NOS liegt heel Nederland voor en stuurt aan op conflict met Rusland

De NOS werd op 9 september 2014 ontmaskerd door een filmpje wat grote bekendheid kreeg via o.a. Geenstijl. Dat de mainstream media niet altijd onpartijdig is wisten de meeste mensen waarschijnlijk inmiddels wel. Maar dat de NOS bewust knipt in filmpjes om zo een eigen politieke agenda te zetten is wel heel schokkend.

Helemaal als die agenda er eentje is van het aansturen op een conflict met Rusland. Iets wat ze tot op de dag van vandaag zijn blijven doen ondanks hun ontmaskering van ruim 3 jaar geleden.

Het filmpje hieronder laat zien dat de NOS doet alsof Poetin een BBC verslaggever negeert waardoor het lijkt of alle slachtoffers hem koud laten. Hiermee roept het een beeld op alsof het een soort stille schuldbekentenis van Poetin is. In de realiteit nam Poetin echter rustig de tijd om de verslaggever helder en duidelijk te woord te staan. Bekijk eerst het fragment dat de NOS uitstuurde en dan de werkelijkheid …

De YouTube filmpjes worden helaas regelmatig offline gehaald. Bekijk het artikel van Geenstijl mocht onderstaand filmpje niet werken, daar doet de video het nog wel. 

Toch fijn om dit zwart op wit te hebben en te weten dat de NOS, betaald met uw belastinggeld, opzettelijk filmpjes verknipt om zo heel kijkend Nederland bewust op het verkeerde been te zetten en op te stoken tegen Rusland. Dat Marcel Gelauff vervolgens ook alles nog probeert te bagatelliseren laat zien hoe misselijkmakend de NOS te werk gaat.

Aanzetten tot grootschalig conflict via bewuste media manipulatie van het Nederlandse publiek en daar gewoon mee door blijven gaan over meerdere jaren tijd… Wordt het tijd voor het Nederlandse volk om het ontslag aan te vragen van de hoofdredacteur van NOS Marcel Gelauff?

14591737_1276691089042541_1245785694632101721_n

Dat de NOS bewust een agenda zet terwijl er nog steeds 0 bewijs is van Russische betrokkenheid bij MH17 is misselijkmakend. Daarnaast wijzen alle pijlen van onafhankelijke onderzoekers naar een False Flag van de CIA Puppet president Petro Porosjenko in Kiev en de VS zelf. Want wat zijn de feiten momenteel?

Uit een wikileak van 28 April 2006 wordt de huidige president Petro Porosjenko een insider genoemd in de wikileaks. Een insider van de geheime diensten van de VS, kortom een CIA asset.

Date: 2006 April 28, 14:35 (Friday) Canonical ID: 06KIEV1706_a
Current Classification: CONFIDENTIAL
“B. KIEV 1663
Classified By: Ambassador for reasons 1.4 (b) and (d).
Summary

1. (C) During an April 28 meeting with Ambassador, Our Ukraine (OU)
insider Petro Poroshenko emphatically denied he was using his influence with the Prosecutor General to put pressure on Tymoshenko lieutenant Oleksandr Turchynov (refs A and B).
[ … ]

false-flag-chalkboard (1)We weten ook dat er een boel rare politieke wisselingen zijn geweest de laatste tijd in de Oekraïne onder buitengewoon verdachte omstandigheden. In februari van dit jaar werden bij opstanden in het land door scherpschutters op de demonstranten geschoten en het lijkt erop dat vooral mensen betrokken bij het huidige regiem daar wel eens achter kunnen zitten. Uiteraard werd deze daad in de schoenen van de oppositie geschoven om zo zelf de macht te grijpen. Een standaard False Flag.

En voor de mensen met een goed geheugen … scherpschutters die op demonstranten schieten, je oppositie daar de schuld van geven en dat gebruiken om zelf de macht te grijpen … klinkt dat niet ergens bekend? Jawel, dat is precies hetzelfde mechanisme dat door de CIA in 2002 werd ingezet om een coup te plegen in Venezuela op toenmalig president Hugo Chavez. Bekijk de documentaire The Revolution will not be Televised voor de details. Precies hetzelfde draaiboek dat 12 jaar geleden werd afgedraaid in Zuid Amerika lijkt hier te zijn herhaald in de Oekraïne.

Om dit beter te kunnen plaatsen is het belangrijk om weet te hebben van het verleden. En dan specifiek van geheime operaties van bepaalde elementen in de geheime diensten van de VS in Europa onder de codenaam Gladio. Onder deze operatienaam werden vanuit de CIA en de NAVO in de jaren 70/80 aanslagen gepleegd op Europese burgerdoelen en politici waarbij dodelijke slachtoffers vielen. Dit terrorisme op ‘bevriende staten’ werd vervolgens in de schoenen geschoven van communistisch extremisme om zo Europa en Rusland tegen elkaar uit te spelen ten voordele van de VS.

Als ik deze feiten bij elkaar optel dan lijkt het zeer waarschijnlijk dat de ramp met MH17 een nieuwe Operation Gladio is, waarbij bepaalde elementen vanuit de VS koste wat het kost Europa en Rusland tegen elkaar op proberen te zetten en tegen elkaar uit proberen te spelen om daar als VS zelf beter van te worden. Overigens gaf een vooraanstaande geopolitieke denktank Stratfor in de VS recentelijk ook openlijk toe dat ze graag een conflict zien ontstaan tussen Rusland en Europa en dat het al een heel lange tijd als groot belang van de VS wordt gezien om Europa en Rusland niet te laten samenwerken.

5f09b0b759be36ba22e1460d3ed0aba63bc242ff

Dat een CIA puppet uit 2006 in 2014 opgeklommen is tot president van de Oekraïne en vanaf dat moment dit land het centrum is van vreemde vliegtuigongelukken is dan opeens wat beter te begrijpen. Helemaal als er vervolgens een boel oorlogshitserij vanuit de mainstream media over het volk wordt losgelaten die dat ongeluk aangrijpen als excuus om maar een conflict met Rusland uit te lokken. Wederom een standaard False Flag truc.

Bekijk hier deel 3 van een 5-delige documentaire serie: Counter Intelligence, Shining a Light on Black Operations  met de titel: A Strategie of Tension, waarin uitgebreid in wordt gegaan op False Flags vanuit onder meer Israël en de VS. Operation Gladio komt vanaf minuut 15 uitgebreid aan bod.

Dat de NOS, een door alle Nederlanders betaalde staatszender, nu zo door de mand valt met niets minder dan pure oorlogspropaganda is buitengewoon schokkend en totaal onacceptabel.

Want naast deze duidelijke en bewuste leugens van de NOS verzwijgen ze ook heel belangrijke informatie. Bijvoorbeeld dit filmpje van de Canadese OSVE onderzoeker Michael Bociurkiw. OSVE voor ‘Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa’. Hij geeft heel duidelijk aan vanaf minuut 6 in het filmpje dat zij duidelijk aanwijzingen hebben gevonden in de brokstukken dat het vliegtuig MH17 met mitrailleurvuur door een ander vliegtuig uit de lucht is gehaald. Maar goed, heeft u dat ooit voorbij zien komen bij de NOS? Terwijl dit toch echt een neutrale ooggetuige is die vanaf het begin op de rampplek aanwezig is geweest.

 
Het lijkt er op dat de VS probeert om Europa en Rusland opnieuw tegen elkaar uit te spelen. En met de oprichting van een alternatief voor de IMF Bank waar Rusland betrokken bij was, en het loslaten van de dollar voor de verkoop van olie en gas heeft de VS motief genoeg om Rusland dwars te gaan zitten.

Maar dat ze dat willen bereiken door Europa en Rusland met elkaar in conflict te brengen met vele slachtoffers en miljarden aan economische schade is van dusdanig psychopatische proporties dat het niets minder dan doodeng is om te zien dat de Nederlandse mainstream media, met de NOS voorop, voluit deze agenda van de VS promoten terwijl dit totaal niet in het belang is van Nederland en Europa.

Als Nederlanders passief blijven accepteren dat de NOS bewust dit soort leugens aan het volk verkoopt, dan kan de politiek van Nederland nog wel eens een hele aparte koers gaan varen, eentje waar het Nederlandse volk totaal niet bij gebaat gaat zijn.

[bol_product_links block_id=”bol_57f22b1a728a4_selected-products” products=”9200000054623811,9200000052047763,9200000031387720,9200000051539612″ name=”Mainstream media” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Flight MH17 – Why we still don’t know what happened – Peter Vlemmix Keep it Real (E1)
-) Schokkende bekentenis: vooraanstaande denktank in de VS ziet graag conflict tussen Europa en Rusland.
-) De MH17 indoctrinatie
-) Teeven, Opstelten & Demmink – drugshandel, kindermisbruik, chantage en het koningshuis – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen
-) Zo werkt de VS propaganda van Nieuwsuur over MH17
-) Overzicht van 54 valse vlaggen
-) 10 grote leugens van de mainstream media
-) Mainstream media journalisten worden omgekocht
-) Mainstream media journalisten worden opgeleid om te liegen
-) Frans Timmermans liegt heel Europa voor … krijgt promotie!
-) Machthebbers en Machtgevers
-) The Power of Speech
-) Het einde van het petrodollar tijdperk van de USA
-) Het Patroon van Tirannie
-) Wie verdienen er aan oorlog en via welke manier?

10660166_810296962371613_472659399662822332_n

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, etc. Graag zelfs, hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen zich er verder in kunnen verdiepen als ze willen.

spreading-the-word

40 gedachten over “NOS liegt heel Nederland voor en stuurt aan op conflict met Rusland

 1. moerstaal

  Niet de schuld van de NOS, één van de tientallen zo niet honderden spreekbuizen van het nieuws.
  Ga eens kijken wáár dit nieuws vandaan komt…
  ANP?
  Reuters?
  Wie zit daar weer achter?
  Of is het gewoon een staaltje massapsychologie?
  Mensen die menen braaf de consensus te moeten volgen…
  Voelt goed en slaapt goed en trouwens, de hypotheek moet worden betaald en stel eens voor dat de kids worden geplaagd omdat papa raar doet…
  Nee, aluhoedjes doen we niet aan…
  Ik denk al met al niet aan opzet maar aan iets subtielere zaken…
  Consulteer eens een massapsycholoog, ik ken er wel één…

  Blijft overeind staan dat NOS de ultieme Diazepam is…
  Geen moeilijke zaken voor het slapen gaan…
  Stel dat er de volgende dag sociale onrust ontstaat en de sheeple besluiten de kont tegen de krib te gooien…

  Jongeluy

  1. Cor Blaak

   Een grote propaganda zender, VVD heeft de media in de hand, in Roermond trekken ze ook aan alle touwtjes, en zie wat er de laatste tijd voor lijken van de VVD uit de kast zijn gekomen, ik vind het gewoon regelrechte criminelen, kapitalisten die over de rug van de gewone man hun zakken vullen !!

 2. Pieter Stuurman

  Eén ding is duidelijk: we kunnen nooit met zekerheid de ware toedracht van de ramp met MH17 weten. Daarvoor is de berichtgeving veel teveel vervuild met politieke (en andere) belangen.

  Er zit dus niets anders op dan te onderkennen dat we het gewoon niet weten (en dus geen enkele versie geloven). En dat we daarom geen enkele militaire tegenreactie kunnen steunen.

  Iedere tegenreactie (oorlog) levert per definitie een nog veel grotere humanitaire ramp op dan het neerstorten van het vliegtuig al was.

  Niet weten is daarom oneindig veel gezonder dat geloven.

 3. Pingback: "MH17, een false flag-operatie van de NWO-psychopaten" | NineForNews.nl

 4. Pingback: Frans Timmermans liegt heel Europa voor… krijgt promotie! | JDreport.com

 5. Treowd

  Ik vond de uitleg van James Corbett zeer verhelderend en wijst voor mij de juiste richting in
  temeer omdat er geen andere uitleg aangevoerd wordt of kan worden om afgespeelde zaken / feitelijkheden te weerleggen. Het gegeven dat men niet thuis geeft en onder de naam van geheimhouding bepaalde zaken niet in de openbaarheid brengt is een openbare bekentenis in de opposite direction te noemen.
  https://youtu.be/gWlAARb0fN4

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank wederom een fijne Corbett Report die de zaken netjes naast elkaar heeft gezet.

   Als dit soort informatie gewoon vrij beschikbaar is, net als de 15 minuten compilatie van Vlemmix dan is het toch alleen maar duidelijk hoe bizar de kranten en het journaal in Nederland te werk gaan door continue al deze uitgezochte zaken en overzichten volledig te blijven negeren en al meer dan twee jaar lang…

 6. searano

  Ik denk dat we er nooit met zekerheid achterkomen wie verantwoordelijk was voor het neerhalen van MH17. Afgelopen weken heb ik verschillende analyses van onderzoeksjournalisten gelezen naar de toedracht en ieder verhaal lijkt geloofwaardig, of de beschuldigende vinger nu naar Rusland of Oekraine wijst.

  de Canadese OSVE onderzoeker Michael Bociurkiw is geen millitair deskundige en kan dus niet beoordelen of de inslagen door mitrailleurkogels of door shrapnell is veroorzaakt.

  De zogenaamde ‘CIA asset’ Poroshenko is niet op dubieuze wijze in Februari aan de macht gekomen. Poroshenko is in vrije presidentsverkiezingen door het volk gekozen. Je verwart zijn persoon met die van Yatsenjoek, de leider van de nieuwe regering die aantrad na de vlucht van de vorige president.

  De NOS ontpopt zich meer en meer in deze spannende tijden als een propagandazender. Kritische geluiden ontbreken en dat is op zijn minst zorgwekkend. Juist het verhaal rond de petrodollar en de eigen koers die de Brics-landen willen gaan varen worden onderbelicht. Niet allen de NOS, maar bijna de gehele vaderlandse media wenst niet te kijken naar zaken die het westen in een kwaad daglicht zouden kunnen stellen.

  1. Douwe Beerda Bericht auteur

   Dank heb de posts wat aangepast.

   Kun je wellicht wat specifieker zijn, ik ben vooral benieuwd naar de onderzoeksjournalisten die Rusland de schuld geven want daar vind ik er maar heel weinig van. En de vingers die richting Kiev wijzen zijn nogal overweldigend als je gewoon het bewijs volgt. Het enige wat ik in de mainstream media zie is vanaf dat het vliegtuig neerging direct heel hard beginnen te roepen dat het de schuld van Rusland is. Dat is standaard False Flag propaganda techniek. Leugens in de herhaling gooien zodat mensen ze vanzelf gaan geloven. Maar ik laat me graag overtuigen, ben benieuwd naar je degelijk bronnen die naar Rusland zouden wijzen.

   Yatsenyuk is overigens heel duidelijk ook onderdeel van de bankenmaffia, kijk zijn CV er eens op na, postitie bij de centrale bank etc. dus ook aan zijn zuiverheid valt een boel te twijfelen. http://en.wikipedia.org/wiki/Arseniy_Yatsenyuk

   Poroshenko zijn historie is vanuit het bankenmaffia perspectief ook vrij helder, http://en.wikipedia.org/wiki/Petro_Poroshenko
   Van Poroshenko zijn gelukkig keiharde bewijzen dat het een CIA trekpop is dankzij wikileaks. Waarvan Snowden nog steeds aan het onderduiken is…

   1. searano

    Misschien dat je hier wat aan hebt. https://bellingcat.com/ een open source onderzoeks-website.

    Ook interessant, Tabe Bergman over het propaganda-karakter van de Nederlandse media. http://www.denieuwereporter.nl/2011/09/de-pvv-heeft-gelijk-overheidsbemoeienis-met-de-journalistiek-is-nodig-maar-dan-anders/

    http://ijoc.org/index.php/ijoc/article/viewFile/2767/1214
    http://ijoc.org/index.php/ijoc/article/viewFile/1714/878
    https://www.ideals.illinois.edu/bitstream/handle/2142/45343/Tabe_Bergman.pdf?sequence=1
    http://www.extra-media.nl/nummer25/index.html?redenering.html

  2. bobzelf

   whahahahahahaha, onder welke steen heeft u de laatste jaren gezeten
   als er een prijs was voor de domste reactie sinds 2000 kon u zo door voor de hoofdprijs
   nou zelfs een blinde kon/kan de 30 mm kogelgaten zien
   Ook ik heb ze gezien
   niemand de kogelgaten in de stoel van de piloot gezien ?
   Poroshenko de USA chocoprinz is gekozen , let even op , dromer
   nadat hier door een USA coup Janokovic een democratisch gekozen president met
   een pistool op zijn hoofd is afgezet
   daarna kozen Uw USA vrienden 24 Ultra-rechts figuren en Svoboda leden de SS-elite kampbewaarders in de regering
   U weet wel mevr. Nuland Fuck the EU
   en daarna ging oost = ukraine protesteren !! let op protesteren
   en werd in opdracht van de USA

   het leger naar het oosten gestuurd, wat tot nu toe 9000 doden ,23.000 gewonden
   en een compleet vernietigde infrastructuur
   Dus je stuurt het leger om te dode op je protesterende eigen bevolking af ,

   Dus u bent volkomen geschift, of werkt gewoon als troll voor brussel / USA

   gaat u diep schamen , Moron

   gr. uit Ukraine

 7. Pietje Puk

  Niet vergeten dat er een vertrouwelijke afdeling is bij het NOS.

  Of eigenlijk de RVD is er direct werkzaam. Denken in wie er de schuld heeft lost niks op. Bewust maken en mensen wijzen op de propagandatechnieken die gebruikt worden dat is waar de omslag kan zitten.

  1. Douwe Bericht auteur

   Interessant dat er een vertrouwelijke afdeling is binnen de NOS en totaal bizar natuurlijk…

   Udo Ulfkotte klapte als mainstream journalist vorig jaar in Duitsland ook uit de school dat zijn krant regelmatig directe berichten van geheime diensten in de krant plaatsen onder schuilnamen.
   https://www.youtube.com/watch?v=ylFGQrj9TMA

   En de geheime diensten van de VS hadden zelfs een speciale naam voor het direct infiltreren en beinvloeden van grote mainstream media. Dit was Operation Mocking Bird. Wikipedia info: http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird & YouTube info: https://www.youtube.com/watch?v=EC_cgxtkTRE

   Hoe het programma tegenwoordig heet…

 8. Tamso

  NOS is een schakel van die ketting.Zelf hebben ze shit for brains om zelfstandig nieuws te brengen.
  Europa is onderdeel van die NWO en al vanaf 1945 in handen van de nieuwe bezetter.Altijd dat gelul weer over 4 en 5 mei dat we bevrijd zijn,terwijl we gewoon weer bezet zijn door een andere bezetter.
  Zowel het communisme als het nazisme uit dezelfde hoed is getoverd,zoals deze schijndemocratie.

  NOS = CORPERATE MEDIA.
  Het krijgt dagelijks script voorgeschotelt en vanuit daaruit ze ze besluiten welk nieuws nieuws word,

 9. Pingback: De MH17-indoctrinatie | CURIALES

  1. Douwe Bericht auteur

   Niet door, volgens mij werd het filmpje op Dumpert gedeeld en heeft Geenstijl het opgepikt en is het toen heel grootschalig bekend geworden.

 10. Frank

  Naar aanleiding van de MH17 ramp had je al de NOS berichtgeving over de seperatisten, die “respectloos” omgingen met spullen van de overledenen.
  Zelfs Timmermans die mede naar aanleiding van MH17 en de nasleep ervan een promotie kreeg naar vice-president van de Europese Unie.
  Zijn optreden bij de Verenigde Naties laat een nare nasmaak na. Hij gebruikte in zijn emotionele rede, mede beschreven beelden van de respectloosheid van de seperatisten.

  Achteraf bleek dat de seperatisten in de daadwerkelijke beelden heel respectvol omgingen met de spullen van de overledenen. Dit wisten de NOS en TImmermans. Zij hebben gemanipuleerd materiaal gebruikt om hun agenda voort te kunnen zetten. Een smerig en boven-politiek spel, wat maar door en door gespeeld wordt.

  Zolang te weinig mensen bewust worden van wat er daadwerkelijk speelt achter de schermen, zal propaganda en angstbeleid effectief blijven.

 11. Treowd

  Het is overigens niet de eerste keer dat Pauw het Nederlandse publiek op een geniepige wijze tracht te manipuleren het zal me ook niet echt verbazen als pauw een aanhanger van het zionisme zou kunnen zijn juist vanwege het uitdragen van deze manipuiltieve agenda.

  Pauw bekent dat hij het nieuws over Turkije manipuleert!
  https://www.youtube.com/watch?v=y62IXYN3zjI

 12. Treowd

  Het is dus niet ongewoon dat men de publieke opinie beiinvloedt maar wat als dat nu juist gebeurt met een onderliggende agenda? Daar waar ik aangaf dat Pauw al eerder manipuleerde maar wat op dat moment zelfs breed door de mainstream uitgedragen werd was b.v. de gasaanval in Syrie of de soort van ophitsende anti-moslim propaganda of verborgen anti-vreemdelingen agenda.
  Het maakt allemaal deel uit van het beinvloeden van de publieke opinie en zorgt ervoor dat er verdeling veroorzaakt wordt in de samenleving. De verborgen verdeel en heers agenda.

  JEROEN PAUW EN DE BEÏNVLOEDING VAN DE PUBLIEKE OPINIE
  https://eindpunt.blogspot.nl/2012/03/jeroen-pauw-en-de-beinvloeding-van-de.html

 13. visualiza

  “NOS dit, NOS dat… en voor belastinggeld” hoe vaak vergeten we dat onze dagelijkse warme brood komt niet van bakkerij maar vooral is gemaakt niet door een robot maar een mens. Door Marta en Ede, Ida met kiespijn en Robert en Jan-Peter. Beslissingen, welk clip gaat gemonteerd worden en hoe, en of de beslissingen etisch zijn, is afhankelijk van regisseur en videomonteur die op gegevende moment het clip had geproduceerd. Waarom zijn op zon momenten als mis gaat, nooit openbaar gemaakt, wie zijn dan deze Piet en Jan en Anneke die deze programma hebben samengesteld. (Meestal houdt redactie een grotere team in, kan niet zijn dat van 10 in programma werkende mensen alle 10 mee eens zijn geweest als daar misleidende montage plaats vindt.) Elk media kanaal is niks meer dan een groep van proffesionelen die op jaar N ooit journalistiek of politologie of TV regisseur opleiding had afgestudeerd. Verschillende vakstudie, niet per ce media ethiek daartussen. Mensen met een partner, huishypoteek, vakantiereis en tevredenstellende sexuele leven. Met poepende hond en gillende kinderen voor wie moet men voor de kerstmis duure plastic rotzooi alweer te gaan kopen. En op eerste instantie, niet opgeven om het meest bekijkend te zijn, ten koste van wat. Wie zijn ze, mensen achter de niewsproductie, vraag ik me wel eens af… Misschien als we zou ze beter kennen zou we beter kunnen “bekijker” zijn voor deze programmas…

  1. Douwe Bericht auteur

   Bekijk eventueel ook deze lezing eens:

   Een interview/gesprek van Studium Generale met Cees Hamelink (emeritus hoogleraar) en Janneke Monshouwer (30 jaar ervaring als journalist) over de (on)betrouwbaarheid van de Nederlandse “mainstream media”. Er wordt gesproken over hoe de mainstream media in het verleden meermalen oorlogen heeft verkocht aan het Nederlandse volk op valse gronden met heldere voorbeelden uit de praktijk zoals de Vietnam oorlog en zowel de eerste als de tweede golfoorlog in Irak.

   Ook laten ze zien hoe zowel de politiek als de mainstream media opnieuw heel Nederland nu tegen Rusland probeert op te zetten voor een volgende oorlog op wederom volkomen onware gronden. Wederom met meerdere praktische voorbeelden uit de praktijk.
   http://achterdesamenleving.nl/studium-generale-hoe-betrouwbaar-is-het-nieuws-met-cees-hamelink-en-janneke-monshouwer/#.V_gV7fCLShc

  1. Douwe Bericht auteur

   Allemaal verdeel en heers.

   Bekijk deze 4 strategien van de elite eens om de mensen onder de duim te houden.

   In dit filmpje laten ze 4 belangrijke strategieën van de elite zien die ze hanteren en implementeren voor de tot zover succesvolle social engineering van miljarden mensen.

   Stap 1: Angst als fundering
   Stap 2: Intimidatie
   Stap 3: Brood en spelen
   Stap 4: Verdeel en heers

   Zowel de bangmakerij voor Rusland als de bangmakeri voor moslims is een bewust uitgezette stratgegie van vedeel en heers. Het zijn stap 1 en stap 4 gecombineerd. En wie doen dit dan? Laten we zeggen de 67 mensen die gezamenlijk meer geld hebben dan de 3.5 miljard armsten.

   Ik zou iedereen willen aanbevelen dit artikel eens door te nemen want er wordt ook stap voor stap besproken wat mensen kunnen doen tegen deze 4 stappen en hoe ze zichzelf in die zin kunnen bevrijden van deze pogingen tot controle van de elite.

   http://achterdesamenleving.nl/4-top-strategieen-elite-waarmee-miljarden-mensen-controleren/#.V_ichPCLShc

 14. Nexus

  November 2013, toespraak van Oleg Tsarov aan Oekraïense kabinet, VS heeft plannen voor burgeroorlog in ons land!

  Er is voldoende bewijs dat de VS op zijn minst een hand hebben in de oorlog die momenteel woedt tegen de burgerbevolking van Oost Oekraïne. Mocht je daarvan nog niet overtuigd zijn en geloof je nog steeds de verhalen van Olaf Koens en andere zogenaamde vrije pers medewerkers die opzettelijk liegen? Dan is het wellicht voor jou aan te raden deze beelden eens goed in je op te nemen.

  In deze video, gemaakt in november 2013, toen er nog niets aan de hand was in Oekraïne, zie je een toespraak van Oleg Tsarov die destijds verbonden was aan de overheid van Oekraïne. Hij waarschuwt het parlement voor een deceptie die gepland is door de VS via de ambassade in Kiev. De VS wil een burgeroorlog ontketenen in ons land!

  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/november-2013-toespraak-van-oleg-tsarov-aan-oekraiense-kabinet-vs-heeft-plannen-voor-burgeroorlog-in-ons-land

 15. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Onze regering heeft non-items en leugens tot het officiële nieuws verklaard. Zij is daarmee in de voetsporen van Joseph Goebbels getreden.

 16. bernadette

  Gepubliceerd op 25 nov. 2017

  Stefan Beck bezocht Ronald van Amerongen, een Nederlander die in Loegansk, in het Donetsbekken woont, en interviewde hem voor Novini.nl over de situatie in de Volksrepubliek. Zijn de Volksrepublieken in het oosten van Oekraïne een opzetje van de Russen of willen de mensen daar het zelf?

  https://www.youtube.com/watch?v=m_9pyOoQu1o

 17. Pingback: De gevaarlijke onzin van de massa media – Anti Rusland propaganda! | De Wereld Verandert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *