunnen ophouden met erin te trappen. En als mensen nog twijfelen neem dan deze lijst met 54 gedocumenteerde valse vlaggen vanuit vele verschillende overheden nog eens rustig door. En deel en bespreek het met familie en vrienden. Juist het feit dat mensen geloven dat hun overheid te vertrouwen is en het beste met hun voor heeft, zorgde voor meer dan 262 miljoen doden in de vorige eeuw.

Als mensen het veelgebruikte instrument van de valse vlag, gebruikt door heersende klasses, leren doorzien en ontmantelen dan zullen valse vlaggen niet langer werken voor de heersende klassen om hun positie in stand te houden.

Zodra wij ons niet meer onderling laten verdelen en alle initiatie van geweld afkeuren, inclusief die vanuit  de heersende klasse, en de vrijheid van onszelf en elkaar beschermen dan kunnen we onze wereld in korte tijd een stuk vrediger laten worden.

divide-and-conquerVragen, opmerkingen en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

Op de hoogt blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) The First Question to Ask After Any Terror Attack: Was It a False Flag?
-) Overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Het geloof in een heersende klasse voegt alleen maar geweld toe aan een maatschappij
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Een einde aan de slavernij, stap 1: Liefde & Angst

cf7312169ca88c98c83b4a6fd239887457e978811ccf1631e9259f167189ebd1Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht!

hate_it_has_caused_a-1104-61

 

7 gedachten over “Militairen VS zouden bloedbad hebben voorkomen in de Thalys… Nieuwste Valse Vlag?

 1. Douwe Bericht auteur

  Ook interessant een recent artikel wat op Zaplog voorbij kwam.

  Chinese visie over het financiele “US Dollar”-empire dat de opvolger is van het Britse Imperium. Het artikel maakt duidelijk hoe de acties van de VS en hun slave-states gericht zijn op het in stand houden van de Dollar, zodat de VS (regering/banken/multinationals) hun imperium in stand kan houden op kosten van de rest van de wereld.

  Lang artikel, maar het lezen meer dan waard (met dank aan FTM). …
  One belt, one road
  http://temi.repubblica.it/limes-heartland/one-belt-one-road/2070

  Qiao Liang argues that the US goal in all these years was not just geopolitical; it was to accrue profits, and the US found a way, after the disastrously costly wars with North Korea and especially Vietnam, to make a profit out of regional crisis, with or without war. The general finds a dollar cycle of about 16 years: for 10 the US currency is weak, for 6 it is strong. The beginning of the strong dollar corresponds with a regional crisis that crashes a regional economy.

  However, the US failed in its latest attempt to create a regional crisis around China in 2012 because Beijing didn’t fall for the US trap and get drawn into conflict with Japan or the Philippines over the Senkaku or the Scarborough Shoals. Qiao Liang is confident that China will not fall for a regional crisis and believes that new dramatic changes are ahead of us. The new bit money, which could well grow to dominate world finance, is challenging old transaction processes, and 3D printing may dramatically change production methods. These changes create a situation totally new for everybody and here Qiao Liang says the US should collaborate with other countries.

  En ook dit artikel is de moeite waard. Wie zit er achter het oprichten van IS?

  U.S. General: West Created ISIS
  http://americanfreepress.net/?p=23265

  En nog een derde erg interessant artikel over het wonderbaarlijke verschijnsel IS.

  ISIS – 10 punten om over na te denken – ISIS als ‘Psy-op’
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?s=m118&ss=P2575&l=NL

 2. GerJo

  De eerste gedachte die mij door mijn gedachte schoot…. ‘DING DING DING…. FALSE FLAG’!!!!!!!!!! Het hele verhaal komt zo belachelijk opgeklopt en geregiseerd bij mij over dat er meteen een belletje bij mij ging rinkelen. En dan zijn die twee arme (Britse en Amerikaanse, of waren het nou twee Amerikanen?) mariniers nog zwaar gewond ook…. Je moet maar pech hebben ook hé?

  1. Hans Verbeek

   False flag was ook mijn eerste gedachte. Mooie afgesloten setting, zoals bij de onderbroekbom van Umar Faruk Abdulmutullab. Dus weinig lastige ooggetuigen en camera’s, die ongewenst beeldmateriaal kunnen verspreiden. Wel uitgebreide media-aandacht en de vraag om extra bewaking en bevoegdheden voor de wakers.
   En de verdachte stond natuurlijk al in de lijst van de geheime diensten.

 3. Douwe Bericht auteur

  Ja het is natuurlijk nooit helemaal vast te stellen maar het hele verhaal klinkt mij vooral als een hollywood achtige psyops operatie in de oren. De hele westerse wereld nog meer angst aanjagen voor de Moslims en zo nog meer verdeeldheid zaaien en ondertussen tegelijkertijd de soldaten van de VS als heldhaftige beschermer tegen dat kwaad neerzetten… Het past mij de agenda net wat te goed. Dat de VS het hele Midden Oosten van wapens voorziet inclusief IS en daar flink geld aan verdient is blijkbaar niet interessant.

  Waar ik gewoon echt heel moe van wordt in de mainstream media is die volkomen kritiekloze houding naar de VS terwijl als we naar de feiten kijken zij echt het meeste geweld in de wereld initieren en ook totaal bizarre regiems zoals dat in Saoudi Arabie verdedigen en instant houden.

  Als mensen gewoon zelf gaan graven dan zien we dat de meeste van de oorlogen die de VS begint volkomen op leugens zijn gebaseerd. Vietnam met het Gulf of Tonkin False Flag incident. De eerste Irak oorlog waar bewust een lulverhaal verzonnen is over Irakeze soldaten die babies uit coufeuzes zouden halen en zouden doden. Achteraf bleek dat er een PR bureau in de arm genomen is om te kijken hoe ze die oorlog konden verkopen en zo zijn ze bij dat verhaal gekomen omdat ze dachten dat dat de gewone mensen wel genoeg zou verontwaardigen. Vervolgens is ook toen de hele mainstream media gebruikt om de hele wereld voor te liegen om zo die oorlog goed te starten met miljoenen doden en triljarden aan geld wat totaal door de goot is gespoeld. Professor Cees Hamelink heeft daar ook een heldere presentatie over gegeven. http://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-moet-je-niet-geloven-wat-in-de-krant-staat/ En ook de meest recente oorlog met de nooit gevonden Weapons of Mass Destruction…

  En wat geweld in Europa betreft ook Operation Gladio, de enige partij waarvan feitelijk vaststaat dat ze na de tweede wereld oorlog gecoordineerd en herhaaldelijk dodelijk geweld hebben toegepast over vele tientallen jaren op Europese burgers is de VS en de NAVO. Niet moslims, niet Rusland, niet China etc. Nee de VS en de NAVO pleegden dodelijk aanslagen op Europes burgers om zo via dat geweld en manipulaties Europa en Rusland tegen elkaar uit te spelen en Europa zo aan de leiband te houden van de VS.

  Deze documentaire serie van Meta Noia laat heel helder zien wat een totale psychopaten kermis dit eigenlijk is. Wat me enige hoop geeft is dat het vooral oud geheime dienst leden zijn die zelf dit soort zaken uitgevreten hebben nu achteraf bekeken zelf ook zien dat dat niet de weg om te gaan is en nu dus een boekje open doen om de mensheid zo de kans te geven een andere route te kiezen. http://metanoia-films.org/counter-intelligence/#watch

  En ik snap het ook echt niet, wat mankeert deze mensen dat ze geloven dat ze continue dit soort geweld moeten loslaten op andere mensen? Grondstoffen kun je prima delen en recyclen. Energie kun je prima uit de zon en de wind halen en als je wereldwijd open source samenwerkt kun je de oogst van herniewbare energie wereldwijd overal doen toenemen. Wat wordt precies als zo waardevol gezien wat niet via een andere methode als moord en geweld verkregen zou kunnen worden?

  Deze krachten die continue oorlogen plannen en alles eraan doen om conflct en gruwelijke slagvelden te zaaien… Ik kan er gewoon niet bij. Gaat het dan puur om nog meer centjes verdienen voor ze? Of om iets anders?…

  Ik hoop dat mensen zichzelf, hun familie, vrienden en kennissen in ieder geval informeren over valse vlaggen en wellicht dat als we daar doorheen leren prikken dit op termijn ophoudt?

 4. Douwe Bericht auteur

  Twee interessante reacties die onder de Zaplog website over dit artikel is ontstaan van twee verschillende personen.

  Er zijn 3 verschillende versies van het verhaal in omloop
  versie 1: men hoorde iemand een wapen laden in het toilet
  versie 2: er kwam een man uit het toilet met een geweer, de held trok een sprint van 10 meter
  versie 3: er werden schoten gehoord en brekend glas; daarna kwam er een man het rijtuig binnen met een geweer

  Maar goed, er kan verwarring zijn ontstaan. Dit soort zaken volgt echter altijd een vast patroon: de geheime dienst is altijd al op de hoogte, en houdt de persoon in de gaten, en is nalatig. In USA is het vaste prik dat de FBI op gezette tijden zelf een aktie op touw zet met behulp van een zg ‘patsy’, die ze dan ‘net op tijd’ te pakken krijgen.

  Daarom ben ik bij voorbaat al wantrouwig als er weer zoiets gebeurd. In Frankrijk had men laatst ook zo’n akkefietje waar maar geen ruchtbaarheid aan is gegeven, omdat de gebruikte explosieven en ontstekingen net een week daarvoor waren gestolen uit een depot op 15 km afstand van de bomaanslag. Waar niemand op heeft gereageerd.
  Breitbart London reported on the disappearance of 40 grenades, 200 detonators, and an unspecific quantity of plastic explosive which has left police stumped as the facility had no-one on patrol and no CCTV. The thieves were able to wander the site at leisure, prising open the doors of 12 buildings to search for loot before leaving, unchallenged.

  Men doet dus zijn best zo nalatig mogelijk te zijn.
  Dus er kan sprake zijn van een heldendaad; het is ook mogelijk dat de helden van te voren wisten wat er ging gebeuren, en dat de schutter zich beter verweerde dan verwacht.

  En de andere reactie:

  En waar komt de eerste “berichtgeving” vandaan?
  Van een twitteraccount dat FreedomFilmLLC heet: https://twitter.com/FreedomFilmLLC?ref_src=twsrc^tfw
  De productiemaatschappij houden ze tegenwoordig niet geheim, is leuker om de schaapjes een beetje te dissen, nog voor alle duidelijkheid een mooie foto van de “freedom” Tower op de website.
  http://www.freedomfilmllc.com/#!our_story/component_74511
  Orwelliaanser kan niet.

  Ook de acteurs die meespelen houden ze niet meer geheim, ze laten nu zelfs bekende acteurs meespelen, zoals Jean-Hughes Anglade: http://variety.com/2015/film/news/french-train-shooting-jean-hugues-anglade-1201575740/

 5. Haasenbroek

  De VS had snel postieve PR nodig binnen Europa. Die PR. was inmiddels tot een dieptepunt gedaald. Reuters & Co [is ook ANP] zorgen wel voor een beetje opkrikken. Kortom : dit hele gedoe zat te glad en wederom te vlug in elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *