Epstein achtige praktijken in onze Nederlandse rechtsstaat – Lange Frans spreekt met Adele van der Plas over o.a. Joris Demmink

Lange Frans heeft een podcast en zet de videoversies ervan op YouTube. In deze aflevering gaat het een boel over kindermisbruik, chantabele hoge personen in de Nederlandse rechtsstaat en hoe Nederland daarmee  als natie chantabel is door buitenlandse mogendheden.

Een interessant en belangrijk gesprek over een onderwerp waar al decennia mensen over schrijven in Nederland maar wat nooit ergens komt. Vergeet niet dat de Epstein affaire ook meerdere decennia heeft kunnen doorgaan en dat dat pas heel recent is opgehouden en in die zin ook decennia is beschermt door bepaalde krachten. Maar als Epstein kan vallen… wie weet wat er in Nederland gaat gebeuren de komende tijd. Het is niet de eerste keer dat deze beerput open gaat in Nederland maar hopelijk dit keer wel de laatste.


En voor de mensen die hier meer over willen weten. In Zweden kwam een paar jaar geleden de film Call Girl (2012) uit waar ongeveer dezelfde patronen herkenbaar zijn.

Jonge tieners worden geronseld en gebruikt om seks te hebben met hooggeplaatsen en die hooggeplaatsen zijn vervolgens te chanteren door partijen die videos hebben laten maken op deze seksfeestjes.

Zo kunnen buitenlandse mogendheden direct elementen in een zogenaamde democratie naar hun hand zetten via chantage. Het volk gelooft dat ze in een democratie leven maar ondertussen is de sturing van het land volledig in andere handen via dit soort duistere praktijken.

In Zweden laten ze zien hoe een journalist die dit aan het licht brengt wordt doodgereden en de persoon die de jonge meisjes aanlevert is na een zeer korte celstraf weer op vrije voeten. In Zweden ging dit tot aan de minister president van toendertijd.


En voor de mensen die vervolgens nog meer over dit soort praktijken willen weten is de docuserie Counter Intelligence: Shining a Light on Black Operations zeer de moeite. Hierin komen zowel oud- als ex geheim agenten aan het woord die toegeven zelf zulk soort seksfeestjes op te zetten om zo invloed te verkrijgen over andere landen.

Volgens deze mensen die hier zelf aan meewerkten is dit een soort standaardpraktijk binnen geheime diensten om zo controle te krijgen over wat op papier vaak vrije democratien worden genoemd maar die in de praktijk dus flink naar de hand kunnen worden gezet door partijen in de schaduw en hun agendas omdat ze hooggeplaatsten via chantage onder hun controle hebben.

Counter-Intelligence: I – The Company from S DN on Vimeo.

Ja wat moet je er verder nog over zeggen. Het is een bijzondere wereld waar we in leven. Een wereld waarin psychopaten, via seksfeestjes met minderjarigen de machtselite van landen chanteren om die landen oorlogen te laten voeren op kosten van de belastingbetalende burgers van die landen terwijl die burgers helemaal geen oorlog willen…

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Meer van Lange Frans zijn interessante interviews op zijn YouTube
-) Metanoia Films
-) Overzicht van 54 valse vlaggen van Zweden tot aan de VS
-) Het Patroon van Tirannie – Wees bang, wees bang, wees bang
-) Mainstream media liegt massaal eigen burgers voor onder druk van geheime diensten
-) Wie verdienen er aan oorlog?
-) Goedbedoelende mensen financieren bijna al het kwaad in de wereld
-) Wie vormen het private internationale bankenkartel/cabal?
-) De “Nobele” Leugen
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Het militair industrieel complex
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Corruptie uitgelegd door ex-lobbyist
-) The Liberty Academy

-) Een einde aan de slavernij, stap 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, stap 2: Kennis & Onwetendheid
-) Een einde aan de slavernij, stap 3: Soevereiniteit & Verwarring
-) Een einde aan de slavernij, stap 4: Vrijheid & Controle
-) Een einde aan de slavernij, stap 5: Orde & Chaos

MjAxMi0yYTBmYTA0MzI3YjU1MmMw

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

 

5 gedachten over “Epstein achtige praktijken in onze Nederlandse rechtsstaat – Lange Frans spreekt met Adele van der Plas over o.a. Joris Demmink

 1. André C. Van Bloemendaal

  Beste Frans, Ik geloof dat niets onmogelijk is, zelfs als de machthebbers verantwoordelijk zijn voor dergelijke daden. Als je een LinkedIn-profiel hebt, laat het me dan weten via e-mail. Mijn contact-e-mailadres, ook voor LinkedIn, is ceo@visioncompanygroup.com. Op LinkedIn heb ik meer kracht. Ik stel voor om onze krachten te bundelen om pedofilie en mensenhandel te bestrijden.

  1. Anoniem

   Niet vervolgens is wat anders dan onschuldig zijn.

   Ik weet niet hoe ver je je verdiept hebt in de Epstein affaire? Die man heeft decennia lang met weten van geheime diensten seks tussen minderjarigen en hooggeplaatsten georganiseerd en maakte daar filmopnames van zonder dat die hooggeplaatsten dat wisten zodat ze chantabel waren.

   Epstein is inmiddels dood maar al de mensen die op die manier chantabel zijn gemaakt zitten allemaal nog steeds waar ze zaten en iemand heeft nog steeds al die beelden.

   Op Netflix hebben ze een interessant docuserie over Epstein en de praktijken van zijn eiland gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *