(R)evolutie voor Nederland? Een praktische handleiding!

Een handige video met Nederlandse ondertitels over revolutie. Het legt duidelijk uit welke drie stappen er spelen in een revolutie en de video gaat uitgebreid in op of een revolutie nodig is en zo ja hoe je dit het beste aan kunt pakken.

We zien aan de hand van stap 1 dat de revolutie in Nederland eigenlijk al lang begonnen en in volle gang is.

Recommended reading (these links are to free electronic versions, none of them are protected by copyright):

“The Psychology of Revolution” by Gustave Le Bon :
http://www.amazon.com/The-Psychology-…

“From Dictatorship to Democracy” by Gene Sharp:
http://thepiratebay.sx/torrent/683367…


Persoonlijk heb ik sterk de indruk dat de huidige machtshebbers wanhopiger en wanhopiger aan het worden zijn. De mainstream media in Nederland liegen en bedriegen het volk al decennia. Deze 10 grote leugens van de mainstream media laten slechts een aantal punten van dit grootschalige bedrog zien.

En zelfs wanneer 6 gevangenisdirecteuren ook aangifte doen tegen Joris Demmink, de man die jaren de hoogste persoon was op het ministerie van Justitie en wereldwijd inmiddels bekend is vanwege verdenking van kindermisbruik doet de politiek en justitie zelf helemaal niets en laat deze openbare corruptie van justitie zwijgend doorgaan.

Daarnaast leren ook telkens meer mensen hoe het bankensysteem werkt en hoe zij niets meer zijn dan slaven in een systeem wat ze onder leugens als vrije markt democratie verkocht is door de daadwerkelijke machthebbers.

En alle bangmakerij tegen Rusland, ISIS, vluchtelingen en ga nog maar even door vanuit de mainstream media en de politiek laten zien dat deze partijen heel hard -Het Patroon van Tirannie- aan het implementeren zijn om zo via angstzaaierij en geweld hun gezag in stand te houden.

En tot slot zijn er telkens meer mensen die begrijpen dat een heersende klasse per definitie alleen maar geweld en slavernij teweeg kan brengen in een maatschappij en dus inherent een onwenselijk instituut is. Een stap die zeer belangrijk is in het besef van de eigen vrijheid maar ook een stap die mensen laat inzien dat zij alleen vrijheid zullen kennen als ze die van anderen ook garanderen.

Eigenlijk laat deze opsomming van feiten zien dat stap 1 van de revolutie al in volle gang is in Nederland en zelfs al in een vrij ver gevorderd stadium is.
download
In mijn persoonlijke opinie is een revolutie gewenst, het afbreken van alle voorzieningen door de huidige overheid onder druk van de EU, de enorme schuldenbergen die worden doorgeschoven naar de kinderen en kleinkinderen van Nederland en het openlijke gelieg en bedrog vanuit de media en politiek is misselijkmakend. De mensen in Nederland verdienen veel beter.

10341572_10152821990010628_3613811409105200926_n

Een revolutie is echter alleen waardevol als dit daadwerkelijk meer vrede en plezierig voortbestaan voor de mensen teweegbrengt. Daarom aan eenieder de tip om het materiaal in deze 5 stappen eens rustig tot zich te nemen en daar op eigen integriteit over na te denken en eventueel te implementeren.

-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, deel 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, deel 5: Orde & Chaos

Met deze kennis beschikbaar is het voor iedereen mogelijk om zelf een beslissing te maken welke kant ze Nederland op willen zien gaan. Zoals het filmpje laat zien is er voor iedereen een rol weggelegd in een revolutie en kan ieder individu zijn/haar eigen bijdrage leveren. Bepaal voor jezelf welke rol jij wilt gaan spelen en hoe je je eigen leven en dat van anderen een stapje gemakkelijker, plezieriger en vrijer kunt maken.

Mochten mensen zelf nog tips en adviezen of overdenkingen hebben deel het in de reacties.

emma_goldman_quote

Op de hoogt blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie
-) Frans Timmermans liegt heel Europa voor… Krijgt promotie!
-) 10 grote leugens van de mainstream media
-) NOS bedriegt het Nederlandse volk en stuurt aan op conflict met Rusland
-) Nederlandse rechtsstaat, corrupt en chantabel
-) De opkomst van één globaal financieel rijk
-) Het Patroon van Tirannie
-) Een heersende klasse kan alleen maar geweld toevoegen aan een maatschappij
-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, deel 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, deel 5: Orde & Chaos
-) In het licht van voortbestaan
-) Leer je stressvolle gedachten onderzoeken
-) Leer hoe je elk onderwerp kunt bestuderen
-) Verantwoordelijkheid is vrijheid
-) Volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Het Patroon van Tirannie
-) The Power of Speech

download (1)

16 gedachten over “(R)evolutie voor Nederland? Een praktische handleiding!

 1. Jos

  De enige revolutie die kans tot slagen heeft, is een revolutie in het bewuste zijn, en die begint bij ons Zelf…

  Stay Human,, No Violence
  Jos.

 2. Jan Enkeloog

  Teveel mensen zijn op een onbewust niveau geprogrammeerd. Zij durven niet en zit vast in de onzichtbare gevangenis. Zij geven liever af op alles wat afwijkt zonder daadwerkelijk naar de feiten te kijken. Zij kunnen ook veelal tegengestelde ideeën tegelijkertijd handhaven.

  Voorbeeld van de onbewuste programmering:

  https://www.youtube.com/watch?v=KrkwgTBrW78

  Overigens voorgaande reactie: Uiteraard is geweld af te keuren maar het is tijd om in opstand te komen. Vragen te stellen en NEE te zeggen. Er tegen in gaan heet dat. en niet alles maar klakkeloos accepteren omdat de wet de wet is. De wet is er namelijk voor de mensen en niet andersom. Helaas is het op dit moment andersom. En dus is burgerlijke ongehoorzaamheid nodig!

  1. Douwe Beerda Bericht auteur

   Angst wordt inderdaad als wapen gebruikt omdat mensen in angst hun bewustzijn niet kunnen groeien. Daarom gaat stap 1 van Het Einde aan de Slavernij heel uitgebreid in op wat angst is, wat de functie ervan is , hoe je ermee om kunt leren gaan en hoe je het inplaats van je te laten verlammen kan gebruiken om juist je eigen bewustzijnsgroei in gang te zetten. Hoe je angst kortom kunt transformeren naar openheid en nieuwsgierigheid.

   Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
   http://achterdesamenleving.nl/van-angst-naar-nieuwsgierigheid/#.VCqRtfmSyae

   Als mensen stap 1 hebben doorlopen zijn ze daarna niet meer met angst te manipuleren, omdat ze angst altijd kunnen gebruiken en kunnen transformeren tot openheid en nieuwsgierigheid.

   Dan in aanvulling, wetgeving is er nooit voor de mensen. Wetgeving is samen met cultuur een van de wapens van het gezag om de blinde gehoorzaamheid van het volk aan hun in stand te houden.

   Met geweld dwingen ze die gehoorzaamheid af, met cultuur en wetgeving houden ze deze in stand.
   Dit boek is een absolute must read in mijn opinie want dit boek ontmanteld het controlesysteem waar we in zitten zeer effectief.

   Het einde van al het kwaad, door Jeremy Locke.
   http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het_Einde_Van_Al_Het_Kwaad_Jeremy_Locke.pdf

 3. Tim Aarde

  Wetten kunnen eigenlijk niet gemaakt zijn door mensen. Er is maar 1 wet en dat is de wet van de natuur. Daar zitten wel weer wat vertakkingen aan zoals; niet moorden, niet stelen en eigenlijk ook niet liegen, want dat is iemand bestelen van de waarheid.
  Dit is natuurlijk een hele moeilijke kwestie want je hebt de zogenaamde ‘white lies’ die misschien niet zoveel kwaad kunnen, maar toch niet altijd gerechtvaardigd hoeven te zijn.

  Ik denk wel dat bepaalde regels opgesteld moeten worden om alles in goed banen te leiden. Puur leven volgens de regels van de natuur is natuurlijk te simpel gedacht. Er zou dan geen echte ‘beschaving’ zijn. En dan zouden we elkaar alsnog allemaal een loer draaien.

  1. Douwe Beerda Bericht auteur

   Eens, in dit artikel komt hoe we dat kunnen vormgeven uitgebreid aan bod. Het gaat erom dat mensen zichzelf en de mensen om hun heen bekend maken met wat moraliteit is en dat ze bekend zijn met Natural Law zodat ze als ze willen zich daarmee kunnen harmoniseren.

   -) Een einde aan de slavernij, deel 3: Soevereiniteit & Verwarring
   http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-soevereintiteit-verwarring/

   Als mensen eenmaal begrijpen dat ze altijd soeverein zijn en zullen zijn kunnen ze door naar de vierde stap.

 4. Werner

  Mooi filmpje Douwe, deed me ook een beetje denken aan het “panarchisme”.

  Het is niet altijd een pretje om te moeten leven in een democratie, zeker wanneer je niet de mening deelt van de meerderheid. Het is gekende materie, bij 51% wordt 49% uitgesloten waardoor ‘keuzevrijheid’ een zeer dubieus begrip wordt. Op deze website reflecteren we over het panarchisme, een organisatievorm die veel minder gekend is maar wel deze vrijheid hoog in het vaandel draagt. Wie wil leven als een geldschrokkende machine is daar vrij in, het kan echter niet ten koste gaan van anderen die het leven op een andere manier willen inrichten.

  https://panarchisme.wordpress.com/

 5. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Een tamelijk groot aantal vooraanstaande duitse economen (van oudsher de beste ter wereld) staat momenteel achter revolutionair ingrijpen van de bevolking. Sommigen van hen, waaronder Prof. Dr. Albrecht Schachtschneider (zie internet), roepen er zelfs toe op. Bijna alle landen op de wereld worden tegenwoordig geregeerd door de bankenmaffia en hun criminele handlangers in de politiek. Gezond geld heeft echter helemaal geen bankiers en politici als tussenhandelaren nodig. Die “socialist” (communist, democraat, liberaal, christen-democraat etc.) die heeft dus nooit echt bestaan. Men is gewoon verschrikkelijk voor de gek gehouden.

  Indien dit land niet -zoals nu het geval is- geregeerd wordt door zware criminelen maar bestuurd wordt door vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie die we kunnen aanstellen maar waar we ook weer gewoon vanaf kunnen bij ingebreke blijven dan kunnen we het allemaal heel goed hebben met elkaar. Maar door de moordende hebzucht van bankiers en politici zijn de tegenkrachten enorm. Het eerste dat ze zullen doen bij een opstand is er tien of twintig doodschieten (palingoproer).

  En dan gaan de meeste mensen wel weer naar huis om koffie te zetten.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja die maffia kan alleen nog via het geld en geweld de mensheid onder de duim houden. En waarom eigenlijk? Omdat ze zelf blijkbaar nogal verward zijn en in de illussie van macht zijn getrapt. Het is tijd dat we op grote schaal elkaars vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken gaan respecteren en dat we technologie ontwikkelen waarmee we onszelf via netwerken op gelijkwaardige voet kunnen gaan organiseren inplaats van top down met geld als schuld en rente en een boel geweld vanuit diezelfde heersende klasse.

   Wellicht dat dit stukje internet technologie dat allemaal weer een stap dichterbij heeft gebracht.

   Eerste blockchain-systemen voor servervrij internet nu uitgerold
   http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/eerste-blockchain-systemen-voor-servervrij-internet-nu-uitgerold/

 6. Wat is waar

  Natuurlijk is er revolutie nodig, maar vanzelfsprekend zonder geweld. Dat kan alleen als we geld en bezit afschaffen!!! Wat dient er nog verdedigd te worden zonder geld en bezit????
  Maar en ieder het geldsysteem wil veranderen wens ik het beste toe met hun gevecht tegen de bierkaai.
  Over onbewust programmeren gesproken.

 7. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Denk maar niet dat de politieke en bancaire maffia zonder geweld weg te krijgen is. Die gaan over lijken en de afgelopen jaren zijn er dan ook grote wapentransporten geweest van de NATO richting Russische grens. Het enige waar mijn hoop op gevestigd is dat is de kans groot is dat de komende financial en economic meltdown zo ingrijpend zal zijn dat volgens een aantal Duitse economen het systeem zelf ook niet meer overeind zal komen. Uiteraard ga ik daar niet op zitten wachten. Ik heb mijn huis in Nederland verkocht, het hypotheekgedeelte terug betaald aan de bank en in het buitenland een leuk huis op een vreedzame plek gekocht. Zonder hypotheek. Want géén zaken meer met een bank. Ons beetje spaargeld omgezet in edelmetaal en verder behoorlijk zelfsupporting. Méér heb ik voor onszelf niet kunnen doen. Langs parlementaire weg krijgen we dat gore tuig nooit weg dus zijn we zelf maar vertrokken. Verkiezingen 2017: grote opkomst en de VVD opnieuw de grootste partij. Non-valeur Rutte opnieuw premier. Een gluiperige minister-president voor een gluiperig volk.

  Zoek het verder maar mooi uit in Nederland.

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Sorry, ik moet niet generaliseren. Er zijn natuurlijk ook nog wel een paar mensen in Nederland die okee zijn. Die in oprechte verontwaardiging hun nek durven uitsteken. Maar tegen al die mensen zeg ik: maak je uit de voeten. Want beschaafde mensen zijn altijd de eerste slachtoffers in een onbeschaafde wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *