Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?

ufoNet als eerder in de vraag en reflectie sessie met Wieteke Koolhof van Design 4 Awarenss over channelen nu eenzelfde opzet over buitenaardse wezens.
Naast Wieteke was ook Philip Fiolet van Beyond Medicine zo vriendelijk om deze vragen te beantwoorden.

Ik heb beiden 5 vragen voorgelegd over/aan buitenaardsen die ze beide met behulp van hun eigen gids hebben beantwoord.

De antwoorden van Wieteke en Philip en hun gidsen waren zeer uitgebreid en daarom heb ik ervoor gekozen om er inplaats van 1 heeeeel lang artikel van te maken het heb opgedeeld om er zo 5 wat kortere artikelen van te maken. Hier de eerste vraag:

Waarom landen buitenaardse wezens bij wijze van spreke niet gewoon op het grasveld van het witte huis of nemen ze een mainstream media nieuwsuitzending over om zichzelf te introduceren en bekend te maken aan de wereld/planeet aarde?

Wieteke en haar gids:

Lieve mens; het is ten eerste vanuit respect voor jullie persoonlijke- en collectieve proces dat wij dit bewust niet doen – op dit moment in jullie tijd. Begrijp dat er vele lagen zijn waarnaar gekeken wordt voordat wij open contact maken met een andere maatschappij, en dat het ook van allerlei zaken afhankelijk is hoe wij dit contact maken met een specifieke planeet of maatschappij.  Wij zullen ons nooit opdringen – en hen die absoluut niets met ons te maken willen hebben, worden gehoord en gerespecteerd.

Sommigen van jullie zijn zich niet bewust van de innerlijke wens om (weer) contact aan te gaan met deze ‘andere delen van jullie zelf’ die wij in wezen representeren.  Met de meesten van jullie – communiceren wij al tijdenlang geregeld – op jullie eigen (doorgaans onderbewuste) verzoek. Dit gebeurd op veel meer lagen dan velen van jullie nu voor mogelijk houden. In jullie dromen, door muziek, door plotse inzichten, in reizen die jullie maken via jullie plantmedicijnen (met respect en voor het doel van innerlijke groei) of in de meditatieve staat –  en op talloze andere manieren.  Met deze stukjes en beetjes aan informatie uit deze ‘onbewuste’ lagen, kan de menselijke ratio vervolgens zelf besluiten of hij er ‘iets’ mee wil doen in het dagelijks leven of niet.

67e1f71e564005b7818ea1f68820c497Vanuit ons oogpunt zijn wij familie. Sommigen van ons, zien jullie als onze kinderen en voor anderen van ons, zijn jullie onze (voor)ouders. Het is vanwege deze krachtige verbinding dat wij afspraken hebben en in dialoog kunnen treden met jullie Over-ziel. De groepsziel die jullie als ‘Mensheid’ aan elkaar verbind in deze – door jullie op dit moment bewust verkozen – staat van ontwikkeling (als ‘mens’ op aarde). Met deze collectieve Over-ziel is overeengekomen dat wij voor enige tijd meer op de achtergrond zouden blijven omdat jullie graag zelf bepaalde dingen wilden uitzoeken (op jullie spirituele pad) alvorens (weer) meer openlijk contact met ons te maken.

Er zijn momenten in wat jullie ‘het verleden’ noemen, waarop open contact met sommigen van ons heel normaal was. Er zijn vele puzzelstukjes over deze vroegere interacties te vinden in jullie geschiedenis en er komen steeds meer van deze puzzelstukjes ‘bovendrijven’, nu jullie opnieuw, meer en meer klaar zijn voor dergelijk contact.

De laatst overeengekomen ‘hold-your-distance’-afspraak tussen ons en jullie Overziel, is echter een heel stuk losser geworden op het kantelpunt wat bekend staat bij jullie als de datum 21-12-2012. De trilling van jullie planeet – en van jullie als mensheid, is sindsdien rap aan het versnellen. Dit is wat velen van jullie de awakening- of ascentie tijd noemen. Velen van ons zijn hierbij betrokken op een zachte, liefdevolle wijze – nogmaals, zonder ons op te dringen of jullie iets uit handen te nemen. Het punt is juist; dat we jullie met name assisteren om te zien, dat jullie deze zaken zelf in handen hebben (grote glimlach). Nu deze ‘deur’ een stukje verder openstaat zullen jullie bemerken dat de ‘ietwat directere uitnodigingen’ zoals ufo-sightings, maar ook het aantal mensen wat ontdekt dat zij ons, of andere wezens uit andere dimensies kunnen channelen, in aantal zullen gaan toenemen; zodat jullie (in)direct energetisch met deze lagen in contact kunnen treden. Zoals je ziet zijn dit nog steeds vormen van contact waar je zelf in alle vrijheid op kunt reageren – je hoeft er tenslotte niets mee – er wordt dus niets ‘geforceerd’. Jullie ervaren alleen datgene waarvan jullie op Hoger niveau aangegeven hebben klaar voor te zijn. Zonder die toestemming zouden wij überhaupt geen stappen maken in jullie richting, uit liefde en respect voor het pad wat jullie op zielsniveau voor jullie zelf hebben uitgestippeld.

Wij komen dichterbij als jullie dieper geïntegreerd (en eigen gemaakt) hebben, wat jullie nu aan het leren zijn. Voor sommigen zal dat eerder zijn – en voor anderen wat later, maar uiteindelijk doet het idee van tijd er niet toe, al is er natuurlijk altijd de uitnodiging om zo vol mogelijk in het hier en nu te leven. Er is een eindeloos aantal realiteiten – en ieder van jullie creëert zijn eigen ervaring en tijdlijn in dit proces. Het is een organisch proces, en een innerlijke reis first of all, want het is alleen via jullie hart – en dat geldt voor ieder individueel, dat de weg zich tussen ons zal openen.

first_contact_by_otisframpton-d49m70d

Philip en zijn gids:

Er zijn verschillende redenen waarom wij niet jullie planeet binnenvallen om onze aanwezigheid bekend te maken. Waarvan de eerste en wel meest belangrijke is dat wij als beleid hebben om niet in te grijpen op zich ontwikkelende beschavingen by force.

6ea44b493ba703c41e58c2fca41f2e4dHet binnen vallen van een planeet is als het binnen vallen van een huis, het is immers jullie woonomgeving, jullie realiteit. Zelfs aanbellen is niet wat wij beogen …. Aanbellen is het geven van signalen om aandacht te vragen en mensen opmerkzaam te maken omdat wij zouden willen dat de mens naar de deur komt en dat is in feite ook een inmenging in het leven van de mensheid en zal de ontwikkeling van de mensheid bewust beïnvloeden.

Wij weten wat er gebeurd als beschavingen overvallen worden door wezens die zij niet kennen, we weten wat we doen, het is niet de eerste keer dat wij contact maken met nieuwe beschavingen.

En er is geen haast, why hurry ?  We hebben alle tijd.

Zodra het collectieve bewustzijn van jullie beschaving een niveau, een frequentie heeft bereikt en dat gaat op dit moment in jullie evolutie zeer voorspoedig – dan is jullie beschaving klaar voor meer en laten we zeggen minder subtiel contact, meer direct contact. Tot dat moment zal het contact blijven in de vormen waarbij gebruik gemaakt wordt van kanalen die open staan voor contact.

10398849_1231838376885033_7390707500251687679_n

Mochten mensen zelf nog vragen hebben, stel ze vooral in de reacties. Wieteke, Philip en ikzelf zullen kijken of we daar ook een antwoord op kunnen geven. En mocht je een vraag hebben die aan bod zal komen in de komende 4 artikelen dan laat ik dat weten.

[bol_product_links block_id=”bol_57402c4be26b6_selected-products” products=”9200000009985136,1001004011003280,1001004009482894,9200000053795134″ name=”buitenaardse wezens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?
-) Vraag 4: Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?
-) Vraag 5: Op wat voor manier zijn wij mensen verbonden met buitenaardse wezens?

-) Vraag en reflectie sessie over channelen met Wieteke Koolhof
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

greetingfaggot

14 gedachten over “Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?

 1. Douwe Bericht auteur

  Ik meen me te herinneren dat Bashar uitlegt dat zij een paar keer afspraken met mensen hadden gemaakt om tot een persoonlijke ontmoeting te komen op aarde. Bashar legt uit dat veel buitenaardse wezens op een veel hogere frequentie opereren dan de gemiddelde mens en als een mens dus een buitenaards wezen ontmoet in het echt de frequentie van de persoon ik kwestie enorm wordt opgetrokken naar de frequentie van het buitenaardse wezen.

  Op het moment dat de frequentie van een persoon omhoog komt, komen alle op angst en gebrek gedachten, geloven, en geloofssystemen naar boven bij mensen als ze die nog niet verwerkt hebben en in die zin triggert contact dus een enorme stress reactie in mensen als gevolg daarvan. Dit is zeer onplezierig voor de mens in kwestie en als ze niet begrijpen wat er gebeurt en waarom dit gebeurt kunnen ze de oorzaak zelfs projecten op het buitenaardse wezen.

  Bashar geeft aan dat ze drie maal geprobeerd hebben maar dat alle drie de personen bij een ontmoeting in fysieke vorm voortijdig al waren weggerend vanwege dit effect. In die zin is landen en fysiek contact maken dus op dit moment puur vanuit het te grote verschil in frequentie tussen aardbewoners en buitenaardsen enigzins gevaarlijk voor zowel de mensen bij wie al die gebrek gedachten in een keer worden geactiveerd, en als ze dat projecteren op de buitenaardsen is dat wellicht ook gevaarlijk voor de bezoekers omdat mensen dan wellicht geweld zouden willen gebruiken daartegen.

  Vandaar dat het zo belangrijk is dat mensen constructief om leren gaan met hun eigen gedachten, geloven en geloofssystemen en hoe ze eventueel slecht voelende gedachten kunnen transformeren. En vandaar dat het ook belangrijk is dat mensen actief en met intentie systematisch hun frequentie zo hoog mogelijk proberen te houden en altijd voor hogere frequentie proberen te gaan. Je passie volgen is daar een ideaal gereedschap voor om dat te verhogen.

  Ik weet niet of de gidsen van Wieteke en Philip daar eventueel aanvullingen of kanttekeningen bij hebben maar ik vond het toendertijd zelf een heel heldere en logische uitleg die ook duidelijk maakt hoe sterk groei in je eigen bewustzijn en contact met buitenaardse wezens samenhangt.

 2. Johan

  Hallo, ik heb naar aanleiding van bovenstaand artikel nog wel een vraag. Er zijn aliens op de aarde aanwezig en mengen zich met regeringen inlaten, neem even de atoombom als voorbeeld…. waarom mengen deze wezens zich wel op ‘hoog’ niveau en niet met de mensheid? Deze wezens wekken nu de schijn dat ze alleen maar de planeet willen hebben en niet dat ze de mensheid willen helpen. Waarom mengen deze wezens zich wel en de andere niet?

 3. Douwe Bericht auteur

  Een uitgebreid artikel over The Fermi Paradox.

  Everyone feels something when they’re in a really good starry place on a really good starry night and they look up and see this.

  Some people stick with the traditional, feeling struck by the epic beauty or blown away by the insane scale of the universe. Personally, I go for the old “existential meltdown followed by acting weird for the next half hour.” But everyone feels something.

  Physicist Enrico Fermi felt something too—”Where is everybody?”

  http://waitbutwhy.com/2014/05/fermi-paradox.html

 4. bernadette

  Budh ,

  Wederom een prachtige Song ,
  dit keer van de Moody Blues – Question
  De Lyric ervan is zeer treffend voor elk een van ons,

  Why do we never get an answer
  When we’re knocking at the door
  With a thousand million questions
  About hate and death and war?
  ‘Cause when we stop and look around us
  There is nothing that we need
  In a world of persecution
  That is burning in its greed

  Why do we never get an answer
  When we’re knocking at the door?
  Because the truth is hard to swallow
  That’s what the war of love is for

  It’s not the way that you say it
  When you do those things to me
  It’s more the way that you mean it
  When you tell me what will be
  And when you stop and think about it
  You won’t believe it’s true
  That all the love you’ve been giving
  Has all been meant for you

  I’m looking for someone to change my life
  I’m looking for a miracle in my life
  And if you could see what it’s done to me
  To lose the love I knew
  Could safely lead me through

  Between the silence of the mountains
  And the crashing of the sea
  There lies a land I once lived in
  And she’s waiting there for me
  But in the grey of the morning
  My mind becomes confused
  Between the dead and the sleeping
  And the road that I must choose

  I’m looking for someone to change my life
  I’m looking for a miracle in my life
  And if you could see what it’s done to me
  To lose the love I knew
  Could safely lead me to
  The land that I once knew
  To learn as we grow old
  The secrets of our soul
  It’s not the way that you say it when you do those things to me
  It’s more the way you really mean it when you tell me what will be

  Why do we never get an answer
  When we’re knocking at the door
  With a thousand million questions
  About hate and death and war?
  When we stop and look around us
  There is nothing that we need
  In a world of persecution
  That is burning in its greed

  Why do we never get an answer
  When we’re knocking at the door?

 5. bernadette

  Door jou , Buth … ben ik mij gaan verdiepen ,
  wat er zoal gaande is op You Tube – Planet X .

  Amerika heeft nu momenteel met rare fenomenen te maken met o.a De ZON – De Maan
  en wat Chemtrails daar ook mee te maken hebben .
  De wakkere mensen daar , hebben het over Sun Simulator Mystery .
  Zeker Jeff P May is een goede Sky investigator ,

  Kijk hier wat menige mensen hier momenteel beleven
  enkele opmerkingen
  – Strange skies…strange moon…heavy Chemtrails…looks like a curtain …very weird weather,from -1 Celsius to +26 Celsius within 2 days☝ and a agressive White Sun

  – Thought I was the only one who noticed that. I have noticed for the last ten yrs or so, how hot the Sun is. Yes 75 feels like 95. Was out couple weeks ago walking along the Mississippi river and it was n low 80s, but felt like 100. And the humidity was also very high. After walking for about an hour, I started feeling light headed and sick to my stomach from the heat. I ended up with heat exhaustion and didn’t feel right for couple days. Low 80s is warm, but you wouldn’t think warm enough to suffer heat exhaustion. I had my dog with me to and I don’t think he felt very good either. Something is very wrong with our Sun or Sun simulator

  – you are getting twice the solar power,
  there is a lot of dangerous UVC now. Very bad.

  – I have felt very hot sharp pain like suddenly a match was held against my skin

  – It’s a sun simulator. We’re kinda under a magnifying glass. the lenses are a little off, hence the intensity and brightness. 

  – erickzane1 week geleden
  My best friends daughter was sunburned thru a t-shirt.

  – Also think about when u hold a magnifying glass under the sun u can cause a fire and say burn ants…we are like the ants being burned. The lenses with the fake sun are making it that much more intense.

  – Think about it. The annunaki are 8 to 12 feet tall. they are experimenting on us. our technology is kindergarten stuff. 

  – Yes good work everyone…its only going to get worse. Where does everyone live? Here near Dayton Ohio its like a furnace with the intensity of the humidity and whats going on with the fake sun….keep trying to educate your familys and friends. Stay close to Jesus…I heard today planet X the destroyer may hit in August.

  – Charles Farmer1 week geleden
  I’ve been watching the sun rise over my road for 38 years. this year I’ve seen it rise over the south side of the road over an evergreen. Then 5 days later I saw it rise over my pecan tree across the street. 2 days later I saw it rise over the evergreen tree again. 6 weeks later it’s rising over my house. back and forth. where is it supposed to be? 

  – the spraying has accelerated in greece …
  the ’type’ of spraying/ seeding has also changed ….
  the trails disappear immediately & create clouds …
  sunrise & sunset are bringing in anywhere from 6 to 22 trails ,
  appearing out of nowhere & disappearing suddenly …
  i’m watching daily continuously from a high elevation…..
  the chems’ are blocking the heat …
  sky has changed dramatically …
  it is alarming ….
  no question that something is going on …
  white milky looking shadow planets very visible behind the clouds too ….
  thankyou very much for your extraordinary reporting ….

  – I am adding this to my comment….. The sun simulator has a patent… There is also the UFO flight simulator too….Nasa/Nazi built this machine that replicates the UFO’s and sits on a machine to maneuver the machines.. We have professional pilots who fly these machines and there are so many out there…its not just the US….Its all big countries…Russia…China….England….etc…
  Here in the US…these men or women are taken down to the bunker areas that are all over the states…There is free energy trains that go so fast…from coast to coast takes minutes… The WH has a tunnel that leads to this place too..in event of an emergency like when shtf ….We know the grids will go down via EMP attack from Russia….Its part of the plan of the UN to create everything they can to depopulate the world…. This has taken them years to get to this point in time…so they don’t get caught…
  Well…they did… All the Bankers…the Corporations….Rome…England…etc…all part of the UN Cult to destroy humanity… …

  – A worldwide matrix breakdown is coming as lens array and sun simulator continues to fail

  Jeff P May over a Fake Sun …enz

  https://www.youtube.com/watch?v=KgXv9dhEfqw

  Over Chemtrails .. fenomeen , op ongeveer 35.58 begint Jeff May zijn uitleg te doen,
  en ze hebben het over 2 Zonnen e.d

  https://www.youtube.com/watch?v=ILxiok2IsL8

  Opzettelijk verborgen planeten , uitleg

  https://www.youtube.com/watch?v=sjcg7vCQFtA

  Ben benieuwt , Douwe en ook Budh wat jullie daar van vinden.

  https://www.youtube.com/watch?v=sjcg7vCQFtA

  1. bernadette

   Yahe Buddy Budh ,

   Nou wel veel spierpijnen , ontstekingen in enkeltjes , knietjes , vingertjes .
   Ik heb toen jou tip geprobeerd om het aftreksel ,,Groenlipmossel ,, product te bestellen
   en heb het zo’n 3 maanden trouw dagelijks ingenomen , helaas geen verlichting.
   Ik heb vanalles al geprobeerd in de laatste 5 jaren ( you name it)
   Allerlei therapieën ondergaan ( you name it )
   Mysterieus fenomeen …blijf het zo raar vinden.
   Maar goed ( die uitreding uit mijn lichaam ) toen in mijn stoel ,
   heeft me doen ,,inzien,, dat ik mijn lichaam niet ben ,
   ben alleen maar bewustwording in ,, zijn energie,, .

   De reden dat ik even me stil houdt hier ,
   is dat ik Joseph de Cockatoo aan het volgen ben dagelijks op you tube met vele anderen.

   Budh ..we gaan gewoon ter land , ter zee , en in de lucht 🙂

   Hier een prachtige opname van Joseph op vakantie met z’n adoptie ouders,
   die hem behandelen als hun zoontje

   https://www.youtube.com/watch?v=QlOHaJvlY1s

   Trouwens ben ik 2 dagen onder tussen ook bezig hier bij Rob Vellekoop
   om mensen advies/ tips te geven.
   Dat is mijn missie hier nog op aarde ( Vrede en Recht )

   http://delangemars.nl/2017/05/31/basisinkomen-voor-55-realiteit-mediastunt/

   1. bernadette

    Heb geen artrose , wél ontstekingen
    CBD ook maanden geprobeerd , had totaal geen effect .
    Wietolie in hoge concentratie , werd ik wel duffie duffie van ,
    maar ook geen effect .
    Luvos Heilaarde ook in huis , ..lepels klei van ingenomen ..geen effect.
    Zit nu aan de Borax = Borium mineraal 150 ppm / doet ook niets
    En ook colloidaal Goud 350 ppm / doet ook niets .

    Van Buitenaards naar Onderaards ,
    Deze vis doet ook niets ..WIE zit daar in ?
    Wat zal zijn functie zijn in Zee ?

    https://www.youtube.com/watch?v=QV3m-5rCLtc

    Wat een mysteries leven…. eronder water ,

    https://www.youtube.com/watch?v=VqPMP9X-89o

    https://www.youtube.com/watch?v=saNgbeEe9Tc

    Bewustzijn – Vis …………met een verlicht voorhoofd 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=RM9o4VnfHJU

    Weer terug naar Bovenaards , voor diegene die er in geïnteresseerd zijn

    Van 8 tot 10 September 2017 Gathering – Festival
    o.a gebruik van een Zweethut in September maand dan

    De zweethut is een soort iglo van wilgentakken, overdekt met dekens. In de hut ben je in de baarmoeder van moeder aarde, dus heel dicht bij jezelf en je verbinding met de aarde en de kosmos.

    Tegenover de ingang van de hut brandt een groot vuur waarin onze oudste voorouders, de stenen, roodgloeiend liggen te worden. Het samenbrengen van de elementen, vuur, water, aarde en lucht zorgt ervoor dat wij ook alle elementen in onszelf kunnen verenigen. Je komt geheeld en herboren naar buiten.
    We werken van 11.30 tot ongeveer 17.00 uur, het is aan te raden om ook ’s avonds de tijd te nemen, een hut kan grote effecten hebben zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.
    De ceremonie bestaat uit een korte kennismakingsronde en het zetten van onze intentie, daarna vier rondes in de hut en na afloop opnieuw een korte deelronde.

    Als watergieter leid men de ceremonie. Werken met wat er is, dat wil zeggen, met wat er op dat moment bij jullie leeft. Dat maakt deze hut ook geschikt voor mensen die nog nooit een hut hebben meegemaakt. Karin Vos en Richard Dimmendaal zijn onze vuurmensen. Zij zorgen voor het vuur en de stenen, maar ook voor de energie. Als je weer naar buiten komt zijn zij degenen die je opvangen.

    Iedereen is welkom op de dag zelf (dwz, tot 20 deelnemers), maar het is een goed idee om van te voren te besluiten dat je mee wilt doen. Je kunt je er dan beter op voorbereiden en er wellicht zelfs al over dromen. Bovendien is het een stuk fijner om een zweethutdag te doen als je er op ingesteld bent. Drink veel water van te voren en liever geen alcohol of drugs de dag of dagen daarvoor. Gifstoffen in je lichaam komen naar buiten in de zweethut, vaak in de vorm van hoofdpijn.

    http://www.healingearth.nl/nieuws/

    http://www.healingearth.nl/

 6. bernadette

  Budh ,,
  Ik moest even lachen om je pakkende Humor 🙂 uitspraak over het hemel- luxaflex fenomeen.

  Ondergronds als mollen leven van Cappadocia naar Mongolia ook een grappige optie.
  Liever ons dan allemaal kunnen verplaatsen in onze eigen UFO veilig zoeven door de ruimte ,
  just for the fun ?

  https://www.youtube.com/watch?v=Pttm_30PABU

  Tja..die vloedgolven hier aan de Nederlandse kust is ook een voorteken ,
  wat opzettelijk opgewekt zou kunnen worden door o.a HAARP frequenties .

  NU hier Live met mega earthquaks in Amerika

  https://www.youtube.com/watch?v=H37hYA84NRo

  2017 … een jaar vol verrassingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *