Willem Middelkoop spreekt met OnsGeld over ons schimmige geldsysteem

Een helder gesprek tussen Willem Middelkoop en Martijn Jeroen van der Linden van OnsGeld.nu. Ze gaan uitgebreid in op hoe schimmig ons huidige economische systeem werkt zoals hoe private banken continue de winsten van ons huidige economische systeem weten te privatiseren en de kosten als het crasht socialiseren via de politiek.

Is het onwetendheid, is het kwade wil of een mix van beide? Ze praten over de problemen in de architectuur van ons huidige economische systeem en over mogelijke oplossingsrichtingen.

Meer van Willem Middelkoop kun je op de YouTube vinden. En OnsGeld heeft een mooie website waar je een boel goede informatie kunt vinden over ons huidige geldsysteem en hoe zij dit willen hervormen.

[bol_product_links block_id=”bol_58c44df26812d_selected-products” products=”9200000035275019,1001004006531903″ name=”da” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”555″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) De top van de geldpiramide, de Rothschilds
-) Deze 8 to 11 families vormen het internationale private bankenkartel
-) Het huidige geld als schuld systeem is al 5000 jaar oud
-) Update – Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk?
-) Geld was ooit een superhandige technologie, waar is het misgegaan?

6 gedachten over “Willem Middelkoop spreekt met OnsGeld over ons schimmige geldsysteem

 1. Johan Bosman (werktuigkundige)

  Dit onderwerp is veel belangrijker dan veel mensen vermoeden. Als je de ongemakkelijke werkelijkheid (eigenlijk zo’n beetje alles wat er heel erg mis is in onze samenleving) achter de schijnbare werkelijkheid zoekt dan kom je uiteindelijk bij ons geperveteerde wettige betaalmiddel terecht. Dat ons betaalmiddel “wettig” wordt genoemd betekent in de eerste plaats dat we geen ander mogen gebruiken. Maar een betaalmiddel dat niet geperveteerd is en dat de mensen gelijke kansen biedt zou een volkomen andere samenleving opleveren want de onderdrukking van de mensheid vindt plaats mèt en dóór het gebrek aan kwaliteit van ons geld. Mijn hond heeft zelf geen geld nodig om te leven. En juist daarom staat ze boven de wet en is ze vrij. Hieraan is goed te zien dat ons geld ook een rechts-inrichting is!

  Ik ben iemand die veel felle comments schrijf die gericht zijn tegen het louche geboefte dat zich als “onze volksvertegenwoordigers” aandient. Die, nu de verkiezingen in aantocht zijn, ons om het hardst beloven om ons uit de crisis te zullen halen waar ze ons eerst willens en wetens zelf in hebben gebracht. Erger kan een volk niet beledeigd worden. Maar heb het zelden over de eigenlijke oorzaak van het hele debakel -dat is ons geld- omdat dit voor de meeste mensen te moeilijk is om te begrijpen.

  Beste mensen: het maakt echt niet uit waar je op stemt. Dit beleid zal niet veranderen tenzij men massaal de stekker er uit trekt en helemaal niet meer gaat stemmen. Stemmen dat is zaken doen met terroristen en kiezen uit vele soorten poep. Het is een antidemocratische daad van formaat en zo langzamerhand ook een belediging voor ook de allerlaagste trap van intelligentie.

  Zwarten, blanken, moslims, christenen, buitenkerkelijken, de hell’s angels, onze indonesische vrienden…..ZIJ AAN ZIJ DE STEKKER ER UIT!

  1. Johan Bosman (werktuigkundige)

   Mijn vrouw en ik zijn al voorzien van echt geld want we hebben onze uit arbeid verkregen centen in de loop van vele jaren steeds omgezet in fysiek goud. Het is het enige echte geld dat er is, het is waardevast en het kan niet worden bijgedrukt. Uiteraard gebruiken we de Euro ook maar alleen voor de lopende zaken. Net als de politiek is geld een geloof en het is eigenlijk vreemd dat je er boodschappen mee kunt doen want het is sinds 1971 nergens meer door gedekt dus niet meer waard dan het papier en de inkt. Mijn vrouw en ik hebben er het liefst zo weinig mogelijk van.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige)

  En wat de hierboven geplaatste afbeelding van de piramide aangaat:

  “Als het fundament afbrokkeld (mensen niet meer gaan stemmen!) dan zakt het hele bouwwerk in elkaar.”
  Orson Wells

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *