Sterrenfamilie week: The Pleiadians

hqdefault

De Plejaden zijn een sterrencluster die ook wel bekend staan als de zeven zusters. Dit omdat je met het oog rond de 7 sterren in het cluster kunt zien.

Een andere soort aliëns waar een boel informatie over te vinden is op het internet zijn The Pleiadians. Deze komen uit de Plejaden ook wel bekend als het zevengesternte, een cluster sterren in het sterrenbeeld Stier.

Over het algemeen worden deze aliëns als zeer vriendelijk en warm ervaren. Het zijn goedaardige buitenaardse wezens die de mensheid constructief ondersteunt in onze evolutie. Ze helpen mensen door ze te leren over onvoorwaardelijke liefde, en hoe we vanuit plezier en met respect voor onszelf, anderen en moeder aarde ons leven kunnen leiden.

Er zijn vele mensen die verschillende Pleiadians channelen. Er is een netwerk te vinden via de website: www.pleiadiannetwork.com. Ook op de YouTube kun je vele mensen vinden die The Pleiadians channelen. Channeling Erik, zowel moeder als zoon, waar hier verschillende video’s eerder van voorbij zijn gekomen zouden ook starseeds zijn vanuit de Plejaden.

Starseed

Gigi Young geeft in onderstaande video’s haar reflecties op deze aliëns die ook in haar leven een belangrijke rol speelden omdat haar eerste aliën gids een simultane parallelle incarnatie was/is die haar leven leeft in de Plejaden. Ze legt daarnaast uit waarom The Pleiadians zoveel contact hebben met planeet aarde ook al is het vanaf een afstand.

The Pleiadians

En een aanvullende video met reflecties. Gigi Young legt uit dat The Pleiadians wellicht het meest toegankelijke ras zijn om vanuit je hogere zelf contact mee te maken, wat wellicht verklaard waarom er zoveel mensen zijn die ze channelen. Ook legt ze uit hoe mensen zelf contact kunnen proberen te maken.

Pleiadian Guide and Our Incarnation Process

Ik ben benieuwd of er lezers hier zijn die toegang hebben tot eventuele Simultane Parallelle Incarnaties in buitenaardse rassen. Aanvullende informatie over The Pleiadians is wederom zeer welkom in de reacties.

aae6c99eb3611a62a4b9adccd8fd6fe1

[bol_product_links block_id=”bol_57172a3133b21_selected-products” products=”9200000009985136,666808667,666776848,666808665″ name=”pleiadisch” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”009900″ width=”560″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Vanuit Achter de Samenleving zijn we een partnerprogramma met Bol.com begonnen. Als je op één van de bovenstaande links klikt en vervolgens binnen 5 dagen iets via bol besteld, dan gaat 6% van het aankoopbedrag naar Achter de Samenleving. Op die manier kun je met het volgen van je eigen nieuwsgierigheid ons ook direct een beetje ondersteunen. Daarnaast kun je ons uiteraard ook direct ondersteunen via een donatie/vrijwillig abonnement. 😀

Aanverwante artikelen en informatie:

-) Website – www.pleiadiannetwork.com
-) The Pleiadian Archive
-) Who Are The Pleiadians and Where Do Pleiadians Come From?

-) Gigi Young vertelt haar Starseed verhaal
-) Aliën week: The Greys / Zeta’s
-) Aliën week: The Arcturians
-) Aliën week: The Reptilians
-) Aliën week: Lion beings
-) Aliën week: Mantid beings
-) Aliën week: Raw and Uncut – Alles over Aliëns

-) Starseeds – een uitleg van Mary Rodwell
-) Channeling Erik over aliens, starseeds en open contact
-) Sherry Wilde vertelt over haar simultane parallelle incarnatie in een buitenaardse beschaving
-) Teal Swan – Aliëns & The Intergalactic Federation of Light
-) Voorbij vorige levens; Simultane Parallelle Incarnaties
-) Maak contact met je simultane parallelle incarnaties (SPI’s)    983711_1530172463961259_3200633379937309763_n

42 gedachten over “Sterrenfamilie week: The Pleiadians

 1. Erik T. Van Campe

  Gedurende jaren teken ik bepaalde figuren in geometrische konteksten. Mensen verklaren dat ze van de pleiadiërs komen en dat ze geheime informaties in zich dragen voor de mensen. Als je wil kan ik er een aantal doorsturen via mijn laptop.

  1. Douwe Bericht auteur

   Hallo Erik,

   Ja je mag ze altijd eens doorsturen naar douwebeerda apenstaartje gmail.com

   Mag ik vragen waarom je denkt dat het geheime informatie is en wat je daar precies mee bedoelt?

 2. Douwe Bericht auteur

  En een reactie van facebook:

  Ik heb jaren met de pleiadiers samen gewerkt en workshops gegeven.
  Het is een zeer liefdevolle energie..die als je er mee in aanraking komt je heel diep raakt….voor mijzelf werk ik met lichtkamers..het bevorderd mijn spirituele groei en bewustzijn.
  Dit is voor mij liefde die heeel diep gaat..em mij veel over mijzelf heeft geleerd…

  1. Douwe Bericht auteur

   Voor mij persoonlijk is dat wellicht het hoofdpunt van in contact komen met je starseed incarnaties. Het leert je door het contrast vooral een boel over jezelf en dit leven op aarde. Net zoals op wereldreis gaan je een boel leert over jezelf en je eigen cultuur om dat je nu ziet hoe mensen het op andere manieren ook doen.

   Dat is voor mij althans de belangrijkste reden om deze materie verder te verkennen, zoveel mogelijk over mezelf leren en uitvinden wie ikzelf precies ben. 😀
   Iets wat voor zover ik weet een oneindig proces is.

 3. twix

  Het heel-al krioelt van leven.
  Zou mij idd weinig verbazen dat hier ook wat van deze buitenaardse hier actief zijn.
  Verwacht hier niet teveel van, voor zover ze hier mochten zijn, zijn ze er zeker niet om ons te redden.
  Ook onze weetmeesters kwamen van boven, en wel van om de hoek.
  Ons universum bestaat oneindig, daarvoor is nodig dat alles cyclisch verloopt.
  Geboorte dood, recycling, nieuw leven.
  Om deze oneindigheid te garanderen dient alles al vast te liggen, geen ruimte voor toeval.
  Mocht je beschikken over je eigen ruimteschip en alle planeten bekijken waar leven is, dan zul je bij alle precies het zelfde zien als hier op moeder aarde.
  Allemaal beschavingen die zichzelf hebben vernietigd of nog bezig zijn hiermee.
  Het is niet de bedoeling dat wij als mensheid verder zullen komen dan wij nu zijn.
  Hierom zal wo3 spoedig een feit zijn, onze taak zit er bijna op.

  1. Douwe Bericht auteur

   Niemand is hier om ons te redden omdat er niemand gered hoeft te worden.

   Zolang een individu zichzelf als een slachtoffer van iets of iemand ziet dan ontkent die persoon zijn eigen kracht en geeft daarmee aan blijkbaar nog te weinig te begrijpen van wie hij of zij zelf is.

   Ik denk dat er vele soorten aliens zijn te vinden in het universum die verder zijn op technologisch gebied, qua bewustzijn en andere vlakken dan wij als mensen. En als we interesse hebben en vanuit een eigen begrip van zelfwaarde ons willen laten inspireren dat er meer dan genoeg partijen zijn die met ons willen uitwisselen om zo elkaar wederzijds te inspireren.

   De eerste oorlog die beeindigd dient te worden in mijn ervaring is die de meeste mensen voeren met hun eigen stressvolle gedachten.
   -) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te onderzoeken, om te keren en te ontmantelen

  2. Werner

   Fijn gedachtengoed dat WOIII spoedig een feit zal zijn, het zou betekenen dat we alle vergaarde kennis, studiewerk en beschikbare alternatieven simpelweg negeren. We zouden hiermee een plaats verdienen in het Grote Kosmische Blunderboek. Onze taak zit erop? 🙂

   1. Douwe Bericht auteur

    Als elk individu bewust zou zijn van zijn of haar eigen scheppende kracht, en alle eigen stressvolle gedachten en geloven op zou ruimen en vervolgens zijn of haar eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie zou volgen dan zijn er maar heel weinig individuen te vinden op aarde voor wie een derde wereldoorlog relevant is voor ze.

    Zolang individuen echter hun eigen cyclus van creatie laten kapen door zichzelf continue te voeren met stressvolle gedachten dan gebruiken ze hun scheppende kracht op een manier die niet in overeenkomst is met hun ware kern en scheppen ze zo zelf een wereld die ze niet willen.

    Zolang mensen niet begrijpen dat hun gedachten de input vormen voor hun cyclus van creatie en dus geen verantwoordelijkheid nemen voor de input van hun cyclcus van creatie laten die mensen in een bepaalde mate zien dat ze niet goed genoeg begrijpen wie en wat ze zelf zijn.

    1. Werner

     Zo is dat Douwe, stress en emotie zijn motivators om te groeien, als we dit op de spits drijven dan zal snel blijken dat ook Aliëns niet bestaan, dat is de grap. 🙂

     In deze opvatting is de vorming van de persoonlijkheid beschreven, die verloopt in Levels, welke gekenmerkt worden door perioden van uiteenvallen, twijfel, disintegratie, verlies van zekerheden en depressies. Die perioden, die we misschien het liefst willen overslaan of willen beperken, zijn onmisbaar voor gezonde groei, vandaar het begrip: positive disintegration.

     http://www.everyoneweb.com/dabrowski

     1. Douwe Bericht auteur

      Je kunt inderdaad leren van de reflecties die je over het algemeen veroordeelt in je fysieke omgeving. Maar goed ik merk dat nog niet veel mensen dat ook actief doen en velen zichzelf nog niet heel vertrouwd voelen daarmee.

      In dit artikel een gedegen uitleg daarover:
      -) Leer je innerlijke sturingssysteem optimaal te gebruiken

      Ik weet niet wat je definitie is van Aliens maar als je gelooft dat jij een mens bent dan zijn aliens net zo echt als je schoenen en je voordeur. Wel is mijn ervaring dat als je je eigen multidimensionaliteit gaat verkennen het duidelijk voor je wordt dat Aliens in een bepaalde zin niet zo anders zijn dan onszelf.

      Sterker nog mensen en aliens zijn beide takken voortkomend uit het eenheidsbewustzijn en in die zin kun je inderdaad stellen dat zowel mensen als aliens niet bestaan. 😀

      Maar goed woorden van een ander kunnen een richting aanwijzen maar het enige wat relevant is voor mensen is hun eigen ervaring hiermee.

      Ik raad mensen tegenwoordig drie stappen aan als ze meer over deze materie willen weten.

      Stap 1) Onderzoek al je stressvolle gedachten, geloven en geloofssystemen, keer ze om en leer je lessen eruit zodat je ze kunt integreren en in die zin achter je kunt laten.

      Stap 2) Wordt bekend en krijg vertrouwen in je eigen innerlijke sturingssysteem. Ga zo goed als je kunt vanuit je eigen vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken leven. Volg je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passies in het leven.

      Stap 3) Als je je eigen multidimensionaliteit wilt onderzoeken probeer dan eens wat zelfregressie via YouTube uit. Het is buitengewoon laagdrempelig, gratis en simpel om hiermee aan de gang te gaan.

      Dit is het meest simpele en snelle pad wat ik ken om zelf ervaringen op te gaan doen met deze materie. En wederom als stap 2 je naar hele andere zaken leidt ga daar dan eerst mee aan de gang.

     2. Werner

      Kan je hier slechts in bijtreden Douwe, de term ’tragische absurditeit’ is dan ook niet zomaar een boutade in het wildeweg maar wordt wetenschappelijk onderbouwd. Het zit in kleine dingen, letterlijk.

     3. Douwe Bericht auteur

      Het kan semantiek zijn maar tragisch klinkt mij als een negatieve veroordeling van iets in de oren.

      Elk pad wat we als individu en als collectief kiezen voegt ervaring toe aan het eenheidsbewustzijn en in die zin is elke keuze prima vanuit die bron. Geen enkele keuze is in die zin tragisch.

      Wel kunnen wij onze vrij wil gebruiken om te kiezen wat wij prefereren vanuit onze menselijke gezichtspunten.

      En persoonlijk raad ik mensen aan om te kiezen voor het respecteren van de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van jezelf en van anderen.

      En persoonlijk raad ik mensen aan om hun eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie te volgen met integreiteit en zonder verwachtingen.

      Maar vanuit een eenheidsbewustzijn is altijd alles al compleet en zal dat ook altijd het geval zijn en geen enkele keuze heeft vanuit dat gezichtspunt meer waarde dan welke andere dan ook.

     4. Werner

      Geen semantiek Douwe, het is de congruente term om een toestand te beschrijven, het is voor iedereen nuchter waarneembaar wat niet wil zeggen dat we het ook zullen toegeven. De menselijke psyche is nu eenmaal een vreemd ding, creatief in al haar ontkenningen en spitsvondig in het vinden van vluchtwegen. 🙂

   2. Het vijfde element

    Werner, zie het als een soort evolutie. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de mens de enige beschaving is. Tot dusver is de menselijke beschaving geen groot succes. Dus als wij onszelf vernietigen dan nemen andere beschavingen het stokje over. Of is dat al reeds gebeurd.
    In de natuur sneuvelen nu eenmaal de mislukkingen en gezien het gedrag van de mens is de kans groot dat wij die mislukking zijn.

 4. Douwe Bericht auteur

  @ Werner

  Alles is in den beginne neutraal en vanuit je gezichtspunt kun je een neutrale situatie beschilderen vanuit jezelf met je eigen mening.

  Op deze website zijn een aantal definities van tragisch te vinden, ik ga er maar even vanuit dat jij die definities ook hanteert http://www.encyclo.nl/begrip/tragisch

  Als jij dus vanuit jouw gezichtspunt iets als tragisch wilt bestempelen dan doe je dat vanuit een bepaalde gedachte of geloof dat het anders zou moeten zijn. In die zin heb je dan blijkbaar ergens gedachten, geloven, definties die niet goed voelen en mijn advies zou zijn om alles wat je als tragisch beschouwd te onderzoeken, om te keren en te kijken of er wellicht nog iets uit te leren is voor jezelf.

  Bekijk eventueel ook deze video’s van Bashar waar hij de materie in uitlegt.

  Bashar – Life Is Meaningless – YOU give it meaning
  https://www.youtube.com/watch?v=7fYJCAYOn5M

  Bashar – Circumstances have no built-in meaning
  https://www.youtube.com/watch?v=n9gFwMFCXHo

  Bashar – Transformation & Integration

  https://www.youtube.com/watch?v=OABSbRAs1jU

  1. Werner

   Inderdaad, afgewogen tegen bevrijdende sociale alternatieven (ene kant) zijn we ook getuige van een sociaal drama (andere kent) wat onze emotie kan wekken maar ook neutraal wetenschappelijk kan waargenomen worden. We kunnen ons er immuun voor maken, alles rationaliseren om het geweten af te kopen, de gedachte individueel verbannen en/of positiever gedachten trachten te cultiveren. Goed en kwaad zijn één zoals Heraclitus nog zei, het goede idealiseren betekent nog niet dat het kwade niet zal blijven knagen. Net omwille van alle beschikbare kennis … 🙂

   1) Aangrijpend 2) Diep treurig 3) Dramatisch 4) Droef 5) Dieptreurig 6) Droevig 7) Fataal 8) Het droevige 9) Hartverscheurend 10) Noodlottig 11) Schrijnend 12) Smartelijk 13) Somber 14) Treurig 15) Triest 16) Uitermate droevig

 5. Hans

  Het zijn niet de gedachten op zichzelf waar het om draait maar jouw beleving bij en van die gedachten.
  Een gedachte is in essentie neutraal, jouw beleving ervangeeft het z’n waarde.
  Die waarde bepaald dus de werkelijlheidsbeleving.
  Die waarde is dus altijd persoonlijk en zodoende te onderzoeken en te veranderen, op die wijze is de waarde van gedachten tragisch te noemen, de beleving.
  Ik denk dat Douwe dit min of meer bedoelt..
  Het is dus geen kop in het zand steken gedrag, het is onderkennen dat in jouw beleving het tragisch is dat ondanks alle alternatieven er niets mee gebeurd.
  Dat het tragisch is, is dus jouw beleving, jij vind het zo, dus jij bent ook de enige die dit KAN veranderen.
  En zo veranderd individu voor individu het collectief en van daaruit onze collectieve werkelijkheidsbeleving, de maatschappij waarin we samenleven en die we op basis van onze beleving realiteit maken.
  Het is de grote paradox, jouw gedachten en beleving van en over deze waanzinnige werkelijkheid en alle gemiste kansen daarin maken juist deze werkelijkheid.

  1. Douwe Bericht auteur

   Idd Hans.

   Juist door je emotie erover te veranderen sta je meer in je centrum en ben je in mijn ervaring juist beter in staat om actie te nemen om zaken te veranderen. Voel je eerst goed over over iets en dan ben je beter in staat zaken aan te passen. Het is wat paradoxaal wellicht maar zo is hoe het werkt in mijn ervaring.

   Wellicht dat deze les van The Arcturians ook nog wat verduidelijking kan scheppen.

   » Lesson Two: Thoughts Are Things
   http://arcturi.com/ArcturianArchives/ThoughtsAreThings.html

 6. twix

  Beste Werner en Douwe,
  Kijkend naar wat bekend is over ons verleden zijn we al meerdere malen alles kwijtgeraakt wat we aan kennis hebben verzameld.
  Ook de menselijke geschiedenis blijkt cyclysch te verlopen, beschavingen ontstaan en gaan weer tenonder, dit in volkomen harmonie met het gaan en komen van de sterrentijden.
  Verschil met vroeger en nu is dat de ondergang van een beschaving in het verleden slechts een lokaal gebeuren was, terwijl het nu een mondiaal gebeuren is.
  Kijk eens wie we zijn, en waar we zitten in de Melkweg. Is het dan niet enigszins hoogmoedig dat wij de mens centraal blijven stellen?
  Zeker is leven zeer belangrijk, daar het een onmisbaar deel is. om de oneindigheid van dit universum te garanderen, en zoals ik al zei, onze taak zit er bijna op. Bizar? , zeker weten.
  Om nog even iets over mijzelf te vertellen.
  Als kind vond ik deze wereld nogal vreemd, en op een gegeven moment heb ik gezworen net zo lang en diep te spitten tot ik de grote waarheid zou vinden, waarom alles is zoals het is.
  Bedoeling was dat ik er dan mijn eigen voordeel zou kunnen uithalen.
  Meen wel iets gevonden te hebben, en was absoluut niet wat ik graag zou vinden.
  Op deze zoektocht ook een mentor tegengekomen, die voor mij de doos met puzzelstukjes die ik had verzameld in mekaar heeft gelegd.
  Inmiddels heeft hij zichzelf het leven benomen, deels omdat hij volkomen op was, en deels omdat hij niet meer wenste mee te maken wat ons te wachten staat.
  Los van alle opvattingen die je kunt hebben, kun je natuurlijk ook gewoon je analytisch vermogen gebruiken.
  Bv, de stelling dat wij als mensheid voorbestemd zijn te evolueren tot een hoger iets, zet deze bril op en kijk!
  Je zult niets anders zien dan discrepantie.
  De stelling, de mensheid is ervoor gemaakt om zichzelf te vernietigen, zet deze bril op en Alles klopt.
  Natuurlijk is de werkelijkheid een miljoen keer ingewikkelder, maar wat kun je in een paar zinnen als essentie nu werkelijk zeggen?

  1. Douwe Bericht auteur

   Met alle respect maar dat lijkt me gewoon een stressvolle gedachte, niet meer en niet minder.
   Ik zou er The Work eens op doen en dan voor jezelf kijken of het overeind blijft staan of niet.

   Gedachte:
   De mensheid is ervoor gemaakt om zichzelf te vernietigen.

   Is het waar? (ja of nee)

   Kun je absoluut zeker zijn dat dat waar is? (ja of nee)

   Wat voel je als je geloof hecht aan deze gedachte?

   Hoe behandel je anderen als je geloof hecht aan deze gedachte?

   Wat voel je als je deze gedachte (even) niet kan denken?

   Keer het dan om.

   Omkering 1)
   De mensheid is er niet voor gemaakt om zichzelf te vernietigen.
   Kun je 3 voorbeelden vinden waarom dit net zo waar zou kunnen zijn als de originele stelling?

   Omkering 2)
   Ik ben er voor gemaakt om mezelf te vernietigen als ik geloof hecht aan deze gedachte
   Kun je 3 voorbeelden vinden waarom dit net zo waar zou kunnen zijn als de originele stelling?

   Etc.

   Op http://www.thework.com kun je een hele simpele en systematische methode vinden en gaan toepassen om elke gedachte die je wilt te onderzoeken, om te keren en zo te kijken wat ervan overblijft.

   1. twix

    Douwe, aardige reacrtie,
    Om er echt iets inhoudelijks over te zeggen, zal ik er wat tijd voor moeten nemen.
    Jazeker is mijn kijk op zaken stressvol te noemen.
    Wat ik nu al kan zeggen dat ik als ieder ander onwetend ben, en daardoor slechts iets kan geloven.
    Die onwetendheid is echter wel heel erurgh vreemd.
    Wij als mens-dom blijken nog minder te weten dan bv een mier.
    Nadat deze mier uit zijn coconnetje gekropen is, blijkt deze precies te weten wat zijn taak is, zonder dat dit hem moet worden bijgebracht of wat hij moet eten of beter maar kan laten staan.
    Dat deze mier dit weet is overgeërfde informatie die van generatie op generatie wordt overgebracht, een collectief bewustzijn.
    Maar waar is ons collectief bewustzijn?
    Onduidelijk is hoe lang wij hier als mens al rondlopen.
    Duidelijk is dat wat wij gedurende deze tijd hebben opgestoken, wij daar geen contact meer mee hebben.
    BV de reden dat we ons gootsteenkasje maar beter op slot kunnen doen wanneer we kinderen krijgen, anders wordt er zo een liter bleek naar binnen geklokt.
    Afgesneden van ons weten, de mongoolmens.
    Hoe dan ook, aardig dat er gereageerd wordt op mijn bijdrages, hoewel ik denk dat niemand echt blij van mij zal worden.

    1. Douwe Bericht auteur

     Bashar geeft wel een interessante kijk op het bewustzijn van mensen en het bewustzijn van dieren en het verschil daarin. Bashar geeft aan dat dieren inderdaad een veel grotere intelligentie tentoonspreiden dan de gemiddelde mens. Het is veel sterker gefocused in een bepaalde richting dan dat van mensen.

     Bashar Animal Consciousness
     https://www.youtube.com/watch?v=sMYZlCzdIMU

     //Jazeker is mijn kijk op zaken stressvol te noemen.//
     Je hebt waarschijnlijk net als ieder ander mens een heleboel gedachten, sommige zullen beter voelen dan anderen. Wat ik zelf een paar jaar geleden gedaan heb is mijn slecht voelende gedachten systematisch aan een eigen onderzoek te onderwerpen. Ik gebruik daar zelf The Work van Byron Katie voor omdat dat heel gestructureerd en simpel is. Zet je stressvolle gedachte op papier en ga vervolgens voor jezelf je eigen onderzoek erop doen, keer de gedachte om en kijk of er iets uit te leren valt, en of het daarna eventueel los te laten is.

     //Wat ik nu al kan zeggen dat ik als ieder ander onwetend ben, en daardoor slechts iets kan geloven.//
     In mijn ervaring hoef je nooit iets te geloven. Pieter Stuurman zegt het heel simpel het enige wat nodig is, is zodra je iets denkt dat je jezelf beseft dat het ook anders kan zijn. Simpelweg de deur openlaten is genoeg om geloof uit te sluiten.

     //Hoe dan ook, aardig dat er gereageerd wordt op mijn bijdrages, hoewel ik denk dat niemand echt blij van mij zal worden.//
     Het is ook niet je werk om anderen blij te maken, dat is mensen hun eigen werk. Net zoals het niemands werk is om jou blij te maken en dat je eigen werk is. 🙂

     Maar ik wissel graag van gedachten rond dit soort zaken en heb zelf ook jaren geloof gehecht aan een boel stressvolle gedachten en ik ben zelf heel blij dat ik inmiddels redelijk goed in staat ben om slecht voelende gedachten te kunnen onderzoeken en zo te kunnen transformeren. Zie eventueel ook dit artikel daarover:
     http://achterdesamenleving.nl/van-angst-naar-nieuwsgierigheid/#.VoBu4hXhChe

     1. Werner

      Het is inderdaad mogelijk om die transformatie te realiseren, dat is het goede nieuws. Er komt echter nog een stuk, iets dat tijdens dit groeiproces nog niet geheel duidelijk is.

      Vanaf Niveau 3 wordt ontwikkeling steeds meer gedreven door de derde factor. Deze maakt het mogelijk de psychoneurosen die voortkomen uit innerlijke conflicten te bestuderen als een unieke expressie van de eigen individualiteit in interactie met de omgeving. Door deze zelfreflectie vindt een transformatie plaats: Er manifesteert zich een persoonlijke waardenhiërarchie, en daarmee een notie van het zelf die niet gedetermineerd is door biologische impulsen en socialisatie, maar deze overstijgt. Dit gebeurt aanvankelijk spontaan, maar biedt evengoed een uitweg voor de innerlijke conflicten die op Niveau 2 werden ervaren. Op Niveau 3 is het echter nog te hoog gegrepen om deze waardenhiërarchie of dit persoonlijkheidsideaal daadwerkelijk via zelfsturing te verwezenlijken.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Theorie_van_positieve_desintegratie

  2. Werner

   Interessante reactie Twix, het geeft voer om nog eens alle boeken te herhalen die al eens geschreven werden. Leuke mentor die je had, wat op ons afkomt is inderdaad geen pretje maar net daarom dat aandacht voor de sociale alternatieven zo belangrijk is. Net zoals je het zegt, de elementen (cfr puzzelstukjes) liggen op de tafel, wanneer we ze niet gebruiken dan stevenen we af op een rampscenario waar we misschien liever niets over horen en dan ook klasseren als ‘doemdenken’. Het verhaal wordt onvergelijkbaar anders wanneer we die alternatieven wel in rekening brengen. Deze situatie is dus wel degelijk tragisch absurd, voor je mentor was het blijkbaar een ondraaglijke situatie en dat is het vaak ook, zeer begrijpelijk.

 7. twix

  klein nabranderje nog.
  AL WAT IS, IS GOED, ANDERS WAS HET ER NIET.
  Maar uit wiens perspectief is dit geschreven?

   1. twix

    Gelezen, dualiteit blijft bestaan zolang je de mens centraal stelt. Wat er dan op ons afkomt is puur evil, maar het gaat niet om ons.
    Zolang we nog een ego hebben (is overlevingsdrang) zul je altijd te maken hebben met dualiteit.
    Pas zonder dit, en je aangeland bent op de diepste diepten, en het ego volledig is verdwenen, dan pas kun je een kijkje nemen in wie we zijn en waarom.
    Met ego niet zo fijn, zonder dit is het prachtig.

    1. Werner

     Dat zeg je leuk Twix, zonder tijd en ruimte bestaan we niet, wat rest zijn wij zonder zorgen. Maar hoe leg je zoiets uit zonder tijd en ruimte? 🙂

    2. Pedro-Richard DEBELS

     Beste TWIX,
     Goed wat je hier uitlegt. Je bent ver geevoleerd…..
     Nu ik ben vele jaren bezig met de Mystiek……. Ik denk dat je wil zeggen dat je hebt kontakt gemaakt met die Grote stilte waar eigenlijk alles in zit……..Daar is het boedhisme zeer duidelijk in….. en daar omschrijven ze dat ook als de Grote Leegte…..Ja als je dat ervaart in je meditatie het voelt zo aan als totale Stilte , Leegte………maar zoals ik hierboven schreef die leegte is gevuld met alles……. en die Stilte daar komt juist de Stem der Stilte naar voor (Zie Madame Blavatski. die daar zelfs een boek(je) over geschreven heeft)……Rozenkruisers beschrijven die stem als de stem van het Rozenhart (onze hart dan die open staat voor alle kennis)…… Ik ben al zovele jaren bezig en ik ben niet van plan meer om daarover verstoppertje te spelen gelijk velen doen in deze brache…… velen zoeken zich echt een breuk achter God…….ik heb de duidelijke beknopte uitleg gevonden. God is maar een naam….. gelijk vele namen als Jahwe, Jehova,Adonia, Krishna enz…… Het is het Kosmische Bewustzijn(K.B.) het Leven zelf die gans dat oneindige universum bespoeld……Dat oneindige universum die het ook zelf heeft geschapen…… zo staat het zelfs in de Bijbel:”God is LEVEN”! En:”God is LIEFDE”! Nu wil mijn andere berichten eens lezen……..we moeten hier oppassen niet te vervallen in een oneindige woordenvloed………en ik probeer zo beknopt mogelijk te zijn….Doch……..! ! ! ! ! ! ! ! ! Mijn E- mail en mijn Adres vind je in één van mijn andere berichten m v g, Pedro-Richard DEBELS.

 8. Douwe Bericht auteur

  In May of 2012, channelers Wendy Kennedy and Nora Herold sat down with Conscious Life News for and interview and channeling session. In this 2nd video, the 9th Dimensional Pleiadian Collective give their advice to humanity and answer questions on a variety of topics including: who they are, the current ascension process, truth, reality, what other dimensional experiences are like, and much more.

  Wendy Kennedy and Nora Herold Channel for Conscious Life News
  https://www.youtube.com/watch?v=6HVafyevazY

 9. Pedro-Richard DEBELS

  Beste Vrienden(innen) Broeders(Zusters)
  Ik zie hier enorm veel reaktie…….. Men spreekt over channelen..OK! Maar dat zijn dan bepaalde personen….die zogezegd opvangen wat buitenaardsen te zeggen hebben……….Maar dan krijgen we globaal gezien te maken met maar enkele personen die dan kontakt hebben……. als we aannemen dat die personen of sommige personen echt oprecht zijn dan kunnen we praten….maar dan is het alleen maar praten tegen die ene persoon…… We staan niet tegenover de Alien(s) zelf…… want ze hebben ook een zichtbaar lichaam voor ons (Misschien zijn ze in staat zoals hier ook vermeld dat ze voor ons zichtbaar of onzichtbaar kunnen zijn) laat staan een stoffelijk lichaam……
  Ik wil niet te brutaal overkomen, maar tegenover een persoon die channelt met……… hoeveel zijn er niet die zelf vanuit hen zelf zoiets naar voor brachten om zelf importent te zijn…….. en die daardoor alles naar zich toe trokken/trekken…..
  Nog iets als de Aliens nu willen werken door te channelen…..langs maar enkele personen, het is hun keuze…….. maar als ze oprecht zijn dan moeten ze bij zo een eerst kontakt met ons …. dan uiteindelijk zelf verschijnen…..en dan de dekmantel van de gechannelde persoon , laten vallen……..Ik ga in geen woordenvloed vervallen……. want hier is dat al gebeurd in die site…….. Synthese…… Wij Face to Face met hen is het uiteindelijke doel toch! m v g Pedro-Richard DEBELS.

  1. Douwe Bericht auteur

   Hallo Pedro,

   Channelen is slechts 1 manier hoe ET’s contact maken met mensen. En channelen is iets wat iedereen kan leren. Op deze website heb ik in vrij concrete stappen uitgelegd hoe mensen zelf contacten kunnen leggen met ET’s en multidimensionale wezens. Als je dit interessant vind, dan kan ik je van harte aanraden om die website eens goed door te nemen en de stappen te gaan doen en ik kan je vrijwel garanderen dat je dan zelf op termijn ook contacten kunt leggen met ET’s.

   Starseed Hub
   Connecting to our star families and each other
   http://www.starseedhub.com/

   Channelen en contact leggen met buitenaardse en multidimensionale wezens is niet iets exclusiefs en slechts voorbehouden aan een geselecteerd clubje. Het is iets wat iedereen met een oprechte nieuwsgierigheid en interesse kan leren als ze bereid zijn genoeg werk erin te stoppen. Veel succes en plezier en mocht je specifieke vragen hebben dan mag je altijd contact met me opnemen.

 10. Pedro-Richard DEBELS

  Beste Allemaal,
  Jullie houden het blijkbaar bij Channelen.
  Maar wil eens mijn bericht lezen hiervoor; en ik ga dus verder in detail…….. De U F O’s bijvoorbeeld zijn wel degelijk materieel Waarneembaar…… en de UFOnauten zijn dat ook……….. er bestaan duizend en één ooggetuige verslagen…..met foto’s en tekeningen en meer(Daartussen zit natuurlijk feek….maar niet alles is dat)……….ze komen af en toe de Aarde even een bezoekje brengen(Kijk eens op You Toube hoeveel bewijzen er daar zijn..niet alles kan toch feek zijn (Herhaling).)………..misschien een passage en dan weer weg….. het gaat over reeel kontakt ….om het nog duidelijker te maken…….. buitenaardse intelligente wezens en wij……een massa bijeenkomst ?Ik geloof niet dat we eraan toe zijn. Maar wij , we zijn echt een minderheid die dat willen……. dat is al beter……maar enkele personen samen…… of alleen. Maar willen zij dat ook wel? (Buitenaardse intelligente wezens). Hier op de site staat de vraag aan ons willen wij dat wel, stellen dus zogezegd de Buitenaardsen aan ons.Dat echt kontakt……
  Nu is de vraag hier……. is iemand hier al zover geraakt…… zoals ik het bedoel hier! In mijn berichten….Ik dacht met een reeds organisatie te doen te hebben…… die een soort voorfacade is/was voor de Aliens!?!
  Maar ik vind niets dergelijks hier……..als je verder kijkt gaat het over meer een internet winkel DVD’s verkopen, boeken?? Er staat hier zelfs een DVD tussen (Ancien Aliens) ik zie Erich Van Daniken (E V D) op de kalf ervan staan……..E V D heeft inderdaad veel gevonden……echt bewijzen, maar hij heeft nooit vertelt echt met de Aliens kontakt te hebben gehad….ik heb zijn boeken gelezen… ze dateren nog van in de jaren 70 vorige Eeuw…..heb DVD’s van hem gezien….ook….uitzendingen op TV van National Geografic.. Hij is zelfs beschuldig geweest van bedrog…… zie je men wil weer alles toedekken …….verder Roswell een neergestorte UFO (De overheid ontkend dat)er werden bij dat ongeluk het UFO wrak (duidelijk een schijfvormig tuig) gedode Aliens gevonden die duidelijk menselijke vormen hadden ze waren van kleinere slag als wij(begin 50tiger jaren vorige eeuw)……. maar er zouden ook nog in leven zijnde Aliens gevonden zijn…….die men dan opgesloten heeft ter onderzoek….. wat daaruit voorgevloeid is; is een ? teken voor ons……Nu er zijn lippen los gekomen van US militairen die dan in dienst waren……en nu op pensioen….. ze hebben bevestigd wat ik hier op heb geschreven….. Ja ik vind het gewoon gevaarlijk zoiets te doen Aliens op te sluiten voor een onderzoek….. Duidelijk is die beschaving die zo een geavenceerde tuigen kan producten veel verder dan ons………. maar zij kunnen dus ook een reddingsoperatie voor hun gestranden medealiens lanceren…… en duidelijk kan dus hun bewapening veel verder zijn dan de onze……is zoiets dergelijk gebeurd……?????? Daar bestaat niets over die bekend is… maar duidelijk hebben we te doen met intelligent buitenaards leven en aan hun tuigen te zien ver ja verder geevoluweerd dan wij hier…….
  Nu ik ben bereikbaar…… mijn e – mail adres is pedro.debels@telenet.be mijn Adres is Pedro-Richard DEBELS Kortrijksestraat 419 8500 KORTRIJK BELGIE. Men kan mij mailen; men kan mij nu aanschrijven….. mij persoonlijk bezoeken kan ook….maar regelt dat dan per brief met mij wanneer…… mijn GSM nummer zien we dan wel later……… m v g , Pedro -Richard DEBELS

  1. Douwe Bericht auteur

   Het is me wat onduidelijk wat je vraag precies is.

   Op http://www.starseedhub.com is het allemaal wat meer specifiek op de ET’s en contact daarmee gericht. Deze site is veel breder van aard. Dit onderwerp van ET’s en multidimensionale wezens fascineerd mij echter dusdanig dat ik er een speciale losstaande site over heb gemaakt die specifiek over dat onderwerp gaat.

   Qua fysiek contact is dit wel een mooi overzicht voor mensen om zich eens in te verdiepen. En daarnaast zijn er ook vele mensen die zelf een UFO waarneming hebben meegemaakt en vanuit die ervaring weten wat dat met je kan doen.

   Compilation of the best UFO and ET evidence (with sources)
   http://www.starseedhub.com/compilation-of-the-best-et-and-ufo-evidence/

 11. Inge

  Misschien zijn het buitenaardsen die niet willen dat wij hier op aarde blijven evolueren en net zo geavanceerd worden als hen en wij daarom gedecimeerd moeten worden, en de satanische elite (wellicht bloedverwanten van deze buitenaardsen) op aarde dit moeten voorkomen, want waarom heeft deze elite zowel kennis hebben op het gebied van buitenaards leven en ook bekend met de ware geschiedenis dan het gewone volk? En mogelijk waren buitenaardsen van origine aardbewoners en dus ooit geëvolueerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *