Bentinho legt het innerlijke sturingssysteem uit

In deze video legt Bentinho het innerlijke sturingssysteem wat via emoties werkt uit. Je innerlijke sturingssysteem begrijpen en constructief leren gebruiken geeft je het kompas van je eigen vrije wil terug.
07387f39fb5f0f32a0bd914078510884
Teal Swan, Bashar, Abraham Hicks en vast nog vele anderen benadrukken dit innerlijke sturingsmechanisme zo sterk omdat ieder mens continue sturing vanuit zichzelf ontvangt. Het is het scheppende en organiserende principe van het bestaan zoals Bashar het uitlegt. Met deze uitleg van Bentinho kunnen vast een paar meer mensen zichzelf weer aansluiten op hun eigen innerlijke sturingssysteem!

Voor mensen die hierna nog meer willen weten:
-) Een overzicht van alle video’s van Bentinho zijn YouTube kanaal.
-) Op zijn website zijn o.a. verschillende gratis podcast te downloaden.
-) Een Engelstalige Facebookgroep waarin mensen elkaar vragen kunnen stellen en elkaar kunnen helpen met deze materie.
-) En hij heeft ook een eigen online academie waar hij alles stapje voor stapje uitlegt op:
www.trinfinityacademy.com. Je kunt deze academie een maand gratis uitproberen en daarna altijd opzeggen.

right-vs-wrong-voice-inside-of-you (1)

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Leer je innerlijke sturingsmechanisme, wat via emoties werkt, beter te gebruiken
-) Omarm je negatieve emotie, het is je wegwijzer naar meer vrijheid en persoonlijke groei
-) Omarm je positieve gevoel, het is je wegwijzer naar meer persoonlijke groei en vrijheid
-) Van zelfonderzoek naar zelfkennis tot zelfrealisatie
-) De moeder van alle stressvolle gedachten, de gedachte dat gebrek kan bestaan
-) Leer je stressvolle gedachten onderzoeken
-) Er is maar 1 persoon nodig voor vrede, en die persoon ben jij
-) De 5 stappen cyclus van creatie

success_quote_001

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized op door .

Over Douwe

Overige projecten: www.PermacultuurNederland.org / www.InnerPeaceOuterJoy.com / www.Mensenrechten.org / www.EetbaarNederland.nl / www.esperanto-jongeren.nl / www.AchterDeSamenleving.nl / www.StarseedHub.com

6 gedachten over “Bentinho legt het innerlijke sturingssysteem uit

 1. Douwe Bericht auteur

  Je innerlijke sturingsmechanisme heeft alleen met je eigen gedachten te maken, zoals Bentinho het uitlegt toch? Hoe meer je gedachte in lijn ligt met je hogere zelf hoe beter die zal voelen. Voelt een gedachte slecht dan is het dus aan jezelf om je perspectief op dat punt aan te passen en meer in lijn te brengen met het perspectief van je hogere zelf.

  Onder meer The Work van Byron Katie is daar uitermate geschikt voor in mijn persoonlijke ervaring.

 2. Douwe Bericht auteur

  We hebben als het ware toegang tot twee gezichtspunten in de mensenlijke ervaring.

  Het gezichtspunt vanuit ons ‘lagere’ zelf ook wel ego te noemen. De specifieke afgescheiden identiteit van de rest van de wereld.

  En daarnaast het gezichtspunt vanuit ons ‘hogere’ zelf, Bashar noemt dit ook wel the oversoul. Dit is een breder perspectief.

  En hoe meer die twee perspectieven in overeenstemming zijn met elkaar hoe beter je je zult voelen. Omdat als je lagere zelf hetzelfde perspectief heeft als je hogere zelf, dan kan het hogere zelf door het lagere zelf hier aanwezig zijn.

  Hoe minder die twee perspectieven in onvereenstemming zijn met elkaar hoe slechter je je zult voelen. Omdat als je lagere zelf een ander perspectief heeft als je hogere zelf dan kan het hogere zelf simpelweg niet aanwezig zijn. Je hogere zelf wordt in die zin afgeknepen door het perspectief van je lagere zelf, en die afknijping ervaar je als negatieve emotie.

  Als je je dus goed wilt voelen is het van belang om je ego perspectief dusdanig aan te passen als je negatieve emotie ervaart zodat het meer in overeenstemming komt met je hogere zelf en dat is gemakkelijker dan mensen wellicht denken want als je dictherbij komt ga je je beter voelen.

  Dit emotionele systeem is dus een continue compass om ego richting je hogere zelf te trainen.
  Er zijn vast veel manieren om dit te doen.

  Dit stukje kennis, met begrip van Pieter Stuurman zijn cyclus van creatie, en Byron Katie haar methode om out of alignment perspectief te onmantelen en om te keren zorgen er in mijn ervaring voor dat eenieder die deze drie zaken goed begrijpt altijd in staat is om zijn perspectief van ego dusdanig aan te passen en in overeenstemming met je hogere zelf te brengen dat je altijd in staat bent jezelf goed te laten voelen.

  Het is zo een verschrikkelijk belangrijk stukje informatie dat innerlijke sturingsmechanisme want het geeft mensen letterlijk het kompas van hun vrije wil terug en als ze dat leren volgen kunnen ze niet anders dan zich telkens meer beter te voelen.

 3. Douwe Bericht auteur

  Overigens voor de liefhebbers. Bentinho zijn YouTube kanaal is weer actiever aan het worden en een paar van zijn adepts houden nu twee wekelijkse workshops die ze op YouTube zetten. Deze week gaat deze hele workshop over het Emotional Guidance System.

  De aflevering is hier in het geheel te bekijken.
  https://www.youtube.com/watch?v=xcXjF4jM_Q4

 4. Me

  Overal duiken er van die jonge internet goeroes op..Teal Swan of Bentinho..die soms wel leuke dingen zeggen. Maar ze zijn zelf nog op ontdekking en beginnen al de leraar uit te hangen en uiteraard moet er wel geld verdient worden…Het hype gehalte neemt al snel toe en als je kritisch bent kwets je mogelijk ook nog Ego’s van adepten.

  De beste Goeroe is de goeroe die zegt volg me niet, aanbid me niet en geloof vooral niet wat ik zeg. Je bent namelijk je eigen goeroe en hebt mij niet nodig. En als je dat hebt gedaan kletsen we wel verder….

  1. Douwe Bericht auteur

   In 2005 werd er een mooie uitvinding gedaan voor het internet onder de naam YouTube. Daar kunnen mensen gratis filmpjes uploaden en anderen kunnen die dan bekijken. Heerlijk medium dus om direct de reflecties van een ander tot je te nemen of je eigen reflecties te delen.

   Teal Swan heeft een leuk YouTube kanaal wat te vinden is via:
   https://www.youtube.com/user/TheSpiritualCatalyst/videos?sort=p&flow=grid&view=0

   Bentinho zijn YouTube kanaal vind je op:
   https://www.youtube.com/user/BentinhoMassaro/videos

   Op beide plaatsen kun je vele uren aan materiaal van hun vinden, gratis…
   Het enige wat nodig is, is je eigen interesse en onderscheidingsvermogen.

   Teal Swan maakte daarnaast een leuk filmpje over goeroe effectien met de titel: False Profits. Daar heb ik eerder een artikel van gemaakt en kun je bekijken via:
   http://achterdesamenleving.nl/valse-profeten/#.VdNNCrLtlBc

   Bentinho raad mensen vooral aan een Free Agent te worden en de enige loyaliteit die je hebt is aan je eigen resonantie. Je reactie laat aan mij zien dat je je niet echt in hun inhoud hebt verdiept. Mocht je dat nog wel eens doen voel je dan vrij inhoudelijk te weerleggen wat ze zeggen. Graag zelfs, van een goede inhoudelijke discussie leren alle partijen!

   En als je denkt dat je zelf goede aanvullingen hebt of een beter verhaal hebt dan Bentinho en/of Teal begin dan vooral ook je eigen YouTube kanaal om via die manier je gedachten bekend en breder bespreekbaar te maken.

   Ik ben zelf een groot voorstander van spirituele polyamorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *