Waarom liegen politici mensen systematisch voor? En waarom nemen mensen politici nog serieus?

VVD-Rutte-keihard-liegenMeer en meer mensen doorprikken de leugens die de Nederlandse overheid stelselmatig verspreid. Een drietal concrete voorbeelden.

-) Ze beschermen de banken die ervoor zorgden dat meer dan een miljoen huishoudens hun hypotheek nu onder water staat. Dit terwijl IJsland laat zien dat de politiek prima in staat is hier succesvol in in te grijpen.

-) Ze faciliteren actief grootschalige internationale belastingontduiking van grote corporaties waardoor de rijksten der aarde praktisch gezien amper belasting betalen. Inmiddels hebben die 62 rijkste mensen in de wereld meer dan de 3.6 miljard armsten. De Nederlandse overheid beschermd met hun beleid die 62 rijkste mensen van de wereld en faciliteert hun globale belastingontduiking…

-) Ze hebben gelogen en liegen tot op de dag van vandaag over de MH17 ramp en houden informatie geheim wat laat zien dat ze helemaal niet willen dat de waarheid boven tafel komt.
En helaas kunnen we zo nog wel even doorgaan met Demmink, de Teeven deal etc.

De rode lijn is heel helder. De Nederlandse overheid liegt systematisch en bewust het Nederlandse volk voor. De echt interessante vraag die dan opkomt is waarom doen ze dat?

Het antwoord is buitengewoon simpel maar niet simplistisch.
De Nederlandse overheid liegt systematisch haar eigen volk voor puur en alleen maar vanuit zelfbehoud. Overheden zullen zoals elke heersende klasse altijd moeten liegen en bedriegen om zichzelf staande te houden. Dit is dan ook niet nieuw.

Wat nieuw is is dat op dit moment dankzij het internet en breedschalige onderlinge communicatie tussen mensen de systematische leugens vanuit de overheid zo duidelijk boven komen drijven. De onderstaande video illustreert perfect waarom elke overheid altijd moet liegen puur en alleen maar uit zelfbehoud. Liegen is het principe waar het voortbestaan van de heersende klasse op berust.

Maar een systematische leugenaar zijn is niet genoeg. De leugens moeten geloofd worden. Door mensen zoals u en ik. En zolang genoeg mensen geloven in de leugens komt de leugenaar ermee weg. De verantwoordelijkheid ligt dus niet alleen bij de leugenaar maar ook bij de mensen die de leugens geloven. Het is kortom een co-creatie.

jamaican-proverb-quote-if-you-follow-a-fool-youre-a-fool-yourself

Als je een dwaas volgt, dan ben je zelf een dwaas. Kortom als je nog luistert naar een totaal corrupte en psychopate heersende klasse dan moet je je eens af gaan vragen waar je zelf eigenlijk mee bezig bent.

Onderstaande video met Nederlandse ondertitels laat dit prachtig zien.

Als we weten dat de leugenaar alleen succes heeft zolang er genoeg gelovers zijn dan is de oplossing dus simpel. Prik het geloof van mensen die de leugenaar geloven door.

Begin bij je zelf en breidt vandaaruit uit naar je omgeving. Je hoeft dan ook geen revolutie uit te roepen. Je kunt simpelweg de gelovigen van de leugenaar wakker maken en zodra mensen de leugens doorzien zullen ze niet langer voor de kar te spannen zijn van de leugenaar.

12670419_1983772405180214_8539962630214599294_n

Het zijn de ordervolgers die het systeem van slavernij over de mensheid in stand houden.

Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de onderstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Mark Rutte en zijn moeder hebben liever niet dat u dit leest
-) Het meest gevaarlijke bijgeloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw.
-) 5 simpele vragen om het meest gevaarlijk geloof te ontmantelen
-) Het einde van al het kwaad, is het tijdperk van oorlogen op aarde voorbij?
-) The Power of Speech
-) Een einde aan de slavernij, deel 1: Liefde & Angst
-) Een einde aan de slavernij, deel 2: Kennis & Onwetendheid

1661452_952203891541046_3261129629945901685_n

Ik heb er echt een hekel aan wanneer mensen hun eigen immorele gedrag proberen goed te praten door te zeggen dat ze slechts hun werk doen. De waarheid is dat als mensen simpelweg de immorele orders van de heersende klasse niet zouden uitvoeren, de heersende klasse slechts een machteloos clubje mensen in pakken zijn die wat op papiertje schrijven.

19 gedachten over “Waarom liegen politici mensen systematisch voor? En waarom nemen mensen politici nog serieus?

 1. Douwe Bericht auteur

  Via Pieter Stuurman zijn facebook:

  INTEGRITEIT is doen wat je zegt. Politiek is het tegenovergestelde doen van wat je zegt.
  Als politici zeggen: “Wij willen meer werkgelegenheid”, dan leiden hun maatregelen tot meer werkloosheid.

  Als politici zeggen: “Wij willen economische groei”, dan dwingen ze bezuinigingen af, wat hetzelfde is als economische krimp.

  Als politici zeggen: “Wij willen vreedzame integratie”, dan zullen ze etnische conflicten stimuleren of te genereren.

  Als politici zeggen: “Wij vertegenwoordigen het volk”, dan vertegenwoordigen ze de belangen van de rijke elite.

  Politiek is het tegenovergestelde van integriteit. Politiek is liegen.

  De werkelijke bedoelingen van politici zijn dus eenvoudig te zien: draai hetgeen ze zeggen 180 graden om en je weet het.

  Zie ook het artikel: Snelcursus Politicus
  http://achterdesamenleving.nl/snelcursus-politicus/#.VrLonvnhCUk

  Reageren
 2. Richard11

  Er is sinds de 70er jaren nog iets heel anders aan de orde. Sinds de Club van Rome heeft geconstateerd dat het milieu volledig naar de klote gaat door de industriele producten vervuiling. Omdat de rijken daar hun rijkdom aan te danken hebber is er daarom niet gekozen om de vervuiling aan te pakken, maar om de vervuiling op alle tereinen te intensiveren zodat daarmee de depopulatie agenda kan worden uitgevoerd waarmee men de wereld bevolking wil terug brengen naar een half miljard. Alles waar de overheid over liegt is onderdeel van deze depopulatie agenda.

  Reageren
 3. Richard11

  Dit vergeet ik nog. Ze hebben uitgerekend dat met een half mljard inwoners de planeet zelf genoeg capaciteit heeft om alle induistriele vervuilings rommel op te ruimen, Daarnaast wordt de vervuiling gebruikt om onze hersenen te beschadigen en een ras te kweken dat net slim genoeg is om de machines van de elite te bedienen. En daarmee houdt de huidige kabal hun macht en geld

  Reageren
  1. Jos

   Niet of zo weinig mogelijk nog langer deel aan nemen dus.
   Wij voeden het monster wat ons opvreet.
   Niet meer voeren dus.

   Stay Human,
   Jos.

   Reageren
 4. André

  Op zich lijkt me het idee om samen zaken te regelen in een echte democratie via referenda, nog niet zo slecht. Het ging mis op de dag dat de verzorgingsstaat uit de hand liep, zo’n 40 jaar geleden. Toen werkten wij niet meer alleen voor onszelf of ons gezin, maar voor het Onverzadigbare Monster Verzorgingsstaat. Op elk gebied is dit monster uit de klauwen geraakt. Nu werkt elke Nederlander niet meer voor zijn eigen gezin, maar voor twee gezinnen. En daarnaast voor een zieke gezondheidszorg. En voor een oorlog waar wij niets mee te maken hebben. Voor Griekenland. Voor Turkije. Voor Portugese boeren. Voor Syrische, Afghaanse, Nigeriaanse en weet ik wat voor vluchtelingen. Voor Marokkaanse kindjes. Inmiddels gaat kabinet Rutte 2 in 2016 meer dan een kwart biljoen Nederlands belastinggeld uitgeven. De huren en hypotheken zijn niet meer op te brengen, en steeds meer Nederlanders komen niet meer rond. De nationale en internationale solidariteit bijt zichzelf in de staart, want binnen een generatie zijn wij zo arm dat het vanzelf ophoudt. De prijs van de dictatoriale doorgeschoten verzorgingsstaat is bittere armoede voor allen. De universele uitkomst van het socialisme.

  Reageren
 5. only you

  In stand houden van instabiliteit is Juist bevestiging voor Het onontbeerlijk bestuur van onze politici?
  Maak er een zootje van, dan kunnen we onze gang gaan!

  Reageren
 6. only you

  Die voorzitter van de vvd had gewoon het beste met zijn eigen voor, wie niet, die gooien de eerste steen?

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.