Alien vraagt wat een overheid precies is aan een aardbewoner

Een leuk filmpje waarin een net gelande alien in gesprek raakt met een mens dat vraagt of de aliens naar de leiders van de aarde willen worden geleid door hem.

maxresdefault

Aan de hand hiervan komt een interessant gesprek op gang waarin de alien probeert uit te vinden wat een overheid precies is. Zeer leerzaam en entertainent. 😀 Het filmpje heeft Nederlandse ondertitels.

Kunt u de overheid beter uitleggen dan de man in het filmpje aan de aarde bezoekende alien? En wordt het niet tijd dat we eens goed gaan nadenken of we ons niet op betere manieren kunnen organiseren dan hoe we het nu doen via onze overheid?

10397984_605767582855485_3217310528491847819_n

Op de hoogt blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Goedbedoelende mensen financieren het meeste kwaad op deze wereld
-) Belasting is erger dan diefstal deel II
-) Het meest gevaarlijke bijgeloof
-) Het einde van al het kwaad
-) Machthebbers & machtgevers

10411008_851019031652106_4290248160194953650_n

2 gedachten over “Alien vraagt wat een overheid precies is aan een aardbewoner

  1. j.bosman55@kpnplanet.nl

    Overheidspersoneel heeft bevoegdheden en onderdanen hebben die niet. Nu is het zo dat overheidspersoneel die bevoegdheden kan gebruiken, niet gebruiken maar ook kan misbruiken. In 1996 is onder oud-minister van justitie Winnie Sorgdrager (D66) het “Pikmeerarrest” aangenomen waarmee het overheidspersoneel juridische immuniteit heeft gekregen. Tengevolge van deze juridische immuniteit bestaat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit het misbruik van bevoegdheden, een door onze minister van justitie zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm die in feite een vorm is van georganiseerde misdaad. Bij deze criminaliteitsvorm gaat vooral -en de lezer raadt het al- het gemeenschapsgeld met bakken de lucht in.

    Daarmee is de nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

    (Bron: wetenschappelijk onderzoek “overheidscriminaliteit als specimen van organisatie-criminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht 2006).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *