Twee buitenaardse wezens van de Essassani praten met de aarde en delen hun kennis en inzichten

De Essassani zijn een hybride ras van de mens en de Greys/Zeta’s. Zij zien ons lineair gezien als hun voorouders en zijn daarom zeer geïnteresseerd in contact met de aarde.

Op een bepaalde manier willen ze ons bedanken voor onze rol in hun creatie en een manier om ons te bedanken is hun kennis en inzichten te delen met ons zodat wij, als het met ons resoneert, dat kunnen integreren en zo levens kunnen leiden die meer in lijn liggen met ons innerlijke zelf.

Hieronder een channelsessie van Elan via Andrew Bayuk en een uitgebreid interview van Darryl Anka die regelmatig Bashar channelt. Elan en Bashar zijn beide Essassani.

Mochten mensen nu niet in de buitenaardse oorsprong geloven van Elan en Bashar dan is dat uiteraard prima. Ik zou zeggen luister naar de inhoud en kijk voor jezelf of je wat kunt met hun boodschap. Als je je eigen leven een stukje beter kunt begrijpen, een stukje beter kunt leiden dan is dat het belangrijkste.

ELAN It’s Up to You!

AAE tv | Pure Synchronism | Darryl Anka

Ik heb zelf een boel van de kennis van de Essassani geleerd. Voor de mensen die meer willen weten, op de Youtube is een boel te vinden van Darryl Anka en Bashar. Materiaal van Elan en Andrew Bayuk is wat zeldzamer.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Jacqueline Fiolet & Joël
-) Langdurig contact met buitenaardse/multidimensionale wezens – Pim Smit & Lamané
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geïnteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?

10 gedachten over “Twee buitenaardse wezens van de Essassani praten met de aarde en delen hun kennis en inzichten

 1. Anoniem

  Wat er in de video ook wordt gezegd: Humans are the masters of limitation.
  Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij vinden het als mens moeilijk om in oplossingen te denken. Ikzelf ben mij er ook maar al te goed van bewust dat het makkelijk is om terug te vallen in onzekerheid. Verandering van oude denkpatronen kost tijd en ik denk dat sommigen ook terughouden zijn omdat ze niet weten wat van alle informatie die je kunt lezen zuiver is. Bovendien is er de angst dat je gedragsverandering en verandering van de gedachten geen vruchten afwerpt.

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik denk dat het vooral ook een boel met training te maken heeft. In Nederland trainen we iedereen via ons onderwijs systeem uit hun eigen vrije wil en uit het luisteren naar hun eigen hart. We worden vanaf onze 4de tot iig onze 18 getraind in gehoorzaamheid aan autoriteit. Zie ook Prussian Education System

   In mijn ervaring is het gelukkig mogelijk om weer te leren luisteren naar je eigen vrije wil en je eigen hart te leren volgen. Makkelijk is het niet maar wat is het alternatief? Op je extern geïndoctrineerde programma’s blijven lopen? En is dat gemakkelijk en wenselijk? 🙂

   Het is uiteindelijk altijd aan mensen zelf. Ik zou vooral zeggen probeer de informatie voor jezelf uit en kijk of het voor jezelf werkt. En net als met alles hoe meer je het doet hoe beter je erin wordt.

   Dit is voor zover ik weet de belangrijkste boodschap van de Essassani:
   -) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie – met integriteit – en zonder te volharden in een specifieke uitkomst

 2. Anoniem

  Ik kan mij zeker vinden in wat je schrijft.
  Bewust en deels onbewust heb ik de principes van het volgen van je interesse, nieuwschierigheid en passie in het verleden al vaak toegepast. Ik moet zeggen dat ik bij de meeste momenten waarbij ik dat gedaan heb ook daadwerkelijke goede resultaten heb gehad. Ik ben me het afgelopen jaar(en) veel gaan interresseren in de onderwerpen van andere civilisaties en hoe de connectie met hun nu in zijn werk gaat. Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik behoorlijk wat informatie heb vergaard door onder andere documenten, informatie op internet te lezen, intervieuws van mensen te bekijken en gewoon veel filmpjes te bekijken. (En achter de samenlevening te volgen) Ik heb veel werk van Dr. Steven Greer gelezen en zijn film Unaknowlegded gezien en ik moet zeggen dat vooral zijn werk mij heeft geholpen om ruweg een overzicht te krijgen van wat er gaande is tussen de mensen en de Et’s.

  Ik hoop oprecht en kijk er erg naar uit dat de trillingsfrequentie van de aarde en de mens snel omhoog gaat en dat er bewustwording komt zodat mensen spiritueel kunnen groeien en wij eindelijk open contact kunnen hebben met andere beschavingen 🙂
  Als dit contact er zou zijn dan zou er los van de eventule technologische kennis die verspreid wordt, ook meer kennis zijn over spiritualiteit, de kosmos en de verschillende zienswijzen van verschillende beschavingen. In elk geval zo stel ik mij dat dan voor.

  Wat ik persoonlijk nog niet helemaal duidelijk heb is wat daadwerkelijk het verhaal van de Greys is. Ze worden veel besproken en wat meestal overeenkomt is dat zij genetisch materiaal verzamelen voor hybrides en dat zij (volgens sommige informatie) incarnaties zijn van ons in de toekomst of eigenlijk het resultaat van onze evolutie. Andere bronnen zeggen dan weer dat ze hun eigen planneet hebben verwoest, dat ze emotie niet kennen zoals wij dat doen. Wat ik vaak lees is dat ze als goedwillende wezens worden weergegeven of juist totaal het tegenovergestelde. Dr. Steven Greer geeft (volgensmij) aan dat ze goedwillend zijn, maar dat het de overheid is die een ander beeld schept door in ontvoeringen van mensen. Ik ben mij er van bewust dat er ook binnen een groep natuurlijk verschillen kunnen zijn in karakter en dat bovenstaande niet zo zeer voor alle Greys hoeft te gelden.

  Ik ben er nog niet uit wat betreft de goedwillende en ”slechte” Et’s.
  Aan de ene kant lijkt het mij de kans groter dat een vredige en goedwillende civilisatie verder gaat evolueren en kan blijven bestaan. Aan de andere kant is het best mogelijk dat er civilisaties zijn die anders werken en die als het ware werken vanuit een overheersende gedachte van overleven en dat het daarbij niet zo belangrijk is dat dit ten koste gaat van andere wezens.
  Ik hoop hier in de toekomst duidelijkheid over te krijgen 😉

  Excuses voor de lange reactie,
  Groetjes Anoniem

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik heb me zelf een tijd geleden ook wat meer verdiept in dat verhaal en heb daar toen deze zeven artikelen over geschreven. Ik weet niet of je hier bekend mee bent maar dat was de kern van wat ik zelf toen de beste informatie vond.

   -) Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns? – Deel 1
   -) Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2
   -) The Pleiadian Collective over aliën hybridisatie – Deel 3
   -) Aridif over het Zeta hybridisatie programma – Deel 4
   -) Barbara Lamb over aliën/mens hybrides – Deel 5
   -) Mary Rodwell over aliën/mens hybridisatie – Deel 6
   -) Dolores Cannon over aliëns en hybrisaties – Deel 7

   En het boek van Dolores Cannon van The Custodians gaat eigenlijk in zijn geheel over deze materie dus als je interesse hier ligt kan ik dat zeker aanbevelen. Volgens mij moet je wel gratis E-boek versies kunnen vinden als je een beetje handig bent met zoeken. En anders is het ook zeker de moeite om het fysieke boek te kopen.

 3. De Filosoof

  Geloof je nou echt werkelijk in je eigen onzin? Kom op zeg.. lees het zelf even nog een keertje door. Het gaat nergens over. Beter gezegd: je hebt geen enkel BEWIJS voor wat je schrijft. Het zijn maar loze woorden. Dan kan je wel een show van drie uur lang vol lullen, maar dan zijn we nog geen enkele stap verder.

  1. Douwe Bericht auteur

   Gelooof is in mijn ervaring niet nodig. Je kunt gewoon je bewustzijn op informatie richten en de gedeelde gezichtspunten, de gedeelde perspectieven ter kennisgeving aannemen. Denk er vervolgens zelf over na gebruik je eigen onderscheidingsvermogen. Geloof niets maar probeer zoveel mogelijk te begrijpen als je kunt is mijn motto. Ik heb zelf een grote nieuwsgierigheid in dit specifieke onderwerp en daarom ben ik gezichtspunten op het onderwerp van verschillende mensen/bronnen gaan verzamelen. De artikelen die ik over dit onderwerp publiceer zijn daar het resultaat van. Ik heb zelfs een hele losse website over dit onderwerp gebouwd, wat je kunt vinden op http://www.starseedhub.com

   In mijn ervaring is deze informatie, net als elk ander onderwerp overigens, echter alleen relevant als je een oprechte nieuwsgierigheid in dit onderwerp hebt. Als jouw intrinsieke interesse niet bij dit onderwerp ligt dan zou ik als ik jou was je gaan richten op waar je oprechte nieuwsgierigheid, interesse en passie wel ligt en op die onderwerpen je bewustzijn richten. Op die manier kunnen mensen gemakkelijker zowel de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van hunzelf als anderen respecteren.

   -) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie – met integriteit – en zonder te volharden in een specifieke uitkomst

 4. J. Hofmans

  Ik lig dubbel van het lachen. Zoveel fantasie, zoveel onzin. Ik snap dat je het niet allemaal zelf hebt verzonnen en dat het voornamelijk vertaalwerk is. Er is een grens haha. Er is helemaal geen bewijs (0,0%) voor dit.

  1. Douwe Bericht auteur

   @ J. Hofmans

   Het enige wat deze twee mensen doen die claimen ET’s te channelen is gezichtspunten delen. Als die gezichtspunten je aanspreken kun je ze uitproberen en kijken of ze in de praktijk voor je werken of niet. Als het je niet aanspreekt dan zou ik je adviseren het lekker te laten voor het is en vooral je tijd en aandacht besteden aan het volgen van je eigen nieuwsgierigheid, interesses en passies.

   Denk zelf na, gebruik je eigen onderscheidingsvermogen en respecteer de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van zowel jezelf als je medemens.

   Persoonlijk heb ik een boel geleerd van deze gedeelde gezichtspunten en na uitproberen voor mezelf merkte ik dat het mijn leven in ieder geval meer plezier heeft gegeven. Dat gun ik een ander ook vandaar dat ik het hier deel. Maar als een ander niet zo veel kan met deze gezichtspunten dan is dat uiteraard prima. Ieder zijn ding.

 5. bernadette

  Conscious Youth – No Borders
  Inderdaad ja… wat doen mensen elkaar aan.
  Wie speelt over wie de baas.

  Het besef dat we hier op een Planeet leven in het immense Universum.
  Een Planeet zonder lands grenzen ,

  Make Earth a Planet Filled with Love and Harmony without Borders

  https://www.youtube.com/watch?v=ZNphqrNKejc

  Wij allen zijn hier op aarde gekomen met een missie.
  Een vrij leefbaar leven voor al wat leeft , groeit en bloeit

  We are born into this world with specific tasks to learn.

  We Are Travelers Going Back and Forth Between This World and the Original World

  https://www.youtube.com/watch?v=7sWlG6AOrl8

  Death visits us all sooner or later.
  And our physical bodies rust away.
  But invisible to our physical eye is
  our true and original form,
  which is spiritual in nature.
  And our spirits keep living,
  though the body has passed away.

  We All Are Spirits of Eternal Life

  https://www.youtube.com/watch?v=lTZ8iz71o9k

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *