Het spel des levens spelen – Roxie & Ocyphius

Een interessante channeling wederom van Roxie en Ocyphius over het spel des levens.

We hebben het recht om dit spel op welke manier dan ook te spelen. Door deze vrijheid in te zien en te begrijpen kunnen we het spel des levens  meer en meer naar onze eigen voorkeur leren te spelen.

Want als je mens bent ben je het spel sowieso aan het spelen, je kunt het niet niet spelen. Kies daarom zo bewust mogelijk op welke manier je het verder wilt gaan spelen.

En waarom zou je dan niet een manier kiezen die jezelf aanstaat. 😀

quote-as-i-play-the-game-of-life-i-try-to-make-it-better-each-and-every-day-and-when-i-struggle-john-lennon-81-1-0116Hieronder de interessante en leerzame video:

Als mensen nog tips voor anderen hebben over wat hun heeft geholpen hun spel des levens op een leukere, fijnere, aangenamere manier te spelen deel die ervaringen dan vooral in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Roxanne Swainheart channelt Ocyphius
-) Ocyphius – Biljoenen verschillende parallelle aardes
-) Negatieve geloven transformeren met Roxie & Ocyphius
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Onderzoek je stressvolle gedachten, leer ervan en verbeter je leven
-) Leer je kinderen hoe ze met hun slecht voelende gedachten om kunnen gaan
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te transformeren
-) Ho’oponopono – een snelweg via je hart naar innerlijke vrede
-) Superkorte introductie tot mediteren – een heldere uitleg in 2 minuten
-) Omarm je negatieve emotie, het is je wegwijzer naar meer vrijheid en persoonlijke groei

how_to_feel_it_real_play_the_game_of_life

20 gedachten over “Het spel des levens spelen – Roxie & Ocyphius

 1. Aladin

  Ik laat in het spel de kaders, de spelregels het liefst zoveel mogelijk bepaald worden door realiteit. Niet door kinderlijke fantasie of een gedroomde illusie.

  De scheidsrechter in mijn spel moet waarheid nastreven, eerlijk en onpartijdig zijn.

  Halfweg het spel de regels bijstellen, aanpassen vanwege voortschrijdend inzicht is niet leuk maar wel noodzakelijk.

  Ik neem steeds meer afstand van gechannelde berichten want je weet namelijk nooit wie je aan de lijn hebt.
  Bashar, waar ik vele uren van heb gezien en hij best veel zinnigs zegt, gebruikt het voertuig en stem van Darryl Anka. Wie is Darryl Anka? Het is een creatief die werkt voor Hollywood, met name mee gewerkt aan de StarTrek serie (waar ik overigens een groot fan van ben -geweest-) Geeft mij nu wel te denken.

  1. Douwe Bericht auteur

   Jij hebt altijd de eindverantwoordelijkheid voor wat je doet met de reflecties van andere personen of die nu aards, buitenaards of interdimensionaal claimen te zijn. Iemand reflecteert informatie aan je, jij kunt dat uitproberen voor jezelf of laten voor wat het is. Als je bij het uitproberen erachter komt dat het werkt mooi dan heb jij dat gedaan met dank aan die reflecties maar jij hebt het getest en als waar bevonden voor jezelf.

   Kom je erachter dat het niet voor je werkt dan kun je de bron van die reflecties ook bedankten omdat ze je iets hebben laten zien wat niet voor jou is. Dat weet je dan nu en dan kun je je tijd en energie in andere zaken gaan steken. Zaken die je nieuwsgierigheid, interesse en passie sterker hebben bijvoorbeeld. 😉

   Niemand anders dan de persoon zelf heeft de verantwoordelijkheid voor wat hij of zij met informatie doet ongeacht de bron van die informatie. Dit heet zelf nadenken en informatie afwegen op de inhoud inplaats van de bron.

   Juist daarom worden dit soort berichten gechanneld en vind first contact zo plaats. Veel mensen zijn blijkbaar nog niet voldoende in staat zelfstandig te denken en zelf informatie voor zichzelf af te wegen en te begrijpen dat zij hoe dan ook altijd zelf de eindverantwoordelijkheid hebben.

   Deze hele materie komt overigens uitgebreid aan bod in de tweede stap van Mark Passio over Natural Law. Zelf nadenken maakt het berschil tussen onwetendheid en kennis. Het is de 2de stap van de 5 stappen die hij geeft die naar vrijheid lijden zowel op individueel en uiteindelijk ook op collectief niveau.
   http://achterdesamenleving.nl/een-einde-aan-de-slavernij-deel-2-kennis-ontwetendheid/#.V7xjx5iLShc

 2. Aladin

  @Douwe
  “Zelf nadenken maakt het berschil tussen onwetendheid en kennis. Het is de 2de stap van de 5 stappen die hij geeft die naar vrijheid lijden zowel op individueel en uiteindelijk ook op collectief niveau.”

  Ja precies, zelf nadenken en onderzoeken zou ik daar aan willen toevoegen; dat is wat ik de hele tijd al zeg in dat andere draadje over aliens.
  Of geldt dat voor jou alleen bij dit soort zweverige ‘Ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet-informatie’?

  1. Douwe Bericht auteur

   Door zelf na te denken over zaken als hoe getijden werken, hoe schemering werkt, hoe dag en nachtlengte verschillen op verschillende hoogtegraden werken, hoe de rotatie van de zon, maan en andere planeten werken acht ik het ronde aarde model bruikbaarder en rationeler samenhangen in verklaring van deze verschijnselen dan een platte aarde model. Die dit allemaal helemaal niet eens kunnen verklaren vanuit hun model, laat staan beter en helderder. Dus door zelf na te denken kan ik daarmee de platte aarde theorie verwerpen.

   En door zelf na te denken over wat Ocyphius zegt en dat uit te proberen kan ik voor mezelf gaan bepalen wat wel en niet praktisch en wel of niet bruikbaar is voor mij. En als ik erachter kom dat ik het spel des levens idd kan spelen zoals ik dat zelf wil afhankelijk van mijn eigen frequentie en afhankelijk dus van mijn eigen input in dat spel dan kan ik waarnemen wat er dan terug komt. En als me dat bevalt kan ik daarmee door gaan als me dat niet bevalt zal ik een ander pad gaan verkennen.

   Zelf nadenken is zelf nadenken. En als verschillende mensen voor zichzelf tot verschillende conclusies komen lijkt me dat prima. Als ik met zelf nadenken iets verwerp terwijl jij met zelf nadenken juist iets aanneemt of vice versa dan lijkt me dat verder prima. Zolang je elkaars vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken respecteert heeft iedereen de ruimte om zo zijn of haar eigen ervaringen en leercurves mee te maken die relevant zijn voor elk individueel persoon.

   1. Treowd

    Door zelf na te denken over zaken als hoe getijden werken, hoe schemering werkt, hoe dag en nachtlengte verschillen op verschillende hoogtegraden werken, hoe de rotatie van de zon, maan en andere planeten werken acht ik het ronde aarde model bruikbaarder en rationeler samenhangen in verklaring van deze verschijnselen dan een platte aarde model. Die dit allemaal helemaal niet eens kunnen verklaren vanuit hun model,

    Excusser me beste Douwe in de video die ik naar voren haalde wordt daar ook op ingegaan maar als jij die niet aandachtig wenst te bekijken en bij voorbaat al afwijzend staat dat kun je inderdaad tot deze conclusies komen. Je reactie geeft in ieder geval aan dat je de moeite niet neemt om die video echt te bekijken welke ik aangedragen heb die duurt slechts 20 minuten. Geeft dat aan dat ik om ben … NEE… maar ik heb evenzowel vele vragen bij de verklaringen welke algemeen geaccepteerd worden en zijn geworden.

    Daarbij komt dat het tot nu alle tekenen van een bepaalde agenda heeft dat we de algemeen geaccepteerde Aarde theorie dogmatisch ingesmeerd hebben gekregen en tal van andere leugens aangaande vele zaken. Dus alle reden om te twijfelen bij bepaalde signalen die niet overeenkomen met wat we kunnen waarnemen in de Natuur om ons heen dat doet inderdaad alarmbellen rinkelen. Verder heb ik het intuitieve sluimerende gevoel dat je in opdracht zou kunnen werken om dit werk te pushen juist vanwege de manier waarop je reageerd op oprechte vraagstellingen en je een beetje lijkt te verschuilen achter het schild dat alles ineens zou kunnen kloppen binnen deze vorm van wetenschap aangaande de Aarde terwijl je weet dat er zeer veel scheef zit en waarom hierin nou net niet ?

    Dat betekent niet dat ik niet meer bezig ben met het onderzoeken van andere waarheden en daarmee werelds onrecht en het is voor mij ook geen splijtzwam verder of reden te veranderen in de mening dat ik je werk wat je al verricht hebt bijzonder respecteer en waardeer. Vind het wel wat merkwaardig dat je werk nu meer aansluit op wat de elite in haar programma heeft staan dat zijn alliens en transgenderisme en je personage in dit artikel heeft trekken van verwarrend gender precies zoals ook het satanisme propageerd. Tevns zitten er bepaalde lui bij waarvan ik drie woorden nodig heb en 1 gezichtuitdrukking en wetend zie dat het ego ruimschoots aanwezig is tijdens een zogenaamde trans-reis. Maar nogmaals ik gun je dat verkennen en die rchting als gelijkwaardig persoon en mens , we zijn allemaal aan het leren en dat mag iedereen op zijn of haar eige wijze doen, het is een perceptuele vaststelling vanuit mijn perceptie die ik even kwijt wil.

    1. Treowd

     Reden waarom die intuitieve twijfel… is omdat ik je intelligentie behoorlijk tot hoog in schat en als jij dan niet ziet dat sommige karakters vreemde tekens vertonen tijdens hun zgn channellings dan roept dat in mij vragen op. Verder werd je wel heel erg boos toen ik wees op de tripple six sign van bashar dat zelfs tijdens een channeling notabene. Dus een persoon is als het ware helemaal out of body maar weet dan toch een onnaatuurlijke precies beweging te maken….

     1. Aladin

      Ik onderschat de intelligentie van Douwe ook zeker niet en juist daarom, omdat ik respect heb voor zijn inzet en werk ben ik hier over dit onderwerp begonnen..

      Als iets onderzoek verdient moet er eerlijk naar gekeken worden.
      De waarheid moet naar buiten komen want leven in/met een leugen is NOOIT onacceptabel.

      …waarschijnlijk nu druk bezig om zijn ‘winkeltje’ opnieuw in te richten?
      Daarvoor heb ik alle respect want bewustwording vraagt soms wat tijd.

     2. Douwe Bericht auteur

      Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik verder nog uit kan leggen.

      In mijn ogen moet je zaken altijd op inhoud bekijken. Als je informatie van personen als Darryl Anka met Bashar en Roxanne met Ocyphius wilt afwijzen op grond van een bepaald teken wat ze volgens jou maken of het feit dat Roxie transgender is dan is dat aan jou.

      Volgens mij is dat echter informatie afwijzen op de bron en niet op de inhoud. Ik ben geïnteresseerd in waarheid, en dan vooral waarheid waarmee ik mijn eigen voortbestaan en dat van andere mensen om mij heen vanuit mijn perspectief kan verbeteren.

      Als ik iets tegenkom wat mijn nieuwsgierigheid, interesse en exitcement wekt en als ik denk dat de informatie praktisch bruikbaar en relevant is voor mij en eventueel ook voor andere mensen dan deel ik dat via mijn blog. Zo simpel werk ik.

      Het staat mensen vrij dat te volgen als het ze aanspreekt en het dan eventueel zelf ook door te delen en het staat mensen net zo vrij de informatie te negeren als het ze niet aanspreekt. Mensen kunnen alleen voor zichzelf bepalen wat relevant is en aansluit bij hun eigen resonantie, mensen hebben alleen zelf toegang tot hun innerlijke sturingssysteem in mijn ervaring.

      En als mensen graag zouden zien dat ik onderwerpen behandel omdat die hun erg aanspreken maar mijn interesse niet hebben of in mijn ogen niet relevant zijn zie dat niet als een afwijzing maar een uitnodiging om dan je eigen blog of plek te maken om zelf je informatie te delen. Het is tegenwoordig vrij gemakkelijk en simpel om een wordspress website op te zetten. Ik ben zelf ook ooit begonnen omdat ik de ruimte niet langer kreeg op visionair om over Anarchisme te schrijven. En achteraf gezien was dat een prima manier om zo dit platform op te zetten voor mezelf.

      Zie eventueel ook dit artikel:
      http://achterdesamenleving.nl/the-power-of-speech/#.V76xZZiLShc

     3. Treowd

      Ben op de hoogte beste Douwe, van je vertrek bij Visionair en je hebt het het mis als ik bepaalde mensen hun informatie af zou wijzen vanwege hun uiterlijk of voorkeur zich op een bepaalde manier profileren danwel kleden of voelen. Ik geef allleen aan dat het in een bepaalde agenda past danwel zou kunnen passen naast bepaalde opmerkelijkheden die in mijn perceptie wat vreemd overkomen.

      Vindt het opmerkelijk dat juist nu dat in een erg cruciale fase van de scheve ontwikkelingen op deze aarde uitgerekend jij er voor kiest om angstporno moe te zijn en je vooral te focussen op aliens en channelings.
      En heel af en toe nog wat aankaart aangaande onrecht op aarde.
      Dat neemt niet weg dat ik je zeker ben blijven respecteren als een goed en oprecht mens met een juiste moraal, dat laat al je werk zeker zien.

      Dat terwijl je deel uitmaakt van een behoorlijk belangrijk netwerk wat aangesloten is bij het concept aangaande nieuwe media nieuws.
      Natuurlijk staat het vrij voor iedereen om zijn of haar eigen interesses te volgen en daarmee ook je passie als het ware te volgen.Prima!

      Reden waarom ik een stukje minder reageer ook op je blogg is dat het mijn interesse niet helemaal heeft, tenzij ik denk dat ik echt wat zou kunnen toevoegen op iets opmerk waarvan ik toch wel even opkijk en daar probeer in/met alle respect in acht genomen melding van te maken. Mocht ik daar niet direkt in slagen dan licht ik even kort daarna toe dat het met respect gebracht werd en zo bekeken kan/mag worden.

      Nu ook kom je met een oprecht antwoord maar het is ontwijkend aangaande bepaalde vragen die gesteld zijn en die betreffen geen vorm van de Aarde maar bepaalde natuurverschijnselen die iets anders laten zien dan bepaalde verklaringen die de mensheid altijd verteld zijn aangaande die natuursverschijnselen. Fases Maan, hoogte Zon , hoogte Maan. Lijkt me niks mis mee die vragen te stellen danwel het verschijnsel naar voren te brengen en het verschil aan te kaarten t.o.v. de gangbare geaccepteerde uitleg ervan. Of het nu wetenschappelijk is uitgelegd dat doet niet veel ter zake ik observeer dit los van enige wetenschap in de Natuur in het NU en tracht het aan te kaarten.

      Juist omdat jij Aladin toch de ruimte wat gaf , wat zeer te waarderen is wilde ik wat toevoegen vanuit mijn eigen perceptie aanvullend op de discussie die er ontstaan was tussen jullie beiden. Aangaande het water en de bewegingen daarin heeft Aladin jouw een gelijk toegegeven. Heb mij op dat aspect te weing verdiept om daar echt een mening over te kunnen vormen. Ben ook niet zo heel veel bezig met de nieuwe opgeworpen theorie besteed er af en toe wat tijd aan ben voorla bezig de ontwikkelingen van het wereldtoneel te volgen en wat bijdragen te leveren aan de verdere ontwaking van de mensheid en het brengen van waarheid.

      Mijn vragen zijn niet aangeraakt door jou en toch in alle oprechtheid respectvol gesteld mede omdat Aladin van jou die ruimte kreeg of je zou mij ongelijk willen behandelen als reageerder en daarom willen weigeren ze te beantwoorden danwel te behandelen/bekijken of het rieele vragen zouden kunnen zijn. Maar anderzijds staat dat vrij en kaart ik wederom iets opvallend aan op je blogg met alle respect.

     4. Treowd

      Sorry dat ik je even niet echt betrok in de verder discussie beste Aladin prima laatste reactie overigens inderdaad bewustwording heeft tijd nodig.

      Heb het artikel bekeken wat je aanhaalde het is ook zeker van toepassing op onze discussie mede daarom bevreemd het mij een beetje dat je als zou je iets te verliezen hebben wat ontwijkende antwoorden formuleerd aangaande bepaalde materie , maar tevens komt er dan de laatste opmerking van Aladin kijken in zijn reactie en die tijd kan soms nodig zijn..

     5. Douwe Bericht auteur

      Ik heb een boel andere dingen te doen naast mijn blog. Mijn tijd en aandacht die ik kan besteden is in die zin schaars.

      Alladin begint over de platte aarde onder een heel ander onderwerp. Hij doet een boute claim en dat vind ik altijd wel grappig. Leuk lekker radicaal tegen gebaande opvattingen aanschoppen ik heb daar persoonlijk wel een zwakte voor. Echter als ik dan wat doorvraag komt er in mijn ogen geen heldere toelichting van Aladin of van jou. Als jullie niet even kort in een alinea of desnoods twee de vragen die ik heb willen of kunnen beantwoorden dan houdt het op voor mij. Ik licht zelf wel het een ander toe kort in een paar alineas met bronnen als mensen verder meer willen weten en ook daar komt geen enkele inhoudelijke weerlegging op van jullie kant.

      Ik zie dan verder geen reden om mijn eigen tijd verder in iets te steken in een onderwerp waar ik 0 resonantie mee heb. Wat ik daarbij in vogelvlucht heb bekeken waarbij o.a. de stijl van argumenteren van deze gemeenschap dan zie ik persoonlijk grote rode vlaggen.

      Ik steek mijn tijd dan liever in zaken waar mijn nieuwsgierigheid, interesse en passies wel liggen, zoals interessante YouTubes kijken of nieuwe artikelen schrijven, of boeken lezen over onderwerpen die wel mijn eigen interesse hebben op dit moment.

      Als dit thema met jullie sterk resoneert ga er dan vooral zelf verder mee aan de gang en schrijf erover op je eigen websites of begin er eentje. Ieder zijn ding zou ik zo zeggen.

      Wat het angstporno moe betreft, volgens mij geeft mijn artikel daarover perfect aan wat mijn proces daarin is geweest. Ik heb daar verder hier niets aan toe te voegen. Reageer verder daarover onder dat artikel als je meer specifieke zaken wilt weten over dat proces.

     6. Treowd

      Niet echt denderende argumenten Douwe en weer een gedeeltelijke uitvlucht ik kaart natuurverschijnselen aan en daar ging mijn vraagstelling over. Lees maar terug. Verder verklaard de door mij aangedragen video een aantal zaken waar je naar schijnt te vragen of wij dat even willen reproduceren of wij even een onderbouwing willen leveren waar de bolle aarde zo’n 500 jaar historie en onderzoek aan heeft kunnen wijden over het hoe en waarom men daarin is gaan geloven. Je pusht wat wetenschappers om met formules te komen die toch bijna niemand kan oplossen of zelfs niet eens oplosbaar zijn en klaar is je hocus pocus. Maak het officieel en haast wel wetmatig dat je er in moet geloven an anders sluiten ze je op of stoten ze je uit en niemand durft er nog aan te twijfelen aan het opgezette nieuwe geloof. En ik zeg geloven omdat sommige zaken niet overeen komen met hetgeen waar te nemen is. Of alles dan niet waar zal zijn wie zal het zeggen, maar dat opperde ik niet in deze.

     7. Douwe Bericht auteur

      Volgens mij geef ik duidelijk aan waar ik sta en als dat iemand niet bevalt is dat de zaak van die persoon en dat is verder prima voor mij. Er is verder genoeg offtopic gepraat. Mochten jullie verder willen praten met elkaar over dit onderwerp doe het dan onder het eerste artikel waar alladin erover begon. Op die manier houden we het offtopic gereageer tot 1 artikel.

 3. Treowd

  Van mij mag je zelfs alles wegmodereren , het hoofddoel het belang van de mensheid komt boven alles voor mij en ik wens je blogg absoluut niet te ondermijnen i am nobody part of All…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *