Tim and Eric’s Zone Theory (satire)

downloadNa al de artikelen de laatste tijd over Bentinho, Bashar, Teal, Byron Katie en Abraham Hicks nu het ultieme 7 stappen programma naar het worden van niets minder dan een perfect mens. Oneindige rijkdom, wereldwijde roem en eeuwigdurend geluk, nu, hier, direct via 7 simpele stappen. πŸ™‚

Op naar plane 8! πŸ˜€

Are you sad? Are you lonely? Do you wake up each morning waiting for the next big thing? Fear no more! Tim and Eric’s Zone Theory is a brand new, revolutionary life system that guarantees to improve you, and everything around you. Start your journey at zonetheory.net

Als iemand een beter systeem weet naar perfect geluk dan hoor ik het graag. πŸ˜€

Aanverwante informatie:
-) Tim and Eric Awesome Show
-) Meer van Tim and Eric op YouTube

download

8 gedachten over “Tim and Eric’s Zone Theory (satire)

 1. Johan Bosman (werktuigkundige)

  “Eeuwig-durend geluk in enkele stappen”?

  We kennen allemaal wel de berichten uit het Haagse “dat onze kinderen de gelukkigste ter wereld zijn”. Of dat “de nederlanders op de vierde plaats staan op de lijst van de meest gelukkige volkeren op aarde”. Maar wie die onzin geloofd begrijpt niet dat er echt niets bestaat waaraan mensen een constante mate van geluk kunnen ontlenen. Elke filosoof -waaronder ook onze eigen Spinoza- weet dat je daar niet naar hoeft te zoeken.

  1. Richard11

   Ik heb het niet alleen over deze satire. De meeste alternatieve media begrijpen nog steeds niet dat alles wat er wereldwijd gebeurt oorzaak en gevolg is en dat alles en alles met elkaar samenhangt. Ik probeer het meest onderbelichte en door iedereen weggedrukte element hiervan in de schijnwerpers te zetten. Het element dat dagelijks mijn leven totaal overhoop gooit en dat min of meer mijn hele leven lang. Het element dat de verklaring geeft voor alles wat de elite doet, omdat zij ook geen andere keuze hebben. Ik ben de nu zo overduidelijke leugens zo beu en ben daarom maar onder mijn echte naam op fakebook gaan schrijven.

   We kunnen de oplossing wel in het spirituele gaan zoeken, maar daarmee missen we toch de kern. N.l. De kankerauto’s, kankervliegtuigen en de kanker industrie die wij zelf ieder persoonlijk dagelijks in stand houden. Maar als ik dat zeg dan stopt iedereen zijn vingers in zijn oren en zegt dat dan de wereld vergaat:

   https://www.facebook.com/dick.nieuwkoop

   1. Douwe Bericht auteur

    Wat zou je graag willen dat anderen zouden willen doen daaraan?
    Dat je er bewustzijn voor vraagt lijkt me prima maar heb je ook al nagedacht over oplossingsrichtingen voor het probleem zelf en anders eventueel voor jezelf.

    Nederland is qua fijnstof het ergste land in Europa zo ongeveer dus je zou kunnen overwegen te verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *