7+ praktische tips om zelf te (leren) channelen

4dc3f3ba2dabea8d4030a20fa9d56fcbNadat Pim en Wieteke eerder helder uiteen hebben gezet wat channelen is en wat mensen aan channelen hebben in de dagelijkse praktijk, delen ze in dit derde deel praktische tips hoe mensen zelf kunnen leren channelen.

Pim en Wieteke channelen inmiddels beide al enige tijd en gebruiken dit zowel professioneel als in hun persoonlijke leven. En van wie kun je iets beter leren dan van mensen die succesvol zelf eerst ook door het hele proces zijn gegaan?

Ken uzelve wordt als eerste genoemd. Immers channelen is een gereedschap om meer van jezelf te worden. Daarbij wordt het volgen van je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit zonder verwachtingen ook genoemd. En er komen ook andere praktische gereedschappen voorbij die Pim en Wieteke op hun pad hebben gebruikt zoals bijvoorbeeld mediteren.

Kortom een heldere video boordevol praktische bruikbare tips op zowel de grote rode lijn als in meer specifieke persoonlijke details.

Meer en meer mensen zoeken verdieping in de speurtocht naar hun eigen multidimensionaliteit. Channelen (ofwel; interactief contact maken met andere multidimensionale stukken van jezelf) is een manier om daar nog dieper in te duiken. Over de ‘data-snelweg’ van ons eigen Hoger Zelf stroomt een bron van eindeloze wijsheid en inzichten naar ons hart, die iedereen – ‘hier beneden op het speelbord van het leven’ rechtstreeks kan toepassen zijn of haar eigen leven.

f242d397d7a1a52a6eabb575a7c1bf65In deze video geven ervarings-experts Pim Smit (coachingenhealing.nl) en Wieteke Koolhof (Design4awareness.com) een aantal fundamentele tips voor mensen die zelf nieuwsgierig zijn om eens iets met channelling te gaan doen in hun leven.

Deze video gaat onder andere in op de basics voor ieder beginnend channel:

– Ken uzelf
/ wat is je motivatie om te willen gaan channelen? (03:00)
/ je hart vrijmaken van ‘ruis’ (05:30)

– Her-ken uzelf
/ wat kun je zoal tegenkomen als je gaat channelen & hoe om te gaan met entiteiten van een lagere trilling (07:30)

(linkje naar uitgebreide video daarover: https://www.youtube.com/watch?v=ak9_F… )

– Spel & Flow (v.a. 12:40)
/ de liefdevolle en speelse houding die bijdraagt aan het ontvangen van meer informatie.

De Toolkit (v.a. 19:32) met open suggesties van technieken en attributen die mogelijk kunnen bijdragen aan het maken van een eerste channeling connectie in jezelf.

– Meditatie / focus
– Plantmedicijnen
– Ervaringen delen met anderen
– Kristallen, symbolen en andere fysieke hulpmiddelen
– Hoog frequente voeding en een bewuste leefwijze

[bol_product_links block_id=”bol_579245be2874b_selected-products” products=”1001004000722836,1001004002193452″ name=”channeling” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Pim en Wieteke leggen helder uit wat channelen is
-) Wat kun je met channelen in de dagelijkse praktijk?
-) Vraag en reflectie sessie over channelen met Wieteke Koolhof
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Tuning in – Documentaire die uitleg geeft over wat channelen is
-) Innerlijke vrede, het volgen van je passie en multidimensionaliteit
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te transformeren
-) Ho’oponopono – een snelweg via je hart naar innerlijke vrede
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen

Jurgen-Ziewe-picture-1

10 gedachten over “7+ praktische tips om zelf te (leren) channelen

 1. Piet

  Hallo Piet weer. Ik chanel al een jaar of wat met Klaske. Van de Pleiaaden. Dat loopt langs mijn zesde zintuig. Dat is een kanaal dat als een koord in het heel al naar Klaske toe gaat, Ik heb ook ruis langs mijn hart, dat is frekentie. Als morse. Tot volgende keer aju

  1. Douwe Bericht auteur

   Leuk dat je/jullie contact met de Pleiaden hebben weten te leggen.
   Voel je vrij ervaringen hoe dat proces in zijn werk is gegaan te delen.
   Wellicht kunnen anderen daar ook weer hun voordeel mee doen.

 2. Douwe Bericht auteur

  Interessante muziek. Deze Pleiadian Love Song vond ik ook erg mooi. Doet me een beetje aan Native American muziek denken.

  Ananau – Native American
  https://youtu.be/njDwElfAGOg

  Er blijkt ook een boel contact te zijn, al vele millennia, tussen verschillende groepen mensen en Pleiadians. Bij veel groepen zijn die historische banden en de kennis daarover nooit verloren gegaan.

  Dit boek vond ik wel erg mooi om te lezen. Laat zien hoe ET contact nog steeds een intrinsiek onderdeel is van de cultuur en overlevering.
  ENCOUNTERS WITH STAR PEOPLE – Untold Stories of American Indians

  1. Douwe Bericht auteur

   Dank voor al je linkjes, daar zitten ook nog wat dingen tussen die ik nog niet eerder had bekeken en ook weer mee verder kan. 🙂

   Ardie Sixkiller Clarke heeft inmiddels drie boeken geschreven over dit specifieke onderwerp. Ik heb ze alle drie gelezen en kan ze van harte aanbevelen.
   -) Encounters with Star People: Untold Stories of American Indians
   -) More Encounters with Star People: Urban American Indians Tells Their Stories
   -) Sky People: Untold Stories of Alien Encounters in Mesoamerica

 3. Stijn

  Ik heb de video ‘s bekeken maar heb nog wel een aantal vragen.

  Wat is hoogfrequente voeding precies?

  Is hoogfrequente voeding en het schoon houden van je fysieke lichaam echt zo belangrijk?

  Met Vriendelijke Groet,

  Stijn

  1. Douwe Bericht auteur

   Hoogfrequente voeding is voor zover ik het begrijp onbespoten en onbewerkte plantaardige voeding.

   En ja het kan heel belangrijk zijn, je lichaam is als het ware een instrument als je channelt en hoe zuiverder het instrument hoe gemakkelijker het is om te channelen.

   Een interessante ervaring die ikzelf hierbij had is dat ik met channel oefeningen bezig was en opeens heel veel energie door een plek in mijn achterhoofd voelde gaan. Daarna was er bij mij opeens de behoefte om veel beter te gaan eten in de zin van veel minder vlees, en meer onbewerkte en onbespoten groentes en fruit. Wat ik vaak in de ochtend in een smoothie verwerk. Dus je hoeft jezelf niet te dwingen tot een ander dieet, verhoog je frequentie, en blijf je nieuwsgierigheid, interesse en passie volgen en dan kan het zomaar zijn dat je opeens van binnenuit een ander dieet wil gaan volgen en dan is het ook vrij gemakkelijk om dat te gaan doen omdat het van binnenuit komt.

   Al met al zie ik dat bijna alle channelaars die ik ken heel goed op hun dieet letten, veel vegetariers zijn of in ieder geval flexitariers en veel richting onbespoten en onbewerkte groenten en fruit toegaan. Sommigen gaan zelfs raw vegan. Maar goed ook hierbij volg vooral je eigen innerlijke sturing.

   1. Stijn

    @Douwe

    Bedankt voor je antwoord. Dus jij kan ook channelen?

    In de video zeiden ze ook dat mediteren belangrijk is. Ze zeiden dat je niet perse hoeft te zitten om te mediteren maar dar het ook tijdens de afwas kan.

    Hoe mediteer je tijdens de afwas?

    Meditatie is toch een ontspannings methode? Ik kan tijdens de afwas niet ontspannen.

    Met Vriendelijke Groet,

    Stijn

  1. Douwe Bericht auteur

   Het universum is zo groot en er zijn zoveel frequenties naast onze fysieke realiteit waar ook wezens in kunnen ontwikkelen. Ik denk dat alle drie zaken die je noemt een bron van buitenaardse wezens kan zijn.

   Misschien moet je even duidelijk maken wat jij bedoelt met demonen. Over het algemeen laat dat woord alleen al zien dat mensen die dat gebruiken bang zijn voor iets en dus iets veroordelen. Wat uiteraard typisch is voor streng gelovige mensen. Alles wat wij geloven is goed en alles wat daarbuiten valt is in ieder geval verdacht en als we het niet begrijpen noemen het van de duivel of demonen.

   ET’s hebben net als mensen ook hun eigen agenda’s in mijn ervaring al zijn de meeste ET’s een stukje verder in hun ontwikkeling dan wij en in die zin zijn ze in mijn ervaring vaak erg wijs en liefdevol maar geven ze ons de ruimte om te groeien zoals we willen en als wij een bepaalde volwassenheid hebben bereikt en wij er open voor staan kan er dan contact worden gemaakt. Ik zou zeggen dat de gemiddelde mens gevaarlijker is dan de gemiddelde ET maar goed dat is mijn persoonlijke inzicht op deze materie.

   Op http://www.starseedhub.com heb ik een hele website rond dit onderwerp gebouwd, mocht je nieuwsgierig zijn dan kun je daar eens kijken. De eerste stap daar is dat mensen hun angsten leren transformeren. Als je zelf nog in het stadia zit van alles wat ik niet begrijp of niet ken is een demoon dan zou ik daar beginnen. Ga bij jezelf naar binnen, onderzoek je angsten en probeer die te transformeren etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *