De moedigste mensen in Nederland – de vrije mens beweging

De ruime meerderheid van Nederland heeft geen vertrouwen meer in de politiek.  65% van Nederland heeft geen vertrouwen meer in de Tweede Kamer. En 64% heeft geen vertrouwen meer in de Europese politiek. En zelfs 69% van de Nederlandse mensen hebben geen vertrouwen meer in de gevestigde mainstream media. Dit komt naar voren uit cijfers van de CBS.

quote-you-assist-an-evil-system-most-effectively-by-obeying-its-orders-and-decrees-an-evil-mahatma-gandhi-54-35-59

Je assisteert een kwaadaardig systeem het meest effectief door de orders en wetten ervan te gehoorzamen. Een kwaadaardig systeem verdient nooit zulke medewerking. Medewerking eraan verlenen houdt in dat je onderdeel wordt van het kwaad. Een goed persoon zal zich met zijn gehele vrije wil en ziel verzetten tegen een kwaadaardig systeem.

Er is een telkens groter worden groep Nederlanders die zelf naar oplossingen begint te zoeken en die weg wil onder dit huidige systeem wat met dwang en (de dreiging van) geweld aan ze wordt opgelegd. Ze willen niet langer dat hun onder dwang afgenomen belastinggeld wordt gebruikt door deze instituten waar ze volledig het vertrouwen in hebben verloren. Deze mensen voegen zo goed als ze kunnen daden bij hun woorden en wat mij betreft is dit de moedigste groep mensen van Nederland: De Vrije Mens / Soevereine Mens beweging.

Onderstaande tekst is overgenomen van: www.dereunie.info

Welkom op onze website.
Hier vind je zo’n beetje alle kennis en handvaten, die je nodig kan hebben om Vrij te worden.
Mààr……..
Je bent op de totaal verkeerde site, als jij (nog) blind wilt blijven voor een aantal feiten.
Feiten waaraan deze website juist bestaansrecht ontleend en waardoor juist de stap naar Vrij Zijn gemaakt wordt.

1ste feit: op 13 mei 1940 pleegden “koningin” Wilhelmina en haar regering hoogverraad (door als kapitein als eerste het zinkende schip te verlaten) met hun “vlucht” voor Hitler naar Engeland. Het was in strijd met de Grondwet  van die tijd (art. 21) en juridisch hield daardoor de Staat der Nederlanden op te bestaan. Hitler kreeg een compleet land inclusief gehoorzaam bestuursapparaat op een presenteerblaadje aangeboden. In het millitair recht staat op hoogverraad de doodstraf!

2de feit: de jaarlijkse Bilderbergbijeenkomsten, waarop een elitair gezelschap uit de politieke, economisch en financiële wereld bijeen komt om onder leiding van prinses Beatrix buiten iedere parlementaire controle belangrijke maatschappelijke beleidskwesties te bespreken, staan samen met illustere gezelschappen als o.a. de Trilaterale Commissie, Committee 300, Bohemian Grove en Skull&Bones een transparante samenleving in de weg.

3de feit: sinds 1997 is het binnen het Ministerie van Veiligheid en Justitie beleid om kindermisbruik door haar hoogste ambtenaren, officieren en rechters niet te onderzoeken en te vervolgen. Dat staat in schril contract met de 10,4 miljard(!) euro aan verkeersboetes, die aan ons burgers opgelegd worden.

4de feit: de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens is door Nederlands hoogste rechtsorgaan buiten werking gesteld in 2011 door haar niet van toepassing voor de Nederlandse wetten te verklaren. De leden van die Hoge Raad der Nederlanden worden door de koning benoemd; op politiek advies van de regering (die in haar aantreden weer trouw gezworen heeft aan diezelfde koning(in).

Als je deze feiten (desnoods na eigen onderzoek) voor waar durft aan te nemen, zou er bij het bekijken van de rest van deze site wel eens een boeiende wereld voor je open kunnen gaan. Van harte welkom dus bij de club…..

En als je van aanpakken houdt, kun je je meteen uitleven.
Hieronder tref je een voorbeeldbrief aan van een WOB verzoek aan de Belastingdienst, kantoren Amsterdam en Utrecht.
Hierboven hadden we als 5de feit kunnen noemen, dat “onze” Belastingdienst jaarlijks voor miljarden euro’s aan geheime akkoorden met toch al bedrijven sluit, die via brievenbusondernemingen op de Amsterdamse Zuidas miljarden van ons geld rondpompen.
In de WOB verzoeken wordt ingehaakt op een op 21 mei gehouden rechtszaak in Arnhem, alwaar een gezin onder het bijstandsniveau door de Belastingdienst geterroriseerd wordt en waar 2 belastingmedewerkers voor de rechter emotieloos hun “Befehl ist Befehl” pleidooi houden. Tenminste…. zolang het om geld binnen halen gaat.
Zodra het om geld teruggeven gaat dat 8 miljoen burgers al jarenlang teveel betaald hebben, is de Belastingwet ineens niet meer geldig, maar moet die ineens anders gelezen worden en kan van geld teruggeven geen sprake zijn.
Vandaar dat we alle bezoekers van deze site oproepen om (als je dat wilt, natuurlijk) de voorbeeldbrieven te downloaden en in te dienen. Het enige wat je even hoeft te doen, is de in rood gedrukte (adres)gegevens te vervangen door jouw eigen gegevens.
En noteer  even de datum van verzending in je agenda, want de Belastingdienst moet jouw WOB verzoeken wettelijk binnen 28 dagen afhandelen.
Dank je wel, alvast!
Klik hier om de voorbeeldbrief Amsterdam en hier om de voorbeeldbrief Utrecht te downloaden.

Inmiddels is bekend geworden dat een aantal WOB verzoeken afgehandeld is door de functionaris over wie het WOB verzoek gedeeltelijk gaat. Dat is natuurlijk te zot voor woorden, aangezien deze functionaris ook betrokken is bij rechtszaken namens de Belastingdienst èn ook meedogenloos meewerkt aan het financieel ruïneren van mensen, die al onder de bijstandsnorm leven. Dat vraagt om een pittig bezwaarschrift.
Klik hier om dat bezwaarschrift te downloaden.
Dank je wel aan hen, die na het indienen van het WOB verzoek ook de stap zetten om bezwaar te maken.

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Goedbedoelende mensen financieren bijna al het kwaad op de wereld
-) Mark Rutte en zijn moeder hebben liever niet dat u dit leest
-) Het meest gevaarlijke geloof veroorzaakte 262 miljoen doden in de vorige eeuw
-) Facebookgroep: Zelfredzame burgers
-) De Soevereine Mens Beweging
-) website:  www.ikclaimmijnnaam.nl
-) website: www.desoevereinemens.com
-) website: www.vitalifeiten.nl
-) website: www.dereunie.info

howard-zinn-civil-disobedience-obedience

 

 

 

16 gedachten over “De moedigste mensen in Nederland – de vrije mens beweging

 1. Werner

  Misschien kan men het vertrouwen herstellen door de sociale alternatieven volwaardig te honoreren? Ook hier een reden waarom dat burgerinitiatief van Stichting Ons Geld zo belangrijk is, het maakt komaf met veel zaken zoals in het artikel opgenomen. De prehistorie hebben we onderhand wel gehad, niet waar?

  1. peter

   Is het niet verstandiger een alternatief te bedenken voor de democratie welke heel gemakkelijk gebruikt word om de burgers zichzelf te laten onderdrukken.

   1. Werner

    Ik neem aan dat je bericht met een vleugje ironie bedoeld is? Dat alternatief hoeven we niet meer te bedenken, de bevolking onderdrukt zichzelf door het genoten (opgelegde) onderwijs. Ter getuigenis :

    “In het moderne leven onderdrukken we het kind meestal, want kinderlijkheid is een belediging voor het soort ego dat we bewonderen. We geven de voorkeur aan de welopgevoede, beheerste, aangepaste en nogal uniforme mens die heeft geleerd dat hij moet passen in de doelstellingen van onze maatschappij, die grotendeels vorm hebben gekregen door ons geloof in het Kapitalisme. We definiëren rijpheid in die termen en steunen een opvoedingssysteem dat die filosofie schraagt. Ons gebrek aan wellevendheid is grotendeels te wijten aan het onderdrukte kind dat ingaat tegen de harde eisen die door de maatschappij aan hem worden gesteld. Mensen zijn boos en gedeprimeerd om het vreugdeloze leven dat ze gedwongen worden te leiden en luchten hun frustratie door verwerpelijke manieren van asociaal gedrag, als waren ze kinderen die niet hebben geleerd wat het is om sociaal te zijn. Onze huidige maatschappelijk ‘donkere nacht’ is deels te wijten aan de onderdrukking van het kind in ons.”

    http://www.bol.com/nl/p/de-donkere-nachten-van-de-ziel/1001004002095437/

  2. Douwe Bericht auteur

   Het alternatief lijkt me vooral zelfeigenaarschap waarbij mensenweg elkaars vrije wil en vrijheid respecteren. Democratie is gewoon een ander model van mensen die elkaars vrije wil en vrijheid onderdrukken en vernietigen. Lees eventueel ook dit artikel daarover eens door:

   -) Stemmen onderdrukt en vernietigd de vrijheid van jezelf en je medemens

   En ja ik begrijp dat die titel nogal kan conflicteren met de dagelijkse hersenspoeling van mensen. Stemmen is toch juist om vrijheid te beschermen maar lees dan juist het artikel eens rustig door en denk eens goed na over wat Jeremy Lock daar reflecteert.

 2. cornelisdegoede

  leg dat maar eens uit aan die overgrote meerderheid bange ordervolgers. ze zullen denken dat je chinees spreekt

  1. Douwe Bericht auteur

   Of het is aan ons om mensen in staat te stellen zichzelf te transformeren van bange ordervolgers, tot morele, intelligente en moedige mensen.

   Stap 1) Leer mensen hun op angst en gebrek gebaseerde gedachten en geloven te onderzoeken, omkeren en te ontmantelen

   Stap 2) Leer mensen over moraliteit, het respecteren van de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken. Zowel van zichzelf, dus leer ze hun eigen vrije wil terug te vinden en vervolgens zullen ze anderen ook helpen die terug te vinden en de vrije wil en vrijheid van anderen ook te respecteren.

   Stap 3) Leer mensen hoe ze hun eigen leven zo zinvol en volgens eigen authenticiteit kunnen vormgeven zodat ze een goede reden hebben om uit de tredmolen van de maatschappij te stappen en ophouden hun tijd en energie te geven aan een systeem wat ze onderdrukt en waarmee hun buren ook onderdrukt worden.

   1. Werner

    Dat zijn inderdaad zeer valabele punten Douwe, enkel punt (1) is al een ware worsteling. Een dogma is een zeer hardnekkig fenomeen maar kan wel ‘plots’ doorzien worden, beetje als ‘oefening baart kunst’ maar dan hebben we mi wel oefeningen nodig die hier richting aan geven. Je kan een paard wel naar het water … enzoverder. 🙂

    1. Douwe Bericht auteur

     Ja mensen hebben de neiging zichzelf volledig te identificeren met hun gedachten en geloven. Dat durven onderzoeken, omkeren en ontmantelen kan heel eng zijn in het begin omdat mensen dan hun eigen (mis)identificatie gaan oplossen. Mensen komen er gelukkig vrij vlot achter dat ze niet hun gedachten en geloven zijn. En elke onderzochte en ontmantelde stressvolle gedachte geeft dan meer ruimte, vrijheid en openheid.

     Zowel Byron Katie, Teal Swan, Bentinho en Bashar hebben heel praktische oefeningen om je angst en gebrek gebaseerde gedachten los te leren laten.
     Het is namelijk een essentiele stap, het is de deprogrammatie die mensen hebben ondervonden gedurende hun hele leven van hun omgeving. En hoe meer ze zichzelf deprogrammeren hoe meer ze zichzelf weer worden en in contact komen met hun eigen innerlijke sturingssysteem.

     In aanvulling met de eerdere links gaat dit artikel er ook heel specifiek op in:
     -) Leer hoe je je angsten om kunt transformeren naar openheid, nieuwsgierigheid en liefde.

     En op de lange termijn helpt het hele unversum je mee om uitiendelijk je stressvolle gedachten en geloven los te laten. Je gaat jezelf vanzelf voldoende misidentificeren dat je vanzelf in een persoonlijke crisis terecht komt.

     1. peter

      Wat ik op mijn weg hier naar toe vind is een agressieve dwingende omgeving….die het niet meer willen meedoen van mij aan het sprookje als zeer negatief ervaren. Hoe ga ik daar mee om? Het zwijgen hierover heeft tot nu toe alleen geresulteerd in een meditatieve staat van Zijn …en daarmee m’n omgeving te accepteren als, nog niet zo ver.

      Graag wat inspiratie…..

     2. Douwe Bericht auteur

      Je kunt mensen proberen te inspireren en informatie aan te reiken die jouw gezichtspunt op de huidige maatschappij heeft doen veranderen. Je eigen proces delen en de informatie die daaraan ten grondslag lag verspreiden bij de mensen om je heen kan helpen. Maar goed het begin van wakker worden is vaak niet leuk en mensen kunnen dan idd regelmatig boos, verdrietig etc. worden.

      Daarnaast zou ik mezelf vooral ook richten op wat ik persoonlijk wel zou willen. En dat kan goed zijn dat dat niet langer in die omgeving is waar je je nu bevindt. Wellicht eens wat ecovillages bezoeken ter inspiratie. Maar goed wat mensen zelf wel willen is heel persoonlijk.

      Zelf probeer ik zo goed mogelijk mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie te volgen.

 3. peter

  Douwe bedankt voor de spiegeling, mijn nieuwsgierigheid heeft mij hier gebracht…en ja, mensen moeten zelf ontwaken. Ik ga de formule tot mij laten komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *