Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving

96caef6c519fd79eee46b788499b2597Al enige tijd heb ik grote interesse in het concept van Starseeds. Dit zijn mensen die simultane parallelle incarnaties hebben in buitenaardse en/of multidimensionale maatschappijen.

Deze starseeds zijn volgens verschillende bronnen in relatief grote getallen, lees miljoenen, geïncarneerd op aarde de laatste decennia om zo de mensheid te assisteren in haar transitie/ascensie.

Omdat deze mensen een incarnatie in deze wereld kiezen lopen ze een bepaald risico omdat alle mensen die incarneren op aarde een heleboel vergeten, waaronder hun directe innerlijke contact met het ‘All That Is’. Dit wordt ook wel ‘The Veil of Forgetfulness’ genoemd. Dit heeft als potentieel gevaar dat Starseeds volledig afgesloten blijven gedurende hun hele leven van hun simultane parallelle incarnaties.

In dit onderstaande interview van Wisdom from North met Sherry Wilde komt deze materie uitgebreid aan bod. Het is het persoonlijke verhaal van een vrouw die meer en meer haar parallelle incarnaties in een buitenaardse maatschappij weet te herinneren en ze omschrijft de struikelblokken en momenten van opluchting op die reis.

Sherry Wilde was living an idyllic life as a wife, mother and business owner until 1987 when her community experienced a UFO flap that was considered one of the most active in the world.

3f9af573b17d47c2a4e6c379e1e4e430No one could have ever guessed the unbelievable turn of events that would occur over the next 18-24 months as Sherry was forced to accept her involvement in a phenomenon that was totally unknown to her.

Faced with the indisputable evidence that she was experiencing contact with extra-terrestrial beings was astonishing to this pragmatic and levelheaded woman of 37, but to learn her contact had been ongoing for her entire life almost pushed her over the edge.

Sherry spent the next several years of her life trying to exonerate the experiences from her mind and did her best to return to a normal life, but when heavy contact started again in late 2009, after several years of relative peace, she could no longer ignore it.

Inexplicably she found herself writing a book about the encounters as her memory opened up to the past events and the teachings these beings had imparted to her. Overcoming her fear and learning the truth of her involvement with these ultra-dimensional beings became her life goal. She now accepts the truth of these encounters and has cooperative contact on a regular basis with the beings she affectionately refers to as “her guys.”

[bol_product_links block_id=”bol_583d2afa0ed77_selected-products” products=”9200000020982399,1001004000767663,1001004005369069,1001004011003280″ name=”6468″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Boek – The Forgotten Promise, rejoining our cosmic family
-) Meer langere interviews met Sherry Wilde op YouTube
-) Starseeds – een uitleg van Mary Rodwell
-) Voorbij vorige levens – Simultane Parallelle Incarnaties
-) Overige artikelen over Aliëns op Achter de Samenleving

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

12185173_1688409361390360_5363452058726206290_o

23 gedachten over “Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving

 1. peter

  Is er mogelijk lsd aan haar drinkwater toegevoegd?…Het eind der tijden zal gekend worden door vele valse profeten…of zoiets. Maar misschien zie ik het nog niet.

  1. Douwe Bericht auteur

   //Is er mogelijk lsd aan haar drinkwater toegevoegd?…//

   Ik zou de optie in ieder geval openhouden. Ik heb wat meer interviews met haar bekeken en ik geloof dat haar verhaal wel oprecht is, ze gelooft het in ieder geval zelf.

   Daarnaast heeft het best wel overeenkomsten met zaken die Bentinho, Bashar en anderen die over Star Seeds spreken. Maar goed het is altijd aan jezelf om te bepalen wat je wel of niet wilt met de materie die ze reflecteert.

   Zolang mensen niet om je credit card gegevens vragen en hun verhaal gratis delen via YouTube kun je het altijd nog zien als gratis entertainment.

    1. Douwe Bericht auteur

     Ik weet niet wat je definitie van Ego precies is Werner maar ik gebruik graag de definitie van Teal Swan. Zij zegt dat Ego simpelweg je identificatie met je huidige gezichtspunt is. Het zorgt er dus voor dat je een jij, en een wereld om je dat jij heen ervaart.

     Technisch gezien zijn mensen die connecties beginnen te maken met simultane paralllelle incarnatie, aards, buitenaards of multidimensionaal juist hun ego aan het ontstijgen. Ze leren namelijk inzien dat hun huidige gezichtspunt niet het enige is en in die zin krijgen ze dus een identificatie met verschillende gezichtspunten. Paradoxaal genoeg krijg je dus een soort meerder ego bewustzijn. Oftewel begrip dat je meer bent dan je huidige dominante geidentificeerde gezichtspunt.

     1. Joost

      Wat zij bedoeld is een soort mentaal ego, omdat ze waarschijnlijk gelooft in zielen ed.
      De waarheid is dat je simpelweg een Ego bent, een afgescheiden bewustzijn, de primaire basale kern van individualiteit, zetelend diep in het brein.
      Het kan niet denken, voelen of redeneren, heeft geen geweten of werkelijk bewustzijn maar is slechts ahw een motor van IMPULSEN.
      En het genereert het veld van zelfenergie, de aura(waar niets spiritueels aan is) en deze energie drijft ook de mind aan.
      En je ‘mind’ is datgene wat het denken doet, meestal volledig gedomineerd door de IMPULSEN die het ego, de zetel van individualiteit zelf , als de creatieve uitvoerder van de ego-impulsen die grofwel voornamelijk zijn : Overleving , plezier en ‘ijdelheid’.
      Met name die laatste impuls drijft velen tot het fenomeen spiritualiteit, waaronder voornamelijk allerlei feel good theorieën en praktijken wordt verstaan (en het woord ‘God’ niet vaak voorkomt ) behalve dan misschien ivm. de misconceptie dat er zoiets is als ascentie of een mens die eigenlijk een het zich niet meer herinnerende God is oid.
      In die zin is spiritualiteit net zo’n bullshit als religie, en heeft allebei niets met de werkelijke bestaanswaarheid over de mens en God te maken.
      En waarschijnlijk net de onvoorstelbaar sterk ingeplante overlevingsdrang neigt de mensheid nogal naar het bezigen van allerlei hoopvolle theorieën van reincarnatie en leven na de dood etc.
      Ik heb dit ook gedaan uiteraard maar ben niet meet zo hoopvol inmiddels zacht uitgedrukt.
      Daarnaast is de geest eneorm creatief en ,grotendeels onbewust , gevuld met allerlei gedachten uit het colletieve bewustzijn waardoor dit soort ideeën ook kunnen worden ervaren alsof je ze zelf hebt meegemaakt terwijl dat zeer waarschijnlijk nogal twijfelachtig is zoals bij deze mevrouw wellicht het geval is.
      Ik zeg niet dat er geen ET’s zijn, dat is wel duidelijk natuurlijk, hoewel ze zelf ook allen ego-wezens zijn die puur een zelf interesse en belang navolgen net zoals alle wezens en dus zeer waarschijnlijk het spirituele belang van ons gewaardeerde menssoort geheel aan hun vliegende schotels lappen, waarschijnlijk zijn we meer voor hen zoals koeien voor ons.
      Ze gaan onze spirituele evolutie waarschijnlijk niet dienen, hooguit onze technologische en dat doen ze al ook alleen niet in goede zin, wat weer alle verband houdt met de ontvoeringen enz.

    2. Joost

     Kijk… jij snapt t volgens mij !
     De ET-‘Spirituelen’ , het grootste egotrippende stel wat ik ooit ben tegengekomen…

   1. Douwe Bericht auteur

    @ Jolo,

    Als wat zij reflecteert niet met je persoonlijk resoneert dan heb je geleerd dat dit blijkbaar niet een pad is voor je om verder te onderzoeken. Als je dat hebt vastgesteld kun je je tijd gaan steken in zaken waar je nieuwsgierigheid, interesse en passie wel ligt.
    -) De complete formule om je passie te volgen

    Mocht dit onderwerp echter om wat voor reden dan ook je toch ergens aan de haak hebben geslagen, als het iets in je heeft getriggert op een bewust of onbewust niveau dan zou ik als ik jou was eens goed uitzoeken wat je er precies mee wilt. Waarom triggert specifiek dit onderwerp je aandacht, interesse? Mary Rodwell legt ook een boel uit over starseeds en zij heeft vanuit haar praktijk met meer dan 1600 mensen gesproken waarvan vele buitengewoon heldere herinneringen hebben aan hun contacten met hun multidimensionale / buitenaardse simultane parallelle incarnaties.
    -) Starseeds – een uitleg door Mary Rodwell

    Ik vind persoonlijk deze hele materie van multidimensionaliteit en buitenaardse wezens buitengewoon fascinerend. Er is telkens meer informatie over te vinden die mensen tot zich kunnen nemen. En het is daarbij aan personen zelf om hun eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken en hun eigen nieuwsgierigheid, interesse, passie te volgen.

 2. Hans

  //Al enige tijd heb ik grote interesse in het concept van Starseeds.//

  Dan hoef je alleen nog maar in de spiegel te kijken.. waar denk je dat wij vandaan komen? 🙂

  1. Werner

   Het zou kunnen dat je onderweg nog wat Goden tegenkomt, ik weet niet wat ze gaan zeggen maar je kan er ook voorbij lopen. Het kan wel een beetje chaos worden, het valt alle kanten op. 🙂

   Chaos (Grieks: Χαος, Chaos betekent ‘leegte’) is in de Griekse mythologie het Niets waaruit de eerste goden ontstonden. Chaos is volgens sommige bronnen vrouwelijk, maar wordt meestal als onzijdig aangeduid. Chaos wordt wel voorgesteld als een bodemloze leegte waar alles eindeloos ‘valt’; niet naar beneden, want er is geen enkele oriëntatie mogelijk, maar alle kanten op.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Chaos_%28Griekse_mythologie%29

   1. Douwe Bericht auteur

    Stel dat de mensheid met haar huidige techniek een primitieve stam uit de steentijd tegen zou komen. Met onze vliegtuigen, mobiele telefoons en internet waar we kennis over van alles op kunnen opzoeken, etc. Hoe denk je dat deze primitieve stam ons zal beschouwen?

    Hoeveel verschil zou er zijn tussen goden en hoog technologische ontwikkelde buitenaardsen die ons in de oudheid wellicht bezocht hebben? 😉

  2. Douwe Bericht auteur

   //Dan hoef je alleen nog maar in de spiegel te kijken.. waar denk je dat wij vandaan komen? :)//

   The one is all and the all are one, zoals Bashar het zegt. 😀

   1. Hans

    En daar heeft ie m.i. volledig gelijk in.. 🙂
    We be-leven onszelf. stuk voor stuk, hier en nu, als wat het is.. ’tis tenslotte allemaal uni-versum.

    1. Douwe Bericht auteur

     Ja idd, en daarom is alles een reflectie van al het andere en gezamelijk vormen we allemaal het een. In die zin is het dus niet meer dan logisch dat iedereen buitenaardse/multidimensionale counterparts heeft. Hoe verder we ons bewust worden van ons eigen eenzijn hoe meer we in contact kunnen treden met die multidimensionale buitenaardse aspecten van onszelf.

     En in die hoeven we dus ook niet bang te zijn voor wie of wat dan ook. We ontmoeten altijd een stukje van onszelf. Een ander stukje van the all that is waar we zelf ook onderdeel van zijn.

 3. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Dit verhaal van Cherry Wilde is grote onzin. Onze wereld is drie-dimensioneel waarbij echter elk punt in die drie-dimensionele ruimte door de tijd reist. Tijd en ruimte komen alleen samen voor. Die reis door de tijd heeft vreemd genoeg -maar aantoonbaar!- één van de coördinaten van ons orthogonale cartesiaanse stelsel nodig en daarom zijn we gedwongen om onze ruimte als vier-dimensioneel te beschouwen hoewel zich dit aan onze beperkte waarneming onttrekt.

  Ook het vermeende buitenaardse kontakt getuigt van een volslagen gebrek aan inzicht in de afmetingen van dit (er zijn er waarschijnlijk meerdere) heelal. Zo zal een gebeurtenis op alfa centauri (een sterretje dat heel erg dichtbij staat) ruim 4 jaar lang elke seconde 300.000 km moeten afleggen om de aarde te bereiken. Onzin dus.

  1. Douwe Bericht auteur

   Hoe ik het van Bashar begrijp zijn ruimte en tijd, interne coordinatie, niet externe factoren. Ik weet niet of je ooit een computerspel zoals Skyrim hebt gespeeld maar je kunt het daarmee vergelijken. Je computerpoppetje loopt daar door de wereld en als je het moet lopen is het idd een heel eind om naar de andere kant van het land te lopen van het continent waar je jezelf op bevind. Echter je kunt versneld reizen en hebt ook een cheatcode waarmee je de interne coordinaten kunt aanpassen en poef dan ben je op die plek. Wat ik van verschillende bronnen die inmiddels hierover spreken begrijp is tijd en ruimte afleggen geen enkele moeite als je eenmaal de interne coordinaten van tijd en ruimte begrijpt en die naar eigen lust kunt manipuleren. Niet alleen kun je gaan waar je maar wil, je kunt ook bepalen wanneer je ergens wilt zijn wanneer je maar wil. Daarbij heb je een oneindige hoeveelheid parallelle werelden beschikbaar waar je zelf nu ook al continue van de een naar de andere shift.

   Twee interviews waar deze materie uitgebreider wordt uitgelegd:
   http://achterdesamenleving.nl/interview-darryl-anka-bashar-met-ufo-hub/

   En:
   http://achterdesamenleving.nl/buddha-at-the-gaspump-met-darryl-anka-bashar/

   Wederom niets zegt dat wat Darryl Anka en Bashar zeggen waar is, maar ze geven een interessant gezichtspunt op precies de materie die je aanhaalt. En hoe zij het uitleggen sluit vrij goed aan en zou de ervaringen van Sherry Wilde prima verklaren. Ook de interviews met aliens van Channeling Erik laten zien dat deze wezens niet sneller dan het licht hoeven te reizen. Ze zoeken gewoon de juist frequentie op en verschijnen dan op de plek waar en wanneer ze willen.

 4. Germen Roding

  Kunnen jullie Channeling Erik, Darryl Anka of mevrouw Wilde misschien vragen een bouwplannetje voor een nulpuntsgenerator mee te nemen? Ik merk dat mijn apparatuur best wel stroom vreet.

  1. Douwe Bericht auteur

   De meeste van ze hebben eigen websites, forums en facebookgroepen.
   Ik zou zeggen vraag eens rond daar of direct aan hun zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *