Tweede kamerlid klapt uit de school, Nederland is minder democratisch dan veel mensen denken.

Tekst via het YouTube kanaal van Jorn Luka

Ik had mij voorgenomen om niet meer met politici in gesprek te gaan omdat ik zelf steeds meer overtuigd ben geraakt dat de politiek ons niet komt redden en we om die reden ook maar beter zo min mogelijk aandacht eraan kunnen besteden. We zullen het echt zelf moeten doen. Dit was daarmee ook de belangrijkste vraag die ik Gideon wilde stellen in deze podcast. Voor het antwoord zullen jullie het gesprek moeten kijken!

Toch wilde ik Gideon graag voor de camera hebben. Hij heeft inmiddels een aantal keer bewezen zich niet in te houden bij bepaalde onderwerpen. Ik wilde dus wel eens weten hoe hij echt in de wedstrijd zit. We hebben een hoop onderwerpen besproken.

Zo spraken we uiteraard over zijn visie op de staat van de politiek, onze ‘democratie’ op dit moment. Hij noemt de regering volksvijand nummer 1, waarom ziet hij dat zo? Wat denkt hij dat zich nu echt afspeelt in de wereld, wie hebben het voor het zeggen?

Maar ook spraken over een ontzettend belangrijk thema die al heel lang klein gehouden wordt, namelijk het ritueel kindermisbruik dat plaatsvindt in Nederland. Een thema wat ook in deze podcastserie steeds vaker voorbijkomt.

Al met al denk ik het een mega interessant gesprek is geworden. Zeker om Gideon te horen praten over wat hij nou vindt van de politiek en zijn rol in het geheel.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Youtube kanaal van Jorn Luka
-) Website Jorn Luka
-) Epstein achtige praktijken in onze Nederlandse rechtsstaat
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mainstream media liegt massaal eigen burgers voor onder druk van geheime diensten
-) Goedbedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in de wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *