Wieteke legt uit hoe een ET groepschanneling werkt

13907079_10210298443599080_1117550065140520498_nIn deze video legt Wieteke uit hoe een groeps-channeling werkt waarbij zij een buitenaards wezen die tevens haar gids is channelt.

Ze legt helder uit hoe zo een groepssessie in de praktijk gaat. Er zijn meerdere mensen in het publiek die vragen kunnen stellen en haar ET gids geeft hier vervolgens antwoord op. Het is een open vraag en antwoord sessie met alle aanwezigen. Ze laat in deze video 12 korte impressies zien van verschillende onderwerpen en hoe die door deze buitenaardse wezens beantwoord worden. Deze impressies komen uit 4 groeps-sessies in Noorwegen en Nederland, en zijn dus zowel in het Nederlands als het Engels.

In onze ascentie herinneren we onze eigen multidimensionaliteit – op allerlei manieren. Channeling is 1 van de vele reflecties die je kunt gebruiken als een gereedschap op jouw pad. Kies in jouw eigen onderzoek, altijd de informatie die voor JOU het beste voelt.

Mochten mensen zelf interesse hebben voor het hosten van een groeps-channeling in Nederland dan is hier wat informatie om te bekijken.

1) gelieve op de website te kijken onder tarieven en dan naar “ET-channeling” / groepen”
2) Heb je volgens jou voldoende mensen geïnteresseerd en een fijne ruimte om het event te hosten? Neem dan contact op en leg je voorstel voor – dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. 🙂remote-viewing


Ik (Douwe) heb zelf drie van dit soort groepssessies bijgewoond waarvan we er eentje zelf in onze huiskamer hebben georganiseerd. Ik vind het erg leuk om aanwezig te zijn en er komen interessante reflecties terug van Wieteke en Arjun waar je vervolgens zelf van dient te bepalen wat je er wel of niet mee wilt doen.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Pim en Wieteke leggen uit wat channelen is
-) Wat kunnen mensen met channelen in de dagelijkse praktijk?
-) Tips om zelf te (leren) channelen van channelaars Pim en Wieteke
-) Vraag en reflectie sessie over channelen met Wieteke Koolhof
-) Zelf leren channelen – Hoe kun je contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Tuning in – Documentaire die uitleg geeft over wat channelen is
-) Innerlijke vrede, het volgen van je passie en multidimensionaliteit
Jurgen-Ziewe-picture-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *