Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns?

In de laatste maanden van 2015 ben ik behoorlijk angstporno moe geworden. En sinds dat moment ben ik telkens meer tijd aan het spenderen aan mij zo goed mogelijk voelen als ik kan en in het volgen van mijn nieuwsgierigheid, interesse en passies met integriteit en zonder verwachtingen.

Dat pad van mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie heeft mij geleid naar de wereld van multidimensionale en buitenaardse wezens, wat ondermeer resulteerde in de Aliën week eind 2015 op dit blog en drie artikelen in het begin van 2016 over hoe mensen hun eigen multidimenstionaliteit kunnen exploreren via goed begeleide zelfregressie filmpjes via YouTube.

hybridkids1Een specifiek onderwerp wat de afgelopen weken naar boven is komen drijven is het onderwerp van de  hybridisatie van de huidige mensheid met Grey Aliëns van het Zeta Reticuli stelsel. Onder meer Bashar en Elan claimen voort te komen uit dit hybridisatie programma.

Ik heb geen idee wat ik ervan moet geloven maar er zijn meerdere bronnen die dit onderwerp allemaal lijken te bevestigen en daarom wil ik graag de informatie die ik interessant vind hier graag aan mensen voorleggen zodat ze hier zelf ook eens over kunnen nadenken en wellicht ook informatie kunnen aanvullen, vragen bij stellen etc.

In onderstaande video legt Bridget Nielsen het fenomeen van de hybridisatie en het hoe en waarom wel aardig helder uit in een openhartig en spitsvondig interview met Union Magazine.

Naast bovenstaand interview heeft Wisdom from North begin dit jaar ook een interview uitgebracht met Bridget Nielsen waar op de hybride kinderen wordt ingegaan.

En tot slot heeft ook Extra Dimensionals een langer interview met haar gepubliceerd.

Bridget Nielsen heeft daarnaast een eigen website over dit onderwerp opgezet waar onder meer ook een Frequently Asked Questions sectie te vinden is: hybridchildrencommunity.com

Ze heeft ook een YouTube kanaal waar ze op vele vragen ingaat over dit fenomeen:
youtube.com/user/TheHybridChildren

En ze heeft er ook een facebook pagina over opgestart met inmiddels rond de 9000 geïnteresseerden.

hybridkids0

Ik ben benieuwd wat mensen van deze interviews vinden en als er vragen en aanvullingen zijn laat die vooral achter in de reacties.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je een boek koopt via de onderstaande link gaat 6% van de aankoop naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

[bol_product_links block_id=”bol_5ab619506aef0_selected-products” products=”9200000077146068,1001004000767663,1001004009482894,9200000014900898″ name=”sd” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website – Hybrid Children Community  en de Frequently Asked Question sectie daarvan
-) Facebookpagina – Hybrid Children (Human/ET)
-) YouTube kanaal: The Hybrid Children
-) YouTube kanaal:  Union Magazine
-) YouTube kanaal: Wisdom from North
-) YouTube kanaal: Extra Dimensionals
-) The origin of human DNA (kort filmpje)

-) Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns? – Deel 1
-) Hybridisatie van de mensheid met Zeta aliëns – Deel 2
-) The Pleiadian Collective over aliën hybridisatie – Deel 3
-) Aridif over het Zeta hybridisatie programma – Deel 4
-) Barbara Lamb over aliën/mens hybrides – Deel 5
-) Mary Rodwell over aliën/mens hybridisatie – Deel 6
-) Dolores Cannon over aliëns en hybrisaties – Deel 7

hybridkids2-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Pleiadians
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

55 gedachten over “Wordt de huidige mensheid gehybridiseerd met Zeta aliëns?

  1. Douwe Bericht auteur

   AAE tv | Human Hybrid Races | Bridget Nielsen | 11.28.15
   https://www.youtube.com/watch?v=tPqqEJdbsjE

   In this episode of Awake And Empowered TV, Ethann Fox is joined by Bridget Nielsen. Ethann and Bridget discuss the Human and Extraterrestrial Hybrid Program that has been going on for many decades in order to create several hybrid race combinations. Bridget describes the different races and the timeline during which they will begin to emerge into our future Earth reality. She also shares her own personal experiences with hybrid children and on UFO craft. In addition, Ethann and Bridget discuss the intentions of the Hybrid program, and the various means through which Hybridization was facilitated. Other topics include how to know if you were part of they Hybrid Program, and how to nurture the Human children being born into the world today.

   1. Adinda

    Oh goed om te horen. De crowdpowers (samenwerking met earthmatters) zijn een fijne toevoeging. In een lezing van 2 uur kan je natuurlijk veel meer vertellen. Martijn is een ervaringsdeskundige met een bak aan informatie die bij mij heel goed aankomt en het opende deuren die daarvoor potdicht zaten (En niet alleen bij mij). Sommige zeggen bijv tegen hem- “Wat wagelijk dat je daarover spreekt”. De mensen die dat zeggen hebben waarschijnlijk de deuren nog (pot)dicht. Het is altijd goed om onderzoek te blijven doen. Er is in mijn optiek ook veel misleiding en daarom lastig om daar je eigen weg in te vinden. Blijf zo doorgaan zou ik zeggen en ja… Ik ontdek je blogs vandaag pas dus ik heb nog wat te lezen. 🙂

 1. Wat is waar

  In het boek van Henoch gaat het over gevallen engelen die zich zich vergrepen aan menselijke vrouwen.
  Dat was op z’n zachts gezegd geen succes. Er kwamen bloedorstige reuzen uit voort. Wie zich er in wil verdiepen kan het hier vinden:

  Boeken van Henoch:
  http://theologienet.nl/documenten/henoch.pdf

  En en you tube filmpjes over reuzen:
  In het Nederlands https://www.youtube.com/results?search_query=reuzen
  In het Engels https://www.youtube.com/results?search_query=giants

 2. Erique

  Ik had juist begrepen dat het geen aliens waren die bezig zijn met hybridisatie, maar de djinn die aan gedaantewisselingen doen.Rosemary E. Guily heeft er prachtige lezingen erover & verschillende boeken gepubliceerd.

  Rosemary E Guiley The DJINN
  https://youtu.be/E3dqV9q_8oU

   1. Hans

    In vele studies van mythologische geschriften, oude overleveringen en huidige ervaringen van onderzoekers bestaat er wel een onderscheidt tussen wat de mens nu beschouwd als een buitenaards ras wat te vergelijken is als de mens in de zin van universeel evolutionair leven en zogenaamde Djinns waarmee demonen bedoelt worden.
    Hiermee worden dus niet buitenaardse rassen bedoelt die minder vrolijke eigenschappen zouden hebben volgens de menselijke norm.
    Volgens deze visies is er een constante bemoeienis en verbondenheid met de mens door entiteiten die hun invloed rechtstreeks in onze realiteit hebben.
    Dit wordt over het algemeen aangezien als Archontische invloed op de mens.
    Wat overigens eveneens mijn persoonlijke ervaring is.

    De gevolgen van deze beide mogelijkheden overwegen en onderzoeken is dan ook mi zeker belangrijk en aan te bevelen omdat dit een enorm inzicht kan geven in de plaats en hoedanigheid van de mens in het universum.

    1. Douwe Bericht auteur

     Oke ik dacht dat de archonten de negatieve shapeshiftende reptilians waren. 😀 En die zijn voor zover ik kan nagaan al vrij lang actief op planeet aarde tot op de dag van vandaag.

     Zijn archonten dan buitenaards, of multidimensionaal of nog iets heel anders?

     Ik heb zelf niet zo heel veel interesse om me nog langer te alignen met wezens die geloven dat ze anderen dienen te overheersen omdat ik volgens mij die polariteit wel genoeg voor mezelf heb onderzocht.

     Ik neem aan dat de archonten ook gewoon zo goed als ze kunnen hun best hebben gedaan gebaseerd op hun (stressvolle) geloven?

     En als je van die reflecties hebt meegenomen wat je wilt en voor jezelf kunt beslissen dat je ondanks druk van buiten je gewoon je eigen leven gaat leven en andere mensen hun vrije wil en vrijheid om hetzelfde te doen ook respecteert dan valt in een bepaalde zin de macht die archonten over je hebben automatisch weg. Uiteindelijk heb jij controle over de gedachten die je gebruikt voor je cylcus van creatie, je eigen sturingssysteem en weet jij zelf waar je nieuwsgierig naar bent, interesse in hebt en gepassioneerd over bent.

 3. Hans

  //Oke ik dacht dat de archonten de negatieve shapeshiftende reptilians waren. 😀 En die zijn voor zover ik kan nagaan al vrij lang actief op planeet aarde tot op de dag van vandaag.//
  In mijn visie ZIJN die negatieve reptillians en greys shapeshiftende (tijdelijk en permanent) archonten.

  ///Zijn archonten dan buitenaards, of multidimensionaal of nog iets heel anders?///
  In mijn ervaring zijn zij deel van onze realiteit, dus in die zin buitenaards in onze 4e en 3e dimensionale beleving van de werkelijkheid.
  Hun invloed is niet in de “hogere” dimensionale belevingen daar hun aanwezigheid, hun bestaan verbonden is het met menselijke ras wat nu op aarde leeft.
  Die verbondenheid vergt een behoorlijke uiteenzetting wat niet echt gaat passen in een reactie.

  ////Ik neem aan dat de archonten ook gewoon zo goed als ze kunnen hun best hebben gedaan gebaseerd op hun (stressvolle) geloven?////
  Ongetwijfeld, daarom doen ze zo 🙂 maar ook dit valt in die uiteenzetting.

  /////Ik heb zelf niet zo heel veel interesse om me nog langer te alignen met wezens die geloven dat ze anderen dienen te overheersen omdat ik volgens mij die polariteit wel genoeg voor mezelf heb onderzocht/////
  Helemaal mee eens! Dat alignen doen zij wel voor je, aan ons om daar bovenuit te komen.
  Het is echter wel een deel van deze realiteit, en in die zin zijn zij geen menselijk geloof binnen die realiteit maar die realiteit op zich, net als de mens.
  Onze vibratie, onze mate van zelf bewust zijn bepaald de realiteit.

  1. Douwe Bericht auteur

   Dat is idd wel de reden waarom ze continue de mensheid proberen te overladen met angst en gebrek gebaseerde gedachten om zo mensen over te halen die te gebruiken voor hun eigen cyclus van creatie. Via main stream media, via valse vlag aanvallen, via verdeel en heers spelletjes. Maar uiteindelijk zijn mensen zelf wezens met een vrije wil en kan niemand voor hun scheppen. Ze proberen mensen via die manier te misleiden en mensen hun eigen kracht om te buigen op een manier waar zij voordeel van hebben. Ze proberen mensen hun realiteit te laten scheppen met slecht voelende gedachten zodat de mensheid continue haar eigen matrix schept maar gelooft dat iemand anders dit voor ze doet.

   Als mensen daadwerkelijk al hun negatieve gedachten, geloven en geloofssystemen zouden onderzoeken, omkeren en transformeren en zich vervolgens actief gaan richten op zich zo goed mogelijk voelen als ze kunnen in het moment dan breek je relatief snel door de frequentielagen heen waar deze wezens vat op je hebben.

   En als mensen daar doorheen breken en vervolgens hun eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie gaan volgen dan stoppen ze met creeeren in de wens van de archonten en creeeren ze vanuit hun eigen vrije wil en vrijheid aan een wereld die ze zelf graag willen zien. Maar niemand kan dat doen voor mensen, mensen moeten dat zelf leren en in de praktijk gaan toepassen.

   Bentinho gaat hier ook op in deze video van hem:
   A Weekend Beyond (6 of 6) – “Dealing with Negative Entities” – Bentinho Massaro
   https://www.youtube.com/watch?v=8zublW9gd98

 4. Hans

  Kort en Krachtig weergegeven Douwe.

  Houdt erg in het feit dat het niet alleen gaat om NEGATIEVE gedachte en geloven in kaart brengen, het is de lage vibratie wat de realiteit schept, daar horen ook de GOEDE gedachten en geloven bij die deel uitmaken van het spectrum van die vibratie.
  Wat is goed en wat is kwaad, je kent het wel, shapefitters zijn er ook vermomd in heilige gedaanten…

  Daarom is overtuiging en vertrouwen in jezelf zo belangrijk, en is dat geen onheilig geloof tov God volgens de mensen die een religie aanhangen.
  Het is ook wat in die geloofssystemen beide bij elkaar brengt.
  Het hart is geen plaats voor geloofssystemen, het hart weet.

  1. Douwe Bericht auteur

   Het gaat niet om goede of slechte gedachten, het gaat om gedachten die stressvol aanvoelen. Alle gedachten die negatieve emotie oproepen zijn gedachten om op te schrijven, te onderzoeken, om te keren en te transformeren met The Work van Byron Katie. Of een andere methode maar ik ken nog geen simpelere en systematische methode dan die van haar.

   En als je daarna actief bezig gaat met goed voelende gedachten kiezen etc dan komen vanzelf de relevante gedachten die nog onderzocht dienen te worden op in mijn ervaring. Althans zo heb ik dat ervaren toen ik een boel met Bentinho bezig was en door mijn eigen toename in frequentie oude geloven komen opzetten als je in hogere frequentiedomeinen wilt gaan. Die gedachten komen dan op om je een keuze te geven of je ze wilt achterlaten zodat jezelf verder kunt gaan in de nieuwe domeinen waar zij niet langer inpassen.

   In mijn ervaring met The Work blijft geen enkel geloof overeind staan dus ben het helemaal met je eens dat je als het ware verhuist van je hoofd naar je hart waarbij je hoofd ten dienst komt te staan van je hart.

   1. Hans

    Goede, slechte gedachten, gedachten die stressvol aanvoelen.. het zijn gedachten, product van de mind.
    Geloof kan alleen voortkomen uit de mind, het laat de mens geloven dat het je hart is.
    Het hart weet, het heeft geen geloof nodig om te weten.
    De 4e en 3e fysieke dimensionale beleving IS de de werkelijkheidsbeleving via de mind, het is onze op de mind gebaseerde realiteit.
    Bewustwording is zoals je zegt de overgang van de identificatie met de mind naar het hart.
    Van die identificatie is de werkelijkheid de afspiegeling, en is zelf bewust wording de ontstijging van deze werkelijkheid van de mind-identificatie.

    1. Werner

     Wat vluchtwegen betreft:

     Personen die aan depersonalisatie lijden ervaren deze toestand vaak als beangstigend. Depersonalisatie is een natuurlijke reactie van het lichaam om zich tegen bedreigingen van buiten af te beschermen. Depersonalisatie treedt dan ook vaak op na een lange tijd van stress. Het lichaam wil zich afsluiten van de negatieve stimuli van buiten af met het gevolg dat de persoon in een onrealistische toestand terecht komt. De reden waarom mensen soms voor langere tijden in deze staat blijven hangen is omdat deze staat van onrealisme niet wordt begrepen waardoor men er juist angstiger door wordt, met als gevolg dat de depersonalisatie heftiger wordt. Derealisatie wordt namelijk in stand gehouden door twee elementen: stress en twijfel. Wanneer de achterliggende stress en/of de twijfel over de aard van de aandoening weg wordt genomen, is de kans groot dat de klachten verminderen of verdwijnen. De aandoening begrijpen is de sleutel naar de verlossing ervan.

     https://nl.wikipedia.org/wiki/Depersonalisatie

     1. Hans

      //De aandoening begrijpen is de sleutel naar de verlossing ervan.//

      Inderdaad, in_zicht.
      Als men inzicht krijgt in de werking, de hoedanigheid van de mind, krijgt men inzicht in de beleving die er uit voorkomt, in zichzelf en het leven.
      Inzicht is bewustwording, en dat is weten ipv denken te weten omdat het nu eenmaal zo is aangeleerd wat men conditionering noemt.
      Mind bewustzijn is altijd aangeleerd, geprogrammeerd in onze hersenen.
      Mind heeft zo altijd contrast, tegengestelden nodig om te kunnen definieren.
      Om te kunnen weten wat compassie is zal er altijd de definitie van compassie alsook de tegengestelde daarvan aangeleerd moeten worden.
      Twee tegengestelden zijn nodig om één van de twee te kunnen beleven.
      De mens dient eerst te definieren, te onderscheiden, dus te denken om te bepalen wat compassie is.
      En de parameters die uiteindelijk bepalen wat iemand als compassie ziet, beleefd en begrijpt is altijd afhankelijk van die aangeleerde, geprogrammeerde tegengestelden.

      Dit volgend is het logisch te veronderstellen dat onze beleving van de wereld, de werkelijkheid inclusief onszelf, een gevolg is van aangeleerde perceptie.
      Wij zien en beleven de wereld volgens aangeleerde kennis en de emoties die daarbij horen.

      De wereld bestaat dus echt, is alleen niet de ware wereld, de natuurlijke wereld.
      Het is onze aangepaste, aangeleerde versie ervan.
      Dit kan je zien als de illusie die we leven, het is in die zin niet echt, niet waar.
      Iets of iemand die zich hiervan bewust is heeft dus inzicht in de psyche en gedrag van de mens.
      En dan is die kennis zeer gevaarlijk als die kennis gebruikt wordt om de mens te sturen, zie ons maatschappelijk model.

      Die kennis is echter tegelijk het grootste evolutionaire geschenk aan de individuele mens.
      Het geeft de mens het inzicht en de kennis om deze sturing en conditionering in zichzelf te herkennen.
      Dan IS die mens niet meer zijn mind maar komt een weten tevoorschijn die dit mechanisme bij zichzelf herkent.
      Ontwaken uit die “illusie”, we evolueren in essentie.

     2. Werner

      Binnen het spel gaan we er vanuit dat de mens een tweeledige natuur heeft, het is de psyche die voorafgaat aan materie waarmee het zich verbindt. Deze verbinding brengt de psyche in verwarring waardoor het zoeken naar zichzelf mogelijk wordt gemaakt. De psyche stort zich hiermee in onwetendheid en het leven is het spel om zichzelf te herontdekken als de bron van waaruit alles afkomstig is. Met deze premissen gaan we aan de slag, niet om klakkeloos als waar aan te nemen maar om te onderzoeken op waarachtigheid. Tegelijkertijd is het leven daar met als doel een redelijk evenwicht te realiseren, te onderhouden en/of herstellen wanneer dat nodig blijkt. Hoe verhoudt de psyche zich tot materie en hoe bewaren we dat redelijke evenwicht temidden van alle verschijnselen die zich aan ons voordoen?

     3. Wat is waar

      @Hans, dat is precies hoe ik het beleef en ervaar.
      Conditionering en identificering is de sleutel voor de mind programmering.
      Onderwijs en nieuwsverstrekking zijn de middelen daar voor.

     4. Werner

      Kwestie van de knop omdraaien met die sleutel? Ondanks eenvoudig kan het ook zeer vermoeiend en stressvol worden.

      Evolutie (‘devolutie’) naar een totale ineenstorting of ‘breakdown’.

      De waarden, wereldbeelden en ethiek van een kritische volksmassa in de samenleving bieden weerstand aan veranderingen of veranderen te langzaam, waarbij de gevestigde instituties te weerbarstig zijn voor een tijdig voltooide transformatie. Ongelijkheden en conflicten, samen met een verarmd milieu creëren onbeheersbare spanningen. De maatschappelijke ordening degenereert en valt ten prooi aan conflicten en geweld.

      https://eilandmodel.wordpress.com/scenario-i/

 5. Hans

  //Hoe verhoudt de psyche zich tot materie en hoe bewaren we dat redelijke evenwicht temidden van alle verschijnselen die zich aan ons voordoen?//

  Het verhoudt zich als de mens tot zijn spiegelbeeld in een spiegel.
  Het evenwicht bewaren door te beseffen dat het spiegelbeeld niet alleen de één op één weergave is van wie we LIJKEN te zijn maar tevens dat onze gemoedstoestand de perceptie van het spiegelbeeld bepaald.
  De spiegel laat nooit zien wie je werkelijk bent maar wie je denkt te zijn, mooi, lelijk, dik, dun, vrolijk, sacherijnig.. het bevestigd je gemoedstoestand.
  Tevens heeft de hoedanigheid van de spiegel invloed, een bolle spiegel geeft een vertekend beeld, het principe van de lachspiegels.
  Het spiegelbeeld is altijd de bevestiging van hoe de mens zichzelf letterlijk ziet, en dat resultaat bepaald wie wij denken te zijn.

  De manifeste wereld is de bevestiging van wie wij DENKEN te zijn, en wie wij denken te zijn is niet wie wij WERKELIJK (in waarheid) zijn voordat we in de spiegel kijken, het is een beeld dat wij gevormd hebben.
  De mens identificeert zich met zijn spiegelbeeld.
  Deze 3 dimensionale beleving van de werkelijkheid, het universum, is de hoedanigheid van deze wereld, van deze realiteit.
  Het is onze evolutie als mens om in deze dimensionale beleving, onze realiteit, te beseffen en ons bewust te worden van deze hoedanigheid.
  Bewustwording is altijd een mind hoedanigheid, je bewust worden welke van de twee jij bent, het spiegelbeeld of diegene die er voor staat.
  En dat kan alleen met de mind, eerst volledig inzien van wie van de twee degene is die DENKT te zijn.
  Dan WEET je dat de andere degene is wie je werkelijk bent.

  Dit WETEN geeft ons het vermogen tot het vinden en bewaren van het evenwicht tussen alles wat ons overkomt en wie we zijn.
  De identificator met het spiegelbeeld is diegene die alles DENKT te overkomen, het slachtoffer.
  De identificator met het origineel voor de spiegel is diegene die WEET dat hij het spiegelbeeld veroorzaakt, de schepper.
  Met wie identificeren we ons?

 6. Hans

  Nee..
  Nu dicht je de schepper de hoedanigheid van zijn spiegelbeeld voor wat niet kan vanuit zijn hoedanigheid als schepper, je denkt vanuit je spiegelbeeld.
  Schizofrenie is een hoedanigheid die alleen het spiegelbeeeld DENKT te kunnen zijn, het is een diagnose die je aangeleerd is.
  Je KAN niet de één of de ander tegelijk zjn, je BENT de ene, je DENKT de ander te zijn.
  Met wie identificeer je jezelf?

   1. Hans

    De mind, het ego, de identificatie met het spiegelbeeld moet zichzelf aanleren.
    De schepper hoeft zichzelf niets aan te leren, hij WEET.
    Met één van de twee identificeer je jezelf, en die identificatie bepaald die hoedanigheid van de werkelijkheid.

    1. Werner

     Als je tegen jezelf praat, tegen wie praat je dan? Wie is er om zich te identificeren met iets (wat dan ook)? Heeft die schepper ook een ‘mind’ zoals het ego?

     1. Hans

      //Als je tegen jezelf praat, tegen wie praat je dan?//
      Je praat en denkt tegen jezelf, je identificatie. want dat bepaald de hoedanigheid die denkt, die zich afvraagt.
      En wie zich afvraagt weet niet, maar vraagt zich af om te willen weten.

      ///Wie is er om zich te identificeren met iets (wat dan ook)?///
      Wie jij BENT, voordat je voor de spiegel gaat staan en kijkt.

      ////Heeft die schepper ook een ‘mind’ zoals het ego?////
      Nee, de identificatie met het geschapen spiegelbeeld IS de mind hoedanigheid.
      Het ego heeft geen mind, het ego is de persoonlijkheid van mind identificatie.

     2. Werner

      Heeft die schepper dan die mind geschapen? Je stelt dat die schepper het enige is dat weet, jij als ego kan dan toch niets weten?

     3. Hans

      Het ego DENKT te weten, het is zichzelf aangeleerd.
      De mind identificatie is de hoedanigheid van de realiteit, het is de 3e dimensionale werkelijkheidsbeleving.
      Het is de realiteit waarin, als en hoe de mens zichzelf ervaart.

      Het IS de hoedanigheid van zijn essentie, de schepper, in, als en door deze realiteit.

      ZichZELF bewust worden is dit inzien, dit WETEN.
      Dit IS de menselijke evolutie volgens Hans

     4. Hans

      Nee..

      Die Hans is de ZELFbewuste hoedanigheid -in, als en door deze realiteit- van wie hij in essentie is.
      Die schepper, de essentie, denkt niet te weten, die WEET wat zijn menselijke manifestatie zelf moet BEDENKEN om te weten te komen, om zich te herinneren.
      ZELF bewustwording.

    2. Hans

     Nee ik ben niet een soort van Jezus, ik ben wie ik ben. Net als iedereen in essentie.
     En je kan dus stellen dat iedereen zit te wachten… op zichzelf, ontwaken.

     In de spirituele hoek wordt hier heel zwaarbeladen het Christus bewustzijn mee bedoelt.
     Dacht je dat een soort van Jezus zou komen om voor jou je evolutie, jouw zelfbewustzijns-proces als mens voor je te regelen?

     1. Werner

      Dat is wat je schreef, je bent de essentie (ic de schepper) die zich doorheen Hans manifesteert. Beetje als een dief in de nacht, totaal onverwacht zoals het aangekondigd werd.

      Christenen moeten altijd op de wederkomst voorbereid zijn. In Matteüs hoofdstuk 24, vers 42-44 staat namelijk dat Jezus terugkomt als een dief in de nacht, dus volkomen onverwacht: “42 Wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag jullie Heer komt. 43 Besef wel: als de heer des huizes had geweten in welk deel van de nacht de dief zou komen, dan zou hij wakker gebleven zijn en niet in zijn huis hebben laten inbreken. 44 Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.”

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Wederkomst_van_Jezus

     2. Douwe Bericht auteur

      Werner zou je enigzins ontopic willen reageren aub?

      Hans reflecteert zo helder mogelijk wat hij zegt en ik kan eerlijk gezegd je reacties op zijn duidelijke uitleg niet helemaal plaatsen. Als je Hans zijn uitleg niet begrijpt kun je op een fatsoenlijk manier om uitleg vragen. Iemand anders woorden in de mond leggen wat je nu al een reactie of wat aan het doen bent is op zijn minst gezegd niet zo netjes, en in wat grovere bewoording erg irritant.

      En als je Hans echt niet begrijpt mail hem anders even persoonlijk maar het onderwerp gaat hier over heel wat anders dan waar jij nu de kerk weer aan de haren bijsleept.

     3. Hans

      Ik schreef wie ik ben, ik schreef niet vers 42-44 in Mattheüs.
      Ik ben geen religie, ik heb niets geschreven over iets of iemand om op te wachten.

      Ik beschrijf mijn pad, mijn proces, mijn waarheid wat geleidt heeft tot wie ik ben.
      Ik hoop dat dit weten voor anderen een wegwijzer kan zijn als het in hun wezen resoneert.

     4. Werner

      Dat dacht ik ook Douwe, wanneer gaat Hans eens inhoudelijk op een topic reageren? Wat hybridisatie betreft, vanuit het mechanisme bekeken:

      Hybridisatie is het combineren van elektronenorbitalen van een atoom. Hybridisatie wordt in de scheikunde gebruikt om de vorming van chemische bindingen te beschrijven en te verklaren. Tijdens de hybridisatie worden ongelijksoortige orbitalen gecombineerd tot een nieuwe set gelijkwaardige orbitalen. De ruimtelijke ordening van de betrokken orbitalen verandert ook. Hierdoor ontstaan andere, en meestal meer, mogelijkheden tot covalente bindingen. Chemische bindingen, covalente bindingen, tussen atomen kunnen worden gevormd wanneer twee atomen die vlak bij elkaar liggen, twee orbitalen hebben waarvan overlap energetisch gunstig is, en wanneer in de beide orbitalen samen 2 elektronen zitten.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Hybridisatie_%28scheikunde%29

     5. Douwe Bericht auteur

      Ik vraag heel specifiek jou Werner om je manier van reageren wat te veranderen. Ik heb 0 problemen met de reacties van Hans.

      Ik weet niet of je zo reageert vanuit sociale onhandigheid of dat je gewoon opzettelijk vervelend probeert te zijn maar bewust begrippen niet willen begrijpen en het dan totaal in een andere context plaatsen om vervolgens een dosis informatie te geven wat in die zin kant nog wal raakt vind ik niet zo bevorderlijk voor een normale en interessante uitwisseling van gezichtspunten.

      Dus graag terug naar het hoofdtopic en het verzoek anders even direct met personen te communiceren via de mail inplaats van via offtopic reacties hier.

     6. Hans

      Geen probleem Douwe.
      Het is misschien juist door die vraagstellingen dat het een stukje duidelijkheid en inzicht heeft gegeven over dit onderwerp, dit proces zoals ik het beleef en tracht te beschrijven.

     7. Douwe Bericht auteur

      Oke als jullie er beide geen probleem mee hebben dan zal ik me er niet mee bemoeien. 😀

     8. Hans

      Juist door de intentie, de toon van de vragen en de antwoorden bijkt hoe paradoxaal het ontwakingsproces wordt beleefd vanuit de (mind)overtuigingen van de mens.
      Zeker vanuit religieus oogpunt blijkt hoe de betekenissen in beleving met elkaar worden vermengt.
      Zonder enige relatie met oa religie aan te geven beschrijf ik mijn persoonlijke ervaring en visie en dien ik ditte motiveren tov (on)geloof, van religie.
      Hieruit blijkt dat bewustwording, ontwaking zelf nog voor velen ondergeschikt is aan de overtuigingen en geloven waaruit men juist uit wilt ontwaken om hier zijn EIGEN waarheid in te vinden.

      In die zin is het dus een nuttige en wellicht verhelderende discussie en daar zijn altijd meerdere personen, meerdere meningen en instellingen voor nodig, contrast.

     9. Werner

      Alsof we allemaal Jihad-strijders zijn? Hoe verhoudt het innerlijke zich tot het uiterlijke? Verhitte discussies inderdaad, soms uit zich dat manifest in de vorm van bommen en granaten. Over welk ‘doel’ zou het hier dan gaan?

      Jihad (Arabisch: جهاد, djihād) is een begrip uit de islam. Het komt van de Arabische woordstam jhd, dat ‘streven’ betekent. Jihad betekent letterlijk ‘inspanning gericht op het realiseren van een bepaald doel’. Er wordt onderscheid gemaakt tussen innerlijke en uiterlijke jihad. Zowel in islamitische als niet-islamitische kringen worden verhitte discussies gevoerd over de precieze betekenis van het begrip.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/

     10. Werner

      Pro memorie in relatie tot ‘soort Jezus’, hij zei toch hetzelfde dan wat je tracht te zeggen? In relatie tot het topic, geldt volgens jou hetzelfde voor ‘aliëns’?

      De gnostiek is een vroegchristelijke stroming uit de eerste eeuwen van onze jaartelling. Kernthema van de gnostiek is dat de mens vergeten is wie hij in werkelijkheid is. Jezus is in de gnostische teksten een boodschapper die de mens oproept zichzelf te herinneren: “Sta op en herinner jezelf”. Gnosis is het Griekse woord voor kennis, en betekent hier kennis van je ware zelf. Omdat je als mens met je ware zelf deel bent van de ware werkelijkheid, is kennis van je ware zelf tegelijkertijd ook kennis is van de ware werkelijkheid. Gnosis als zelfkennis is kennis van ‘het Al’. Wie zichzelf kent, kent het Al.

      http://www.thomasevangelie.info/

     11. Hans

      Ik neem aan dat je de vraag aan mij richt?

      Ik kan niet zoveel met wat Jezus, of een soort van Jezus zou hebben gezegd en wat opgetekend is in de bijbel.
      Ik zeg hier wat ik vind en wat mjn ervaring is, zoals ik het waardeer als iemand uit persoonlijke titel zijn ervaring, ondervinding en mening bespreekt zonder mijn woorden te conformeren met de verkondigingen van een bijbels figuur wat volledig op geloof is gebaseerd.
      Mij dan vragen of die persoon hetzelfde verkondigt is voor mij niet relevant.
      Als het voor jou relevant is zou ik me verdiepen in zijn verhaal en dan kan je op eigen rekening vergelijken.

      Ik heb me jaren behoorlijk verdiept in de diverse bewerkingen van de Nag Hamaddi geschriften en als jij dat ook serieus had gedaan had je nu niet dit citaat geplaatst.

     12. Werner

      Men zoekt nog naar mensen zoals jezelf, de vraag stelt zich hoe mensen kunnen ontkennen wat ze zelf geschreven hebben. Enig idee?

      De parallellen zijn bedoeld voor nadere studie. Ze zijn zeker niet altijd in overeenstemming met het Thomas-evangelie. Want ook contrasten met bijvoorbeeld citaten uit de Bijbel zijn van belang voor het verstaan van de betekenis. Ken je zelf een tekst die past bij dit logion? Het zou fijn zijn als je die hieronder wilde publiceren.

      http://www.thomasevangelie.info/ (96)

  1. Werner

   Sommige spirituele tradities leren echter dat wij om te kunnen ontwaken tot de eenheid van al wat bestaat, onze individualiteit prijs moeten geven. Dit is een veelvoorkomend misverstand dat voortkomt uit het of/of denken, maar uit de weg wordt geruimd door het adopteren van een en/en perspectief. Verduistering is je bewust zijn van slechts één pool van je tweeledige natuur. Je lost dit niet op door je in de plaats daarvan te vereenzelvigen met alleen die andere pool. Dat doe je door beide polen van onze essentiële natuur – zijnde beschouwend bewustzijn EN onze individuele schijnbare natuur als een persoon in de wereld – te omhelzen.

   http://achterdesamenleving.nl/verlevendiging/#.Vpt6LF4oDtR

 7. Nika

  Douwe, eerlijk gezegd zitten de dames voor mij erg in het ’te’ …
  Zij hebben geen contact omdat het ‘wezen’ van de aarde niet meer zuiver genoeg is.
  Nadat de digitalisering (kunstmatige em-straling) op de aarde is begonnen, zijn we afgesneden van de echte informatie…het is ruis wat men ontvangt. Ver van zuiverheid, en meer uit een ‘mode/cult’ ontstaan, dan uit telepathische gaven.

 8. Nika

  Wat zoekt men achter zulke, in mijn ogen, ‘onzin’? Iemand zijn hybride zaad kwijt??
  http://hybridchildrencommunity.com/my-hybrid-baby-daddies-the-genetic-mixing-of-the-hybridization-program/#comment-9980
  Volgens mij hebben de meesten een schroefje los, of een gevoel van minderwaardigheid bij de meestal uit de VS komende ‘ET’s’. In het land van de showbizz, waar iemand die een camera heeft, zich ook meteen photographer noemt, en iemand met een gitaar zich (recording) musician noemt, en nu hebben we mensen die de gewoonste dingen, alien hybrid noemen….pfff.
  Je ziet wat het met de mensen doet, ze willen per se ‘beroemd’ oftewel ‘bijzonder’ zijn. En dan maar mooie fantasy verhalen vertellen…en je ziet a new ‘business’ is born, ..wat een rare wereld. Gek genoeg, altijd na-apers, en someone elses train-jumpers, die niet zelf na denken….. 😉

  1. Douwe Bericht auteur

   Nika, volg gewoon je eigen nieuwsgierigheid en interesse. Als het je hiernaartoe leidt volg het dan gewoon en neem de informatie tot je en bepaal voor jezelf wat je wel en niet wilt meenemen. Gebruik je eigen gezonde verstand en onderscheidingsvermogen.

   En mocht je nieuwsgierigheid en interesse je naar heel iets anders leiden ga dan je tijd daaraan besteden. In mijn ervaring is het veroordelen van anderen niet zo zinvol. Gebruik die oordelen eventueel om zelf onderzoek naar de gedachten te doen die daarachter liggen. http://www.thework.com

 9. EarthWoman

  Zelf ben ik van mening dat er gekeken moet worden naar de redenen van het scheppen van hybride rassen / kinderen en tot op heden kan ik daar nog geen liefde in vinden. Ik heb de weg teruggelopen en helemaal afgereisd naar de reptielen dimensie, Zeta Reticuli, de Greys. Tijdens energetische sessies kom ik zelf regelmatig velden van hybride kinderen tegen die niet gelukkig overkwamen. Ik had er een weerstand opzitten. Dus ik ging mijn weerstand onderzoeken. Volgens mij (weet ik niet zeker) worden hybride kinderen vooral gecre-eerd om een bepaald ras, dat bedreigd wordt, niet verloren te laten gaan. Dus worden de genen van rassen gemixt. Dit is niet bepaald een liefdevolle daad. De conceptie is kunstmatig en de kinderen missen werkelijke liefde. Vandaar dat hun velden zich ook melden bij ons in 3D. Wanneer het universum werkelijk zo goed geordend is gaat er nooit iets werkelijk verloren. Dat houdt dan ook in dat de oorspronkelijke blauwdruk van ieder ras ‘ergens’ bewaard blijft. Dus waarom dan genen gaan lopen mixen. Ik zelf heb in mijn herinnering dat ik mee heb gewerkt aan genetische manipulatie en o.a. de schepping van het lichaam van de Greys in een lab. Niet echt fijn maar dat is / was een deel van mijzelf. Mijn bewuste keuze vanuit 3D was om te stoppen met het scheppen op dat genetische manipulatie niveau en vanuit deze tijdslijn niet meer verder werd voort te zetten. Hiernaast ook mijn excuses aangeboden aan ‘mijn’ hybride kinderen waar ik ooit voor was ingezet en veel liefde door het veld gestuurd. Maar ook aangegeven dat ik niet (meer) met dit deel van de schepping verbonden wil zijn omdat de hybride kinderen (veelal) niet uit vrije wil hebben gekozen voor de gemixte realiteit en veel te kort komen. Zelf ben ik inmiddels van mening dat ieder ras in een eigen dimensie en cultuur heeft te verblijven en niet te vermengen met elkaar. Contact leggen onderling tussen de dimensies en rassen onderling kan wel. Maar laat het bij de oorspronkelijke blauwdruk en genen blijven van ieder ras dat uniek is. Anyway……. genoeg stof om over na te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *