Ook burgers in de Verenigde Staten zijn het continue oorlogsvoeren van hun overheid inmiddels volledig zat

11219523_1021359874598653_2938651359438673591_nAbby Martin is bezig met een interessante nieuwe webserie met de titel The Empire Files.

Ze bekijkt in deze serie hoe krachten achter de schermen via o.a. geheime diensten en het leger van de VS een wereldwijd rijk hebben weten te bouwen met leugens, misleiding, dwang, chantage, moord en oorlog.

Ze laat zien dat mensen wereldwijd dit empire builden vanuit deze globale maffia volledig zat zijn, niet in het minst de bewoners van de VS zelf.

In deze eerste aflevering gaat ze in op hoe dit globale rijk is gebouwd over de afgelopen eeuw en hoe het in stand wordt gehouden.  

Empire building is psychopathologie op een enorme schaal. Het is het onderdrukken en vernietigen van de vrije wil en vrijheid van miljoenen mensen tegelijkertijd. Hele landen wordt de vrijheid ontnomen om hun eigen keuzes te mogen maken.

11043020_10153218965905628_4936816628970469365_n

De Verenigde Staten is sinds haar ontstaan in een bijna continue staat van oorlog en invasie geweest. Ook op dit moment is de militaire tak van de VS bij meerdere conflicten/invasies betrokken.

Elke vorm van psychopathologie inclusief empire builden schept verlies-verlies situaties. Mensen die anderen beperken in hun vrijheid van het maken van hun eigen keuzes en het leren van die keuzes, kunnen omdat ze hun tijd moeten spenderen aan het onderdrukken van anderen, zelf ook niet in vrijheid hun echte passie volgen, hun eigen keuzes maken en daarvan leren.

frabz-AMERICA-What-Japan-thinks-I-do-What-Korea-thinks-I-do-What-Vietn-5b252d

De VS presenteert zichzelf graag als vredestichter en brenger van democratie. In de praktijk bombardeert ze landen volledig de vernieling in als dat land niet de belangen van de globale maffia dient, en vermoord daarbij duizenden tot miljoenen onschuldige burgers inclusief vrouwen en kinderen. Het is hoopgevend om te zien dat de inwoners van de VS zelf dit gedrag van hun overheid inmiddels ook volkomen zat zijn. Wellicht dat bewustzijn hiervan bij mensen wereldwijd inclusief het eigen volk van de VS voor een positieve koersverandering kan gaan zorgen.

Op het moment dat leren inzien dat niemand echt voordeel heeft van psychopathologie in welke vorm dan ook, kunnen we proberen deze verlies-verlies situaties om te vormen naar win-win situaties.

14572950_1108824899173305_4935067191870661023_n

Een begin daarin kan zijn door je eigen vrije wil en vrijheid om zelf je keuzes te maken te begrijpen en dit duidelijk te communiceren naar mensen die dit wellicht niet respecteren.
Daarnaast is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat we zelf ook de vrije wil en de vrijheid om eigen keuzes te maken van andere mensen respecteren. 11924272_1490107084642375_8913626271915484759_n

Moge dit artikel over het empire builden van de VS een behoefte naar vrijheid scheppen zodat we met zijn alleen aan een wereld kunnen gaan bouwen met meer vrijheid voor onszelf en elkaar.

Op de hoogt blijven van nieuwe berichten? Like ons op facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) De wereld als slavenkolonie
-) Wat drijft de psychopaat
-) De macht van illusie en de illusie van macht
-) Kies de best voelende gedachte waar je toegang tot hebt in het moment
-) Snelcursus – Wie verdienen er aan oorlog?
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Voor het militair industrieel complex is ISIS een geschenk uit de hemel
-) Goedbedoelende mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) Met wat voor duistere zaken houden geheime diensten zich bezig?
11954695_10207473272932924_6897405477690043730_n

14516437_1131206020292941_1483059302119543645_n

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 
Nelson-Mandela-Freedom-Quotes

42 gedachten over “Ook burgers in de Verenigde Staten zijn het continue oorlogsvoeren van hun overheid inmiddels volledig zat

 1. Werner

  Dergelijke berichten doen me altijd denken aan iets van een tijdje geleden, het enige verschil is dat we vandaag internet hebben om er een vreedzame dialoog over te voeren. Wat betreft die Grote Leugen …

  “Dat is natuurlijk nogal pijnlijk voor de betrokkenen. Men zou in de regel haar leugens niet moeten onthullen, omdat men niet weet of en wanneer men ze weer nodig heeft. Het essentiële geheim van ‘Engels’ (red) leiderschap is niet zozeer afhankelijk van intelligentie. Integendeel, het hangt af van een opmerkelijk dom dik hoofd. De ‘Engelsen’ (red) houden zich aan het principe dat wanneer men liegt, dan moet het een grote leugen zijn, en deze moet worden volgehouden. Zij houden hun leugens vol, zelfs met het risico ermee voor gek te staan.”

  https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Grote_Leugen

 2. Richard11

  En dan wordt over het allerergste nog niet eens met een woord gerept. Dat de petrodollar alleen tegen hyperinflatie kan worden beschermd door de olie en gas overal ter wereld in dollars te verkopen. Door de kankerverwekkende uitlaatgassen hiervan is nu 95% van de wereld bevolking chronisch ziek. Is er een in een enorm tempo groeiend aantal kinderen met kanker. Zijn de kosten m.b.t. gezondheid tot eenzame hoogten gerezen. De meeste mensen met longkanker op dit moment hebben nog nooit een sigaret gerookt in hun leven. Kortom ons eigen koop gedrag door iedere week onze auto vol te tanken is de oorzaak dat we al deze ellende in stand blijven houden.

  Lees meer hier: https://schafderenteaf.wordpress.com/

 3. P3000

  Er is niets iets zoals de VS of Nederland , er is een internationale club die hun bloedlijnen overal hebben. Zo zijn Bush en Obama bloedverwant aan het Engelse koningshuis.
  Een super elite die rooft onder de VN vlag (verenigde Nazi’s), in samenwerking met de private bankiersfamilies en multinationals.
  Overigens heb ik tegenwoordig een hele andere kijk op Mandela en het hele Zuid-Afrika verhaal,
  Ik wist niet dat Mandela de opdracht had gegeven om zoveel mogelijk blanken te doden en dat hij communistisch is opgeleid door de Russen.
  Er is overigens nu een genocide aan de gang op de Boere, mensen worden afgeslacht als beesten, dat zie ik niet bij de NPO.

  1. Douwe Bericht auteur

   Klopt, Pieter Stuurman heeft dat prachtig omschreven in zijn artikel:
   -) De wereld als slavenkolonie

   Het gaat om het inzicht dat heersende klasses altijd geweld initieren om hun positie te handhaven en zo op de rest van het volk parasiteren. Het wordt tijd dat we dat leren inzien zodat we de werkelijke bron van de meeste problemen kunnen gaan aanpakken.

   Of eingelijk ophouden die terreur zelf te financieren en uit te voeren op elkaar door braaf naar deze heersende klasse te luisteren.

   1. Jo

    zo dom zijn ze natuurlijk ook weer niet om zich zelf letterlijk zo te noemen dus dan maar psuedonaampje zo als 9 van de 10 x

     1. Douwe Bericht auteur

      Ik moet zeggen dat ik erg blij ben dat Abby Martin met deze serie is begonnen. Het punt is dat we wereldwijd een soort maffiakartel hebben wat mensen continue onderdrukt, een belangrijk instrument om dit voor elkaar te krijgen is het continue uitspelen van groepen mensen tegen elkaar. Religies, maar ook nationaliteiten en landen worden daar maar al te vaak voor gebruikt. Dat de burgers van de VS nu toch ook op grote schaal door lijken te krijgen dat hun land gebruikt wordt als uitvalsbasis van de militaire arm van dit maffiakartel is hoopgevend.

      En als dit soort series door burgers van de VS worden gemaakt dan moet de politiek in Nederland vroeger of later toch ook inzien dat steun aan die militaire arm niets minder is dan meedoen aan het terroriseren van burgers in andere landen.

   2. Jos

    Lijkt mij zichtbaar en logisch. Werner.
    Kijk alleen maar eens naar de helmen die ze dragen.
    Hebben we die niet al eens eerder gezien tijdens 40_45?
    En verder, dezelfde mentaliteit, hetzelfde handelen.

    De geschiedenis zal zich blijven herhalen totdat wij de lessen leren én ernaar gaan handelen.
    Vergelijk het met het stoten van je kop aan een te lage deuropening.
    Wanneer komt de dag de deuropening te verhogen?
    Nadat je 10x je harses hebt gestoten, 100x?
    Of blijf je steevast bukken?

    Het is aan onze zelven beste vriend, en zolang dat niet in het collectieve bewustzijn aanlandt, heb ik weinig hoop.
    De ander kunnen wij niet veranderen, wél ons Zelf, namelijk door de woorden in daden om te zetten, what ever it takes.
    Wel kunnen wij de ander inspireren door zelf een voor-beeld te zijn.
    Het is een kwestie van een goede egoïst te zijn, zorg goed voor je Zelf, maar laat de ander met rust.

    Anders gezegd; Stay Human.

    Groet,
    Jos. (Ook Zjoz om verwarring met andere Jossen voor te zijn)

    1. Werner

     Leuke metafoor die ik een andere vorm ook vaak gebruik. Bijzonder is dat het ook wetenschap wordt als we dat maar lang genoeg herhalen. En wie simpelweg de deur verhoogd, die verklaren we voor gek, ontdaan van realiteitszin, zeggen we dan. Schorremorrend, who’s fooling who? Verder volledig eens met je.

    2. Pieter Stuurman

     Mooie metafoor Jos! De meest verlammende factor voor verandering is de gedachte: “het is altijd zo geweest en DUS zal het altijd zo blijven”. Anders gezegd gezegd, de gedachte: “hoofd stoten en/of bukken (lijden) hoort nu eenmaal bij het leven”.

     Pijn (fysiek of mentaal lijden) is niets meer dan een signaal dat aangeeft dat iets beter veranderd kan worden. Dat signaal zal blijven komen zolang de verandering uitblijft. Het geen indicatie van de aard van dat leven, maar een indicatie van de aard van een misvatting over het leven, met de bedoeling ons te prikkelen die misvatting recht te zetten.

     Verantwoordelijkheid voor jezelf nemen is niet hetzelfde als egoïsme. Egoïsme is de misvatting dat het in orde (of nodig) zou zijn om voor jezelf te zorgen ten koste van anderen. Verantwoord voor jezelf zorgen is bijdragen aan het welzijn van jezelf EN daarmee aan het welzijn van de mensheid. Je bent daar immers onderdeel van, net als iedereen.

     Zorg dragen voor de mensheid is een taak die verdeeld is over 7 miljard individuen. Allemaal dragen ze de zorg over een stukje mensheid. Dat stukje kennen die individuen onder de noemer “ik”. Het leven heeft je daar (tijdelijk) de zeggenschap en de verantwoordelijkheid over verleend.

     Zorg dragen voor dat deeltje mensheid draagt dus bij aan het welzijn van het geheel: de eenheid mensheid.

     1. Jos

      Dag Pieter,

      Bedankt voor jouw reactie.

      Ik schreef over de goede egoist.
      Degene die verantwoordelijkheid neemt over zijn eigen leven zonder enig ander daarvoor te gebruiken.
      De slechte egoïst doet juist het omgekeerde.
      Mijn inziens spreken wij dus dezelfde taal, echter gebruiken er andere woorden voor.

      Heb een fijne dag,

      Groet,
      Jos.

     2. Pieter Stuurman

      Dat had ik begrepen Jos 🙂

      Ik benadruk het verschil hier even omdat het een zeer gangbare misvatting is dat voor jezelf zorgen, hetzelfde is als anderen benadelen. Dat het bij elkaar zou horen.

      Het hele concept van macht is op deze misvatting gebaseerd.

 4. Pietje Puk

  Hoe lang laten we ons nog loeren draaien?

  Het spel is uitgespeeld!

  Diegenenen die dat niet willen zien en verkiezen om in de matrix te blijven zijn net zo schuldig.

  Het is tijd!

  in dit tijdperk van informatie is onwetendheid een keuze.

  Ik nodig dan ook iedereen uit, schroom je niet en spreek je uit of meng je in de discussie.

  De situatie lijkt onhoudbaar

  1. Douwe Bericht auteur

   Het klinkt misschien veel te simpel maar 1 van de belangrijkste punten die we kunnen doen is zelf het goede voorbeeld geven volgens mij.

   Als je zelf je goed kunt voelen zonder dat je daarbij de vrijheid van anderen hoeft te onderdrukken en te beperken en anderen aanleert hoe zij zichzelf ook goed kunnen voelen zonder anderen te domineren dan kunnen we psychopathologie hopelijk verder en verder terugdringen in onze eigen omgevingen en hopelijk zal dat op een gegeven moment ook invloed hebben op het grotere plaatje.

   Dit artikel over de illussie van macht heeft in die zin heel praktische oplossingen waarvan ik hoop dat mensen die gaan toepassen. http://achterdesamenleving.nl/de-illusie-van-macht-en-de-macht-van-illusie/#.VfUs0vntlBc

   1. Pieter Stuurman

    Precies. Het hele concept van macht is gebaseerd op de misvatting dat het zinvol of nodig is om anderen te benadelen, om voor je eigen welzijn te kunnen zorgen.

    Anders gezegd: de misvatting dat bestaansrecht alleen verkrijgbaar zou zijn door het van anderen af te nemen.

    1. Douwe Bericht auteur

     Ja, Bashar legt heel helder uit dat mensen acties ondernemen volgens een motivatiemodel wat bizar simpel is. Mensen doen die dingen waarvan ze geloven dat het ze geluk zal opleveren. Psychopaten geloven dus dat ze gelukkiger zullen worden via het onderdrukken en het vernietigen van de vrijheid van hun medemensen. Dit werkt echter niet maar omdat ze nog steeds dit geloof vasthouden geloven ze dat ze welicht meer mensen moeten gaan onderdrukken om geluk te ervaren, dit is een cyclus die zich continue vergroot en vandaar dat elke psychopaat dus werelddominaite wil omdat dat het logische einddoel is van dit valse geloof. Als ik eenmaal de wereld beheers dan zal ik geluk ervaren maar ook dat zal mocht het ooit iemand lukken niet het geval zijn.

     Het ervaren van echt geluk wordt met zaken als Byron Katie en het onderzoeken van stressvolle geloven gelukkig telkens breder en gemakkelijker beschikbaar. Net als met simpele technieken van Abraham Hicks en Bentinho die mensen laten zien dat geluk ervaren zo simpel kan zijn als je best voelende gedachten kiezen waar je toegang tot hebt in het nu, daarin baden en dan opnieuw dat doen etc. Dit laat mensen zien dat de gedachten die ze heben ze een goed gevoel kan opleveren zonder dat ze ook maar iets van buitenaf nodig hebben. Als mensen dit inzien en belangrijker zelf ervaren hebben dan zal de behoefte om anderen te domineren simpelweg wegvallen.

     Als wij dit zelf eerst leren dan verdwijnt bij ons de behoefte om anderen te domineren. Als we dan anderen kunnen laten zien dat geluk van binnenuit komt en niet van buitenaf en mensen dat zien dan kunnen we het hun ook aanleren als ze willen.

     Het is te bizar voor woorden ergens maar al onze grote oorlogen berusten simpelweg op een dom missverstand…. Tijd om dat recht te zetten 😀
     http://achterdesamenleving.nl/kies-de-best-voelende-gedachte-waar-je-toegang-tot-hebt-in-het-moment/

     1. Jos

      Om Mensen

      Het gaat niet om macht,
      Het gaat om mensen.

      Het gaat niet om geld,
      Het gaat om geven.

      Het gaat niet om lust,
      Het gaat om Liefde, om Leven.

     2. Pieter Stuurman

      Inderdaad. Een misvatting kan nooit het beoogde resultaat opleveren. De misvatting dat geluk verkrijgbaar is door macht, levert dan ook geen geluk op, maar problemen (voor beide partijen).

      Gelukkig zijn is de natuurlijke toestand van mensen. Ongelukkig zijn is een verstoorde toestand.

      Een verstoorde toestand noemen we een “probleem”.

      Een probleem is altijd het gevolg van een misvatting.

      Die misvatting is altijd dezelfde: “ik ben zelf ontoereikend om (goed) te kunnen leven”. Er bestaat op de wereld geen enkel probleem waaraan deze misvatting niet ten grondslag ligt.

      Voorbeeld: verlangen naar macht is het verlangen bezit te krijgen over het potentieel van anderen. Daarnaar kan alleen verlangd worden wanneer de overtuiging (misvatting) bestaat, zelf potentieel tekort te komen om (goed) te kunnen leven. Omdat dit een misvatting is, levert het “problemen” op. Alle problemen die voortvloeien uit macht, zijn hier dus het gevolg van.

      Gelukkig zijn is de natuurlijke toestand. Ongelukkig zijn is de, door “problemen” verstoorde toestand. Gelukkig zijn, is dus het afwezig zijn van problemen, oftewel het afwezig zijn van misvattingen.

     3. Treowd

      ” Gelukkig zijn is de natuurlijke toestand. Ongelukkig zijn is de, door “problemen” verstoorde toestand. Gelukkig zijn, is dus het afwezig zijn van problemen, oftewel het afwezig zijn van misvattingen. ”

      Dat is niet helemaal een complete en juiste conclusie lijkt me Pieter.
      Het lijkt mij eerder dat rust dus neutraliteit de natuurlijke status is van een mens http://thebasicstate.com/
      In die neutrale positie zit een geweldige potentie ( Het NU )
      Wel kan ik me er dan in vinden dat die neutrale toestand verstoord kan raken door misverstanden omdat we er daardoor een emotie aan kunnen gaan verbinden. (keuze, voelen)
      In die neutrale status kan men geluk voor even of wat langer ervaren door er een of de emotie aan te verbinden , geluk op zich is geen toestand waarin de mens zich constant kan bevinden en is daarom vervolgens dan ook geen natuurlijke toestand te noemen.
      Juist het streven naar het voortdurende geluk brengt kan daarom ook juist het lijden in zich dragen door die hoge eis of voorwaarde die men lijkt te stellen.

     4. Douwe Bericht auteur

      //Het lijkt mij eerder dat rust dus neutraliteit de natuurlijke status is van een mens http://thebasicstate.com/ //

      Misschien is dat een definitiekwestie. Bentinho noemt dat er twee soorten geluk te onderscheiden zijn. De staat van innerlijke rust en vrede is daar eentje van en die lijk jij hier precies te omschrijven. 😀

      Bentinho zegt het als volgt

      1+1=2 dat is simpel
      Bewustzijn (consiousness) – Geloof in tekort (lack beliefs) = Bliss (geluk)

      Dat is net zo simpel. Onze staat is in die zin geluk, het geluk van innerlijke vrede en die staat kan alleen verbroken worden door geloof te hechten aan een onware gedachte, oftwel een misvatting zoals het Pieter het volgens mij omschrijft. 😀

     5. Pieter Stuurman

      @ Treowd,

      Het ligt een beetje aan de definitie van het woord “gelukkig”.

      Veel mensen denken dat dit een toestand van enige euforie inhoudt. En dat het die euforie is die de toestand van ongelukkig zijn moet compenseren.

      Maar net zoals vrede de afwezigheid van oorlog is, en dus een toestand van rust en neutraliteit, is geluk de afwezigheid van problemen (en dus de afwezigheid van misvattingen), en daarmee ook een toestand van kalmte. Neutraal en rustig.

     6. Treowd

      ” Misschien is dat een definitiekwestie.”

      Zou kunnen Douwe ook Pieter maar wel iets wat ik me oprecht af vraag of het slechts een definitie kwestie kan zijn in deze.
      Toch zou ik graag deze overdenking willen delen en niet terwille van het gelijk hebben of willen hebben meer ter overweging, na beide reacties te hebben gelezen , mijn dank .

      Ik weet ook niet waarom ik inwendig aanvoel dat het niet helemaal juist is of zou kunnen zijn, mede omdat juist dat geluk de highest state is waar men in kan verkeren en dat botst voor mij wat met die neutrale basic state.(natuurlijke toestand) Volgens mij lijkt het me dat daarom dan ook juist dat het voorbij het menselijke zijn, gewoonweg niet haalbaar is om een constante toestand van bliss (geluk) te kunnen ervaren. Het lijkt me juist dat die neutrale toestand slechts en alleen al die potentie in zich draagt. Zonder enige verlangens ZIJN naar iets dus ook geen geluks verlangens en dat lijkt me nu juist die neutrale toestand te zijn. De rust de kalmte die je ervaart juist vanwege de non-emotionele toestand, geluk is dan weer een toestand waarin je kunt verkeren na het of door het gevoel aan te gaan van geluk. Geluk is juist die elevatie in emotie het uit die neutrale toestand komen /willen /durven/ wensen te gaan omdat je er iets aan lijkt te verbinden als het ware voorbij die natuurlijke toestand.
      Ik weet dat gaat diep, maar mogelijk boeit het me daarom ook. 🙂

     7. Douwe Bericht auteur

      Hoe zou je de toestand van afwezigheid van misvattingen/lack beliefs zelf omschrijven als je geluk niet vind passen?

     8. Pieter Stuurman

      @ Treowd,

      Het ligt er dus (letterlijk) aan hoe je erover denkt. Als je denkt dat gelukkig zijn een bijzondere emotionele toestand is, een elevatie uit de neutrale staat, dan zul je het als zodanig beleven. Of beter gezegd: dan kun je in die neutrale staat, geluk niet beleven.

      Emotie is altijd het gevolg van gedachten over iets dat er NIET is. Verlangen bijvoorbeeld, kan alleen bestaan in de overtuiging dat het object van dat verlangen er (nog) niet is. Verlangen naar geluk, kan dus alleen bestaan in de overtuiging dat dit geluk (nog) niet of onvoldoende aanwezig is. En de overtuiging (nog) niet gelukkig te zijn, is… ongelukkig zijn.

      Gevoel daarentegen, komt altijd voort uit beleving van hetgeen er in het moment van voelen, werkelijk is.

      Gevoel kan daarom alleen bestaan door hetgeen er IS, te aanvaarden en te waarderen. En dat is meteen een mooie definitie van geluk. Je leven, zoals het is, aanvaarden en waarderen. Emotie gaat over wat er NIET is en werkt dus precies omgekeerd.

      Gevoel is daarom altijd kalm en berustend, terwijl emotie altijd onrustig is. Gelukkig zijn is daarom een (rustig) gevoel, en ongelukkig zijn een (onrustige) emotie.

     9. Werner

      Interessante reflecties hier, als het diep mag gaan dan zullen we ook bereid moeten zijn om te sterven. Dit sterven is een verwijzing naar de depersonalisatie van datgene dat we denken te zijn in de vorm van vereenzelviging met tijdruimtelijke manifestaties, zo ook met het ego. Misschien kunnen we dat eens even proberen. 🙂

     10. Pieter Stuurman

      Sterven hoort bij het leven. We sterven allemaal. De fysieke dood IS (onderdeel van het leven).

      Wat-IS niet willen aanvaarden en er bijvoorbeeld bang voor zijn (emotie), verstoort daarom gelukkig zijn. Aanvaarden en waarderen van wat-IS (dus ook de dood) doet dat niet.

      Zonder het verschijnsel “dood” kan leven niet bestaan. Mijn leven dus ook niet. Als ik een gelukkig leven leid, dan heb ik dat mede te danken aan het bestaan van dood. In die zin waardeer ik het dus.

     11. Treowd

      ” Hoe zou je de toestand van afwezigheid van misvattingen/lack beliefs zelf omschrijven als je geluk niet vind passen? ”

      Normal status, nomale toestand. dat wat we nu ervaren als geluk, het zonder verstoringen zijn is eigenlijk per definitie een normale basic toestand. Het neutrale.
      Alles loslaten is verder dan en ook tevens beyound het ego accepteren wat IS en daarom nu juist neutraal en een oorspronkelijke natuurlijke toestand. Juist het ervaren zelf geeft er vorm aan, de belevenis en kleurt het in als geluk e.d.

      @Werner
      Dat wat je beschrijft is de natural basic state, volgens mijn aanname. 🙂

     12. Werner

      De dood is inderdaad een vreemd verschijnsel, naargelang perceptie is het ook maar verzonnen zoals het leven dat is. We kunnen aan veel geloof hechten, als we dat loslaten dan blijft er niets over. Gelukkig bestaat niets ook, het is alleen moeilijk te vatten als we daar ook een mentaal concept van maken. 🙂

     13. Werner

      Inderdaad Treowd, voor sommigen is depersonalisatie een psychische aandoening, het is maar van welke kant je komt natuurlijk. Je verwees er eerder al naar, twijfel verzekerd. 🙂

      Depersonalisatie is een term uit de psychiatrie die zou kunnen worden vertaald als zelfvervreemding. Het is het gevoel buiten de werkelijkheid te staan. Voor iemand die aan depersonalisatie lijdt, lijkt het of hij een andere rol in de wereld speelt, vaag, als in een droom, onbelangrijk. Een patiënt ervaart een scheiding tussen zichzelf en de wereld, zijn identiteit of lichamelijkheid. Mensen die deze gemoedstoestand hebben ervaren, beschrijven het leven vaak alsof het een film is, onecht of wazig. Het besef van de eigen persoonlijkheid wordt minder (vandaar de naam). Wie de symptomen heeft en in de spiegel kijkt, lijkt een onbekende te zien, maar is tegelijkertijd op de hoogte van zijn identiteit.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Depersonalisatie

     14. Douwe Bericht auteur

      //Interessante reflecties hier, als het diep mag gaan dan zullen we ook bereid moeten zijn om te sterven. Dit sterven is een verwijzing naar de depersonalisatie van datgene dat we denken te zijn in de vorm van vereenzelviging met tijdruimtelijke manifestaties, zo ook met het ego. Misschien kunnen we dat eens even proberen. :)//

      Als ik psychonauten mag geloven kun je met een heroische dosis psychedelische paddenstoelen egodood vrij letterlijk ervaren. Maar mocht je dit overwegen, lees je goed in wat je kunt verwachten en bereid je goed voor. 😀

     15. Werner

      Die psychonauten, zijn dat die mensen die zeggen dat je de drager bent van een oneindig aantal universa? Klinkt logisch als elk deeltje oneindig kan gedeeld worden, ruimte genoeg. 🙂

 5. Douwe Bericht auteur

  Nog een interessante video die laat zien dat de burgers van de VS het flink gehad hebben met de elite die continue die op volledig valse gronden oorlogen beginnen.

  Protesters DESTROY Dick Cheney
  https://youtu.be/OuL2FCEcj-8

  Wordt er gewoon een beetje blij van dat het eigen volk van de VS zich inmiddels daar tegen hun psychopathische overheid aan het keren is.

 6. Douwe Bericht auteur

  // Die psychonauten, zijn dat die mensen die zeggen dat je de drager bent van een oneindig aantal universa? Klinkt logisch als elk deeltje oneindig kan gedeeld worden, ruimte genoeg. 🙂 //

  Meeste wat ik van ze gehoord heb zijn dat het vrij unieke en persoonlijke visioenen zijn waarin je van alles mee kunt maken. Een goede vriend van mij die heel respectvol met dit soort spullen omgaat ervoer werkelijk dat hij of iig zijn ego stierf wat werd gevolgd door een soort wedergeboorte.

  Ik zelf houdt het maar bij Lucide Dromen 😀

 7. bernadette

  Burgers (mensen) in de vs zijn het empire builden van hun overheid volledig zat .
  Als onze generaties al zo vanaf 1933 – wellicht al eerder – zo enorm misleidt zijn ,
  door wat ons werd verteld , wat is dan nog waarheid .

  https://www.youtube.com/watch?v=dm83FaakviE

  https://www.crrow777radio.com/free-episodes/

  De manipulatie van het ,, verdrag van Maastricht 1992 ”

  https://www.youtube.com/watch?v=qzaJq7SwqHo

  Hebben wij als Mens nog de Vrijheid om alles uit te leggen ,
  Wake Up Tour Maastricht ;

  https://www.youtube.com/watch?v=v0ufFzT8GiA

  Mogen wij mensen zelf bepalen hoe wij met Cash geld omgaan ?

  https://www.youtube.com/watch?v=VYZeU5je9ck

  Alle mensen op deze aarde ondergaan dezelfde ……

  https://www.youtube.com/watch?v=Q2YdWAv84bs

  https://www.youtube.com/watch?v=o9vAfphPVXw

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik denk dat de generatie babyboomers wellicht de meest voorgelogen generatie ooit is.
   En het is jammer dat een boel babyboomers nog steeds dat programma van leugens wat in ze gepompt is gebruiken om hun leven te leiden en zo heel veel schade aan zichzelf, hun medemensen en moeder natuur aanrichten. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik geen idee heb hoe je die mensen wakker kunt krijgen.

   De jeugd die zoekt haar eigen waarheid wel via de YouTubes maar er zijn een heleboel mensen boven de 40 – 50 jaar die nog steeds alle leugens die in ze gepompt zijn geloven, en nog steeds de kanalen die ze die leugens voeren serieus nemen en helaas soms zelf beschermen zonder enig eigen onderzoek te doen.

   Een theater show van George van Houts zou ze in ieder geval goed doen. Maar verder zie ik heel weinig oplossingen hoe je die groep wakker kunt schudden. Ze geloven dat zij weten hoe de wereld in elkaar zit terwijl bijna alles wat ze gevoerd is vanuit hun schoolsysteem, hun religie, hun mainstream media simpel aantoonbare leugens zijn. Maar het is zo moeilijk om die spell die over ze gekast is te breken.

   Als mensen tips hebben daarvoor hoor ik het heel graag.

 8. bernadette

  Ja.. Douwe

  Wat waren we allen druk bezig met werk en gezin draaiende te houden ,
  …. jaren vlogen daar mee voorbij .
  Wat heeft het ons allen onder- tussen gebracht ? ?

  Even terug naar dat verdrag van Maastricht .

  Zonder toestemming van de Nederlandse bevolking zijn in 1992 de eerste stappen gezet ,
  om de Nederlandse Soevereiniteit onder vreemde heerschappij te brengen ,
  én de afschaffing van de Nederlandse Gulden .
  Na 2001 werd de Euro in onze portemonnee geforceerd ,
  waardoor vele mensen langzaam aan in de armoede raakten .

  http://bondoverheidszaken.nl/nexit!%20oproep%20aanklacht%20landverraad%20m.%20rutte/index.html

  http://act4freedomfoundation.org/nederlands/index.html

  Wie liften er nog meer mee ..

  http://www.youngbilderbergconferentie.nl/deelnemers.php

  Waar men ook geattendeerd op moet blijven ,
  NIETS , op TV of radio serieus nemen .
  en ook heel selectief blijven met andere info kanalen ,
  zoals ook o.a you tube fake video’s enz..
  zie hieronder een video uitleg ;

  https://www.facebook.com/verge/videos/1618100861559584/?hc_ref=ARQ7QX1yC4ApN2KkceCQDRXJzwz1LIqdLw-9bNoxHz-NnwItFri2RYhdDzJv1UKQQxo

 9. bernadette

  David Icke in Maastricht ,

  https://www.youtube.com/watch?v=69zvrcjF_bw

  5 G Antenne – Amsterdam ,
  bevolking moet ook hier op gaan letten ..

  https://www.youtube.com/watch?v=6gH0Ed0q3yg

  https://www.alertgroepen.nl/2017/11/25/why-is-nobody-talking-about-this-what-is-happening-with-billions-of-people/

  The New ,, Clouds ,, in de Sky … 5 G Antennes en
  Smartmeters – de gevolgen voor mensen , hun kleine kinderen , hun huisdieren en….

  https://www.youtube.com/watch?v=jo2LTjtFgsY

  https://inpowermovement.com/

 10. bernadette

  Een gesprek , over het ontkennen – ontwijken van de gevaren 5 G Stralingsmasten

  Naar aanleiding van het artikel dat eergisteren in het Algemeen Dagblad stond over 5G netwerken belde de uploader van de video in dit artikel de desbetreffende “journalist”. Hij vroeg hem of hij op de hoogte is van de rapporten over de alarmerende gevaren rondom 5G en straling in het algemeen,
  Even luisteren hoe dat gaat hier in Nederland ..;

  https://vk.com/video441399420_456239019

  Tips … over enige straling reducties ,

  https://www.electricsense.com/12399/5g-radiation-dangers/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *