Norbert Pols over het koningshuis en mislukte pannenkoeken

12985549_1721654038053216_3111508167285003655_nVandaag kwam een interessante post voorbij op de facebook van Norbert Pols over het relletje wat is ontstaan omdat een aantal twitteraars nare dingen zouden hebben gezicht over de Nederlandse prinsesjes op koningsdag. Helaas voor het koningshuis voelde Peter R. de Vries zich geroepen om het koningshuis te verdedigen waar De Linda een online artikeltje over schreef. Met zulke vrienden… Hier een quote eruit:

Pesterijen
Zo twitterde iemand die zich Groffe Gerard noemt een ‘tegeltje’ met de tekst ‘Kinderen zijn net pannenkoeken, de eerste mislukt altijd’, werd de kroonprinses ‘prinses Obesia’ genoemd en schreef ene Lars: ‘Update: #amalia nog steeds 10 kilo te zwaar.’ 
Lees hier het hele artikel.

Hoewel het vast goedbedoeld was van De Linda en Peter R. de Vries was de hele boel mij eerlijk gezegd ontgaan maar door hun kan ik waarschijnlijk de komende jaren niet meer aan het koningshuis denken zonder een glimlach op mijn gezicht te krijgen omdat ik vanaf nu automatisch aan mislukte pannenkoeken moet denken.

Maar goed Norbert Pols was een beetje moe van het politiek correcte gezeur van braaf gehersenspoeld Nederland en maakte een mooie facebookpost die ik hier graag ook even deel. In deze facebookpost komt waarschijnlijk meer waarheid over de koninklijke familie naar voren dan in 50 jaar archiefmateriaal van de NOS. Hier de post:

13124635_10153475973447703_2960265813970734150_n“Schaam jij je niet?”, dat is de vraag die je het meest gesteld wordt als je iets verteld over de aantoonbare inteeltresultaten van het koningshuis. Ja, als je iets minder flatteus zegt over de familie Amsberg, dan moet je je schamen. Dat is vreemd toch? Deze lieden noemen zich “Koningshuis” en verdienen daarmee automatisch meer respect dan de vuilnisman die wel werkt voor zijn centen en, diezelfde vuilnisman is niet zo’n ‘retard’ die een hakenkruis op zijn rug heeft als hij de Oktoberfesten bezoekt in hartje Beieren.

“Schaam jij je niet?” Jij die vanuit zo’n aangeleerd automatisme meteen verbolgen reageert uit naam van de lieden die jij meer rijkdom per jaar verschaft dan de ouderenzorg nodig heeft om ouderen een menswaardige oude dag te bezorgen? Nee, ik heb het niet over die paar honderd miljoen die we jaarlijks aan hun panden, boten en wagenpark besteden. Ik heb het over de miljarden die ze in Shell bezitten. Ik heb het over het Oranje kapitaal dat via obscure bv-tjes in BP aandelen is geloosd. Over al dit geld, een vermogen tussen de 9 en 21 miljard Euro, wordt geen rooie cent belasting betaald want, deze lieden staan boven de wet.

Dus in plaats van als een goed geprogrammeerde lijfeigene wat holle kreten naar mij te slingeren, zou je bij jezelf eens te rade moeten gaan wat er zo bijzonder is aan een stelletje belastingontduikers die jou betrachten als ONDERDAAN. Het woord “Onderdaan”, geeft al aan dat ze vanuit een hiërarchisch perspectief goed moeten mikken, willen ze je op je kop kunnen spugen. Die lui hebben zich kilometers boven je geplaatst. Je bent een soort nuttig insect voor ze, jij zorgt voor de honing, jij bent hun werkbij en, als je genoeg honing hebt gemaakt nemen ze dat van je af, zodat jij weer hard voor ze aan het werk gaat.

maxima-swastika2Dat jij je geeneens schaamt voor het ontbreken van enig zelfrespect uit zich ook in de manier waarop je mij, een hiërarchisch gelijke, benadert. Je komt bij mij een potje janken over dat ik je koningshuis even de revue laat passeren. Als er hele groepen vluchtende mensen worden uitgeleverd aan de Turken, dan horen waarschijnlijk hele andere geluiden uit je anders zo politiek correcte muil. Die lui die met hun gezin op de vlucht slaan hebben geeneens een huis dus, zijn het gelukszoekers, terwijl Shell graag een graantje zou meepikken van die Syrische oliebronnen.

Het interesseert je geeneens. Je wil het allemaal niet weten. Jij weet één ding en dat is dat het Koningshuis bestaat uit goede mensen die het beste met iedereen voor hebben. Het interesseert je niet dat je koningshuis de benen heeft genomen, nog voor de Duitsers in 1940 op de Grebbenberg stonden. Nee, dat zijn de leiders van het land en, niet zomaar luitjes als jij en ik. Zij moesten zich wel redden, al bleek daar weinig van uit de correspondentie van Bernhard richting Hitler. Dat Bernhard een SS-lid was geweest is voor jou ook de normaalste zaak van de wereld, dat ook Claus bij de Wehrmacht was is jou gemakshalve ontgaan, terwijl je op 4 mei wel weer staat te janken voor al die mensen die onder verschrikkelijke omstandigheden in de periode 40-45 het leven hebben gelaten.

Je bent een hypocriete smeerlap. Een echte onderdaan die Bevrijdingsdag viert en nog met dat oranje vlaggetje, dat je voor Koningsdag hebt gekocht, staat te wapperen. Je verheugt je iedere twee jaar weer op de kans dat we tegen Duitsland gaan voetballen want, met die jongens heb jij sinds de oorlog nog steeds een appeltje te schillen. Jij bent een onderdaan, een kakkerlak zonder enig historisch besef en jammert uit naam van je koning als zijn naam in verband wordt gebracht met zaken die jij weigert te weten. Je bent een onderdaan, een jankerd. Iemand die zijn afgedragen belastingcenten liever goed besteed ziet aan een bende criminelen, die tijdens de eerste wereldoorlog beide kanten van het front van cocaïne voorzag, zodat ze niet moe werden mekaar te vermoorden. Je weet niet waarover je het hebt als je het opneemt voor dat huis, dat zich niet schroomt om de dochter van de minister van landbouw ten tijde van het Fidela regime, op te nemen als één van henzelf. Aan alle kanten kleeft er bloed aan die familie maar, jij staat bij iedere gelegenheid te zwaaien met je vlaggetjes en hoopt dat ze je zien en terugwuiven.

images (1)Schaam jij je niet? Schaam jij je niet dat je zo’n ontzettende koe bent? Schaam jij je niet een stel uitvreters te steunen, waar dit land in nog geen tweehonderd jaar, nog geen greintje baat bij heeft gehad? Ja, 200 jaar, zolang hebben we die gasten nou op bezoek en, het wordt de hoogste tijd dat we ze weer aan hun Heimat uitleveren. Door mufto’s zoals jij is daar geen draagvlak voor, door van die volgzame ordervolgers die met gemak concentratiekampen kunnen bewaken als de koning dat van ze vraagt. Je zou een gewetenloze smeerlap zijn als je iets wist maar, je weet liever niets zodat je je later kunt beroepen op een nu 71 jaar oude frase. “Wir Haben Es Nicht Gewust” zal misschien ooit uit jouw mond weerklinken, alsof de tijd heeft stilgestaan. Voor jou staat de tijd ook stil. Je weigert de geschiedenis te zien en herhaalt hem met hetzelfde gemak als al je voorgangers. Je zult waarschijnlijk wel gestopt zijn voor het einde van de eerste alinea van deze tirade dus, zal ik nog maar een keer die foto gebruiken van dat ongelukkige kind, dat slachtoffer van die te krappe genenpool, en je lokken. Dan heb ik nog één keer geprobeerd je uit te leggen dat Willem Holleeder meer respect verdient dan de verkopers van microkredieten aan de armste boeren ter wereld.

Dus flikker op met je goedkope oordelen, durf eens inhoudelijk te worden en vraag je af waarom je zoveel trots ervaart voor een bende schuinsmarcheerders. Ik zou me kapot schamen om die liefde voor een huis gevuld met criminelen. Het is alsof je de inhoud van een willekeurig huis van bewaring adoreert en het liefst wat respect zou krijgen van de inhoud van een TBS-kliniek. Ken jij geen schaamte?

Aanverwante artikelen en informatie:
-) NOS verlengt applaus op TV voor de koninklijke familie
-) Quote – 7 hardnekkige fabels over het koningshuis
-) Teeven, Opstelten & Demmink – drugshandel, kindermisbruik, chantage en het koningshuis – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen
-) Koningshuis boos over nieuwe liedje Lange Frans
-) Wat drijft de psychopaat?
-) De illusie van macht en de macht van illusie
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Het Einde van al het Kwaad – Het tijdperk van de oorlogen op aarde is voorbij
-) Angstporno moe

[bol_product_links block_id=”bol_5723cfb679a66_selected-products” products=”9200000044666994,9200000052528947,9200000046390016,1001004010209253″ name=”koningshuis” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

4 gedachten over “Norbert Pols over het koningshuis en mislukte pannenkoeken

 1. peter

  Tja ….de waarheid komt hard aan wanneer je in sprookjes geloofd. Heb weer ontzettend gelachen om die reactie van die burgermensjes bij die link van de lindaonline….wat een malloten…maar dat vind ik…dus…….

  ps. beste meneer Plassterk …nu ff niet de lokale kabel leegzuigen…hier is geen gevaar!

  1. Douwe Bericht auteur

   Voor de duidelijkheid ik ben tegen het instituut van het koningshuis. Simpelweg omdat dat ingaat tegen Natural Law en het is immoreel dat ze leven van onder dwang en geweld afgenomen belastinggeld.

   De individuen die nu dat koningshuis vormen heb ik persoonlijk niet iets mee qua voor of tegen, maar het is wel zo dat die individuen wel het instituut bemannen en dat zij als individuen zichzelf ook zouden kunnen realiseren dat wat zij institutioneel vertegenwoordigen immoreel is. Wordt wakker uit de illusie van macht.

   En ja het instituut van ons koningshuis is echt volkomen immoreel en iedereen die daaraan twijfelt nodig ik uit deze video van Larken Rose eens rustig te bekijken en de logica en argumentatie die hij gebruikt inhoudelijk te weerleggen.
   If you were King – Larken Rose
   https://www.youtube.com/watch?v=z0HtWSlFCAQ

   Dat er vervolgens zo een volksrel lijkt te ontstaan mede veroorzaakt door allemaal slijmjurken als De Linda en Peter R. de Vries die indirect een slaatje proberen te slaan uit deze incidenten dan kan ik niets anders dan heel hard beginnen te lachen.

   Ik zou geloof ik als ik het koningshuis was er gewoon mee ophouden. Als ze oprecht hun positie leuk vinden kunnen ze zichzelf gaan financieren via vrijwillige donaties zoals GoFundMe, op dat moment houden ze in ieder geval op immoreel te zijn en Natural Law te breken.

   En als ze oprecht ook niet echt blij zijn met hun positie stop er dan gewoon mee. Ga je eigen leven lijden, volg je eigen nieuwsgierigheid, je eigen interesses en je eigen passies. Respecteer Natural Law, respecteer de vrije wil van andere mensen en hun vrijheid om hun eigen keuzes te maken. Mensen dwingen jou in je levensonderhoud te voorzien via een overheid met een geweldmonopolie is het omgekeerde daarvan. En karmisch gezien zetten ze zichzelf daar ook mee op slot. En dat zien we ook. Door hun positie hebben leden van het koningshuis helemaal niet de mogelijkheid om hun eigen vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken te volgen.

   Dus best koningshuis, ga of jezelf via een morele manier op een vrijwillige manier financieren of bevrijd jezelf en Nederland uit dit verlies-verlies patroon en houd er gewoon mee op en ga lekker je eigen leven lijden. Het gaat er in de toekomst met meer transparantie echt niet leuker op worden voor de heersende klasses.

 2. peter

  En laten wij hier in Nederland eens echt die voortrekkers rol pakken en wel een kok nemen die naar alle monden kan koken (ipv npo propaganda) en de eerste republiek der koninkrijk worden. En dat die super assasin Bertje khunders nu eens bloemen ipv bommen (hoogst intelligente) gaat gooien zodat iedereen uitroept…dank voor die blumen…..als je de mensen dan toch financieeel afroomt ga er dan ook eens iets mee doen..anders verlies ik m’n zin erin!

  svp….meneer plasserk geen datastelen. ©℗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *