Teeven, Opstelten & Demmink – drugshandel, kindermisbruik, chantage en het koningshuis – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen

Het aftreden van Opstelten en Teeven maakt een boel los. In de nieuwe media begint door het verdwijnen van deze twee – zullen we het maar gewoon eerlijk houden – ordinaire criminelen in de top van de samenleving de Demmink beerput weer flink te borrelen en ook de harddrugshandel van het ministerie van justitie komt na bijna 20 jaar weer uit de doofpot.

Er zijn de afgelopen dagen een paar prachtige overzichtsartikelen verschenen die de tijdlijnen, namen & rugnummers en de fijnere details met goede bronvermelding prachtig uiteenzetten.  Hieruit wordt duidelijk dat zowel Opstelten als Teeven al enkele decennia betrokken is bij zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. En dat de beerput veel breder en dieper gaat dan deze twee personen. Door het opstappen van deze twee politici en alle informatie die daarbij nu boven komt drijven is het de vraag of de politiek en mainstream media de boel weer succesvol bij en aan elkaar kunnen liegen. Het gaat geen gemakkelijke opgave worden. 😀

MjAxMi0yYTBmYTA0MzI3YjU1MmMw Als eerste de verbondenheid van Ivo Opstelten en zijn voorgangers met Joris Demmink.
Website – De Demmink Doofpot – schreef op 14 maart 2015 een heel helder artikel met de titel: “Wie wordt de nieuwe Minister van Beerputten en Doofpotten?” Lees het artikel vooral goed en in zijn geheel door, verdiep je onder meer in de vele gelinkte documenten etc.  en dan wordt volkomen duidelijk dat Nederland al meerdere decennia een totaal verrot, corrupt en chanteerbaar justitieel apparaat heeft.

Eerder werd op 13 maart 2015 door de site “Het Haagse Complot” de drugshandel van het ministerie van justitie, de reden dat Fred Teeven nu uiteindelijk moest aftreden, vanaf 1974 tot nu zeer helder weergegeven in het artikel: “De IRT-Affaire en de Teeven-deals.” Ook bij dit artikel het advies het rustig en goed door te lezen, volg de vele gegeven bronnen en dan wordt duidelijk dat de harddrugshandel al decennia vanuit de onderwereld zeer goede connecties heeft tot de bovenwereld, waaronder tot voor kort geleden nog de heer Fred Teeven, en ook komt er weer eens een directe link met het Nederlandse koningshuis voorbij …

51bLWYB+ZfL._SY344_BO1,204,203,200_Dean Henderson schreef een prachtig boek met de titel: “Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network“. In dit boek wordt zeer uitgebreid en in detail met vele controleerbare bronnen een verhaal verteld hoe de wereld volgens Henderson in elkaar zit vanuit al het onderzoek dat hij heeft gedaan. Henderson laat zien dat er een wereldwijd crimineel kartel actief is, een clubje – tot voor kort geleden – zo goed als onschendbare psychopaten, die de controle hebben over het private bankenkartel en daarmee grotendeels over de overheden die van die geldsystemen gebruik maken. En dat ze daarnaast het monopolie/kartel hebben in de handel in olie, wapens en, jawel, de internationale drugshandel. Volgens Henderson werken de geheime diensten in landen niet voor de mensen van dat land maar zijn de geheime diensten niets meer dan een inlichtingen- en executie-arm van dit kartel. Deze 54 gedocumenteerde valse vlaggen, voornamelijk uitgevoerd door geheime diensten, lijken dat idee te bevestigen.

Lees de beide artikelen rustig en goed door en bekijk het boek van Dean Henderson en dan komt (helaas?) een vrij helder plaatje naar voren dat wat er nu in Nederland via het aftreden van deze twee politici is losgebarsten, slechts het topje van de ijsberg is. Een ijsberg waarop, naast het Nederlandse ministerie van justitie, ook ons Nederlandse koningshuis een telkens meer zichtbare positie begint te krijgen. Alle puzzelstukjes van Teeven, Opstelten, Demmink, drugshandel, kindermisbruik, chantage en het Nederlandse koningshuis beginnen in elkaar te vallen tot een zeer onplezierig edoch compleet plaatje.

De politiek en de zelfbenoemde “mainstream media” staan voor een hele taak om deze ellende nu weer in de beerput/doofpot te krijgen en de boel weer recht te liegen. Zeker in de tijden van het vrije internet wens ik ze daar veel succes bij.

Aan de positieve zijde is dit wellicht de eerste opening in de Nederlandse maatschappij die ons in staat stelt Nederland te gaan ontdoen van dit globale criminele kartel van psychopaten. En kunnen we ons daarbij gaan richten op het bouwen van een wereld in vrede en voorspoed.

are-the-assholes-still-in-chargeOpmerkingen, vragen en aanvullingen zijn van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wie wordt de nieuwe Minister van Beerputten en Doofpotten?
-) De IRT-affaire en de Teeven-deals
-) Wat drijft de psychopaat?
-) Is de Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Wie vormen het private internationale bankenkartel?
-) Wie verdienen er aan de oorlogen in de wereld?
-) Een kijkje achter de schermen bij de geheime diensten
-) 54 gedocumenteerde valse vlag aanvallen van Zweden tot aan de Verenigde Staten
-) 10 grote leugens van de zelfbenoemde “mainstream media”
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw

[bol_product_links block_id=”bol_56fa37908006c_selected-products” products=”9200000052528947,9200000019106844,1001004011619176,9200000044666994″ name=”misbruik” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie of vrijwillig abonnement.war-is-a-racket1Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, etc. Graag zelfs. Hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen zich er verder in kunnen verdiepen als ze willen.Spreading-the-Word

25 gedachten over “Teeven, Opstelten & Demmink – drugshandel, kindermisbruik, chantage en het koningshuis – de puzzelstukjes beginnen samen te vallen

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja ze lijken de regie een beetje kwijt te zijn in “de top”. Ben benieuwd hoe ze deze beer nu weer in de kooi gaan krijgen. In Engeland zijn de pedo doofpotten ook nog niet weer dicht gekregen en ook daar gaan de lijnen direct tot aan het gekroonde huis… Kijken of de grote schoonmaak in Nederland nu ook gaat beginnen.

   1. Pieter Stuurman

    Goed artikel!

    Wel lijkt het me een goed idee om “ze” (de psychopaten die de wereld besturen) niet te onderschatten. Het kan een riskante gedachte zijn om te veronderstellen dat “ze” de regie kwijt zijn.

    Wat je er ook van vindt, deze jongens zijn bijzonder goed in wat ze doen. Het manipuleren van de wereld is hun vak, hun ambacht zo je wil. Een ambacht dat al heel lang van generatie op generatie doorgegeven en geperfectioneerd is.

    Ons het geloof geven dat ze overwonnen zijn, is een eerder toegepaste strategie van ze. In het midden van de 19e eeuw deden ze de mensheid geloven dat de koningshuizen (de toenmalige hiërarchische structuren) hun macht kwijt waren. Dat opende de mogelijkheid voor ze om de moderne “democratieën” te implementeren. Niet omdat “ze” werkelijk een stapje terug moesten doen, maar omdat het een efficiënter managementsysteem voor ze was.

    Ook nu willen ze de hiërarchische structuur veranderen (nieuwe wereldorde). Het zou zomaar kunnen zijn dat het eigenlijk heel goed in hun straatje past als wij geloven dat ze hun regie kwijt zijn…

    Laten we alert blijven 🙂

    1. Douwe Bericht auteur

     Daar heb je een goed punt inderdaad. Alert blijven is zeker altijd nodig. Laten we vooral onszelf blijven ontwikkelen. Onze eigen vrijheid gebruiken en die van anderen respecteren en onze eigen levens zo goed mogelijk vormgeven naar eigen integriteit en inzicht.

     Door dit artikel ben ik zelf weer sterk bij The Law of Allowance teruggekomen. Hoe vooral ondanks dit soort materie toch opgewekt en constructief aan de wereld te bouwen naar hoe je het graag zou willen.
     http://achterdesamenleving.nl/wet-3-van-3-the-law-of-allowance/

     Input en tips van harte welkom.

    2. wunjo

     Inderdaad Pieter, binnen het polaire systeem van verdeel en heers is het als een schaakspel, de kunst is dan om vele zetten vooruit te denken en dit is vanzelfsprekend binnen dit stramien. Het zou naïef zijn om te veronderstellen dat dit niet zo zou gebeuren.
     Het ziet er naar uit dat dit uiteindelijk een leerproces is waarin we als individu zelf onze focus leren besturen en deze niet meer laten leiden door allerlei manipulatie.

     1. Pieter Stuurman

      Precies Wunjo.

      Als we ons niet meer willen laten besturen door de psychopaten, dan zullen we onszelf moeten gaan besturen. Het verdwijnen van de macht van die psychopaten is dan geen voorwaarde meer, maar een gevolg.

 1. moerstaal

  Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Diazepam zou schrijven:
  NOS belicht slechts de feiten en deze liegen niet.
  De informatie in de alternatieve media zijn vooral verhalend maw. je moet het maar aannemen.
  Soms klopt het achteraf bekeken maar nog vaker kloppen de aannames niet.
  Tot straks weer voor bij de koffie.

  1. Douwe Bericht auteur

   Haha, ja toen de NOS nog werd serieus genomen door mensen onder de 65+ was het een stuk gemakkelijker geweest om dit weer terug de doofpot in te krijgen. Maar de hele mainstream media heeft wat te veel gelogen de laatste tijd, over de banken, over mh17, over Rusland. Teveel mensen geloven er niets meer van. Als het om echt belangrijke zaken gaat is de mainstream media totaal onbetrouwbaar gebleken. Zo hebben ze in ieder geval 54 inmiddels gedocumenteerde valse vlag aanslagen gemist. En dankzij de klokkenluider Udo Ulfkotte die zelf mainstream journalist was en nu een boekje open doet in Duitsland is de mainstream media al haar geloofwaardigheid kwijt. Zie ook dit interview met hem. https://m.youtube.com/watch?v=lm4OUcfiM-8

   Mainstream media bedriegt niet alleen haar lezers maar belazert haar adverteerders daarbovenop ook nog eens zoals hij laat zien…

   En alle huidige mainstream media journalisten kunnen vast zelf ook lezen. De beide artikelen waar naar gelinkt wordt in dit artikel en ook het boek zijn zeer gedetailleerd en rijkelijk gedocumenteerd. Ik zou ze aanraden even op te houden met ANP stukjes te copy pasten en ook op eigen onderzoek uit te gaan. Net als alle lezers hier. Verdiep jezelf in deze materie en denk er zelf over na. Genoeg informatie te vinden.

  2. dennis

   Wie de geschiedenis van deze wereld wilt kennen doet er goed aan om de vele aanwijzingen ten harte te
   nemen zodra die gaan over het menselijk ras, dat uitgebroed is met vele andere (buiten-Aards) D.N.A
   D.N.A heeft niet alenig betrekking op de Aardse levende wezens, maar eveneens op alle andere levende wezens. Alle wezens in het universum, die met hun ziel een (sub) of (grof) stoffelijk lichaam hebben geaccepteerd hebben allen een transmissie model nodig, die de energie vanaf de ziel doorgeeft, voordat de energie toepasbaar is voor het materieel systeem. De ziel heeft in feite drie eigenschappen in het materieel lichaam. Ze ondersteund het bewustzijn, Ze schenkt energie aan het hart waardoor die het lichamelijk proces op gang kan brengen, Ze bezit de eeuwigheid. Dit in tegenstelling tot het lichaam, dat zonder ziel altijd als dood kan worden beschouwd. Als we als kinderen deze fundenmentele eigenschappen van ons bestaan niet leren, dan hebben we kans, dat zo’n land geregeerd wordt door lieden, die andere plannen voor ogen hebben, dan dat gebied van het menselijk welzijn. Misschien moeten we ons afvragen of we net als al die slaven films zelf als volk tot slaaf zijn of stilletjes aan worden gemaakt naast wat de beeldbuis uitstraalt.

 2. Geus

  Alternatieve media hier liegen nog erger dan de MSM.
  De strekking van dit artikel en de commentaren, men kan het slechts schande noemen.
  NOS medewerkers worden tenminste nog betaald voor hun leugens.

  1. Douwe Bericht auteur

   Kun je aangeven welke informatie uit de gelinkte artikelen en/of boek volgens jou niet klopt, en hoe het volgens jou dan zit?

   Waarom is het goed in je ogen dat de NOS betaald wordt voor haar leugens? Helemaal als dat geld onder dwang en bedreiging is afgenomen van mensen zoals jezelf en je buren?

   Maar terug naar de inhoud. De uitleg die Dean Henderson geeft is wel degelijk heel goed te staven met bewijs als je open staat om jezelf wat verder in dit onderwerp te verdiepen. Hier wat aanvullende toelichting.

   Het koningshuis van Nederland is al sinds 1694 innig verweven met het internationale private bankenkartel, toen Willem de derde de centrale bank van Engeland privatiseerde. Zie bijv dit artikel voor de details daarover. http://anarchologie.com/www.anarchiel.com/display/de_wereld_in_gijzeling_deel_iii_corpocratie_glorieuze_vinding_gouden_eeuw.html

   De connectie tussen het koningshuis en de oliehandel is volledig openbaar. Het grootste oliebedrijf van Nederland heet niet voor niets Royal Dutch Shell. Het is algemeen bekend dat het koningshuis grootaandeelhouder is van Shell, gewoon in de wikipedia te vinden. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Royal_Dutch_Shell En denk hierbij ook eens aan alle staatsbezoekjes van het koningshuis aan olie en grasrijke staatjes in het midden oosten.

   Dan het koningshuis en de wapenhandel. Bernard en de Lockheed en Northrop affaire zijn algemeen bekend. Bekijk gewoon de wikipedia eens over de Lockheed agfaire: http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Lockheed-affaire
   En meer over de Northrop affaire is te vinden op o.a. http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/De-Northropaffaire.htm Maar vergeet ook Beatrix niet die meeholp marineschepen te verkopen aan dezelfde eerder genoemde gas en olie staatjes. Meer daarover o.a op: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/1856335/2011/03/07/Order-fregatten-achter-bezoek-Beatrix-aan-Oman.dhtml

   Het koningshuis en kindermisbruik komt helaas meermalen en via verschillende leden voorbij als je je gaat verdiepen in de Demmink affaire en zie wat er in Engeland daarover aan het licht gekomen is waarin ook leden van de Engelse koninklijke familie betrokken zijn.

   Het koningshuis en drugshandel komt aan de orde in het artikel over de IRT affaire en kun je verder ook op googlen. Ook hier meer dan 1 connectie.

   En ik denk dat de kwestie met Edwin van Rooy van Zuydenwijn wel heeft laten zien hoe de veiligheidsdienst van Nederland als schoothondje door Bernard werd ingezet om hem kapot te maken. Ook dat is gewoon op de wiki na te lezen: http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Edwin_de_Roy_van_Zuydewijn

   Ik zou zeggen lees jezelf nog wat verder en dieper in in deze materie. Bekijk ook de Bilderberg overleggen eens waar het koningshuis al meer dan een halve eeuw een centrale rol in speelt. De wereld is een stuk beter te verklaren vanuit wat Henderson uitlegt in zijn boek in ieder geval dan de onzin die de mainstream media ons probeert te verkopen.

   Ik heb eerlijk gezegd geen behoefte aan dit criminele kartel wat op grote schaal de vrijheid van mensen onderdrukt en vernietigt.

   Het is de hoogste tijd dat mensen controle nemen over hun economische systemen. Herniewbare energie kan olie en gas vervangen, oorlog en wapenhandel schiet niemand wat mee op behalve een klein clubje wat er bruut geld aan verdient, kindermisbruik lijkt me hoogst ongepast en dient te stoppen. En drugshandel zoals dat nu gaat met veel geweld en criminaliteit is ook zeer onwenselijk. Laten we dat gewoon gaan legaliseren en drugsmisbruikers zo goed mogelijk proberen te helpen zoals ze in Portugal succesvol doen. Tot slot zou het ook fijn zijn als geheime diensten ophouden met valse vlaggen plegen op eigen bevolkingen en die van “bevriende naties”.

   Heel moeilijk is het allemaal niet lijkt mij. 😀

 3. Jos

  Typisch dat personen zoals ook nu hier, maar tevens op andere alternatieve websites wel met tegengas en ontkenning komen, maar nimmer met aanemelijke feiten die hun meningen onderbouwt.
  En verder dan ook niet reageren op de reacties die worden gegeven.
  Slappe hap dus, of gestuurd door dezelfde criminelen.
  De failliete sprookjeswereld is aan het instorten, de leugen regeert niet langer, de mensheid is aan het ontwaken, klaar om een gelijkwaardige en vreedzame wereld te bouwen.
  Liefde overwint alles, het is een kwestie van tijd.

  Stay Human,
  Jos.

 4. Hydra

  Douwe, wat fijn dat jij het allemaal zo geduldig en helder uiteen kunt zetten onder dit geweldig stuk informatie. Op de maandagmorgen een fijn artikel lezen met goede reacties en een kopje koffie maakt mijn dag positief. Inderdaad….liefde overwint alles en het is een kwestie van tijd. 🙂

 5. Aequus

  Och mensen, heel de VVD dit kabinet stinkt zwaar naar zwavel. Een minister Schippers die zich uit of het een complot is i.p.v zich druk te maken dat haar mede partij genoten niet integer zijn en ook de eed hebben afgelegd. Voor mij is zij hiermee nog harder door de mand gevallen en vraag mij af, welke verborgen agenda’s komen nog meer naar boven? Een kat maakt rare sprongen in het nauw en al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt het wel. En zo, mogen zij één voor één door de mand vallen met welke affaire’s dan ook zodat de de gehele waarheid spoedig aan het licht komt en meerdere ministers met de staart tussen de benen via de achterdeur verdwijnen…

  1. Douwe Bericht auteur

   Haha ja Schippers met haar complotten deed de hele nieuwe media hard lachen volgens mij. 🙂

   Al is de VVD natuurlijk maar 1 onderdeel van het probleem. Politiek als instituut is in zijn geheel zeer irrationeel.

   Als je mensen vraagt of het oké is dat een ander geweld initieert naar anderen zegt 99% van de mensen – nee natuurlijk niet.

   Als je mensen vraagt of het oké is voor een ander om onder dwang en bedreiging geld af te nemen van anderen zegt 99% van de mensen – nee natuurlijk niet.

   En toch maakt een grote groep mensen een uitzondering voor de overheid. Ze geloven dat geweld initiëren niet oké is maar dat op één of andere wonderbaarlijke reden geweld wat wordt geïnitieerd door de overheid de wereld mooier en vrediger zal maken.

   Niet verwonderlijk dus dat een overheid vanzelf het grootste misdaad syndicaat van een land wordt.

   Ik zou iedereen willen aanraden deze twee boeken waar gratis PDF’s van beschikbaar zijn eens door te lezen. Zodra wij ophouden actief deze criminele klasse te ondersteunen kan ze simpelweg niet langer voortbestaan.

   Als eerste – Het einde van al het kwaad – door Jeremy Locke.
   http://achterdesamenleving.nl/het-einde-van-al-het-kwaad-het-tijdperk-van-de-oorlogen-op-aarde-is-voorbij/

   En ook – Het meest gevaarlijke bijgeloof – door Larken Rose.
   http://achterdesamenleving.nl/het-meest-gevaarlijke-geloof-nu-in-het-nederlands/

   Uiteindelijk wordt deze hele criminele klasse volledig betaald met geld wat onder dwang en bedreiging van geweld van mensen zoals jij en ik is afgenomen. Het is tijd op te houden onze gehoorzaamheid te geven aan deze mensen en in plaats daarvan onze eigen levens te gaan scheppen op vrije en vrijwillige basis.

 6. peter

  Nu…een jaar later…om mij heen nog geen verandering zichtbaar ondanks dat ik vele zaken heb aan gekaart, mensen blijven in een diepe slaap!

  1. Douwe Bericht auteur

   Die conclusie moet ik ook trekken Peter.
   De heersende klasse doet lekker wat ze wil of het nu drugshandel of kindermisbruik is.
   Het volk keurt het vast wel af maar niemand heeft blijkbaar de moed of middelen om er wat aan te doen dus zwoegt iedereen maar voort in hetzelfde systeem waar de heersende klasse de rijkdom van afroomt en haar verachtelijke hobbies voortzet.

 7. Aladin

  Dat bedoel ik dus. Een zachte revolutie doordat publieke figuren en mensen op hoge posten hun morele verantwoordelijkheid nemen, gebeurt gewoon niet of veel te weinig. “Don’t rock the boat.” Een gewelddadige revolutie werkt ook niet of slechts kortstondig, dat laat de geschiedenis ook zien. ‘Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut.’

  Het zal nog allemaal een tandje erger moeten worden…dan zal de wal het schip keren. 🙁
  Of mensen zullen nog veel meer wakker moeten worden en elkaar, ook als dat even niet zo uitkomt, op feestjes en andere samenkomsten, moeten gaan aanspreken op kennis over misstanden en wat een ieder voor mogelijkheid heeft om daar iets aan te doen. ‘We are the resistance’. Al is het maar reageren op een internetartikel. Erover praten met jongeren is ook zinvol. zij hebben vaak veel contacten via social media en zij hebben natuurlijk de toekomst.

  1. bernadette

   Het ontwaken gaat geleidelijk aan massaler worden ,
   elke minuut komen er meerdere bij al over the world.
   Doordat dit op individuele wijze gebeurt , en mensen niet weten, hoe hier mee om te gaan , leven zij in afgescheidenheid van elkaar , niet wetende hoe connectie te maken met hun soortgenoten .
   Dat heeft met vele innerlijke psychische factoren te maken waardoor zij in afzondering leven ,
   niet wetende
   hoe hier mee om te gaan , gaat men toch op internet zoeken naar ,,de waarheid,,.
   Dat ,,de waarheid,, in ons hart verborgen zit in ons innerlijke vredige gevoel dat Liefde is.
   Daar gaat men soms in voorbij , doordat het Brein so busy busy is met onderzoeken .
   Never the less de verbinding met elkaar zal gestaag toenemen ,
   and we will be United again , as we already are.
   Maar we kunnen het de mensheid niet kwalijk nemen , de jarenlange Mindcontrole is daar debet aan.
   Een element wat een grote rol speelt (en dat moet zeker ook onder de loep genomen worden)
   Dat probeert hier Maarten Horst met o.a Rob Vellekoop op kaart te zetten :

   https://www.youtube.com/watch?v=ELOtpyI3MDw

 8. Markus

  Misschien wordt het tijd dat er een paar wiss kids die goed kunnen hacken opstaan of een klokkenluider die de namen van mensen die werken bij de (r)overheidsdiensten zoals BvD e.e.a. geheime diensten op straat gooien. Mensen die je buurman kunnen zijn, zou makkelijk zijn als je het kwaad bij de wortel kunt uitroeien…….

 9. bernadette

  Dear Markus,
  Dat zou mooi zijn , inderdaad .

  Wij wonen hier in Nederland …een piepklein spotje op deze planeet Moeder Aarde.
  Als men het uitzoomt naar alle werelddelen , (woorden schieten tekort)
  lijkt ,,the force,, behind it , heel krachtig.
  Er zijn zoveel mensen bezig om de natuur van onze planeet én de mensen én dieren die ervan moeten leven proberen gezond en leefbaar te houden.
  We zullen het met ons allen moeten doen , ieder op zijn unieke wijze in alle wereldgebieden.
  Dus elkaar informatie verstrekken is zeker daar bij nodig.
  Hier in o.a Amerika zijn ze daar ook mee bezig ;

  https://www.youtube.com/watch?v=L5is16A8pfw

  1. Aladin

   Die kende ik nog niet, idd grappig. Ze hebben wel een linkje naar nieuwemedianieuws.nl op hun site staan maar worden hier zelf niet op vermeld. Even een mailtje sturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *