Oud minister Canada – ET’s kunnen meer technologie met ons delen als we vreedzamer worden

13974_814303488637627_5729555159589773132_n

Artwork: http://www.vashta.com/general/

Een interessant interview met Paul Hellyer, oud minister van defensie van Canada over UFO’s en ET’s. In het interview vertelt Hellyer over zijn ervaringen als oud minister van defensie van Canada. Hij geeft aan dat er op dit moment al contact is met meerdere soorten buitenaardse wezens en dat er vanuit bepaalde ET fracties al een technologie uitwisseling programma heeft plaatsgevonden.

Hij geeft aan dat het nu eerst aan de mensheid is om op bewustzijnsniveau verder te groeien zodat de mensheid in vrede met zichzelf kan leven. Het is belangrijk dat mensen respectvol met zichzelf omgaan, met elkaar en met onze planeet aarde.

Als de mensheid die evolutionaire stap kan maken dan is er volgens hem een verdere technologie uitwisseling mogelijk. De ET’s willen dat op dit moment niet doen omdat een deel van de eerste technologie uitwisseling werd gebruikt door de menselijke kant van die uitwisseling om er wapens mee te maken inplaats van het te gebruiken voor het algemeen goed van de mensheid.

Een erg interessant interview met opzienbarende informatie.

‘Aliens could share more tech with us, if we warmonger less’ – Former Canada Defense Minister.

He was Canadian minister of Defense in 1960s, ruling over the country’s armed forces during the time of the Cold War — and when he retired he publicly stated that we are not alone in the universe, and some guests from outer space actually live here, on planet Earth. Is this fantasy? Is someone actually watching us? Today we ask the man who says UFOs are a serious business — Paul Hellyer.

[bol_product_links block_id=”bol_5819195e1aec1_selected-products” products=”9200000034992479,1001004009412810,1001004009286723″ name=”gfh” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanverwant artikelen en informatie:
-) Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart Technologie aan de TU Delft, vertelt over UFO’s en ET’s
-) The Phoenix Lights; de UFO waarneming met meer dan 10.000 ooggetuigen
-) Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?
-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

10 gedachten over “Oud minister Canada – ET’s kunnen meer technologie met ons delen als we vreedzamer worden

 1. Joha

  Ben maar liever heel voorzichtig met aliens. Ze zijn hier allang tussen ons aanwezig met of zonder fysiek lichaam en ze teren op ons vooral op energetisch niveau. Geloof niet in de sprookjes die ze ons willen doen geloven…blijf wakker en waakzaam…

  1. Douwe Bericht auteur

   Er zijn verschillende ET’s met verschillende agenda’s. En afhankelijk van onze eigen staat van zijn zowel op individueel als op collectief niveau trekken we datgene of diegenen aan wat/die onze frequentie reflecteert/reflecteren.

   De beste manier om “positiev ET’s” aan te trekken, als die behoefte er is, is door je eigen gedachten, geloven en geloofssystemen die van lage freqeuntie zijn te onderzoeken, om te keren en te transformeren. Daarnaast is het leuk en verstandig om je eigen frequentie actief te verhogen en te stabiliseren op de hogere niveaus. De algemene formule om dit te doen is door je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie te volgen met integriteit en zonder verwachtingen.

   Als je je eigen negatieve stukken transformeert wordt het praktisch gezien onmogelijk om ET’s in die frequenties aan te trekken. En hoe hoger je eigen frequentie hoe constructiever je multidimensionale interacties met andere delen van jezelf kunnen worden.

   Een uitgebreide handleiding is onder meer in dit artikel te vinden:
   -) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

   Niet lullig bedoelt maar zolang je vanuit je eigen angsten voor ET’s leeft en die angsten niet actief bekijkt en gaat transformeren stel je jezelf juist bloot aan interacties met ET’s van lagere frequenties omdat die dan met je matchen…

   Gigi Young heeft hier een hele heldere YouTube over gemaakt.
   -) When Negative Entities ATTACK! – Gigi Young

 2. Hans

  Heeft onze “vibratie” inderdaad alles te maken met het resoneren met andere bewustzijns- en/of neurologische velden waardoor deze dmv “matching” in onze werkelijkheidsbeleving komen?

  Wat is die vibratie dan exact? Waar bestaat het, waar ontstaat het en wat doet het in onze realiteitsbeleving?

 3. Hans

  Bernadette,

  Dank je voor je reactie.
  Ik ken alle mooie uitleg hierover uit de diverse bronnen.
  Ik zou het juist ipv van al die bronnen mooi vinden als mensen met hun eigen bevindingen, inzichten en voorstellingen kwamen.
  Eigen onderzoek en beleving ipv de zoveelste bron buiten jezelf citeren.

 4. Ilse

  Ik heb heel lang zitten denken waarom die man dit zou kunnen zeggen. Weet hij echt meer over ufo ’s of is hij gewoon dement? Hij is natuurlijk al wel 95 jaar oud he.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja dat is iets wat mensen uiteindelijk alleen maar voor zichzelf kunnen bepalen. Welke informatie van wie beschouw je als geloofwaardig en welke niet. Je kunt het ook gewoon even meenemen zonder er een oordeel over te geven van wel of niet waar. En wellicht komt er dan later nog eens iets op je pad wat deze informatie wellicht juist versterkt of ontkracht.

   Als deze materie je nieuwsgierigheid en interesse heeft doe dan vooral je eigen onderzoek, bekijk video’s, lees wat boeken en kijk hoe het zich verder ontwikkeld. Denk zelf na en gebruik je eigen onderscheidingsvermogen.
   Wellicht dat je dit kunt gebruiken als startpunt van je eigen zoektocht.
   -) Overzicht van het beste bewijs betreffende UFO’s en ET’s met bronnen

   Ik vond dit ook wel een interessante lezing van Paul Hellyer, wat ook wel een beetje inzicht geeft in waarom bepaalde krachten dit thema onderdrukken.

   Paul Hellyer talks 9/11, the banking cartel, global warming, and Roswell

   1. Treowd

    Vindt het niet geloofwaardiger omdat een oud-minister het brengt dat is slechts leunen op autoriteit, deze lui zitten vaak in geheime genootschappen en die mogen liegen in de burgerwereld als ze de hierarchie van de geheime genootschappen maar hoog houden…
    Maar we verschillen van mening in deze Douwe dus blijf ik liever weg uit dit soort artikelen en topics, maar wil er even afstand van nemen op deze wijze.. Ik geloof er niet in zoals jullie wel in ruimtereizen en ruimtewezens… daar moet je gelovig voor zijn…
    Ik hou van tastbare bewijzen van daaruit valt er wat te weten…

    1. Douwe Bericht auteur

     Goed dat je zelf over dingen nadenkt en dat je je eigen onderscheidingsvermogen gebruikt.

     Geloof is in mijn ogen nooit nodig. Daarbij als je ervaring in dit velt wilt opdoen zou je met CE5 aan de gang kunnen of als je de bewustzijnshoek interessant vind dan kun je voor jezelf eens beginnen met zelfregressie en eventueel zelf leren channelen. Soms kan psychedelica ook helpen. Met al die zaken kun je zelf ervaringen opdoen en dan hoef je dus niet op de ervaring van externe partijen te leunen.

     Op de website starseedhub heb ik een aantal van die technieken verzameld.
     https://www.starseedhub.com/multidimensionality/

     Verder denk ik dat het verstandig is om te realiseren dat onze 5 zintuigen slechts een zeer beperkte weergave vormen van de totale realiteit. En dat er in die zin meer mogelijk is dan we kunnen zien met onze ogen en horen met onze oren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *