Enlightenment I – Realize your Freedom

Bentinho Massaro is inmiddels begonnen om de lessen van zijn – Trinfinity Academy; Realize your freedom, Master your life – te uploaden naar de YouTube.

Inmiddels zijn daar verschillende afspeellijsten van de verschillende lessenseries te vinden. In dit artikel de afspeellijst van Enlightenment I.

In deze lessenserie gaat hij onder andere in op wat bewustzijn is, hoe er alleen het nu bestaat en hoe je wijsheid & liefde met elkaar kunt balanceren. Plus nog vele andere heldere inzichten.

Het voordeel van deze YouTube filmpjes zijn dat ze nu ook heel gemakkelijk te delen zijn met familie, vrienden en kennissen waardoor het extreem gemakkelijk wordt om de inzichten van Bentinho, als ze met je resoneren, met hun te delen.

 

Ik heb zelf een boel geleerd van de heldere inzichten van Bentinho en hoop dat het andere mensen net zo goed van dienst kan zijn of wellicht zelfs nog beter. 😉 Hoe meer verlichte en gelukkige mensen in de wereld hoe verlichter en gelukkiger de wereld.

[bol_product_links block_id=”bol_59b8eae569b62_selected-products” products=”9200000072934298″ name=”Bentinho” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanverwante artikelen en informatie: 
-) Empowerment I – Master your Life
-) Zelfonderzoek – Zelfkennis – Zelf(on)realisatie
-) 7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te transformeren
-) Omarm je negatieve emotie, het is je wegwijzer naar meer vrijheid en persoonlijke groei
-) 10 veelgebruikte manieren hoe mensen zichzelf goed / beter laten voelen
-) Volg je nieuwsgierigheid, interesse en passie met integriteit en zonder verwachtingen 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *