Wieteke over ascentie, multi-dimensionaliteit en parallelle zelven.

bd176a1d4611ffd8894b7af4609951b3Wederom een goede Nederlandstalige video van Wieteke Koolhof waarin ze op een simpele en heldere manier uitleg geeft over ascentie, multi-dimensionaliteit en paralelle zelven. Dit aan de hand van het verhaal van Plato en zijn grot. 😀

We zitten in een tijd van ascentie, van steeds hoger wordende trillingen (zowel planetair als in ons eigen systeem – want alles is verbonden), van grote shifts, omkeringen en veranderingen…

Steeds meer mensen voelen in hun hart ‘dat er toch meer moet zijn’ – en hebben bijzondere ervaringen en/of gaan dieper en dieper op zoek naar hun eigen multi-dimensionaliteit.

Maar wat betekent dit nu allemaal en is er een toegankelijke manier om dit in grote lijnen uit te leggen?Deze video geeft een algemene en globale uitleg van het idee achter ons ascentie-tijdperk, met een paar uitstapjes naar; dromen, parallelle zelven, ET-gidsen en multidimensionaliteit.

Wieteke: “De KERN van de ascentie die we nu doormaken is dat we worden uitgenodigd om van ons hoofd (mentaliteit) naar ons hart (bewustzijn) te gaan. Dit is een open uitnodiging, er is altijd vrije wil. Maar het is – voor zover ik begrijp – de snelste, meest moeiteloze en meest vol-automatische weg naar de 5e dimensie. Velen van ons staan daar trouwens al met 1 been in, aangezien dit een geleidelijke transformatie is 🙂 Wat ook nog een belangrijk punt is om op te merken is dat deze dimensies wellicht anders zijn – maar niet ‘beter’ of ‘slechter’. De 4e dimensie heeft zijn eigen toegevoegde waarde in het geheel – en de 5e is gewoon de volgende stap – met haar eigen unieke kwaliteiten.”

Voor meer informatie over Wieteke en haar werk:
-) Website – design4awareness.com/website
-) Facebook – www.facebook.com/CosmicHealing

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Andere artikelen met informatie van Wieteke op Achter de Samenleving
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) 7 redenen om je stressvolle gedachten te onderzoeken en te transformeren
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Gigi, Bentinho en Brad leggen uit hoe mensen zelf contact kunnen maken met hun buitenaardse parallelle incarnaties

8e500a5349e226749e793b562d2214ab

Telkens meer mensen onderzoeken de multidimensionale aspecten van hun bewustzijn. Dit kan onder meer de vorm aannemen van buitenaardse paralelle zelven.

Eén gedachte op “Wieteke over ascentie, multi-dimensionaliteit en parallelle zelven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *