De oorlog die je niet ziet op het NOS-journaal

resize

De NOS heeft al meerdere malen oorlogen aan het Nederlandse volk verkocht op volkomen valse gronden met vele doden en enorme kosten voor de Nederlandse maatschappij tot gevolg.

John Pilger onderzoekt in deze documentaire, “The War You Don`t See“, wat voor een rol de hedendaagse “mainstream” nieuwsmedia spelen in de verslaggeving van oorlogen.

Hij laat pijnlijk zien hoe de zelfbenoemde “mainstream” of 1% van de nieuwsmedia tegenwoordig vaak niets minder zijn dan een belangrijk propagandakanaal om de oorlog te verkopen aan het volk, thuis op de bank achter de TV.

Zo heeft de NOS zichzelf in de afgelopen eeuw tot in den treure laten misleiden via o.a. deze 54 gedocumenteerde valse vlaggen en communiceerde de NOS die misleiding grootschalig door aan het Nederlandse volk met alle nadelige gevolgen van dien. De NOS heeft zo verschillende oorlogen op volledig valse gronden aan het Nederlandse volk verkocht met vele doden en enorme kosten voor de Nederlandse maatschappij tot gevolg. 

In deze documentaire interviewt John Pilger verschillende mensen van grote nieuwsomroepen en brengt hij in beeld hoe deze mensen over hun rol als correspondent van een oorlog denken.

Daarnaast komen er ook interessante details aan het licht, zoals bijvoorbeeld de bombardementen van de VS op een aantal Al Jazeera nieuwskantoren die nieuws naar buiten brachten waar het leger van de VS niet op zat te wachten. Interessant genoeg bereikte dat nieuws over die bombardementen nooit het Nederlandse NOS Journaal …

ISIS onthoofdt een paar journalisten en de wereld staat in brand, de VS bombardeert kantoren vol journalisten en we horen er niet eens wat over op het nieuws.

A powerful and timely investigation into the media’s role in war, tracing the history of embedded and independent reporting from the carnage of World War One to the destruction of Hiroshima, and from the invasion of Vietnam to the current war in Afghanistan and disaster in Iraq.

As weapons and propaganda become even more sophisticated, the nature of war is developing into an electronic battlefield in which journalists play a key role, and civilians are the victims. But who is the real enemy?

John Pilger says in the film: “We journalists … have to be brave enough to defy those who seek our collusion in selling their latest bloody adventure in someone else’s country… That means always challenging the official story, however patriotic that story may appear, however seductive and insidious it is.

For propaganda relies on us in the media to aim its deceptions not at a far away country but at you at home… In this age of endless imperial war, the lives of countless men, women and children depend on the truth or their blood is on us … Those whose job it is to keep the record straight ought to be the voice of people, not power.”

Mocht onderstaande video het niet doen klik dan hier, of hier voor een online versie.

The War You Don’t See from John Pilger on Vimeo.

 

Eerder deed de Nederlandse journalist Joris Luyendijk in zijn boek Het zijn net mensen ook al uit de doeken welk enorm gat er tussen de realiteit en de berichtgeving vanuit de 1% nieuwsmedia zit als het aankomt op de oorlogen in het Midden-Oosten.

Dit zet je echter wel aan het denken, als deze media blijkbaar geen fatsoenlijk eerlijk beeld kunnen of willen geven van deze situaties, waarom wordt er dan zoveel belastinggeld ingestopt om ons deze verdraaide waarheden via het NOS journaal te laten geloven? En als we dit weten is het dan wellicht niet tijd om de krant op te zeggen en de TV aan de recycling mee te geven?

Op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!
Een nieuw gezichtspunt leren kennen, iets geleerd en/of gelachen? Overweeg een donatie/vrijwillig abonnement.

Aanverwante artikelen:
-) Snelcursus: Waarom is er oorlog?
-) Mensen betalen voor hun eigen onderdrukking
-) 10 grote leugens van de zichzelfbenoemde ‘mainstream’ media
-) NOS liegt Nederland bewust voor en stuurt aan op conflict met Rusland
-) Overzicht van 54 gedocumenteerde valse vlaggen van Zweden tot aan de VS
-) Het Patroon van Tirannie; wees bang, wees bang, wees bang!
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Het militair industrieel  complex
-) De oorlog tegen democratie
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar

11102937_894190637291139_3079930639666438564_n

-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke media
-) De strijd over uw verstand
-) 100 jaar mindcontrol experimenten – Social engineering in the 20th century
-) De nobele leugen
-) Counter Intelligence – Shining a light on Black Operations
-) The Greatest Truth Never Told
-) The Liberty Academy

-) Corruptie uitgelegd door ex-lobbyist
-) Wie vormen het internationale private bankenkartel?
-) Controle mechanismen van de 1%
-) Kindermisbruik door de elite
-) Propaganda – Noord Korea over het Westen
-) Macht

 

Op het internet hebben de lezers de macht. Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 

Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, etc. Graag zelfs hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen zich er verder in kunnen verdiepen als ze willen.Spreading-the-Word

88 gedachten over “De oorlog die je niet ziet op het NOS-journaal

 1. Matt

  Bedankt, dit kan maar niet vaak genoeg herhaald worden. Hoop dat ooit bij betrokkenen de ogen open gaan.
  dit artikel heb ik ook op blikopnosjournaal geplaatst.

 2. moerstaal

  Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS zou schrijven:
  NOS is zoals elk neutraal journaal in welk land dan ook slechts een doorgeefluik.
  Wij maken de selectie al dan niet aangevuld met eigen reportages.
  Er spelen enkele factoren een rol bij het maken van de selectie en de reportages.
  Wat heeft het voor nut de kijkers weg te jagen met diepgaande analyses en diepzinnige vragen.
  Daar zijn andere programma’s voor.
  In die zin moet NOS toch concurreren met de journaals op de commerciële zenders.
  Ik mag het wellicht niet zeggen maar laat ik het zo stellen.
  Als ik het niet doe dan doet een ander het.
  Ik doe de job zoals men verwacht dat ik deze invul.
  Daarnaast heb ik de verantwoordelijkheid over mijn medewerkers.
  Ene Moerstaal maakt mij telkens op de diverse fora belachelijk dat mijn kinderen op school gepest zouden worden als ik het nieuws anders zou brengen of dat mijn vrouw mij zou verlaten.
  Wat heb ik aan deze onder de gordel mentaliteit.
  Wordt de wereld beter als ik de held uit ga hangen?
  Zou onderzoeksjournalistiek iets helpen behalve nog meer vragen oproepen?
  Objectieve werkelijkheid bestaat niet dus ik heb ook niet de intentie deze te brengen.
  Tenslotte willen wij na een lange dag lekker met een koffie de wereld aan ons voorbij zien trekken.
  Ik heb geen zin om mensen wakker te laten liggen.
  Die verantwoordelijkheid wens ik niet op mij te nemen.
  De kreet van Moerstaal dat NOS een slaapmiddel zou zijn, ik geloof dat die vaak Diazepam noemt zie ik dan ook als een compliment. Dan heb ik mijn werk namelijk goed gedaan. Licht verteerbaar nieuws brengen. Wij kunnen er als kijkers en dat ben ik uiteindelijk ook er niets aan doen. De wereld draait gewoon door. NOS draait ook door.
  Zoals altijd graag tot ziens met een lekker bakkie koffie.
  Marcel Gelauff

  1. Douwe Bericht auteur

   Ik geloof eerlijk gezegd dat ik beter zou slapen als de NOS niet continue oorlogen op valse gronden zou verkopen.

   Als we nu eens naar de eerste golfoorlog kijken dan is het inmiddels breed erkend dat die door de VS willens en wetens uitgelokt is op volledig valse gronden met vooropgezette leugens en persconferentie 100% erop gericht om mensen te misleiden. Professor Hamelink legt dat prachtig uit in deze lezing van de universiteit van Nederland: http://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-moet-je-niet-geloven-wat-in-de-krant-staat/

   De NOS was instrumenteel in het doorverkopen van die leugens van de VS aan het Nederlandse volk en zorgde zo ervoor dat Nederland dus ook op totaal valse gronden heeft meegedaan aan die invasie van Irak. Dat heeft doden aan de Nederlandse kant opgeleverd, het heeft alle belastingbetalers een flinke duit gekost en we hebben dus vele slachtoffers gemaakt in dat land op totaal valse gronden.

   Vervolgens kunnen we na de tweede invasie van die regio gaan door de VS, toen zou Irak zogenaamd massavernietigingswapens hebben. Wederom waren dit pure leugens, wederom speelde de NOS een instrumentele rol in het verkopen van deze oorlog en wederom deed Nederland mee in de coalitie met Nederlandse doden tot gevolg, flinke kosten voor de Nederlandse belastingbetaler en wederom vele slachtoffers in Irak op totaal valse gronden. Dit terwijl landen als Belgie, Duitsland en Frankrijk openlijk tegen deze oorlog waren… Nederland was dus de uitzondering in deze regio.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Irakoorlog

   En we kunnen zo nog even doorgaan met voorbeelden. Dit artikel met 54 valse vlaggen laat zien dat het een van de meest gebruikte technieken is om zo mensen totaal te misleiden en ze zo aan te zetten tot geweld tegen onschuldige partijen. http://achterdesamenleving.nl/overzicht-van-valse-vlaggen-van-zweden-tot-frankrijk/

   Een ezel stoot zich zo zegt men over het algemeen niet tweemaal aan dezelfde steen. Hoe kan het dan dat de NOS en andere mainstream media zich in ieder geval 54 keer aan dezelfde steen stoten. En laten we niet de consequenties hiervan vergeten. Oorlog, Nederlandse dodedn, enorme kosten voor de belastingbetaler van Nederland en vele onschuldige doden in de landen die we op totaal valse gronden binnenvallen.

   En dan hebben we het nog maar niet eens over Operation Gladio

   Ik moet eerlijk zeggen dat ik een stuk rustiger zou slapen als de NOS en andere mainstream media zich eens goed verdiepen in deze 54 Valse Vlaggen en de eerstvolgende keer dat er weer iets ergs gebeurt hier in haar berichtgeving rekening mee houdt. De NOS en andere mainstream media zijn met het bekend worden van dit materiaal bewezen de grootste ophitsers tot oorlog geweest in Nederland op volkomen valse gronden in de afgelopen eeuw. Dat is buitengewoon kwalijk en in mijn ogen zouden ze vervolgd moeten kunnen worden. 16 miljoen Nederlandse keer op keer op keer voorliegen, misleiden en aanzetten tot geweldpleging tegen bepaalde groepen mensen is barbaars.

   1. Barry

    Beste Douwe: Het NOS Journaal wordt niet betaald voor onderzoek, ze dienen als spreekbuis/doorgeefluik van de politiek. Per definitie propaganda dus.

 3. yvonne hoekema

  Marcel en al die beroepsleugenaars denken dat ze met de elite de schuil kelders in mogen, hahahahaha, dat kunnen ze dus vergeten……

 4. only you

  Als je toch ziet de haat die sommige turken op sommige Turkse landgenoten, journalisten uiten
  Ze weten amper hoe er op losgelogen wordt?

 5. bernadette

  Wat speelt er in Kopenhagen / wat heeft Rome er mee te maken ?
  553 – The world needs a World Government with Real Teeth (1 of 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=JQpPGOqZxgU

  554 – The world needs a World Government with Real Teeth (2 of 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=GGH3I2AhOdM

  Het gebouw in Kopenhagen

  When New York goes bye-bye, the new UN headquarters in Copenhagen is ready!
  https://www.youtube.com/watch?v=auw9n0NZHd8

  1.299 – New World Order Copenhagen – UN new headquarters ready!
  https://www.youtube.com/watch?v=ABkJWMp6gRE

  Smartphone connected to Brains – magnetic waves – Mind controlle
  https://www.youtube.com/watch?v=RZINngWvq7Y

  Why do people react so strongly when speaking of …?
  https://www.youtube.com/watch?v=hIkjXWrCfp8

  1.306 – To believers of all faiths: Face the true enemy!
  https://www.youtube.com/watch?v=XyC3PJnK3fQ

  1. bernadette

   @ Budh ,

   Even een kort respons op de kruiwagen vol … info van jou zijde.
   Het linkse hersenhelft probeert het te verwerken met de rechtse hersenhelft.

   Het is best heavy stuff , Budh
   Ik duik er vanmiddag eens wat dieper in deze Eeuwig durende Jachtvelden.

   Mensen om ons heen b.v ( Buren ) schijnen allemaal in hun eigen wereldje te leven.
   We all are been fooled in all kind of ways

   We leven in 2 reality’s… misschien in wel meerderde.
   Wie zal én kan het zeggen/ uitleggen.

   Hier alvast eentje voor jou in return 🙂
   Wat is waar ?

   https://www.youtube.com/watch?v=YQL23J9LNIY

   https://www.youtube.com/watch?v=eZk7XBLxT7s

 6. bernadette

  Budh…

  Even los van Reptielen , Psychopaten, en andere mind- fuck – negatieve Energieën technieken.
  ( Men kan ze beter negeren… in onze natuurlijke Energie Flow )
  Niet bewust aantrekken , maar negeren .

  Wil je dit a.u.b even aandachtig door-nemen ?

  Eerst nog even over het Fake nieuws op TV / Radio e.d en over Chemtrails / DARPA
  Who are the Universal Protectors?
  https://www.youtube.com/watch?v=Ft1NHnveL2g

  Why Black people are an inheritent threat to DARPA
  https://www.youtube.com/watch?v=X_OAprXR6mw

  Zoals jij weet heeft Jordan Maxwell het goed uit-een gezet.

  Het begint met onze geboorte (verplichte aangifte)
  En wat de grote rol die (het Vaticaan) daar in heeft .

  Jordan Maxwell on UCC
  https://www.youtube.com/watch?v=AsbuEeX3_D4

  Waar het ooit in USA / UCC code op de gehele Mensheid mee begonnen is om
  ons allemaal aan het BSN / Burger – Slaven- Nummer te krijgen vanaf het Baby zijn.
  En ons te verplichten te identificeren met een ID kaart / Paspoort
  (als Natuurlijk Persoon) DAT zijn we NIET ( we zijn niet onze NAAM ) maar
  allen een Bewustzijns- Energie in een Menselijke Vorm

  De kanteling …..om ons daar massaal van af te krijgen zodat we allemaal weer Soeverein
  hier op Aarde ons leven op een natuurlijke wijze kunnen gaan doorleven zoals WIJ dat allen
  innerlijk wensen is NU al gestaag bezig in al onze positieve Energie -lijnen. naar elkaar toe.
  o.a Karen Hudges en vele zoals o.a Cindy Kay Currier (President Disignate) en vele anderen
  in diverse Staten van USA gaan velen zich nu met elkaar koppelen
  in onze gezamenlijke Mensen Rechten – Grondrechten .
  ( The Law of the Land )
  WEG met de Leugens – onderdrukking … allen gaan we mee met onze innerlijke Waarheid..
  So, WE will Rise Together .

  Hopelijk volgen WIJ hier in Europa hier snel in mee…. in onze collectieve Energie .
  We zijn er allen Klaar voor.

  http://officialunitedstatesofamerica.weebly.com/president-designate/third-continental-congress-summoning-the-advocates-for-all-50-states-usa

  Step By Step: THE BEST NEWS EVER!
  https://www.youtube.com/watch?v=5hgWqtx5-M0

  THIRD CONTINENTAL CONGRESS: Summoning the Advocates—All 50 States (USA)
  https://www.youtube.com/watch?v=cwzH9WKVVao

  Graag hier jou respons op 🙂

 7. bernadette

  Nou…Buddy Budh. een Prachtige Rijm heb je er al voor ingezet 🙂

  The Gate staat al open in USA .

  Te beginnen , een BASIC MONTHLY INCOME
  Wie dit opzettelijk tegen werkt , wordt gearresteerd .

  http://officialunitedstatesofamerica.weebly.com/president-designate/archives/06-2017

  BASIC MONTHLY INCOME—Public Order #42
  https://www.youtube.com/watch?v=tbDTMpCymdg

  Nou…wij nog in Europa

  Handbook ..LAW of THE LAND …Geldt ook voor Europa

  Pedofielen / Psychopaten in alle Mensen rechten onterende….. coöperaties arresteren
  en kunnen zelf in het Grootse FEMA kamp gezet worden

  Public Announcement: Law of the Land Update |
  WANTED: MARSHALS TO BEGIN ARRESTS

  https://www.youtube.com/watch?v=4qrfK7XKk5g

  http://www.americanlawoftheland.com/

  https://drive.google.com/file/d/0ByoBFsAn_OgvNmRUTTREamktVFk/view

  1. bernadette

   Ben er zo benieuwd naar , Budh
   Heb de afbeelding menige keren geprobeerd te openen .
   Maar ik krijg een melding .
   Ik schijn een Ad Blocker op m’n PC te hebben ( die wil ik niet deactiveren )
   Kan men het op een andere wijze bekijken ?

  2. bernadette

   Prachtige photobucket affiche heb je ontworpen .
   Dank je wel , Budh

   Its in the Air ….

   Het worden spannende komende maanden , dit jaar 2017
   Heerlijk spannend … dat we DAT nu in ons Bewustzijn
   collectief mee mogen maken, Budh.
   De Barensweeèn kunnen wat heftig zijn of juist prettig.
   We kunnen er ons in ieder geval op gaan verheugen
   De bevalling gaat ons allemaal goed bevallen.

   https://www.youtube.com/watch?v=R2CTp6B46tY

 8. bernadette

  Het wereldse Toneel Spel.
  Het is slechts een hypnotiserende schouwspel.
  Deze geconditioneerde Ego masters of the game,
  trekken dagelijks hun uniformen aan zonder shame.
  De acteur rollen die zij plegen te spelen om de mensheid te ondermijnen,
  in hun dure design kostuums claimen zij dit af in gezag is gezag.
  Zij zijn slechts figuranten die uit zijn op onze contanten.
  S’ nachts als zij in hun bed slapen zijn zij niets , bewusteloos niets.
  Als zij s ‘morgens ontwaken denken zij weer hun acteer rol te kunnen spelen
  als rechter , advokaat, curator , agent , bankier , minister , burger-meester , koning
  Het zijn wolven in schaapskleren die proberen ons als schaapjes te scheren,
  in een vorm zoals zij believen , om ons aan hen vast te klieven..
  Trap er niet in ..en doe er geen zaken mee.
  Volg je eigen Levenspad … van gerechtigheid voor Mens en Dier .
  Leef in Vrede en Harmonie met elkaar …daarvoor zijn wij hier

  Zoiets …Budh

  Hier Bill Hicks met een Wereldse Message

  Bill Hicks – It’s Just A Ride
  https://www.youtube.com/watch?v=KgzQuE1pR1w

 9. bernadette

  By the way…

  De acteer rol van een Wet-houder , wat houdt die eigenlijk in.
  De acteer rol van een Deur-waarder die het lef heeft om bij mensen aan hun deur te komen,
  om hen van hun bezittingen te beroven , in naam van de koning – Staat – overheid .

  Budh … in jou innerlijke Bewustzijn kan je zeker daar in … een duidelijke rijm mee uit vergroten

 10. bernadette

  Ja.. 🙂 Ook ik heb weer even genoten van The Money , Money , Money HIT Song .
  Daar al werd men toen wereldwijd in mee gehypnotiseerd.
  Werken , werken, werken , Sparen , sparen ,sparen , Kopen , kopen, kopen
  Claimen , claimen, claimen , Slaven , slaven , slaven , Dwingen, dwingen, dwingen

  Op de Piano …. in the clip , zie je het woord Stockholm.
  Daar is het Stockholm Syndroom ook mede door ontstaan zeker ?

  What is STOCKHOLM SYNDROME? What does STOCKHOLM SYNDROME mean? STOCKHOLM SYNDROME meaning
  https://www.youtube.com/watch?v=5V4DrdcUPaE

 11. bernadette

  De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal .
  Toch noodzakelijk om deze eens aandachtig met elkaar onderling te bespreken,
  en kennissen / familie leden die via hun beroep hier aan mee werken
  om dit Smart Systeem verder uit te breiden , te waarschuwen waar zij mee bezig denken te zijn.

  Zet Uw Smart Lenzen er maar bij op ( die bestaan ook al)

  Why We Are Seeing So Much Chaos in the World
  https://www.youtube.com/watch?v=zecuuBjoQKY

 12. bernadette

  Op deze site hieronder , langzaam lezend naar beneden scrollend ,
  zien we alvast 6 pedofiele kindermisbruikers waar een Warrant op staat,
  De lijst zal waarschijnlijk héél lang gaan worden , wereldwijd .
  Ook zullen de wegen naar Rome leiden … het Vaticaan , koningshuizen , politici , rechters , ministers enz..

  http://www.americanlawoftheland.com/post

  Prepair your Body what is comming

  En The Netherlands doet ook mee / Respublica of Earth zie film op 9.17 min
  Prepare your body for what’s coming
  https://www.youtube.com/watch?v=y_c7azgctGQ

  http://www.heirshipfortress.com/blog/preparing-your-body-may-be-all-that-is-required#comments

  We zijn allen Soeverein als we ons eigen er verantwoording voor nemen .
  Heb jezelf Lief… en alles wat onze Moeder Aarde ons schenkt

  http://www.reignofearth.com/statements-of-responsibility.html

  Laat je Mind niet programmeren ,
  How to know if you are infected by bots and what to do about it
  https://www.youtube.com/watch?v=HBpQiX3di7M

  ONS NIEUWE NAVIGATIE JOURNAAL 🙂

  Bijzonder positief Earth Nieuws

  http://earthlandnavigator.weebly.com/

  1. bernadette

   Earthmatters … Martijn van Staveren + Jeroen Bos
   hebben de afgelopen jaren nogal wat geld binnen gehaald ,
   met hun lezingen in zalen waar mensen toch een behoorlijk entree bedrag
   voor konden betalen – Zou eigenlijk gratis entree moeten zijn
   Maar okay , zij hebben er goed van kunnen leven hebben we begrepen.
   Dat zij nu stoppen met dit alles , zal ook wel een reden hebben.

   Maar deze happening in de Natuur bracht in ieder geval wel goede natuurlijke energie
   met zich mee

   https://www.youtube.com/watch?v=ZuV7c5VuYIg

   1. bernadette

    Je bent weer scherp vandaag , Budh
    Klopt ..ik bedoelde natuurlijk de meeloper , Arjan Bos.
    Whats in a name .
    His moods are in the woods.

 13. bernadette

  Wie het weet mag het zeggen , Budh 🙂

  ( Even terug waar het begonnen is )
  Wat nu geheel wordt op geschoond ( is beslist nodig

  Kijk deze video opname geheel af ….om een beter inzicht er in te kunnen verkrijgen.
  Halverwege deze opname zijn er shots die te zien en beluisteren zijn
  Had er zelf geen idee van dat er Lesbische vrouwen netwerken zijn ( High ranking in de top )
  die ook op pedofiele wijze kinderen zwaar mishandelen en vermoorden in samen werking
  met mannelijke pedofielen in hoge kringen aan de top.
  Diep triest …DIT ALLES MOET STOPPEN

  The women allegedly behind 9/11, Jonbenet Ramsey, etc.
  https://www.youtube.com/watch?v=y10M31UnGGM

 14. bernadette

  Michelle Obama · Pedophile Entrapment
  https://www.youtube.com/watch?v=2-tXgau5iP8

  6-15-2017 Kelly Brief 12 – Bilderberg Clinton’s Mentored Bridge, Serco 8(a) Demons, Bin Laden Bombs
  https://www.youtube.com/watch?v=4oPmiJ9sxe4

  5-12-2017 PEDOPHILLIA, THE CLINTONS, THE ELITE, 9 11 AND THE DISGUSTING NEW WORLD ORDER
  https://www.youtube.com/watch?v=CtOyb190k6I

  Kun je nagaan … als de Beerput hier in Nederland open gaat.
  En landen als België
  ( Dutroux netwerken met zo-ge-naamde hoge ambtenaren / politici e.d België – Nederland )
  Turkije – Engeland – Rome – Italië enz..
  Hopende op een goed investigatie team
  met eerlijke journalisten in samenwerking met mensen alom
  die voor waarheid gaan in justice voor al dit aangedane Kinderleed.

 15. Douwe Bericht auteur

  Het wordt gewoon toegegeven door geheime diensten dat ze kinderprostitutie organiseren om zo mensen in hoge posities chantabel te maken en zo naar hun hand te zetten. Elk land wat in het netwerk van de globale cabal zit heeft dat soort kindermisbruiknetwerken. En geheime diensten organiseren de feestjes. Aldus zeggen oud en ex geheime diensten medewerkers die dit zelf ook gedaan hebben.

  Counter-Intelligence – Shining a Light on Black Operations
  http://metanoia-films.org/counter-intelligence/

 16. bernadette

  Right on .. Budh – Douwe

  Deze dappere Lady wil ons heel wat duidelijk maken.
  Het is een begin … laat de lotto ballen maar rollen.

  K Boeij Aangifte IvoOpstelten Ambtsmisdrijven Pedofilie ICC corruptie parlement koninlijkhuis,Kiesra
  https://www.youtube.com/watch?v=bNrdT63IKmM

  InterimMinisterPresident RepubliekNL ICC VN EU Terrorisme Wetten Verdragen
  https://www.youtube.com/watch?v=cHVsnpQKwqw

  http://www.desireestokkel-nl.net/

  InterimMinisterPresident-nl desireestokkel
  https://www.youtube.com/channel/UCbRO9u-TupdS0MQuHJ7nYQQ

 17. bernadette

  De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal .

  Oorlog op kleine onschuldige Kinderzieltjes
  Oorlog tegen onschuldige Mensen
  Oorlog tegen Dieren
  Oorlog op planten / fauna ( Monsanto – Bayer – Syngenta )
  Oorlog tegen het rechtsysteem
  Oorlog op het Geld lopende systeem

  In wat voor wereld leven wij op deze Planeet.
  Een levende nachtmerrie vanaf geboorte tot aan het end.
  Als foetus in de Baarmoeder voor altijd blijven leven is het veiligst ?
  Is ons leven een illusie ?

  2 Italian Banks Just COLLAPSED! Government to Begin Asset FIRE SALE!
  https://www.youtube.com/watch?v=nCxE40lGuSY

  50 Ways to leave your banker (plus, conference call tonight)
  https://www.youtube.com/watch?v=4G8vC7mkckI

 18. bernadette

  Het komt nu in ieder geval weer in het daglicht te staan , Budh

  Ons kent ,,ons,,

  Gepubliceerd op 22 okt. 2013

  Compilation from different makers from youtube about the alleged pedophile and child rapist Joris Demmink and the Dutch/international elite pedophile ring cover-up

  https://www.youtube.com/watch?v=729XdyCQXk8

  https://www.youtube.com/watch?v=ITMtVKbAvEM

  Men kan er ook gewoon geen normaal gesprek mee hebben,
  alles wordt omgedraaid én genegeerd ( Leugens regeren )

  https://www.youtube.com/watch?v=UmXeML9j9dE

  ,, Beroeps”- ”geheimen,, … kuch ..kuch

  https://www.youtube.com/watch?v=oHk2dsZyPR8

  Gepubliceerd op 27 jun. 2017

  Kroon getuige Bart van Well uit zich in een facebook live stream op 2017-06-26 over
  de aankomende rechtszaak ivm Joris Demmink // op a.s 30 juni //
  Pedofielen en Satanisten in het rechtssysteem en de politiek, Wanneer stopt deze waanzin ?
  Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation

  Open – Hartig gesprek met Bart van Well … De Waarheid

  https://www.youtube.com/watch?v=J4Igzxon0Lw

  https://www.youtube.com/watch?v=oDiZ3aCJp18

  https://www.youtube.com/watch?v=m9y_Mp4zn4w

  1. Douwe Bericht auteur

   Het probleem is alleen dat je dit soort zaken niet via de rechtbank gaat oplossen omdat rechtbanken ook gewoon instrumenten van de macht zijn om de mensheid op haar knieën en in hun type slavernij te houden.

   Het Einde van Al het Kwaad gaat hier heel uitgebreid op in.
   http://achterdesamenleving.nl/het-einde-van-al-het-kwaad-het-tijdperk-van-de-oorlogen-op-aarde-is-voorbij/#.WVKc4Yh96Mo

   Ik kan iedereen aanraden de PDF gratis te downloaden of het boek in een papieren versie te kopen en door te lezen.

 19. bernadette

  Dat is een Braaf liedje van Ede Staal , Budh.

  Hier komt dan een een lange lijst … hoe donker het was / is.
  En waar het Licht op gaat schijnen.

  Waar het ooit begonnen was .. wordt nu opgeschoond.

  Hier de namen van de directeuren e.d van Banken die zullen worden gearresteerd ;

  https://www.youtube.com/watch?v=tmbpJ_ed39g

  Foto’s met namen erbij zij allen zullen worden gearresteerd ;

  https://www.youtube.com/watch?v=4f-8yhoJJLs

  Namen van Cardinalen die zullen worden gearresteerd;

  https://www.youtube.com/watch?v=Wf00Wv0Gbd0

  Namen van Rechters, advokaten , Politici enz…

  https://www.youtube.com/watch?v=sqBHcQ8JpOA

  Namen met foto’s van Senators ;

  https://www.youtube.com/watch?v=GmeDScBof0E

  Namen en foto’s van leden kabinet , departementen ;

  https://www.youtube.com/watch?v=5fX0NwSFM9M

  Voor alle duidelijkheid , dit heeft niets met het Presidentschap van Trump te maken.
  Gemiddeld zo’n 3 jaren aan intensief vooronderzoek zijn er aan vooraf gegaan.
  Een heel netwerk aan oprecht eerlijke mensen in Samenwerking met elkaar
  hebben dit tot stand gebracht.

  http://www.americanlawoftheland.com/due-process.html
  Beantwoorden

  Familie Schilden Bloedlijn

  https://www.youtube.com/watch?v=94xSYfcM13w

  Karel van Oosterom from The Nederlands staat ook op de lijst , zien we ;

  https://www.youtube.com/watch?v=YZk2hPyXUBA

  Karel van Oosterom Dutch UN Youth Ambassador

  https://www.youtube.com/watch?v=NHs9YBefzW4

  Hoge prioriteit in arrestaties .. totale opschoning

  https://www.youtube.com/watch?v=bpeUmYB4Lzc

  O.a Jaap de Hoop Scheffer ook op de lijst ;

  https://www.youtube.com/watch?v=rofV06hxRac

  In alle staten de Governors , Lieutenants / foto’s met namen ;

  https://www.youtube.com/watch?v=qv68W5iQuC0

  Alle namen van deelnemer , congressen

  https://www.youtube.com/watch?v=RGT-j-MPPLU

  Prachtig deze … feestje met foto’s

  https://www.youtube.com/watch?v=-r0GishcSA8

  Wordt vervolgt ..Blij om hier naar te kijken ;

  https://www.youtube.com/watch?v=KMBovlOk87Q

  The Powers that wanted to be , maakte van deze prachtige Planeet
  een Geld Planeet en wilden ons in dat geld slaven systeem houden
  om voor hen het slavenwerk te doen .
  Door de almaar bizarre oplopende verzonnen Belasting tarieven konden zij zodoende
  een wapen industrie opzetten om landen alom financieel te chanteren door
  dood en verderf te zaaien , en alles te verwoesten op deze mooie Aardse planeet.
  Door de door hen ruim 400.000 politieke verzonnen regels en wetten wereldwijd
  om Mensen en Dieren te kooien op een wijze zoals zij dat wensten ,
  om alles en elk normaal wezen te kunnen onderdrukken…en vul het zelf maar verder in.
  Wij nemen nu onze verantwoordelijkheid terug op allerlei wijze ,
  zoals wij het goed wensen voor elkaar en alles wat leeft , in Vrede en Harmonie.

  http://www.reignofearth.com/statements-of-responsibility.html
  Beantwoorden

  Order of Malta ;

  https://www.youtube.com/watch?v=S6QRiI44Doo

  Namen met foto’s IMF

  https://www.youtube.com/watch?v=09BjKSapXoY

  Namen met Foto’s CFR ;

  https://www.youtube.com/watch?v=9auu71T2l1s

  Arrest Warrant World Court Judges ;

  https://www.youtube.com/watch?v=kI9nWk3yB3g

  We zien hier nu Amerika als voorbeeld .
  Luister in dit filmpje , hoe dit in Nederland ook kan gaan rollen,
  We moeten het met elkaar in verbinding kunnen gaan doen , en het niet aan een ander
  overlaten …van het komt toch wel van de grond.
  Samen met ons allen gaat het veranderen zoals wij het willen
  voor onze kinderen , familieleden , buren , bevriende kennissen voor de gehele mensheid
  en voor ons Zelf .

  https://www.youtube.com/watch?v=k51LS02EMn0

 20. bernadette

  Tja… wat is nou het verschil , Budh

  Een Vrouw met Ballen of een Man met Ballen.
  Ons Bewust-zijn is eender .
  Trouwens dit Huisvrouwtje genaamd Cindy Kay Currier.
  Is een well educated Psychologe met een oprecht Menselijk rein DNA 🙂
  Er waren veel schapen die Hillery Clinton serieus namen.

  Wie geloofd men nu eerder de Duivel of de Engel ?

  Hier je Chroom6 / Arsenicum in hout – cement investigator ( Ad van Rooij )

  https://www.youtube.com/watch?v=xM48KYqDMU0

  https://www.youtube.com/watch?v=1aBZcy5QnC0

  Kreeft ?

  nocancerfoundation.org Heb je die al Budh ?

  https://sites.google.com/site/bestandenfotos/

  De rechten van De Mens…

  http://www.sdnl.nl/gw-mensr.htm

 21. bernadette

  Heb de Crow Powder show bekeken ( heb er vorig jaar wat meerdere gezien )
  But he lost me there.
  Martijn een Geprogrammeerd Marketing Mannetje ?
  Die alles het beste weet ?
  Het tweespan met Arjan in zijn kielzog als discipel ?
  Zelf resoneert mijn innerlijke zelf met rust en peace in the self
  dat mij nooit in de steek heeft gelaten.

  https://www.youtube.com/watch?v=abDmWbT0Fao

 22. bernadette

  Achterdesamenleving ….toepasselijke naam voor een Site , Douwe.

  Het zou mooi zijn als we hier in Nederland ook dagelijks Klokkenluider uitzendingen
  konden uitvoeren net als Abel Danger hieronder.
  Dan konden wij ook hier de corrupte Politieke Wespen nesten gaan verwijderen op Nederlandse bodem
  er zijn zoveel mensen die klaar staan om ze massaal te gaan arresteren .
  Bij Abel Danger worden alle namen met adres gegevens geregistreerd door Tips van
  mensen die werken op plateaus waar het niet in de haak blijkt te zijn.
  Mooi zo’n Meldpunt.

  https://www.youtube.com/watch?v=T9wMnhMWduA

  1. Douwe Bericht auteur

   In mijn ogen is elke persoon, instituut en instantie immoreel en corrupt als deze het inkomen verwerft door dit geld via dwang en (de dreiging van) geweld van mensen af te nemen. We zullen dus naar een systeem moeten waar mensen simpelweg niet langer geloven dat het een goed idee is om dwang en geweld te gebruiken in onderlinge relaties met elkaar. Dat betekend dus dat we een aantal fundamenten in onze maatschappij geheel anders moeten gaan inrichten en een politiek systeem zoals we dat nu hebben zal daar niet binnen passen. Echter het bewustzijn zal eerst bij voldoende mensen moeten doordringen dat dwang en geweld gebruiken tegen je medemensn niets ok is ook niet in de vorm van een overheid. Zolang mensen in Nederland nog massaal het geloof van Statisme aanhangen zul je altijd als gevolg daarvan corruptie en soortgelijke systemen krijgen.

   Daarom is het in mijn ogen zo belangrijk dat mensen aan zichzelf werken en andere mensen assisteren om ook hun frequentie en bewustzijn te vergroten. Dat is althans de reden dat ik dit soort artikelen schrijf of overneem van andere mensen die mij inspireren. En als de informatie die ik deel mensen aanspreek dan zou het heel fijn zijn als mensen die informatie dan zelf ook weer verder delen in hun sfeer van invloed en in hun netwerken. Op een bepaald moment als de collectieve frequentie, het collectieve bewustzijn dusdanig is toegenomen dan zal vanuit die andere innerlijke frequentie een andere reflectie in de buitenwereld ontstaan die beter past bij dat nieuwe collectieve bewustzijn.

   Mensen arresteren zal in die zin volgens mij niet per se zo veel helpen. Mensen informatie aanbieden zodat ze hun geloof in statsime kunnen onderzoeken zal op de lange termijn echter altijd een effect teweeg brengen naar een wereld die we dan liever willen. Eentje waar alle interacties tussen mensen bijvoorbeeld de vrije wil en vrijheid van mensen om hun eigen keuzes te maken respecteren.

 23. bernadette

  Douwe ,

  Ben het eens met al je visies , innerlijke intenties en oplossingen voor een menselijker wereldbeeld.
  Daarom neem ook ik elke dag een kijkje op je site.
  Het is een mooie interessante site boordevol tips en adviezen .
  Ik draag graag bij met wat aanvullende info , indien die tot mij komt .
  Soms komen die spontaan bij me binnen , zomaar wordt ik op een weg gezet waar ik bijvoorbeeld
  s’morgens bij het ontwaken nog geen notie van heb.

  .
  Wellicht vindt je deze site van Rene Mäkel ook wel interessant ,
  of heb je die al in je bestand .

  https://deloonslaaf.com/het-systeem/artikel-261-sr/

  1. Douwe Bericht auteur

   Dankjewel, die site kende ik nog niet. Leuk artikel 🙂
   En jij bedankt voor het delen van alle linkjes waar mensen zelf ook weer van kunnen leren!

 24. bernadette

  Citaat van Vitalifeiten ;

  Gepubliceerd op 30 jun. 2017

  Adele van de Plas in het “hol” van de Nederlandse Leeuw, vecht dapper terug tegen de leeuwen en leeuwinnen die meneer Demmink tegen eer en geweten in beschermen.

  Vandaag werd een “geschil” met Joris Demmink achter gesloten deuren in rechtbank Arnhem “uitgevochten”. Adele van de Plas ervaart dit proces als een strijd met enkel tegenstanders doordat ook het Openbaar Ministerie Meneer Demmink als een Leeuwin beschermd, zou ze hier refereren naar de KROON? Ook Nico van den Ham kreeg van de beveiliging te horen dat ze hem niet mochten vertellen of de zaak al afgelopen was om meneer Demmink te beschermen. En dat terwijl de aanklachten en dikke dossiers met bewijzen van PEDOFILIE door meneer Demmink in alle lagen van het gerechtshof al bekend zijn.

  Het pedofiele netwerk dat zich voornamelijk in de hoogste “beschaafde” lagen van de bevolking bevind doet er alles aan om deze mensen voor de rechtstaat ONSCHENDBAAR te krijgen, of ze dat gaat lukken horen we op 18 augustus (of later)

  Denk zelf eens na wat voor gevolgen het heeft voor de mensheid als iemand onschendbaar is.
  Dat zou niet erg zijn als je voorbeeldig gedrag zou laten zien wat naar mijn mening een prioriteit zou moeten zijn van een Secretaris Generaal, maar wat nou als er mensenlevens verwoest worden en de dader is onschendbaar voor de wet?

  Magda Wel ?

  Demmink proces Arnhem
  https://www.youtube.com/watch?v=pAuVgIv8MDU

 25. bernadette

  Budh…

  Ik zelf heb toch wel het gevoel dat er veel aan het Licht zal komen ,
  als in USA er al veel aandacht aan besteed wordt en die lijnen lopen door
  naar andere landen , dan kan het niet anders dat wij ( alle mensen – ouders)
  zeker onze kinderen van kleins af aan beter gaan beschermen ,
  en ze niet meer bij vreemde mensen achter laten.
  Thuisscholing is al een goede basis , dus ook de kinderdagverblijven vermijden,
  Nooit de kinderen af staan aan Jeugdzorg , kinderbescherming -doorgeefluiken
  Kinderen niet ter adoptie afstaan . Weeshuizen moeten verdwijnen. enz..

  http://childabuserecovery.com/category/press-releases/

  1. bernadette

   Ja..Budh

   Er zitten nogal wat high lights in Tsarion uitleg.

   Wil je toch even vragen ..dit hieronder ook serieus te nemen.
   Dit dateert uit 2015 , tot nu 2017 gaat het ondertussen
   toch gebeuren met arrestaties overgaande in alle werelddelen waar de
   wespennesten zitten die de onderdrukking van de Mensheid
   proberen gaande te houden.
   Luister naar haar uitleg en voorbeelden ;

   Military working for the people
   https://www.youtube.com/watch?v=OAC1yqrOsx4

   https://drive.google.com/drive/folders/0ByoBFsAn_OgvfnNCT1MzYXljTFY5N3lGTE0zTy1RLVBiT3ZPTDhjUmtnVWExcVUwN3lxZDg

   Wij mensen wezens zijn Goddelijke Creaties / kinderen van Goddelijke afkomst
   versus US coöperatie .
   Zoals jij wellicht zeker ook wel weet , heeft men ons allemaal vanaf geboorte
   in moeten schrijven bij gemeentes met als label een
   Burger Staats Nummer – BSN – Burger Slaven Nummer
   Dat wij mensen ons werkzame leven moeten werken voor een Staats Coöperatie
   in ons geval dan voor de Nederlandse Shell B.V
   En dat wij allemaal wereldwijd in een Trust verpakt zitten aangelijnd aan het
   Roomse Vaticaan én de Staat , in welk land dan ook .
   Zie hier hoe wij mensen wereldwijd leeg geparasiteerd zijn op de meest ongelofelijke
   wijze die wij maar bedenken kunnen ,
   We zijn op gigantische wijze belogen , gemanipuleerd , gevaccineerd , bestolen ,
   onze Mensenrechten ontnomen , geen grondrechten om Soeverein te leven
   en ik weet dat jij die lijst nog verder kunt aanvullen , Budh
   Maar de tij gaat keren ..zie hieronder
   Het is misschien wat vermoeiend lezen omdat het Engelstalig is.
   Maar er staat zoveel belangrijks in dat het zeker de moeite waard is ;
   http://www.courtofages.com/heirs-of-creation-v-us-corporation.html

   Initiation Orders of We the People
   https://drive.google.com/file/d/0ByoB

   Court of Ages
   http://www.courtofages.com/

   Respublica of Earth | Articles of Confederation
   http://www.respublicaofearth.com/arti

   Heirship Fortress
   http://www.heirshipfortress.com/

   Natural Law America
   http://www.naturallawamerica.com/

   MERS Lacks Authority
   https://findsenlaw.wordpress.com/2015

   Bank Market Rigging
   https://justiceleaguetaskforce.wordpr

   Many Mortgage Documents Void
   https://theintercept.com/2015/09/18/l

   Wall Street Bankers Might Soon Be in Prison
   http://berniepost.com/2015/09/wall-st

   Russian Marines Move Into Syria
   http://www.examiner.com/article/russi

   US and Russia Departments of Defense Team UP
   http://sputniknews.com/politics/20150

   Support for Military Overthrow
   http://www.americasfreedomfighters.co

  2. bernadette

   Af gezien van de 2 boven getoonde filmpjes ,
   Zal ons menselijke Brein niet ( de gewoonte ) moeten gaan accepteren ,
   van informatie van een kunstmatige computer stem.

   Wat betreft het verleden van Roemenië of welke plek op deze Planeet dan ook,
   its not to blaim the animals or mother nature , maar aan ….

   Indigenous Native American Prophecy Elders Speak FULL
   https://www.youtube.com/watch?v=BXvTc-BFluw

   Continent Africa is rich …..
   & the West is really Poor liars. Black People Please Shed Simplicity & wake up

   https://www.youtube.com/watch?v=m6x5SUOPUYY

   1. bernadette

    Wat de eclipse ons allen gaat brengen .
    We will see , Buddy Budh 🙂

    Hier even een wat lange zit achterover leunend op een comfortabele stoel.

    Op ongeveer 43.50 minuten begint een mooie uitleg.

    Michael Tellinger 5 Hour UBUNTU Workshop
    https://www.youtube.com/watch?v=NBMeKJv53sk

    Op ongeveer 100.27 minuten komen we de namen tegen van de
    $$ rijke elite- lieden , waaronder o.a de vandeBilts.
    Die zat dan ook weer mooi verpakt in de lyric from The Wings ,
    die zal jou ook wel aanspreken Budh 🙂

    Paul McCartney & Wings- Mrs. Vandebilt (with Lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=UmUwLNvV8aM

    Hier onze nieuwe wijze van leven , all together now.

    UBUNTU – Integrating Permaculture and BioGeometry

    https://www.youtube.com/watch?v=5ZCAK3tDuz8

 26. bernadette

  Jammer dat het allemaal Engelstalig is ,
  het is dan best vermoeiend om het geheel door te nemen.

  http://www.abeldanger.org/kelly-23-sercos-faculty-of-pedophiles-lists-of-clinton-bilderberg-key-to-ron-brown-crash/

  Reken maar als we hier in Nederland zo’n landelijk Meldpunt hebben
  waar elk kind , zo ook de ouders ervan hun ervaringen kunnen uiteen leggen,
  met namen van Schuldige Leerkrachten op school , daders in voetbalclubjes ,
  jeugd detentie schuldige gevangenisbewaarders , buiten schools kinderdag opvang ,
  pedofiele bestuurders van internaten , pedofiele begeleiders van Jeugdvakantie kampen
  Maar ook de Loep kunnen leggen in de hogere categorie van de zo-genaamde decadente
  bestuursleden richting bedrijfsoverheden enz…

 27. bernadette

  Achterdesamenleving
  DAT had je mooi Nummero – logisch weergeven , Budh 🙂
  One for ALL & ALL for one
  Dat zijn wij

  Aan de andere kant heb je een Garde die daar ook zo over denken .
  Deze Garde zal zeker proberen tot 18 – 8 de DOOF POT zolang mogelijk
  dicht proberen te houden . Want als die PUT DEKSEL er eenmaal af is ,
  dan worden wij er allemaal getuige van , in wat voor een Hete Brei
  deze corrupte criminele Politieke Clan & ,,koninklijke,, Clan zij in verweven zijn.

  Frustreerde korpschef Aalbersberg onderzoek Demmink?
  https://www.youtube.com/watch?v=J6Q6iEFC4us

  1. bernadette

   Een Teek is een Parasiet die slachtoffers leegzuigt
   en de Lyme Borrelia bacterie verspreid , wat vele nare gevolgen kan hebben,
   en zijn er zovelen van besmet geraakt.

   We hebben het over de ontelbare onschuldige kinder -slachtoffers
   die gebruikt en misbruikt zijn. En de ellende en missére voor deze ouders
   die proberen aangifte te doen (op politieburo’s wordt daar Niets mee gedaan )

   Stop Satanische Kindermisbruik Koningshuis, Vlog Bart van Well
   https://www.youtube.com/watch?v=1g9kF0EpcUE

   Bart van Well en Neset Temirci doen boekje open over de corrupte Staat en Pedofielen!
   https://www.youtube.com/watch?v=SqvsSs3WVa0

   Neset Temirci In Gesprek Met Doofpot Slachtoffer Bureau Jeugdzorg
   https://www.youtube.com/watch?v=kIv3vWW7Evo

   Bart van Well versus De Staat der Nederlanden
   https://www.youtube.com/watch?v=lYB8KxJVsw4

   Dappere Vrouw Adele van Der Plas
   ‘OM stelt zich op als advocaat Demmink’; Adèle van der Plas
   https://www.youtube.com/watch?v=D6OZQmd55Gg

  2. bernadette

   Je eerste filmpje is al een duidelijke Eye-opener , Budh
   De 2de is helemáál duidelijk .

   Clean air in Zwitserland
   ( enige land waar geen Chemtrails gesproeid worden ) ?

   2de filmpje wordt de naam Carla Delponte genoemd .

   Weten we meteen dat het Strafgerechtshof in Den Haag .
   Op z’n zachts gezegd , NIET EERLIJK is.

   Carla Del Ponte
   Carla Del Ponte ist eine Schweizer Juristin und ehemalige Botschafterin der Schweiz in Argentinien. Sie war zuvor Bundesanwältin der Schweizerischen Eidgenossenschaft und Chefanklägerin des Internationalen Strafgerichtshofes für die Kriegsverbrechen im ehemaligen Jugoslawien und für den Völkermord in Ruanda in Den Haag. Sie spricht Italienisch, Deutsch, Französisch und Englisch.

   Hier zien we dan ook meer verbindingen lopen over de met opzet
   gemanipuleerde Oorlogen , en de onschuldigen hier in berecht werden
   als zijnde Criminelen ;

   http://www.ohchr.org/EN/HRBodies/HRC/IICISyria/Pages/CarlaDelPonte.aspx

   https://women-at.work/nachgefragt-carla-del-ponte/

 28. bernadette

  Ze hebben hier vannacht flink ge-Chem-sproeit in Brabant.
  Nu op dit moment nog flink bezig met Boter Kaas Eieren spektakel .

  Wat hebben onze Linker en Rechterhelft in ons Brein veel met elkaar van doen 🙂

  De Camera achter onze ogen , wat kan die allemaal waarnemen ?
  Ook nog verborgen Land achter Antartica ?

  Budh, wat een Crop circkle techniek ( Best bijzonder )

  Transition Status Report: We are linked and ready to roll!
  https://www.youtube.com/watch?v=NpKkmBnDKp0

  https://www.facebook.com/Crop-Circles-UFOs-Ancient-Mysteries-Scientific-Speculations-246667595346687/

  1. Douwe Bericht auteur

   Ja ik krijg zelf het idee dat Martin het een beetje moeilijk heeft op het moment. En dat hij daarom wat uithaalt naar zijn conculegas. Maar goed het is aan eenieder om hun eigen onderscheidingsvermogen toe te passen op wat ze lezen dat geld ook voor de nieuwe media en inclusief wat Martin Vrijland zelf zegt. Ik vind Martin soms hele zinnige dingen zeggen en soms ook hele onzinnige.

   Zelf kijk ik vooral naar wat er gezegd wordt en niet zozeer naar wie het zegt. Als iets resoneert met mij en in een bepaald patroon valt dan kom ik meestal weer een stukje verder in mijn eigen begrip.

   En ik verwacht ook van mijn lezers hier dat ze zelf nadenken over de materie die ik deel. Ik deel mijn eigen inzichten van hoe ik de wereld op dit moment begrijp. Dat doe ik naar mijn beste eer en geweten maar dat betekent niet dat ik de plank ook heftig kan misslaan en/of dat ik mijn plaatje nog completer kan maken.

   In mijn ervaring is simpelweg vanuit openheid en nieuwsgierigheid blijven komen de beste methode. Het zou zo kunnen zijn, het zou ook anders kunnen zijn. En ik ben over het algemeen blij met inhoudelijke feedback van lezers. Ik heb met dank aan mensen hun reacties mijn eigen leerproces ook op verschillende punten aanzienlijk kunnen versnellen.

   Ik wens Martin alle goeds toe in ieder geval. Net als alle andere mensen van de nieuwe media die dagelijks hun tijd en energie hierin steken.

   1. bernadette

    Douwe & Budh

    1 vraagje , wat vanmorgen in mezelf op kwam.
    Als wij mensen met ons allen de radio’s , tv’s én computers uit het huis gooien.
    Zou het dan niet heerlijk rustig worden in ons hoofd.
    Geen oorlog in ons hoofd .
    Dan worden we niet afgeleid door negatieve prikkels van buiten af.
    We worden allemaal afgeleid volgens Max Igan.

    Truth and Virtual Life ;
    https://www.youtube.com/watch?v=UIn6UbV6d-8

   2. Douwe Bericht auteur

    Ik heb geen TV en geen Radio. Ik kijk een boel series en films via mijn computer en ik ben een boel op YouTube te vinden. Ook vind ik het fijn om zo nu en dan naar muziek te luisteren of een interessante channeling of audioboek op mijn gammele Ipod.

    De computer en het internet en de sociale media waar ik op actief ben wil ik zelf niet kwijt. Bevalt me prima op die manier verbonden te zijn met de wereld en mensen zoals jezelf.

    Maar ik zou zeggen als het idee je aanspreekt probeer het een tijdje uit voor jezelf en kijk hoe het bevalt. Bouw er wat ervaring mee op en je kunt altijd nog weer van mening veranderen.

 29. bernadette

  Ik kon niet reageren op je Bio Geometry / Ibrahim Karim post , hier boven van 24 aug. Budh .
  ( Best Interessant ook , ja )

  Beginnen we maar geheel beneden hier

  Even , wat Michael Tellinger betreft
  hij had het hier even over Robert Boerman op ongeveer 19.55 minuten
  Robert geboren en getogen in Nederland is jaren geleden vertrokken naar Zuid-Africa ,
  zodoende dat die 2 elkaar kennen / Waterklankbeelden

  Michael Tellinger: Connecting the Dots – The Great Human Puzzle – NEW FULL LECTURE
  https://www.youtube.com/watch?v=RlZ9dZdnk90

  http://robertboerman.nl/waterklankbeelden.htm

 30. bernadette

  Scalar waves behandelingen heb ik zo’n 6 van gehad , Budh
  Alles wat dit centrum te bieden had , heb ik uitgeprobeerd .
  Helaas reageerde mijn lichaam daar niet op in verbetering.
  Anderen die ik daar heb mogen ontmoeten , sommige van hen hadden er wel baat bij.

  https://aurorscalartechnology.com/alternatieve-geneeskunde-auror-scalar-technology/

  Dit vindt ik ook wel interessant … behandelingen met geluidsklanken ?

  http://www.multiwaveoscillator.nl/

  Het is voor mij wat ver weg rijden iedere keer op en neer .
  Deze spreekt me wel aan , trouwens .
  Ook wat voor jou , Budh ?

  http://www.dewegnaarjehart.nl/praktijk/multi-wave-oscillator.html

 31. bernadette

  Deze er maar achteraan..

  Om bij deze topic te blijven in het hier en nu .
  Eerste 10 minuten zijn wat onduidelijk te volgen , door een herhalende tussen stem
  Vanaf ongeveer 12 minuten gaan mensen bellen en geven hun boodschappen door,
  hier valt veel uit te halen , hoe mensen zich momenteel voelen in hun bestaan hier op Aarde.
  Opgenomen op 23 augustus 2017

  https://www.youtube.com/watch?v=LktnEFPkrY0

 32. bernadette

  Bedankt voor je goed bedoelde respons , Budh

  En ja 7 hellen … 7 helse jaren heb ik reeds doorstaan.
  In mijn Hart huist nu de 7de Hemel.
  Ik heb met mijn innerlijke zelf een deal gecreëerd ,dat mijn Goddelijke geestelijke Ziel
  zal incarneren naar het Afrikaanse Continent ,
  waar het heerlijk tropisch warm is , met inderdaad de Zee aan m’n voeten ,
  prachtige watervallen én vele gigantische Bomen in een vruchtbare natuurlijke omgeving
  en alle dieren die we maar kunnen bedenken zijn er aanwezig .
  In Vrede en Harmonie zijn we daar in Liefde allemaal Samen .
  Dat heb ik mij als klein meisje ALTIJD GEWENST.
  So, let it Be.

  Kijk hier gaan we dat opknappen ;
  UBUNTU Fish Farm – Community Project Michael Tellinger
  https://www.youtube.com/watch?v=s9qkKVR_rFs

  Alle Dieren zullen een mooi vrij leven krijgen in hun eigen vertrouwde Habitat 🙂
  UBUNTU Farm South Africa – Volunteer Program
  https://www.youtube.com/watch?v=huB5WE4AMpc

  Zou … Gouda de éérste stad kunnen zijn …. als het voorbeeld hieronder , Budh ?
  Of Amersfoort met een stuk natuur grond om VRIJ te kunnen leven.

  Ubuntu Planet USA Team – Walsenburg, CO – May 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=-AuufA9X0wo

 33. bernadette

  Ben zelf nog nooit in Goud-a geweest.
  Perdoname , maar wat een kist van een kerk domineert daar de binnenstad.
  En dan die ster daarvoor in de front line , Budh .
  Kunnen we dit alles ook niet laten verdampen ?

  Over Blue Beam projecten komen we later nog eens terug ,
  mocht dit fenomeen zich gaan voor doen boven onze kaaskopjes.

  Hier wordt het foefje in het klein gecreëerd ,

  https://www.youtube.com/watch?v=O6NvEvJqLfU

  So, let us not fool our eyes in the Sky , with fake projections ( Blue Beam )

  https://www.youtube.com/watch?v=8OPhsXvRjSQ

   1. bernadette

    Ja, jaa , daar komen we later nog eens op terug ,.

    Ben net op zoek gegaan naar een plaats in nederland
    waar Ubuntu samenleving – participatie in de groei gang zit.
    Blijkt ergens in s’Gravezande te zijn ?
    Hier is het Handboek voor Participatie te vinden
    en ook via email te bestellen.
    Ik zit ook niet op facebook net als jij.

    Maar klik hier maar eens gewoon op deze facebook
    ( kan geen kwaad )

    https://www.facebook.com/UbuntuPartij/

    https://www.ubuntuplanet.org/

 34. bernadette

  De toekomst naar Vrijheid .
  Als in elk Land … 1 stad hier aan gaat mee werken .
  Dan volgen anderen steden.. in andere landen daar in mee.
  Het is al gaande in diverse landen momenteel.

  In Nederland zal dit onder de mensen , zich toch ook moeten kunnen openbaren.
  Welke stad zal dat gaan worden ?

  Hier weer prachtig uitgelegd ;

  Interview Michael Tellinger CITD 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=jw-3DWYqWVM

 35. bernadette

  Tja…. ja..jaa

  Moet / mag je deze 2 filmpjes ook eens rustig beluisteren én de beelden.
  Ben benieuwd wat jij er van vindt , Budh 🙂

  (New) Ant🐜arc🏬tica! Looks Like The Navy Has A Secret
  They Didn’t Want Us To Know

  https://www.youtube.com/watch?v=k-gT7uM-JC8

  Halverwege op ongeveer 12.01 minuten hieronder .. Putin onder water UFO ? 🙂

  OMG, Russia Really Found Something In Ant🐜arc🏬tica!
  https://www.youtube.com/watch?v=2ZJE0VPIg_8
  putinmarin

 36. bernadette

  Leuk , Budh 🙂

  Als klein meisje lag ik in de lange warme zomer vakanties in de wei inderdaad.
  Tussen de rustig grazende paarden en hun veulens .
  Hun heerlijke paarden geur gaf mij daarbij zo’n vertrouwd één gevoel met hen.
  Ik wilde graag altijd bij hen zijn.
  Maar waarom moest ik naar school … dat wilde ik helemaal niet.
  Free living as a Horse
  Dit filmpje draai ik vaak af , want Freedom in life is all .. we living creatures want.

  All the pretty horses
  https://www.youtube.com/watch?v=apXGSzStESI

  Horse Whispering
  at Estancia La Bamba de Areco

  https://www.youtube.com/watch?v=4vV_EBEIoVg

  Maar ja.. wij kinderen … moesten landelijk massaal naar de verplichte Staat school
  Ons Kinder – Brein moest in onze jeugd eerst geïndoctrineerd worden ;
  The Origins of the American Public Education System: Horace Mann & the Prussian Model of Obedience
  https://www.youtube.com/watch?v=HZp7eVJNJuw

  Ook b.v mijn vader en moeder ooms en tantes , buurmannen en buurvrouwen
  jeugd trauma’s door scholing
  van strenge Nonnen en Broeders, en verplichte catechisme
  Tja , de kerk
  Rise To get her😄
  Made it to higher ground! Plus, excerpt from “Church of America Primer”
  https://www.youtube.com/watch?v=D7z0mZp7gcE

 37. bernadette

  Whoe ho hoe , Buddy Budh .

  Zou toch ook mooi zijn…. als er knullen zijn… hier in ons Lieve Landje ,
  die hier ook het voorbeeldje aan geven.

  Hadden we vroeger in de schoolklassen moeten roken ,
  en massaal in de kerk missen 🙂

  Cannabis Plant In Public With Black the Ripper
  https://www.youtube.com/watch?v=iD9VI2rnc4g

 38. bernadette

  There are more Questions than answeres for the Brain.

  Op een of andere wijze heb ik zelf innerlijk
  een weerzin met Arabië , Egypte , Israël, Tunesië
  ( wil er nog niet eens Gratis naar heen op vakantie )
  Ben er nog niet achter waarom eigenlijk .
  Hoef het ook niet te weten , en wil het niet weten, wil mij er ook niet in verdiepen.
  Zal waar-schijnlijk iets met mijn vorige levens te maken hebben , I guess

  Dank , voor Good old Mr. Ed
  Heb net weer eens ouderwets genoten van dit prachtige edele paard.
  Vroeger keek ik als meiske altijd naar deze afleveringen , met veel plezier.
  Een pratend paard met gezonde Humor 🙂

  En dan het Zebra paard , sterk ras, net als de Ezels .

  Mooi dit ,

  https://www.youtube.com/watch?v=FX68k6Isb38

  https://www.youtube.com/watch?v=gt8BDiwUr54

  Meet the Zonkies

  https://www.youtube.com/watch?v=U1aoVIs0t9E

  https://www.youtube.com/watch?v=J3y-wHsGw9s

  https://www.youtube.com/watch?v=SMHv9BDYQ5Y

 39. bernadette

  Gepubliceerd op 3 aug. 2017

  How can sound travel faster than the speed of light?
  How can our thoughts and words manifest reality?
  What do we really know about science, physics, our Earth and the universe around us?
  Can we truly be the creators of our own beautiful future?
  Why don’t they teach us this basic stuff at school?

  Michael Tellinger – 2017 Sound Resonance Magnetics & Reality
  https://www.youtube.com/watch?v=XZLv2WT84CI

 40. bernadette

  Even een andere attentie .
  Wat we allemaal toch goed beseffen ,
  tenminste …. zouden kunnen beseffen.

  In onderstaande post worden een paar dingen helder:
  contant geld is het enige wettelijk geregelde geld (giraal geld is dat niet); tóch mag de schrijver van de post, Hans Jurgens Redczus, zijn (ziektekostenverzekerings)premie niet contant betalen.

  Nou kun je denken: “Wat doet die man nou moeilijk? Neem gewoon een bankrekening en hou op met zeuren. Het is toch veel makkelijker om te internetbankieren?”

  Voor de wat meer ingewijden, deze schijnbare Don Quichot actie legt een paar fundamentele zaken bloot: het weigeren van een wettig betaalmiddel; het niet legaliseren van digitaal geld (!!); de door de ziektekostenverzekeraar verplichte winkelnering bij een bank.

  Hier gaan zowel de wetgever áls de rechter met een grote boog omheen.
  Voor ons betekent dat corruptie.

  We moeten allemaal verplicht een bankrekening; we moeten allemaal verplicht een ziektekostenverzekering…. Voor wie is dit goed?
  Niet voor jou en mij; dat is namelijk niet de bedoeling ervan.

  Jurgens vraagt in zijn post om argumenten die hij in zijn hoger beroep kan gebruiken,
  zodat de rechter geen andere mogelijkheid heeft dan de wet op een integere manier
  te interpreteren, en Jurgens in het gelijk te stellen.

  Zie handjecontantje.org

  Iedereen in NL is via zijn bankrekening corrumpeerbaar gemaakt.

  Wees tenminste 1 keer niet corrumpeerbaar!

  Praktisch is het onleefbaar om zonder bankrekening te kunnen functioneren dat zal iedereen makkelijk beamen. Wie alléén met het wettige betaalmiddel wil betalen is al van het moderne internet afgesloten en bij steeds meer winkels, organisaties en instellingen kun je alléén nog met het digitale geld betalen. Zelfs de wettelijke verplichte zorg-premie kun je bij geen zorgverzekeraar meer contant betalen. Overigens, voor de duidelijkheid, digitaal geld is geen wettig betaalmiddel. Dit en vele andere voorbeelden tonen aan dat feitelijk iedereen corrumpeerbaar is, we kunnen niet meer buiten een bankrekening en we voegen ons zelfs als het valsemunterij is waar we onze medewerking aan verlenen zoals bij het digitale geld. Het is immers ook zo makkelijk, maar waarom maken eigenlijk onze wetgevers dit betaalmiddel niet ook tot een wettig betaalmiddel? Dit is al jaren geleden aan dezen gevraagd, maar ze geven er geen antwoord op! H.-J.Redczus is de enige Nederlander die zolang geen bankrekening heeft tot dat het digitale geld, zijn eigendom, ook een wettig betaalmiddel is. DFZ is een zorgverzekeraar die Redczus wil dwingen om ook corrumpeerbaar te zijn, omdat de wetgevers het digitale valse geld gedogen. Er lopen daarom verschillende rechtszaken zoals ook die: “waarom mag DFZ het wettige betaalmiddel waardeloos maken”. Redczus vraagt iedereen om tenminste 1 keer niet corrumpeerbaar te zijn en deze ervaring aan Redczus te melden via Geldgeweld. Deze ervaringen wil Redczus namelijk in zijn Hoger Beroepszaak, zie onderstaande inbrengen zodat de raadsheren de maatschappelijke relevantie van deze kwestie ook uit de praktijk te weten komen.

  Raar wereldje ..
  waar wij elke morgen uit onze slaap in ontwaken op deze Planeet.

  https://www.youtube.com/watch?v=fgdjoNIIh-I

  https://www.youtube.com/watch?v=-f8Wqb3Yj6Y

  Toen we als Baby’s geboren werden ,
  beseften we nog niet dat dit een Geld Planeet was.
  En dat we grondloos geboren zijn in to this world.
  Men hoort almaar te betalen $$ om op een stukje aarde te kunnen staan / leven.

  https://www.youtube.com/watch?v=DJofwoh3oos

  https://www.youtube.com/watch?v=CAHYH2YFkrw

  https://www.youtube.com/watch?v=DJofwoh3oos

  Electriciteit rekening contant betalen met je verdiende centjes 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=TtQSSrqXYdw

  https://www.youtube.com/watch?v=79tYwkw6-4A

 41. bernadette

  No,…. We don’t panic 🙂

  Hier zit ook wel wat in.
  Cindy Kay Currier in America had het er ook al over n’paar weken geleden ;
  How to create your own promissory notes
  🎵 https://www.youtube.com/watch?v=dbku5XULgIA 🎵
  Michael Tellinger explains how he successfully created and paid the banks with his own promissory notes. Please pay close attentions to the details – you can download a copy of the generic Promissory Note on the UBUNTU Party Website. Click on the 🎵note to open the text box
  bernadette

 42. bernadette

  Waarom krijgt de mensheid dit niet tijdens het dagelijkse Journaal nieuws te zien .

  Over 5G stralingen masten opzettelijk geplaatst op Kerk torens , bij scholen enz..
  the meaning behind Apple 666 en meer ;

  Eye opening Truth on 5G and Fukushima radiation

  https://www.youtube.com/watch?v=wO117cnau14

  5G DEAD ZONES IN THE CITIES-TREES CAN SAVE US

  We zullen wereldwijd vele Bomen moeten gaan planten ,
  waarom ?

  https://www.youtube.com/watch?v=5S-KPQ3TDxs

  Dit echtpaar hieronder leeft beschermt rondom Bomen .
  Waarom mogen zij daar niet permanent wonen ?
  Wie speelt de baas over wie ?

  http://m.rtvoost.nl/nieuws/289503/markant-echtpaar-radstake-verlaat-dalfsen-noodgedwongen#.WscrH-gFrjE.facebook

 43. bernadette

  Joe Imbriano is al enkele jaren bezig om mensen alom te informeren
  over de gevaren van Straling in Laptops , Ipads , GSM , Wifi op Scholen.

  Wat kunnen wij hier in Nederland van Leren .
  De gelaatsuitdrukkingen van o.a het tonende School bestuur zijn doods – doof- stom te analyseren .

  HORROR OF ROOM 133

  https://www.youtube.com/watch?v=CPsknDT_5D4

 44. bernadette

  Informative and highly revealing conversation with Melanie Vritschan,
  dedicated human rights advocate, mother, and founder
  of ICATOR, International Coalition Against Electronic Torture and Robotization of Living Beings,
  an organization founded to support, assist, and redress human rights violations experienced by 21st-century civilians being non-consensually implanted, human-trafficked, and experimented
  on today by dark forces in Intelligence and military agencies worldwide.
  Yes, , it’s 2018 and this is really happening!
  Ramola D , Reports
  Interviews with Changemakers (3):
  Melanie Vritschan, ICATOR, Fighting EMF Torture & Bio-Robotizing .

  https://www.youtube.com/watch?v=Ui20Jx3tHeg

  Need to Know Report No. 8:
  Detox & Stop Depop Nanotechnology/Aerosols

  https://www.youtube.com/watch?v=sl0JtXlNJd8

  A conversation with Dr. Eric Karlstrom on the misleading language of the UN’s Agenda 21,
  its 17 goals, its ongoing roll-out across America, and its insidious spread
  of foreign totalitarianism as the US Constitution is crushed,
  and basic freedoms and civil rights are being emasculated here and worldwide.

  Report #46: Dr. Eric Karlstrom –
  Deconstructing Agenda 21, Global Targeting

  https://www.youtube.com/watch?v=pRz0PtY3-l4

  The Science Agenda to Exterminate Blacks
  Mike Adams video’s – The Health Ranger ;

  This video lecture documents the pattern of heavy metals poisoning,
  medical experimentation, organ harvesting, covert fertility task forces
  and other tactics that seek to eliminate blacks from our planet.
  These genocidal tactics are carried out in the name of science
  and medicine via the following vectors:

  https://www.youtube.com/watch?v=SMNFQ4tLRFc

 45. bernadette

  TECHTOPIA ;
  The truth about Smart cities , 5G and the Earth grid.

  In deze ,, toekomstige ,, DROOM willen mensen beslist niet leven.
  In de getoonde reportage hieronder zien we o.a Steve Hoffman op ongeveer 28.22 minuten
  een bizarre uitleg geven om mensen klaar te maken in deze zieke zielen gevangenis matrix.

  Als ook draadloze wifi Barbiepoppen die alle gesprekken in huis opnemen ,
  De kinderen kunnen al hun prive gelegenheden met deze spion pop delen

  Op bijna het einde van de reportage zien we Trump die zich president noemt van USA
  beslist heeft ( over de ruggen van de mensheid heen ) dat binnen nu 1 jaar
  alle steden in de staten USA voorzien moeten zijn van 5G stralingsmasten

  Crazy ..dit ;

  https://www.youtube.com/watch?v=G2f7KNunTJQ

  Data Is The New Oil

  https://www.youtube.com/watch?v=5MaTf7vofa8

  Google Wants To Know You Inside Out

  https://www.youtube.com/watch?v=bloJOFri-ZU

  Zonder toestemming van de menselijke samenleving wordt er door de overheden
  beslist dat er massaal Bomen gekapt worden in stedelijke / woon omgevingen .
  Het is een ziekelijke Oorlog tegen alles wat Leeft.

  https://leefbewust.nu/5g-en-bomenkap/

 46. bernadette

  Waarom is al onze geschiedenis vanaf het begin des Levens wereldwijd gewist.

  Why Are They Hiding History?

  Max Igan laat de voorbeelden zien ,

  https://www.youtube.com/watch?v=VIUuJ0vZk-E

  Update: Surveillance Cameras, Solar And 5G Kill Grid!

  Jane Tande vraagt zich af , waarom er zoveel niet klopt ,

  https://www.youtube.com/watch?v=YLkwktaWNps

  Underground Intel. Part 1

  https://www.youtube.com/watch?v=hd7O7wxFU2w

  Underground Intel. Part 2

  https://www.youtube.com/watch?v=5cVZuwOhXKA

  London’s Dirty Russian Money

  https://www.youtube.com/watch?v=xlhdfpWMawU

  Wat speelt er zich zo allemaal af in Engeland ,
  niets is wat het lijkt…

  Hadden wij hier in Nederland ook maar zo’n wakkere Tour gids als Sam William,
  vele video opnames te bekijken hieronder,

  https://www.youtube.com/user/swilliamism/videos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *