Overzicht van meer dan 100 jaar aan valse vlaggen van Zweden tot aan de Verenigde Staten

De Valse Vlag aanslagen volgen elkaar momenteel in rap tempo op. Het lijkt erop dat de gehoorzaamheid van de gewone mensen aan de huidige heersende klasses sterk aan het afnemen is. Een begrijpelijke psychopatische reactie van de status quo is dan ook het heimelijke geweld op te voeren om de gewone mensen via angst, intimidatie en verdeeldheid weer onder de duim te krijgen.

13321767_10154471286831412_3063429468093915109_n

Een valse vlag aanslag betekent niet dat iets nep is en dat er geen echte mensen doodgaan. De zieke waarheid is dat bij een valse vlag aanslag mensen worden opgezet om te sterven voor een verborgen politieke agenda. Tijd om wakker te worden!

Het is daarom des te belangrijker om zelf goed te begrijpen dat valse vlaggen al honderden jaren door psychopathische heersende klassen werden en worden gebruikt om op angst gebaseerde controle te verkrijgen over grote groepen mensen.

Over bijna de hele wereld zijn valse vlaggen toegepast en zolang deze strategie werkt zullen ze worden blijven gebruikt. Ook vandaag de dag zijn er bepaalde groepen die zich van valse vlaggen bedienen om zo mensen bang te maken en tegen elkaar op te zetten om zo de controle die ze over mensen hebben verkregen te behouden en waar mogelijk uit te breiden.

In dit filmpje van 6 minuten van the Corbett report, komt een helder en duidelijk overzicht voorbij van valse vlaggen in de laatste eeuwen. Van Zweden, Japan, Rusland en Israël tot aan de Verenigde Staten, Syrië en Iran.

Daarnaast is op de site van gedachtenvoer.nl dit prachtige overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen door de geschiedenis heen te vinden. De VS, UK, Israël, Rusland en Turkije lijken de meeste valse vlaggen te plegen op het eigen volk en zogenaamd ‘bevriende’ volkeren. Ook heeft dezelfde site een goed artikel over 15 kenmerken hoe je een valse vlag kunt herkennen.

Zowel het filmpje als het artikel laten zien dat lieden uit de heersende klasse al eeuwen bereid zijn om geweld tegen eigen burgers te initiëren om zo dat eigen volk te misleiden en te manipuleren om geweld te gaan plegen tegen volkomen onschuldige andere delen van de bevolking of andere bevolkingen…

d

Valse Vlag – Een verschrikkelijke en vooropgezette gebeurtenis waarbij de schuld in de schoenen wordt geschoven van een politieke vijand, en wat vervolgens gebruikt wordt om een oorlog te starten en/of om draconische wetten in eigen land door te voeren onder het voorwendsel dat dat noodzakelijk is voor de nationale veiligheid.

Het is wellicht voor een boel mensen even schrikken en slikken om erachter te komen dat de heersende klasse; hun eigen koningen en democratische overheden, al eeuwen geweld gebruiken om zo het gewone volk bang te houden, tegen elkaar op te zetten en uit te spelen en ze zo onder controle te houden… Maar goed, soms is de wereld leren begrijpen niet per se leuk maar wel belangrijk.

It is not gonna stop untill you/we wise up

Hoe meer mensen weten dat heersende klasses per definitie geweld moeten initiëren tegenover de mensen die ze overheersen om zo hun positie te kunnen behouden en dat valse vlaggen daarbij duidelijk één van hun belangrijkste instrumenten zijn, hoe sneller we kunnen ophouden met erin te trappen. En als mensen nog twijfelen neem dan deze lijst met 54 gedocumenteerde valse vlaggen vanuit vele verschillende overheden nog eens rustig door. En deel en bespreek het met familie en vrienden. Juist het feit dat mensen geloven dat hun overheid te vertrouwen is en het beste met hun voor heeft, zorgde voor meer dan 262 miljoen doden in de vorige eeuw.

Als mensen het veelgebruikte instrument van de valse vlag, gebruikt door heersende klasses, leren doorzien en ontmantelen dan zullen valse vlaggen niet langer werken voor de heersende klassen om hun positie in stand te houden.

Zodra wij ons niet meer onderling laten verdelen en alle initiatie van geweld afkeuren, inclusief die vanuit de heersende klasse, en de vrijheid van onszelf en elkaar beschermen dan kunnen we onze wereld in korte tijd een stuk vrediger laten worden.

Vragen, opmerkingen en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) De blauwdruk van alle valse-vlag-aanslagen – 10 kenmerken om ze te leren herkennen.
-) Ole Dammegard: Alle valse vlaggen lopen volgens een vooraf geschreven script
-) 15 factoren om een valse vlag aanval te herkennen
-) Overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen
-) The First Question to Ask After Any Terror Attack: Was It a False Flag?
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Goedbedoelende mensen betalen zelf voor hun eigen onderdrukking en die van hun buren
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Het geloof in een heersende klasse voegt alleen maar geweld toe aan een maatschappij
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) Een einde aan de slavernij, stap 1: Liefde & Angst

cf7312169ca88c98c83b4a6fd239887457e978811ccf1631e9259f167189ebd1hate_it_has_caused_a-1104-61

35 gedachten over “Overzicht van meer dan 100 jaar aan valse vlaggen van Zweden tot aan de Verenigde Staten

 1. Douwe Bericht auteur

  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair

  Lavon Affair

  The Lavon Affair refers to a failed Israeli covert operation, code named Operation Susannah, conducted in Egypt in the Summer of 1954. As part of the false flag operation,[1] a group of Egyptian Jews were recruited by Israeli military intelligence to plant bombs inside Egyptian, American and British-owned civilian targets, cinemas, libraries and American educational centers. The bombs were timed to detonate several hours after closing time. The attacks were to be blamed on the Muslim Brotherhood, Egyptian Communists, “unspecified malcontents” or “local nationalists” with the aim of creating a climate of sufficient violence and instability to induce the British government to retain its occupying troops in Egypt’s Suez Canal zone.[2] The operation caused no casualties, except for operative Philip Natanson, when a bomb he was taking to place in a movie theater ignited prematurely in his pocket; for two members of the cell who committed suicide after being captured; and for two operatives who were tried, convicted and executed by Egypt.

  The operation ultimately became known as the Lavon Affair after the Israeli defense minister Pinhas Lavon was forced to resign as a consequence of the incident. Before Lavon’s resignation, the incident had been euphemistically referred to in Israel as the “Unfortunate Affair” or “The Bad Business” (Hebrew: העסק הביש‎, HaEsek HaBish). After Israel publicly denied any involvement in the incident for 51 years, the surviving agents were officially honored in 2005 by being awarded certificates of appreciation by Israeli President Moshe Katzav.[3]

 2. Douwe Bericht auteur

  Hier nog een aantal interessante artikelen met meer achtergrondinformatie over Valse Vlaggen.

  15 factoren om een valse vlag operatie te herkennen
  http://gedachtenvoer.nl/page/15-factoren-om-een-valse-vlag-aanslag-te-herkennen.html

  False flag operaties:
  https://monetairehervormingennu.wordpress.com/2014/12/19/false-flag-operaties/

  Crisis acteurs:
  https://monetairehervormingennu.wordpress.com/2014/12/19/crisis-acteurs/

  How to Create a False Flag in 10 Easy Steps
  https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0

 3. jos van veen

  Dat is heel juist aangegeven.
  Angst aanjagen, onzekerheid creeren en mensen zijn voldoende gemasseerd om vrijheidsbeperkende maatregelen te laten in voeren “omdat het goed is voor hun welzijn”.. We vertrouwen een overheid die ons voortdurend in en staat van terreur en onzekerheid brengt als tussen fase voor de dictatuur van de EU

  Vrijheid lijkt steeds meer op vrij zijn van bekeuringen, vervolgingen en voortdurende controle maar blijft in essentie afhankelijkheid van de heersers met hun wetten en regelingen, die zo genadig zijn niet iets te verzinnen om je uit je huis te sleuren of te beboeten

  Vergelijk de recente roep om zwaardere wapens voor politie..nog meer symbolen van bereidheid de boel plat te schieten..die dingen veroorzaken zoveel “collateral damage”(mensen dus) dat het inderdaad op slachtingen lijken..
  Doden veroorzaken door politieoptreden..(waar kennen we die van..?)

  Dat gaat automatisch tegengas en terreur opleveren (het angst er maar vanaf vanuit welke positie je redeneert)

  Angst en onzekerheid als politieke strategie..er moest immers een neoliberale shock to the system komen…om NL te omvormen tot een brave volgzame Gurtmenschnatie voor EU en neoliberale politiek/overheid..??

  Meteen streven naar ongelijkheid..Maak het gewone volk arm en de bovenlaag schatrijk..daar zit dan de macht en het aanzien ..
  En dat is dan ook goed gelukt..bijna 1,5 miljoen mensen onder de armoedegrens, 1,5 miljoen mensen werkeloos,middenstand grondig uitgedund, de sociale voorzieningen aangevreten en publieke voorzieningen omgezet naar privaat met verhoogde prijsvoering..

  Alleen het oproer gaat wel kraaien..NL wordt het zat en gelooft politici die optimistisch doen absoluut niet meer (terecht!!)
  Politieke debatten verworden door wedstrijdjes kwinkslagen, een show/cabaret..zo leeg als de pest en de profetie is steeds “Meer van Hetzelfde” en dat is het signaal van de voorspoed..de arrogantie en zelfgenoegzaamheid druipen er van af

  en natuurlijk moet de grootste concurrent afgeschoten worden.en diens waanzin doet echt niet onder voor de andere die heeft aangetoond NL drastisch uit te hollen voor eigen gewin ten nadele van het volk dat ze dienen te representeren..maar volstrekt hun positie misbruikt hebben met hun eurofiel neoliberale onzin.
  Gooi het /ze maar over de schutting
  Nederland onwaardige regering

 4. Hillal ashoti

  Ik heb nog niemand nog wat horen zeggen over het gestook tussen de blanke en zwarte samenleving door de media zoals constant het laten zien van blanke politiegeweld tegen de zwarte samenleving plus nog de aanslag van een blanke in een kerk in de VS , waarbij doden zijn gevallen. Ik heb het gevoel dat de elite flink tweestrijd aan het zaaien is tussen de zwarten en blanken in de VS en dat dit steeds verder aan het escaleren is en nog een flinke staart gaat krijgen , met zelfs nog aankomende valse vlag aanslagen . Ik zou er in ieder geval niet gek van staan op te kijken . En dan hoop ik niet dat de mensen er zo in gaan tuinen zoals in het midden oosten.

 5. Hillal ashoti

  Met het gestook door de media tussen blanken en zwarten bedoel i k trouwens in de VS en niet in Nederland . Had het een beetje onduidelijk getyped

  1. Douwe

   Denk dat je daar wel gelijk in hebt inderdaad, in Nederland proberen ze het vuurtje tussen de Nederlanders en de Moslims weer op te stoken zodat de grote club mensen in Nederland niet naar de daadwerkelijke aggresors kijken namelijk de heersende klasse. De 1% in Nederland die 61% van al het vermogen in handen heeft.

   In de VS heb ik het idee overigens dat het niet helemaal uitpakt zoals ze willen, lijkt vooral dat mensen de politie, de uitvoerders van geweld van de heersende klasse in een ander daglicht te bezien.

 6. Hillal ashoti

  Ik denk dat ze in de vs uit zijn op grootschalige rellen tussen blank en zwart om zo wetten erdoor te kunnen krijgen die uiteindelijk eindigen in nog meer controle voor de elite en nog meer privacy schending. En zo alles veranderen in een politiestaat in de mom voor meer veiligheid. Dat zijn ze in Nederland ook stukje bij beetje aan het doorvoeren. Kijk alleen maar naar de poortjes bij de NS , dat moet ook zogenaamd bijdragen aan veiligheid. Terwijl ik mij zonder poortjes nog nooit bedreigd heb gevoeld. En zo pakken ze geleidelijk onze vrijheid af . Tenminste zo zie ik het .

 7. Hillal ashoti

  Ik heb wat research gedaan over nanofibres ….Ik denk dat de chemtrails nanofibres bevatten en wij dat als een soort asbest inademen , opeten enz en zo langzaam het depopulatieplan in werking stellen o.A.

 8. Douwe Bericht auteur

  Leuk filmpje Valse Vlaggen voor Dummies (via Zaplog) – Zet je eigen valse vlag op in simpele 10 stappen.

  How to Create a False Flag in 10 Easy Steps
  https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0

  Korte handleiding om je eigen false flag- terreuraanval te creeëren, gemaakt door Dolores Flores. Erg leerzaam voor politieke partijen, multinationale ondernemingen, misdaadorganisaties en overheden, die kampen met dalende populariteit.

  1. Creëer een schimmige ongrijpbare vijand of leen de vijand, die al door anderen gebruikt wordt.

  2. Gebruik veel verschillende namen voor die ongrijpbare vijand (ISIS, ISIL, Daesh, kalifaat enz.)

  3. Zoek een geschikt doelwit uit, waar je al een bepaalde verandering aan het voorbereiden bent.

  4. Zoek alvast een geschikte dader uit en zorg dat hij als labiel of gestoord te boek staat.

  5. Plan een oefening (of een reeks oefeningen), zodat de mensen alvast een beeld kunnen vormen, hoe de aanslag eruit hoort te zien. Vanuit een oefening kan heel makkelijk worden overgeschakeld naar de geplande false-flag-aanslag.

  6. Bedenk een goede naam voor de aanslag en / of de dader.

  7. Zorg ervoor dat de dader gedood wordt, zodat er geen losse eindjes overblijven of langdurige strafprocessen nodig zijn.

  8. Gebruik crisis-acteurs als gewonden en nabestaanden.

  9. Bij gebrek aan goed beeldmateriaal kun je een video laten maken waarin de dader (of iemand anders) de aanslag aankondigt of opeist. Je kunt trucage gebruiken, want (bijna) niemand zal twijfelen aan de echtheid van het beeldmateriaal.

  10. Maak gebruik van social media: bedenk goede hashtags, maak logo’s die als profielfoto gebruikt kunnen worden en censureer indien nodig.

 9. jan-47

  Heb net het boekje van Benjamin H Freedman Fact’s are Fact’s gelezen
  Volgens mij ook vrij te downloaden, wel in het engels
  Ook zijn toespraak in 1961 in Amerika is interessant om te beluisteren

  The Zionist Whistleblower- Benjamin H. Freedman 1961 Warning To America 1961 Speech
  https://www.youtube.com/watch?v=UmXbbPXAR_s
  Geeft een kijk op de situatie nu

 10. Douwe Bericht auteur

  Dank, interessante toespraak!

  Het lijkt erop dat ook binnen Israel telkens meer mensen wakker worden.

  Do Gal Razon, the illtreated and cheated former Israeli soldier wasn’t expressing remorse for the killings, but expressing anger over the fact that he hasn’t been offered treatment for the severe psychiatric impact the “more than 40 he murdered” in service of Israel has had on him.
  via Jewish Voice for Peace VIA The Electronic Intifada, longer video and more here:

  Former ITF soldier on PTSD and murdering in Gaza. Ido Gal Razon
  https://youtu.be/6TkKm2eEV1A

 11. Douwe Bericht auteur

  AMAZING SPEECH BY WAR VETERAN
  https://www.youtube.com/watch?v=akm3nYN8aG8

  For more information, check out the excellent audiobook “Dirty Wars” by Jeremy Scahill
  You can listen it for free at http://amzn.to/1BlN0uC

  Our real enemies are not those living in a distant land whose names or policies we don’t understand; The real enemy is a system that wages war when it’s profitable, the CEOs who lay us off our jobs when it’s profitable, the Insurance Companies who deny us Health care when it’s profitable, the Banks who take away our homes when it’s profitable. Our enemies are not several hundred thousands away. They are right here in front of us
  – Mike Prysner

  Please Support the Veterans at:
  http://www.ivaw.org/

  Also visit
  http://www.antiwar.com

 12. Treowd

  Op dit moment is het wapen de zogenaamde serie verkrachtingen door asiel zoekers – op die manier weet men al heel snel mensen emotioneel en tevens via onveiligheid te triggeren. Men weet dat dat zo uitwerkt. Gister zag ik een bericht op RT over een kindmeisje dat op een schrikbarende jonge leeftijd misbruikt cq groepsverkracht zou moeten zijn geworden door ISIS strijders, ook een vette emo-trigger ( even los van het mogelijke feit wat op zich natuurlijk verschrikkelijk is ) Zoiets wordt door diegene die notabene zelf tot aan de nek toe in zulke zaken hoofdaders en aanstuurders zijn in alle hypocritie via hun propaganda kanalen verspreid en ingezet om de mensheid tegen elkaar op te zetten. Valse psychopatische losgekoppelde zielen, please mensheid kijk er doorheen…… wij hebben tenminste een werkend hart….

 13. Treowd

  Het meest valse – zelfs satanische eraan – is dat men als het ware het verdriet en de boosheid van de mensheid over dit soort zaken komend uit de afgelopen tientallen jaren – te bezien als de openbaringen over pedofilie en satanisch tritueel misbruik door hooggeplaatsten – nu sluw en listig kanaliseerd om mensheid onderling tegen elkaar uit te spelen, dat terwijl ze zelf ook nog eens via deze maskerades zelf de aanstuurders ervan zijn.
  Satanisme ten top ……. Kijk er Doorheen, hoe smerig dan ook, weet wat men uiteindelijk wenst – United we stand, divided we perish …. Verenigd zijn we sterk en een onoverwinnelijk Collectief, verdeeld gaan we ten onder als vechtende dwazen.

  1. Douwe Bericht auteur

   Een heersende klasse moet altijd precies dat doen.

   Om hun positie te handhaven moeten ze altijd geweld initieren tegen de mensen die ze overheersen. Echter als ze dat openlijk doen dan valt dat te veel op. Dus moet je het met list en bedrog doen en wat beter om dan verschillende groepen te scheppen in de overheerste klasse en die tegen elkaar op te zetten zodat ze het te druk hebben elkaar te bevechten om te zien wat de echte bron van de agressie is.

 14. Treowd

  Inderdaad Douwe maar het tij is aan het keren de mensheid ontwaakt uit het bedrog. 🙂
  Daar is geen stoppen meer aan, dat ligt vast zoals de wetmatigheden van het Omniversum, dit maal slaagt de mensheid. Deze sprong halen we…..

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik heb vernomen dat de sprong al succesvol genomen is.

   De angstporno van de huidige elitie is treurig opzichtig. Ze weten van ellende niet waar ze het moeten zoeken dus herhalen ze maar wat. Opeens is Rusland weer de vijand… serieus in welke eeuw leven we precies. En opeens weer een nieuwe ziekte die opdoemt… De EU die Turkije 3 miljard toestopt net nadat bekend is dat Turkije de grootste afnemer van olie en dus de grootste financier is van IS… En nu gaat de Nederlandse overheid in de zoveelste oorlog van de VS mee op opnieuw valse gronden en volledig in strijd met het internationale recht…

   Maar goed zolang de mensen nog bang genoeg zijn en geen verantwoordelijkheid nemen voor hun denken en handelen…

   Zolang zullen de psychopaten van deze wereld die nog steeds geloven dat ze de wereld kunnen verbeteren door andere mensen voor te liegen, en hun vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken onderdrukken en vernietigen door blijven gaan daarmee en de gewone volgzame mensen voor hun karretje blijven spannen.

 15. Treowd

  Ik heb vernomen dat de sprong al succesvol genomen is.

  Dat is goed nieuws dank daarvoor 🙂 en waardevol dat te vernemen naar ik neem aan vanuit een andere dimensie, heb een aantal jaren geleden zoiets ook al eens mogen meemaken het maakt duidelijk of men het juiste pad aan het volgen is. De tijd zal het verder ontvouwen, volg niet meer dan het innerlijk compas verder is er niemand verantwoording schuldig het leven is een recht en rechten die moet je nemen daar heeft men recht op. Plicht is een dogma, iets doen vanuit je hart brengt altijd vreugde anders ben je verkeerd bezig ……

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja en ik weet niet hoe bekend en ervaren je inmiddels bent met het shiften tussen parallelle werelden maar ik ben daar zelf nu vrij actief mee bezig door me telkens zo goed mogelijk te voelen en vanuit dat goed voelen actief mijn multidimensionaliteit aan het onderzoeken omdat daar mijn passie op dit moment ligt.

   Eigenlijk zeggen, Bashar, Bentinho, Abraham allemaal hetzelfde. Richt je op jezelf zo goed mogelijk voelen en ga vervolgens je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen en daar zo goed als je kan op handelen, met integriteit en zonder verwachtingen.

   Zoals ik het begrijp is dat de meest effectieve manier om zo je frequentie te verhogen en hoe hoger die wordt naar hoe ‘betere’ parallelle aardes je shift.

   Geen idee of het waar is maar het is het experiment wellicht waard. 😀

   1. Treowd

    Ja, zag het en heb het ook wel wat gevolgd, fijn dat je dat gevonden hebt het is je gegund 🙂
    Ben daar niet zo ervaren mee met dat shiften, wel voel ik en zie ik bepaalde tekenen om mij heen en dat ik het juiste pad volg vanuit het hart ingegeven. Ben ook nog volop bezig binnen deze dimensie , alles wordt zo helder dat alle maskerades wegvallen, in of op dat gebied hebben mensen nog wat begleiding nodig dat moet zeer subtiel zoals b.v. beschreven in the service of life, vanuit gelijkwaardigheid. Het is mijn taak geduldig te zijn en synchroon te werken daar waar ik nodig ben. Tevens voel ik intuitief in mij dat ik mensen moet gaan loslaten omdat ik anders niet kan shiften zoals je ook al aangeeft , moeilijke keuze omdat ik tegelijk onvoorwaardelijk probeer te houden van. Maar het wordt langzaam duidelijk om mij heen welke mensen gewoonweg nog niet zover lijken te zijn, hun onbewuste geconditioneerde maskerade toont zich ook.
    Loslaten is ook Liefde…..

    1. Douwe Bericht auteur

     Juist, ik heb dat ook ervaren. In mijn ogen kan iedereen die wil hun mentale lijden volledig oplossen door simpel en systematisch al hun stressvolle gedachten te onderzoeken. En het is echt heel simpel. 6 jarige kinderen kunnen dit doen dus het is puur een kwestie van willen en vervolgens gaan doen. Toch zie ik dat een bepaald aantal mensen dat niet doet.

     Iedereen kan ook op een simpele manier bewust en op eigen initiatief zijn of haar frequentie verhogen. Ook dit is echt heel simpel in essentie en kan door 6 jarigen worden gedaan.

     Tot slot kan daarbij ook iedereen zijn of haar nieuwsgierigheid, interesse en passie meer gaan volgen met integriteit en zonder verwachtingen. Door dit systematisch te doen zetten ze zichzelf terug op hun eigen levensweg. En ook dit is wederom heel simpel.

     Deze drie gereedschappen die wat tijd kosten wellicht om onder de knie te krijgen en wat doorzettingsvermogen om systematisch toe te passen kunnen in mijn ogen eenieder tot een frequentie brengen waarbij ze een fijn en vervullend leven kunnen leiden.

     Als je mensen deze drie gereedschappen herhaaldelijk aangeboden hebt en mensen vervolgens alsnog er zelf voor kiezen om continue lage frequenties te kiezen dan kun je ze alleen maar loslaten. Blijkbaar hebben ze nog wat te doen daar maar ik zou zeggen laat ze los. Als het relevant is dat jullie later weer elkaars pad kruisen dan kun je op synchroniciteit vertrouwen om dat te doen.

     Dat is althans wat ik meer en meer ben gaan doen en dat heeft mijn pad vooruit geholpen. En tot mijn plezier merk ik dat er opeens nieuwe mensen opduiken die wel relevant zijn voor mijn huidige staat van zijn en waarvoor ik ook veel relevanter bent voor hun om van te leren. Maar het vergt een stukje vertrouwen.

     1. Treowd

      Inderdaad. Dat vertrouwen betekent dat je vertrouwt in het leven zelf, door in het Nu te durven opereren vanuit je Zijn. Je geeft je weerstand op tegen het leven zelf als het ware, door het Nu volledig te accepteren zoals Het Is. Je accepteerd het leven volledig zoals het Is, door die acceptatie kan het Leven jezelf bij gaan staan en komt dat wat je nodig hebt op je pad. Synchroniciteit…..

     2. Douwe Bericht auteur

      Jup.

      En ik raad mensen aan het gewoon uit te proberen in als dat handiger is kleine stapjes. Het is mij opgevallen dat het universum je als het ware voert met waar je klaar voor bent. De afgelopen tijd komen er telkens de juiste nieuwe boeken, youtube filmpjes, mensen in facebookgroepen op mijn pad. En ook ontmoet ik nieuwe mensen doordat ik mijn eigen pad meer en meer ga bewandelen en zo in staat ben om meer relevante mensen voor dat pad te ontmoeten.

      Ik ben op het moment een boel bezig met zelfregressie en kennis maken met mijn eigen multidimensionale aspecten via de oefeningen uit Opening to Channel en ik ben staten van zijn tegengekomen die ik een maand geleden tot volkomen onmogelijk had geacht.

      Weerstand komt in mijn ervaring altijd voort uit angst, uit een stressvolle gedachte. Dat is prima als je dat tegenkomt. Als je dat constructief weet te gebruiken, te onderzoeken, om te keren te transformeren dan is dat een belangrijke les die je nu kunt integreren. En dan weer verder met je nieuwsgierigheid, interesse, passie volgen etc.

      Het valt me op dat als je het eenmaal snapt het moeilijke is dat deze processen zo kinderlijk simpel zijn. Het is zo verschrikkelijk gemakkelijk dat daar de moeilijkheid als het ware in zit.

 16. Treowd

  Aanvullend.
  Tegelijk als je dat doet wat je vanuit je hart wenst te doen, volg je je inwendige gevoelde passie, daarmee verhoog je automatisch je frequentie en shift je als het ware richting je betere emotionele staat van Zijn.
  Je frequentie verhoogt zich en daarmee trek je alles met een gelijkende frequentie aan en daarmee ga je synchroon samenwerken met het Omniversum en kan het als het ware leveren wat je innerlijk vanuit je authentieke gevoelens wenst cq aantrekt. Geen verzet meer tegen het leven zelf , door mentaal te reizen naar het verleden of de toekomst , maar het Nu volledig accepteren zoals het het is. Daarmee houd je jezelf niet in een lagere frequentie, je eist niks meer van het leven , je accepteerd het leven zoals het is.
  Om dat te manifesteren wat je voor ogen hebt kun je ook deze principes volgen ; In feite doe je dat al gedeeltelijk door b.v. de wet van vibratie te volgen en doordat je je innerlijke wens en gevoelde passie volgt 🙂

  The Seven Hermetic Principles (For Manifesting)
  https://www.youtube.com/watch?v=RIj5mNHko40

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja idd, zo simpel is het.
   Het leven wordt weer superleuk en avontuurlijk als je simpelweg meer en meer tijd besteed aan het volgen van je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie.

   In het begin kreeg ik heel sterk weer het gevoel van kind zijn. Maar dan uiteraard wel in kaders van vrije wil respecteren van andere levende wezens etc.

   Inmiddels ben ik ook in staten van zijn terecht gekomen die nog voorbij dat kind zijn liggen maar goed dat is in die zin ook minder 3d. Het is simpelweg andere dimensies verkennen en mee kennis maken.

   Ik weet niet of multidimensionaliteit voor iedereen relevant is of heel specifiek voor mij nu maar ik kan het eenieder zeer aanbevelen in ieder geval. 😀
   -) Zelf contact maken met je multidimensionale / interdimensionale aspecten

   1. Treowd

    Voelde dat ik nog wat moest toelichten voor wat verduidelijking : m.i. is de dagelijkse staat van zijn, een staat van trance(egotransverwarring, het duale ervaren) en als men zich even of wat langer daarvan loskoppelt, het zij bewust, danwel onbewust (dagdromen, dromen, meditatie, channelen) kan men mogelijk andere dimensies / lagingen ontwaren / gewaarworden/ inbeelden…
    Dit zijn mogelijke werelden die buiten het veld / waarneming van de dagelijkse manifestatie, los kunnen staan van mogelijke dageljkse trance-verwarring – het leven zelf – maar ook in verbinding ermee aanwezig zijn en zich daarin zelfs uitdrukken , tonen… dat in de droom of het leven zelf. En kan mogelijk daarmee ook beuwst opgezocht worden, De droom kan volgens de belevingswereld van Jane Roberts – die de woorden van Seth (Seth speaks) in een channelende staat manifest gemaakt heeft – een mogelijke voorbrereidende fase zijn op het dagelijkse leven… Daarmee helpt het je bepaalde fases aan te gaan, beter te begrijpen. Maar ook kunstenaars en artiesten tunen er bewust en ook wel onbewust op in – door vormen van meditatie / channeling – mogelijk reikend tot / vanuit andere dimensies / lagingen en komen zo tot hun creaties. Ook regressie het terugkeren naar bepaalde staten van zijn en ook Zijn- kan deze interconnectie met het leven tonen en daarmee leerzaam en helpend zijn ter begrip (druk ik me juist uit?)
    Het is moeilijk te omschrijven maar het bewustzijn bestaat mogelijk uit meeerdere niveau’s of lagingen welke men ook kan bezien als de mogelijkheid van het intunen op mogelijke andere dimensies (belevings?) paralelle aan het dagelijkse leven gekoppelde interwoven werelden…

 17. Roelof Wijnholds

  VALSE VLAGGEN EN UW PENSIOEN FONDSEN, ik heb nu een paar afleveringen gekeken van Zwarte Zwanen van omroep MAX. dertienhonderd miljard euro zo een grote koek hebben wij met zen allen gebakken en en daar van moeten uiteraard vele opvreters een groot deel naar zich zelf straffeloos toe frauderen / knutselen onder valse vlaggen natuurlijk. Ook in deze onderzoeksjournalistiek reeks blijkt weer eens overduidelijk dat de beheerders van ons pensioen geld, uiteraard gaan ook de BONDEN die ons geld moeten bewaken mee met de vlaggen brigade en wensen geen enkele transparantie dan wel openheid van ( misdaad / fraude ) zaken te geven! Uiteraard worden dealtjes met zwijg verplichtingen graag geaccepteerd door de bewakers van uw geld. En de gepensioneerde die moet natuurlijk op een houtje bijten omdat er niet genoeg geld meer traceerbaar zou zijn…? Al verantwoordelijken hebben schijt aan het gepeupel u en ik dus de slaven van het vlaggen systeem.

 18. Witte Pij

  Zelfbeschikkingsrecht versus wederkerigheid
  Vriendschap, vertrouwen en delen

  Het zijn universele wetten, er is maar een God en een Universum

  Wij zijn mensen met een hart en laat je hart spreken.
  Vriendschap sluiten met die ander is echt niet zo moeilijk, bouw vertrouwen met die ander op en ga uiteindelijk met die ander delen.
  Overvloed valt ons samen dan ten deel.

  Met liefde, Witte Pij

 19. jst

  Macht over mensen kan je niet nemen, die moet gegeven worden, door de machteloze.
  Je kan schreeuwen tegen die appelboom wat je wil, je kan ‘r slaan, schoppen het haalt niets uit.
  Je krijgt hooguit minder appels. Schreeuw of sla en schop tegen een mens en hoppa hij geeft je macht, zonder nadenken als een hersenloze zombie.
  Het is niet de politicus of bankier die als vijand gezien kan worden, zij oefenen enkel en alleen hun recht op vrijheid van meningsuiting uit. Het zijn die 7 miljard hersenloze zombies die hun die macht geven en mij mijn vrijheid ontnemen alles onder de noemer van nobiliteit en moralistisch gezever.

  Ken uw vijand!

  Tevens, ter correctie het is niet “de 1%” maar de 0,00000001 %, waarom altijd een vals beeld van de realiteit geven, napapegaaien?
  “de elite” dat zijn toch die lui, met geblokte truitjes en vrouwtjes (in de middag) op de tennis/golfbaan. Dat zijn mijn onderdrukkers?
  Maak je vijand niet wijzer dan die is. (als uberhaupt mogelijk) het zijn hersenloze zombies die als hoogste moraal enkel en alleen uw onvrijheid willen beteugelen. Onder het mom van ik ben nobel, want ik betaal belasting en koop daarmee bommen en granaten. Het zijn die mensen die ik van informatie zou moeten voorzien? Met als waarwschijnlijk gevolg een paar ferme kloppen op de deurr vergezeld van de uber zombies, die ethisch verantwoord jouw in een hokje gaan stoppen.

  De enige manier, er is geen andere!, is om enkel en alleen je eigen passie te volgen volgens je eigen moreel kompas. Vergeet die 7 milj zombies, je kan ze niet helpen, ze zullen hetzelf moeten doen, en ook dat gaat niet gebeuren, want ze zijn gelukkig daar, in die open inrichting. Laat ze met rust.

 20. Keyboard

  De ”chemische aanval” in Syrie en de aanslag op de ex spion in Engeland zouden ook zo maar eens bewezen aan dit rijtje toegevoegd kunnen worden.

  Erg opvallend dat Amerika aangaf troepen uit Syrië terug te willen trekken, en kort daarna is er een vermeende chemische aanval waardoor dit toch maar niet door kon gaan.
  Ook vreemd aan de verhalen is dat nieuwszenders melden dat de productiefaciliteiten van chemische wapens zijn vernietigd, waarbij de kans erg groot is dat dit ook schade aan de omgeving toebrengt, waardoor de ”vergelding” potentieel dezelfde effecten kan hebben als de aanval zelf.

  In toevoeging daarop word er in Nederlandse MSM alleen gewezen op het feit dat Rusland een veto heeft uitgesproken tegen een onderzoek naar de vermeende chemische aanval. Echter is dit maar een deel van de waarheid. Rusland stemde tegen een onderzoek van Amerikaanse bodem, en stelde zelf voor om het onderzoek door een ”onafhankelijke” partij te laten doen, waar Amerika toen weer tegen stemde..

  Ook kan ik geen zinnig motief bedenken voor het Syrische leger om chemische wapens te gaan gebruiken, omdat deze aan de winnende hand is. Ook kan ik mij herinneren dat er al weer een jaar terug berichtgeving was dat IS ”nu toch wel echt verslagen was”.

  Als een ex generaal live op de Engelse TV dit probleem over het ontbreken van een motief aansnijd, word deze snel afgekapt en uitgezet midden in zijn verhaal.

  Vorig jaar april was er een zelfde geval met een vergeldingsactie tegen vermeende chemische aanvallen in Syrië, en naar mijn weten is nog steeds niet bewezen dat deze daadwerkelijk hebben plaatsgevonden.

  Kortom, gebrek aan motief bij beschuldigde partij, past in een reeks anti-Rusland propaganda, en Amerika komt het allemaal verdacht goed uit dat er nu toch nog troepen in Syrië kunnen blijven. Zomaar een aantal ingrediënten voor een valse vlag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *