Oud Lockheed ingenieur zegt dat een boel van onze huidige technologie van gecrashte ET ruimtevaartuigen komt

Boyd Bushman is een oud Lockheed Martin ingenieur en hij geeft in deze video aan dat een boel van onze recentere aardse technologie (vanaf de jaren 50) afkomstig is van gecrashte ET ruimtevaartuigen. Deze video werd door de vrouw van deze ingenieur vrijgegeven nadat hij in augustus 2014 overleed.

ufo-demonic-alien-reverse-engineering-spaceship-demonic-technologyDeze ruimtevaartuigen kwamen in handen van de overheid van de VS die vervolgens verschillende bedrijven uitnodigde om de aanwezige technologie te onderzoeken en te reverse engineeren. Onder meer bedrijven als IBM, DuPont en Lockheed zouden hieraan mee hebben gewerkt en doen dat wellicht tot op de dag van vandaag.

Boyd Bushman kreeg als engineer kleine stukjes van materialen van o.a. een ET ruimtevaartuig en werd vervolgens gevraagd om onderzoek te doen naar deze verschillende materialen. Wat hij vervolgens deed in de laboratoria van Lockheed Martin. 

Als zijn bewering waar is, dan zou dit zou mede verklaren waarom de mensheid vanaf de jaren 50 een enorme technologische vooruitgang heeft doorgemaakt. Interessant is dat Boyd Bushman niet de enige man is die dit beweert. Kolonel Philip J. Corso beweertde hetzelfde in een boek wat hij schreef met de titel – The Day After Roswell. (vrij beschikbare pdf van dat boek is hier te downloaden)

Hebben we kogelvrije vesten te danken aan onderzoek naar de ruimtepakken van ET's in gecrashte ruimtevaartuigen?

Hebben we kogelvrije vesten te danken aan onderzoek naar de ruimtepakken van ET’s in gecrashte ruimtevaartuigen?

Zo zou onder andere Kevlar zijn ontwikkeld door de studie van de ruimtepakken van de ET’s. Tegenwoordig zijn o.a. kogelvrije vesten gemaakt van Kevlar.

Maar ook laser technologie en microchips zouden o.a. ontwikkeld zijn door het reverse engineeren van deze gecrashte ruimtevaartuigen.

En op dit moment zou er zelfs nog steeds onderzoek gedaan worden, of wellicht wordt dit achtergehouden, naar antizwaartekracht technologie en zero point energie. Het kan dus zijn dat er nog verdere technologie uit te ontwikkelen is.

Ik vond het zelf een opmerkelijk verhaal. En ik kwam deze video van Boyd Bushman op het spoor met dank aan een aflevering van Ancient Aliens van dit jaar (seizoen 11). Voor mensen met interesse in deze materie wellicht de moeite waard om te bekijken.

Respectvolle en constructieve speculaties zijn van harte welkom in de reacties.
Net als aanvullende informatie!

Aanverwante artikelen en informatie:
-) The Day After Roswell by Philip J. Corso – Vrij beschikbare PDF
-) Oud minister Canada – ET’s kunnen meer technologie met ons delen als we vreedzamer worden
-) Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s
-) The Phoenix Lights; de UFO waarneming met meer dan 10.000 ooggetuigen
-) Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?

15 gedachten over “Oud Lockheed ingenieur zegt dat een boel van onze huidige technologie van gecrashte ET ruimtevaartuigen komt

 1. Douwe Bericht auteur

  Nog een interessant interview van een derde persoon die ook hetzelfde beweert wat ik net tegenkwam.

  Lockheed Skunkworks employee speaks out “Technology from Extraterrestrials”

  Don Phillips was in the Air Force at Las Vegas Air Force Base during an event when UFOs were seen moving at enormous speeds near Mt. Charleston, northwest of Las Vegas. In addition, he worked with Kelly Johnson at the Lockheed Skunkworks — on design and construction of the U-2 and SR-71 Blackbird. He testifies that we not only have these extraterrestrial devices, but have also achieved tremendous technological advances from their study. He states that in the 1950’s and 1960’s, NATO did research into the origin of ET races, and disseminated reports to the leaders of various countries. He lists a few of the technologies we were able to develop because of ETs: computer chips, lasers, night vision, and bulletproof vests. Mr. Phillips now develops technologies that can help eliminate environmental pollutants and reduce the need for fossil fuels.

  https://www.youtube.com/watch?v=kAqpVweK3tk

 2. Douwe Bericht auteur

  En ik vond net ook dit interview!

  Roswell Revisited — Colonel Phillip J. Corso

  Colonel Phillip Corso, Sr. was an Army intelligence officer who served on Eisenhower’s National Security Council. After his 21 year military career he served as a military analyst. Colonel Corso personally saw deceased extraterrestrials from the Roswell crash in 1947 and a UFO craft at an airbase. He had also seen UFOs travel at 4,000 miles an hour on radar. When he worked in R&D, he was given fragments of extraterrestrial technologies from various crashes and his job was to seed industry with these technologies telling them they were from earthly foreign sources.

  https://www.youtube.com/watch?v=jAfTY7NuceQ&list=PLZpT2CX97ZILq9L3qsyP0hdG4EOt9ltGo&index=18

 3. Douwe Bericht auteur

  Colonel Corso’s Legacy

  Phillip Corso Jr. is the son of Col. Phillip Corso. In this testimony, Mr. Corso Jr. reveals information he learned from his father including a meeting Col. Corso had with an extraterrestrial lifeform in Red Canyon, NM while Corso was commanding a missile battalion. Colonel Corso, Sr. discussed the ET issue with such people as President Eisenhower, Strom Thurman and FBI director J. Edgar Hoover as well as CIA leaders and several members of the Joint Chiefs of Staff. He said that much of this information was kept from multiple presidents including Carter.

  https://www.youtube.com/watch?v=QYhRu2_nJ6c&list=PLZpT2CX97ZILq9L3qsyP0hdG4EOt9ltGo&index=16

 4. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Proxima centauri staat het dichts bij de aarde, op een afstand van ruim 4 lichtjaren. Dat betekent elke seconde 300.000 km afleggen en dat dan ruim 4 jaren lang. Mocht er op proxima centauri intelligent leven zijn (die kans is zeer gering vanwege de zeer hoge gamma-straling van Alfa centauri) dat naar de aarde wil reizen dan is dat een prestatie van formaat. Zo’n beschaving zal dat zeker niet doen om hun vaartuig hier op aarde metallurgisch te laten onderzoeken of om enkele artistiek verantwoorde cirkels in het graan bij Blackpool te maken. Zo’n beschaving zal dat alleen doen als hun eigen planeet verziekt is en ze een andere moeten gaan bezetten.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dan denk je alleen nog met de huidige menselijke natuurkunde, wat op zich logisch is maar wellicht dat de huidige mensheid nog niet alles weet…

   Bashar heeft zelf meermalen aangegeven dat hun schepen niet met lichtsnelheid werken maar met frequentie. Ze nemen de frequentie van een bepaalde tijd en ruimte over en daardoor moeten ze daar wel verschijnen. Dan ga je dus veel sneller dan het licht. In dit interview legt hij het wel aardig uit:
   -) Hoe Darryl Anka een menselijke radio werd voor het buitenaardse wezen Bashar

   Als reizen dus veel sneller gaat en wat ik de afgelopen jaren her en der heb bekeken en heb begrepen dan is de grootste interesse van de ET’s onze ontwikkeling en die van andere aardbewoners zoals de dieren. Er is ook actief contact met de walvissen en dolfijnen van de planeet volgens andere bronnen. De mensheid zit zelf in een fase waarbij we bijna door onze pubertijd heen zijn en hopelijk klaar zijn om onszelf, elkaar en moeder aarde te respecteren. Als die fase bereikt is, is de mensheid eventueel klaar voor open contact met andere buitenaardse rassen op een gelijkwaardige voet. Al is er een boel te leren vanaf dat moment voor de mensheid.

   1. Johan Bosman (werktuigkundige)

    Ja, het is mij vaker gezegd dat onze “verouderde” kennis in dit verband niet te gebruiken is. Anton Lorenz en de met hem bevriende Albert Einstein hebben al lange tijd geleden op mathematische gronden ontdekt dat snelheden groter dan het licht niet mogelijk zijn daar bij het overschrijden van de lichtsnelheid de massa van een object groter dan oneindig groot wordt, de tijd negatief wordt en afmetingen kleiner dan 0. In de kluis van de bibliotheek in Arnhem waar het originele werk van Lorenz te vinden is heb ik samen met een bevriend ingenieur elektrotechniek dit werk zo’n 35 jaar geleden onderzocht. Wij hebben de resultaten van dat werk destijds begrepen en ik kan daar moeilijk aan voorbij gaan. Ook al omdat hedendaagse experimenten van het CERN de “verouderde” theorieën van zowel Lorenz als Einstein volledig bevestigen. Overigens heeft Einstein zijn algemene relativiteitstheorie alleen maar kunnen ontwikkelen dank zij de inspanningen van Lorenz met wie hij steeds in contact heeft gestaan.

    Maar….wie weet, we weten niet alles. En meestal werpt een antwoord vele nieuwe vragen op. Niet alles staat in boeken.

    1. Douwe Bericht auteur

     Het is logisch om te denken vanuit wat bekend is en vanuit die kennis is contact met ET’s moeilijk voor te stellen. Daarom is het ook een vraag die ikzelf meermalen heb gesteld als ik in de gelegenheid was om met channelaars te praten die claimen ET’s te channelen.

     Hier nog een antwoord op die vraag vanuit twee perspectieven:

     -) Hoe zijn buitenaardse wezens in staat om de fysieke grenzen die wij nu wetenschappelijk kennen als bijv. niets kan sneller dan het licht reizen te overbruggen?

     Wat er herhaaldelijk naar voren komt is dat de mensheid bewustzijn niet goed genoeg begrijpt en hoe dit een rol speelt in de creatie en ervaring van fysieke realiteit. Wij doen vaak alsof bewustzijn losstaat van de fysieke wereld om ons heen maar ook onze eigen wetenschap lijkt meer en meer te bevestigen dat dat niet zo is. Volgens ET’s is de fysieke realiteit in ons bewustzijn en niet andersom. Dat is dus een punt waar we wellicht een stap verder mee komen.

     En de uitleg van Bashar vindt ik persoonlijk ook niet onlogisch, dat is ook hoe het in computerspelletjes werkt namelijk als je teleport. Als we in een holographisch universum leven dan zou het vrij sterk in lijn liggen met wat wij nu zelf ook toepassen in de virtuele werelden die we zelf scheppen.

     Volgens Bashar heeft alles bepaalde kenmerken inclusief waar het zich op elk moment bevindt in de ruimte en de tijd. Alles heeft dus altijd ruimte en tijd coordinaten wat zich uit in een bepaalde frequentie. Door die frequentie over te nemen op de wand van hun ruimteschip verlaten ze als het ware hun oude realiteit en kunnen ze niet anders dan nu verschijnen op de ingevoerde ruimte en tijd coördinaten. Op die manier kun je als je de juiste coordinaten kent oneindig maal sneller dan het licht reizen. Of eigenlijk shift je van realiteit zoals zijn het zeggen. Daar komt een boel met parallelle universa om de hoek, iets waar wij op dit moment eigenlijk ook nog niet veel van begrijpen.

     Wederom deze drie verschillende perspectieven hoe ET’s sneller dan het licht kunnen reizen hoeven niet waar te zijn maar ik vond de gezichtspunten in ieder geval interessant om tot mij te nemen.

 5. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Nog iets meer over de ruimte:

  Tijd en ruimte komen alleen maar samen voor, vandaar het woord “tijdruimte”. Onze ruimte nemen we waar als drie-dimensioneel maar elk punt in die drie-dimensionele ruimte reist in één richting door de tijd, iets dat we maar moeilijk kunnen waarnemen. Het vreemde van het geval is dat de tijd een vierde (!) coördinaat van onze driedimensionele ruimte in beslag neemt waardoor deze vier-dimensioneel is. Dit kunnen we ons niet voorstellen omdat we niet meer dan drie haaks op elkaar geplaatste lijnen in onze meetkundige ruimte kunnen plaatsen. Overigens is de kans dat er maar één heelal is onwaarschijnlijk: we nemen immers steeds structuren waar, de structuur van sub-atomaire deeltjes, van moleculen, van hemellichamen, van sterrenstelsels……dus waarom dan geen structuur van heelallen? Ik ben er al jaren vast van overtuigd dat wetenschappelijk onderzoek zich met voorrang zou moeten concentreren op onderzoek van de tijd-ruimte zèlf want daar is merkwaardig weinig van bekend. We hebben geen idee wat ruimte en tijd zijn. Tijd heeft wel een aspect waardoor we de tijd heel goed kunnen meten maar ook wat dat aspect is dat is ons volslagen onbekend. Het is zelfs niet onmogelijk dat tijd slechts in de psyche van de mens bestaat, hoe vreemd dit ook lijkt!

  1. Douwe Bericht auteur

   Het menselijke bewustzijn en dan vooral onze hersenen en mind laten ons idd de wereld interpreteren als lineair dus met een verleden, heden en een toekomst. Echter het is allemaal projectie. Je kunt nooit een verleden bewijzen en ook geen toekomst. Alles is altijd in het hier en nu. In die zin kun je idd gerust stellen dat menselijk bewustzijn noodzakelijk is om tijd en ruimte te kunnen ervaren al kan het bewustzijn van andere wezens dit wellicht ook veroorzaken. o.a. dieren bijv.

   Neal Donald Walsch zegt er ook wat over in dit interview. Hij vergelijkt het met een DVD. Alles staat al op de DVD de hele film. Alleen als we hem afspelen gaat het van het begin naar het einde en is er opeens ’tijd’, een begin en een einde. Tegelijkertijd is alle informatie er ook continue alleen wordt maar een klein stukje afgespeeld en die informatie nemen we op dat moment tot ons. Je zou bijna kunnen zeggen dat het op beide niveaus bestaat. Dus alles bestaat altijd al compleet en tegelijkertijd ervaren wij een klein stukje in elk moment zodat we het totaal van het begin tot het einde kunnen beleven.

   Neale Donald Walsch on his latest book:
   Conversations with God, Book 4: Awaken the Species

   https://youtu.be/7km94rhVWXU

   About Conversations with God, Book 4: Awaken the Species:
   The Dialogue Evolves . . .
   The whole universe, the entire cosmos in each of its dimensions, is filled with sentient beings, each imbued with the exact same desire—the desire to express and experience their True Nature and their True Identity. This involves a process of, first, moving through and knowing every aspect of being physical. Then moving through and knowing every aspect of being metaphysical. Then, integrating both. And here is the great secret that Highly Evolved Beings are focusing their energies on sharing: Full integration can occur at any moment.The process can be condensed.
   An entire civilization can begin living as an awakened species whenever it wishes.

   We’re in trouble. But there Is help . . . If we listen.
   In the middle of the night on August 2, 2016, Neale Donald Walsch found himself drawn into a new and totally unexpected dialogue with God in which he suddenly faced two questions:
   Is the human race being offered help by
   Highly Evolved Beings from Another Dimension?
   Is there a key role that humans are being invited to play in advancing their own evolution by joining in a mutual mission to assist the planet during the critical times ahead?
   He was told that the answer to both questions is yes.
   Then he was given 16 specific examples of how Highly Evolved Beings respond to life differently than humans do—and how adopting even a few of those behaviors could change the course of world history for the better forever.
   That information makes up the body of this work.
   A striking invitation to every reader sets the stage for the extraordinary explorations that follow. Picking up where Book 3 in the Conversations with God Trilogy series left off, the revelations about Highly Evolved Beings and about how ordinary humans can answer the call to help awaken the species on Earth will breathtakingly expand your view of both your personal and your collective future.
   Which is exactly what the dialogue was intended to do.

 6. bernadette

  @ Budh

  // Zo is er een bolle,holle & platte Aarde denker want wie is er nu geen vrijdenker.//
  // No one actually been to Space //

  @ Douwe
  // We gaan allen voor het holograpische universum //

  Even wat humor,

  Dit vrijdenkende bolle , holle platte Aarde holo grap ische stel maakt van het Leven een Spel.

  Scènes uit een Huwelijk – Filmpje 1A ‘Man Bijt Hond’
  https://www.youtube.com/watch?v=dhCBhIaVnL4

    1. Douwe Bericht auteur

     Dat klopt. Het zou ook goed kunnen dat het een psy op is, bewust misinformatie verspreiden rond dit thema. Er zijn echter nog twee anderen die hetzelfde beweren. Ik weet niet of je het boek van Kolonel Philip J. Corso – The Day After Roswell. (vrij beschikbare pdf van dat boek is hier te downloaden) – hebt gelezen. Ik vond dat zelf wel erg interessant.
     http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2016/11/the-day-after-roswell.pdf

     Maar goed hij zit in dezelfde hierarchie van het militair industrieel complex dus kan goed zijn dat hij onderdeel zou kunnen zijn van dezelfde psy op en misinformatie agenda. Dat is altijd het punt bij dit soort onderwerpen, helemaal als je van externe getuigen afhankelijk bent en je hun beweringen niet zelf kunt uitproberen of voor jezelf kunt controleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *